|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 8:17:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 8:22:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 8:23:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
13.8.2009 8:26:41   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tole za zavarovanje po partnerju tudi mene zanima, na istem naslovu sva prijavljena približno 1 leto in 2 meseca, kolikor sem razumela Tinkijin post nimam kej praskat.tole je vse skupiaj kr neki.user posted image

če sta živela tudi pred tem obdobjem skupaj, čeprav na različnih naslovih se kao z dokazovanjem uveljavlja tudi doba pred dejanskim začetkom izvenzaskonske skupnosti.
Se pravi, da te lahko partner komot zavaruje preko sebe in uveljavlja kot vzdrževanega člana

Kolk se jaz spomnim vzdrževani člani niso povezani z zavarovanjem. Tudi če si samoplačnik, te lahko uveljavlja kot vzdrževanega člana, če sta prijavljena na istem naslovu, ampak moraš bit na Zavodu prijavljen menda.

ja, za vzdrževana člana sem pač napisala, da tudi to pripada, brez povezave z zavarovanjem
lahko da sem malo smotano napisala user posted image

Moj sin še spi, fotr polaga tlakovce, kup perila me čaka za likat, ma jaz še vedno visim tle pred računalnikom
Nič se mi ne da....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 479
13.8.2009 8:35:01   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

dobroooo jutroooo!user posted image

'jutro user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.8.2009 8:41:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

O flower, kak velik fant je že tvoj Lan in bravo za odrasel zajtrk, na kakav se pa še nisem spomnial da bi ga ALri ponudila, verjetno zato, ekr ga sama ne pijem

a ne maraš kakava? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 481
13.8.2009 9:09:13   
netki
jutro

eno vprašanje:
ali je treba za doklade javit da gre otrok septembra v vrtec????

men je trdila da ne ker je to prvo leto, je pa mal pomešala ker je misla da se je letos rodil......sploh se jim ne da mal tuhtat....medtem ko me je ob oddaji nove vloge junija opozorila na avgusta javim spremembo.

jezna sem na njih, da ne govorim za kaj pa imajo čas in voljo...samo za nas ne.....med drugim so me še pri eni stvari zaj.ebali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 9:16:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 483
13.8.2009 9:48:03   
ksenci
jutro!
kavica spita, zajtrkovala sva gris z malo benkota-njami njami, bila na mini sprehodu, zdaj pa se aljaži premetava v postli da bo zaspal, mami pa ta čas na rruser posted image
dans bos spet delala filano papriko, letos jo mamo zihr enkrat tedensko ko smo vsi tak nori nanjouser posted image upam, da mi tud rata kaj za  diplomo nardit, kr zdaj bo spet teden okoli ko nism nč delalauser posted image

zazimska
- čestitk za fajn nuhalnouser posted image
majuska- aljaž gre v večini še 2x spat po 1,5 uri ponoči pa v enem kosu okoli 10 ur.
lili3- gripe me ni strah preveč, ker delajo mal preveč bav bava iz tega. znanec,ki se zelo spozna na to, je rekel da ta gripa ni veliko hujša od navadne gripe. kar pa se tiče smrtnih žrtev, ki so do zdaj bile, so bili to v večini ljudje, ki so bolehali za kakšno hudo bolezen. da, sliši pa se vseeno strašljivo.
tinky- pr nas se isto dogaja- če gre pozno spat, še prej vstane, zato kr pazim, če se da da ne bedi predolgo
tims- božica mala! naj gre z njo mal na sprehod da se zamot
flower- priden lan! naš pa prisega na kruh, če je kaj zraven kr na tla pomeče, drugače pa velik kos kruha zmaže kot velikuser posted image
netki-mislim da moraš javit spremembo ja, če gre otrok v vrtec
rebeca- ja če smo zunaj ga držim za roko, pa še to se kr ispipa in vrže na kolena, če ne gremo v tisto smer ko on hoče-to je proti avtu, pesu, muci, smetem,..user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.8.2009 9:56:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

jutro

eno vprašanje:
ali je treba za doklade javit da gre otrok septembra v vrtec????

