|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
13.8.2009 11:49:41   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

To pol pomen, da bomo večje dodatke dobiluser posted image , če grejo otroc v vrtec. Bom zdej šla na csd, da vidim, kaj mi bo ven zabrisal.

a ni kontra? jaz dobim več, ker luka ne gre v vrtec.

ja tako je

če je otrok doma dobiš 20% višji otroški dodatek

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.8.2009 11:51:06   
netki

To pol pomen, da bomo večje dodatke dobiluser posted image , če grejo otroc v vrtec. Bom zdej šla na csd, da vidim, kaj mi bo ven zabrisal.

točno

sam ne vem če to velja tud za zaposlene

Neposredna povezava do sporočila: 502
13.8.2009 11:51:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jaz ga tudi ne pijem, ampak ko sem bla pa noseča sem ga vsako jutro spila eno šalco, zraven zajtrka. user posted image Takrat pa mi je ful pasal. Pa še tisto noč, ko sem šla rodit, sem ponoči, ko sem imela popadke 2 šalci kakava spila. Pa mi je blo pol ful nerodno, ko me je anestezistka vprašala kdaj sem nazadnje jedla in pila. In sem mogla rečt, da sem ob 3h ponoči spila šalco kakava in pojedla nektarino. user posted image Nektarin sem pa zadnje 3 mesece pojedla kilo na dan. user posted image

meni je pasalo hladno mleko in še zdaj ga pijem pri zajtrku ... v nosečnosti sem se navadila pa ječmenovo kavo pit user posted image in da ne omenjam, kolk sladoleda sem pojedla ...

otroški dodatek: sploh nisem vedla, da igra vrtec kako vlogo.

Tudi jaz nisem vedela, dokler nisem izpolnjevala obrazca.

Jaz sem ga pa izpolnjevala pred mesecem dni. Buljim v online obrazec, očitno sem čorava, ker še vedno ne najdem kam bi naj to napisal. user posted image

pod točko III. podatki o otrocih, za katere se uveljavlja otroški dodatek - zadnja kolona, kjer se samo označi, a je v vrtcu ali ne

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 503
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 11:55:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 11:59:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 505
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:01:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 506
13.8.2009 12:08:46   
tims

user posted image . Pol pa nič. Sem pa zdele šla gledat na csd, da si bom naredila izračun.... ja, valda. Nimam pojma kok sva lansko leto zaslužla.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 507
13.8.2009 12:12:55   
romana24
Hoj, hoj evom mene da se še tule pofočkam

V petek 07.08.09 ob 12.36 je na svet prijokala najina Klara user posted image . Sva že od ponedeljka doma in se počasi privajamo. Zaenkrat Rok spi pri babici, tolk da ujamemo ritem in mislim da nam kar gre. Zaenkrat me je v tolk strah ,ker ne vem če bom sfolgala sama skrbet za oba. Malega ne smem še dvigovat tko da je to že prva ovira. Sej pravim zaenkrat HB da imava z user posted image  mame ki nama pomagajo pri privajanju pol pa upam da bom tut sama tok bolš da bom lahko popedenal oba naenkratuser posted image user posted image user posted image . Morm bit kar optimist pa bo neuser posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 508
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:13:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
13.8.2009 12:24:49   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: romana24

Hoj, hoj evom mene da se še tule pofočkam

V petek 07.08.09 ob 12.36 je na svet prijokala najina Klara user posted image . Sva že od ponedeljka doma in se počasi privajamo. Zaenkrat Rok spi pri babici, tolk da ujamemo ritem in mislim da nam kar gre. Zaenkrat me je v tolk strah ,ker ne vem če bom sfolgala sama skrbet za oba. Malega ne smem še dvigovat tko da je to že prva ovira. Sej pravim zaenkrat HB da imava z user posted image  mame ki nama pomagajo pri privajanju pol pa upam da bom tut sama tok bolš da bom lahko popedenal oba naenkratuser posted image user posted image user posted image . Morm bit kar optimist pa bo neuser posted image user posted image user posted image .

sej bo šlo, boš vidla

pa še enkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 510
13.8.2009 12:25:54   
netki

Jah.. jaz nisem tam 100% nič označila, popolnoma sem spregledala tisto kolono. Pa so mi vlogo kljub temu sprejeli in sem odločbo dobila. kako je to možno?

vse je možno jst sem socialni že enkrat vračala, tko da se splača vodit evidenco in javljat spremembe....banda, ne vem zakaj so sploh tamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 511
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:31:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romana24)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:39:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 513
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:45:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 514
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:46:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 515
13.8.2009 12:50:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Kaj se pa meni dogaja... svašta...

Smilijo se mi stare tete klošarke, ciganke... in potem vsakič ko kakšno srečam dam sadje, čokoladico ... če imam kaj pri roki. Danes je pred blokom pri smetnjakih sedela ena stara ciganka, zanemarjena, brez zob, po mojem brezdomka, ker s sabo nosi enih 15 vreč in brska po smetju. Seveda se mi je zasmilila in sem ji najprej dala  marelice, potem nesem spečega Lana gor in se spomnim, da imam cel kup premalih čevljev, ker mi je noga zrastla za 1 št. Grem dol in jo vprašam, če želi kakšne čevlje. Da, donesi mi. Ok, grem iskat. Izberem une ko bi bili primerni za njo (nizka peta, da niso preveč pošlajsani). V glavnem nabrala sem za celo vrečo natikačev, tenisk, topli gležnarji (2x obuti)... Ji nesem dol in ona prešnofa vrečko in se zmrduje, da to se ji ne dopade, ovo nije zanju, ona bi take i ovake... Jaz jo gledam... Ok, pol pa imate koga ki bi jih morda nosil? Ma ne nema, ona če to stran da baci. O, nene, bom kar jaz nazaj pospravla pa komu drugmu dala. Mislim... No, vzela je 2 natikače, ostalo ni bilo po njenem okusu in pol me fehta naprej če mam kakšno majico ili košulju tako i onaku... in mi opisuje kakšno bi ona rada. Sem rekla, da nimam, da sem cunje že dala zadnjič za Bosno. Ha dobro, onda sledeči put nešto pripremi za mene. In spet mi narača kaj bi rada... Halo?  Dobrota sirota??

tut reveži niso več tisto, kar so bili ... ker sem podobne stvari že večkrat dala čez, so se mi sčasoma tudi nehali smilit.

Žal je tako, zimska ...  nič ne moreš za to user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:53:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:53:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 518
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 12:56:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 519
13.8.2009 13:01:35   
neboglasnica
Oj, da se javim... Hvala za pozdrave. Saj berem vas, samo komentiram pa ne, saj sem že rekla, da sem še malo surlasta. Saj veste, ko se zvečer pripravim za čvek, ve pobrišete kdove kam.

Romana24: saj bo šlo, boš videla. Pa lepo se crkljajte!

Nič, grem nazaj delat, danes imam pet otrok, pa še obiske popoldne, marmelade vkuhane, polnjene paprike v skrinji, danes pade pa vkuhavanje breskovega kompota. Nekam preveč gospodinjskega duha je zadnje čase v meni, user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 520
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 13:05:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 13:06:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 13:06:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 13:07:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 13:11:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?