men je trdila da ne ker je to prvo leto, je pa mal pomešala ker je misla da se je letos rodil......sploh se jim ne da mal tuhtat....medtem ko me je ob oddaji nove vloge junija opozorila na avgusta javim spremembo.

jezna sem na njih, da ne govorim za kaj pa imajo čas in voljo...samo za nas ne.....med drugim so me še pri eni stvari zaj.ebali user posted image user posted image user posted image

Netki, po mojem je fajn javit ... ker se spomnim, da sem na papirjih označila, da nismo v vrtcu user posted image

08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 9:58:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 10:15:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 487
13.8.2009 10:38:46   
3jeMi
oj, bejbike!

prej sem bolj na hitro... sem laufala osvajat fotokopirni stroj... moram rečt, da sva se po več kot enoletnem premoru dobro ujela in vse lepo uredila... potem je bil pa itak že kofetek na vrsti, pa par mailčkov... zdaj pa lahko malo posrfam tule... user posted image

utrinki... a veste kje sem bila jaz takrat... globoko v hrčkovi deželi user posted image ... samo to vem, da sem vstala okoli 1h, šla na WC in Lovru vodo za pit, ker je nekaj jambral, potem se mi zdi, da je zopet okoli 3.30 nekaj cmihal, sem mu šla spet vodo dat... potem pa koma do 6.30, ko me je po hrbtu pobožala ena mala rokica, češ mami zbudi se, tu sem... user posted image

tinky... res ni bila draga sobica... midva imava spalnico od novolesa in sva super zadovoljna... z dostavo in montažo vred... user posted image

HD... upam, da se vse lepo uredi okoli službe... sploh ne morem verjet kolk so vztrajni...

zimska... user posted image  za NS... in upam, da te občutek glede lulčka ali ne ne vara... user posted image

netki... naš zadnje čase brez opore dela samo počepe, gor pa dol, si krepi mišice... zgleda, da se hoče ornk nakvihtat preden naredi kakšen korak user posted image

je pa včeraj naša babi imela polno hišo otrok... 3 vnukinje (ta 4. je na Debelem rtiču) in vnukec... aj, se jim je dogajal... sem pa opazila, da je bil Lovro bistveno več na nogah, ker je njegova sestrična Ana (mesec in pol je starejša od njega) skoz hodila okoli in se mi je zdelo, da hoče bit tako kot ona... user posted image

tako grem še malo "deskat"... zihr sem še kaj hotela napisat... pa mi je ušlo z glave...

aja, "strokovno" ugotavljam, da doma že 3 dni nisem prižgala računalnika... buh ve, če še dela user posted image ... bom mogla itak preverit, ker se računčki že nabirajo in bo treba tudi malo Klik obdelat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 488
13.8.2009 10:43:07   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bi vam kaj svetovala glede zavoda in zavarovanj, pa nimam pojma. Sem čisto neizobražena v tej smeri, občutek - kot da se pogovarjate po kitajsko.user posted image
HD upam, da urediš vse sebi v prid, ostalim brez službe pa želim, da se vam izteče tako kot si želite oz. da čimprej dobite kak pameten šiht.

Pod tole se pa podpišemuser posted image .

Naša se je HB umirila. Je pa moj reku, da je trajal skor eno uro, da je nehala jokat. Res je bogica.

Rebeca, ja, moj je zdaj doma z njima. Ima dopust, drugače pa dela samo dopoldne. Včasih bi mi pa prav prišlo, da bi eden od naju delal izmensko. Sploh ko so bolani, se mi zdi, da bi lahko bli otročki dlje doma, če se lahko z nekom šihtaš. Pa ne morem verjet, da dobiš samo 20€ dodatka za obauser posted image . To je pa tumač , no. Kar se pa sprehodov tiče: jaz grem z našo kar v vozičku. Ko pa prideva na igrišče, jo dam pa ven, pa potem leta. Pa pri nas tud vsak kamenček leti direkt v ustauser posted image . Sicer se mi zdi, da se je malo umirila in ne tlači več tok u usta.

Netki, jaz pri Timu nisem nič javljala, da gre v vrtec. Ne vem niti zakaj bi? Saj enkrat na leto oddaš novo prošnjo in to je to. Razen v primeru, če zgubiš službo, se preseliš, dobiš novega člana... Ne vem, no, lahko da se motim....user posted image

Ksenci, jaz sem tud pomislila, da bi šel ven, pa ni mogu, ker je Tim še spal. Pa mislim, da tisti trenutek tud to ne bi pomagal. Je moj reku, da jo je na silo vzel k seb in jo držal, pol se je pa počas začela umirjat. No, zdej je ok in upam, da bo čim manj podobnih zadev. Filane paprike.... dej kakšno pošl. Njami. Jaz jih tud obožujemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 489
13.8.2009 10:44:36   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jutro!
kavica spita, zajtrkovala sva gris z malo benkota-njami njami, bila na mini sprehodu, zdaj pa se aljaži premetava v postli da bo zaspal, mami pa ta čas na rruser posted image
dans bos spet delala filano papriko, letos jo mamo zihr enkrat tedensko ko smo vsi tak nori nanjouser posted image upam, da mi tud rata kaj za  diplomo nardit, kr zdaj bo spet teden okoli ko nism nč delalauser posted image

2x NJAMMMM, NJAMMMMM, NJAMMMMM...

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci
flower- priden lan! naš pa prisega na kruh, če je kaj zraven kr na tla pomeče, drugače pa velik kos kruha zmaže kot velikuser posted image

naš tudi sam kruh... sem mu zadnjič tako pripravila kot Flower... now way... kos kruha pa zmaže ko keks... user posted image ... aja, edino kumarico mu lahko dam poleg... user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 10:46:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 10:55:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
13.8.2009 11:03:07   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz ga tudi ne pijem, ampak ko sem bla pa noseča sem ga vsako jutro spila eno šalco, zraven zajtrka. user posted image Takrat pa mi je ful pasal. Pa še tisto noč, ko sem šla rodit, sem ponoči, ko sem imela popadke 2 šalci kakava spila. Pa mi je blo pol ful nerodno, ko me je anestezistka vprašala kdaj sem nazadnje jedla in pila. In sem mogla rečt, da sem ob 3h ponoči spila šalco kakava in pojedla nektarino. user posted image Nektarin sem pa zadnje 3 mesece pojedla kilo na dan. user posted image

meni je pasalo hladno mleko in še zdaj ga pijem pri zajtrku ... v nosečnosti sem se navadila pa ječmenovo kavo pit user posted image in da ne omenjam, kolk sladoleda sem pojedla ...

otroški dodatek: sploh nisem vedla, da igra vrtec kako vlogo.

Tudi jaz nisem vedela, dokler nisem izpolnjevala obrazca.

Evo punce, na današnji dan pred 1 letom sem  takle čas zapuščala porodnišnico ... glih spomnila sem se user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 11:08:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 11:14:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
13.8.2009 11:30:24   
Tinky
držanje za roko
pri nas to ne pride v poštev. Teo najraje sam hodi, oz. teče, da ga la lovim povsod. Je full mučno, ko kam gremo. Včeraj sva šla na pošto in medtem, ko sem na kuverto pisala naslov, sem mu rekla, naj bo priden in naj počaka. Niti nisem končala govorit je stekel do najnižje police in vrgel dol vse kar je blo na dosegu roke. Pol sem kot ena mona pobirala plišaste igračke, Teo se je pa zraven drl kot zverina.

otroški dodatek
jaz sem pa na strani csd siska, vidla da igra vlogo vrtec, ko sem vpisovala podatke (informativni izračun)

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 496
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 11:35:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
13.8.2009 11:39:27   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Netki, jaz pri Timu nisem nič javljala, da gre v vrtec. Ne vem niti zakaj bi? Saj enkrat na leto oddaš novo prošnjo in to je to. Razen v primeru, če zgubiš službo, se preseliš, dobiš novega člana... Ne vem, no, lahko da se motim....user posted image

spremembe napisanega v vlogi se mora javit, in vrtec je v vlogi

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 498
13.8.2009 11:45:17   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: tims

spremembe napisanega v vlogi se mora javit, in vrtec je v vlogi

To pol pomen, da bomo večje dodatke dobiluser posted image , če grejo otroc v vrtec. Bom zdej šla na csd, da vidim, kaj mi bo ven zabrisal.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 11:47:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?