|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 22:21:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
12.8.2009 22:31:00   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

umpa - vstane res lepo šele sedaj, ko že lepo hodi sama. prej se je rajši kam prijela, je blo bol zihr.

rebeca - moja me velik vodi za roko, ker mi hoče stalno nekaj kazat, kot tebi Tariq. mimogrede, vedno pozabim vprašat - kako ga kličeš - TArikq ali TarIq, kje je naglas. imam soseda, ki ima naglas na A... ko hodi sama, sem ji pa še ves čas za ritjp, ker jo noro zavedejo otroci, sploh starejši in bi z njimi divjala na polno, to pa ne gre še. pa morem pazit, ker ful rada objema in lupčka otroke, pol pa nism zihr, kok so drugi pozorni... skratka, moja me ima še tik za zadnjico prilimano skoz user posted image

maščobe - moja ma overdose, pa še nima 9 kil user posted image  smetana in maslo ali olje, nekaj je pri kosilu od tega. umpa, zakaj poa ne maslo, pa še boljši okus ima? kar pa je naše skupno, je pa tako maščoba, včasih tudi svinjska mast na kakem praženem krompirju.

Tudi jaz Aljaža večinoma vodim za roko, ker se kr naenkrat spomne in gre čist v drugo smer in je treba pazit, da ga kaj ne zbije. Ga pa pustim tudi samega, tam ko sem sigurna, da mu ne more nič bit.

Neposredna povezava do sporočila: 452
12.8.2009 22:38:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

neki mi povejte prosim...

tisti otročki, ki še ne hodijo samostojno, a se sami vstanejo?

Hm, naš Aleksander vstane ob kaki opori ... pa ni važno, kavč, vrata, moja noga, miza ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 453
12.8.2009 22:41:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

R ima pa vse tri otroke doma, šola se približuje, kuhajo kompote in marmelade, urejajo zadeve v zvezi z pokojnim svakom tako da ji verjetno kr časa zmanjka za RR, pa še Staš popnoči Štrajka tako da se zbuja z peskom v očeh že kr lep čas. Jo bom podregala da jo pogrešate user posted image

hvala za novičke! pa lepo jo pozdravi!

sem danes brala temo na RR o mašobah v otroški hrani, da mora nujno bit. da je treba vsak dan dat malo olivnega olja v zelenjavo. zdaj pa ne vem.. a ve to delate? ker lukcu večinoma stvari kuham olja ne dodajam, tako da v bistvu nič ne dobi. a bi mogel?

Malo že, pretiravat pa tudi ne gre. Zadnjič je naša mami malemu ponudila zelenjavno juho in že ko je postregla, se je spomnila, da bi dodala malo olivnega olja. Daj no ... to se mi zdi trapasto, jaz bi ga dodala kvečjemu med kuhanjem, se mi zdi, da bi sicer maščoba plavala v enem kosu povrh. Jaz sem včasih dodala kapljico, ko sem kuhala zelenjavo - sicer pa uporabljam maslo, margarine nočem uporabljati, ker je umetna - pa čeprav bi mi kdo oporekal, ampak je res.

Mislim da otroci dobijo dovolj maščobe in da ne gre pretiravati, no user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 454
12.8.2009 22:46:27   
Majuska

Aja, sicer pa se je mali danes pri drugi babici prav fajn, sta večinoma nanj pazila sestrina dvojčka - stara sta 7 let, pa kar tekmujeta, kdo ga bolj pedenal user posted image   tako da babi sploh ni imela veliko dela. So pa otroci tako noreli okoli, da ima Aleksander čisto odrajsana in otekla kolena user posted image

Menda je čez dan spal le 1 uro ... ni čudno, da je kmalu dol pade. Punce dajte mi povedat, kolk vaši zdaj kaj spijo - gredo 1x ali 2x na dan? Za koliko časa?

zimska, ful sem vesela da je bilo na NS vse ok user posted image

metuljčica je šla najbrž nazaj uživat ...?

Tako, zlikala sem en kup perila, zdaj grem pod tuš in spat, ker sem pošteno zmatrana user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 455
12.8.2009 23:00:52   
lili3
Majuska, Aljaž spi zadnje dni samo 1x na dan, ponavadi od pol enih do dveh ali pol treh. Zvečer pa gre spat med 8 in 9.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 456
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:02:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:03:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 458
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:04:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 459
12.8.2009 23:04:47   
lili3
Jaz si moram pa še lase posušit pa nohte na nogah namazat, pol pa tudi spat.

Sem glih gledala Odmeve, so imeli o prašičji gripi. Otrok in nosečnic še ne bodo cepili, ker še ni dovolj raziskano, kakšni so možni stranski učinki. V ZDA, pa bodo nosečnice cepili med prvimi. user posted image

Vas je kaj strah te gripe? Mene malo skrbi, kako bodo naši malčki kaj prebolevali to gripo, če se slučajno okužijo.

Nič, grem se zrihtat do konca, pa spat.

Lahko noč.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:05:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:05:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:10:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 463
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 23:55:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 464
13.8.2009 7:14:37   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

tinky...sprasujem za zavarovanje, če me vržejo iz zavoda, da vem kako si to uredit...ampak nisva poročena in ne živima skupaj....on ima stalno bivališče še vedno v SG jaz v KP...ima pa on začasno v KP.....

prispevki...kolk bi znašali nekje prispevki če bi si sama not plačevala za 4h????

ma veš, da sem malo prej neki brala, da se izvenzakonska skupnost smatra tudi, če nisi prijavljen na istem naslovu, s tem, da dokažeš, da izvenzakonska skupnost dejansko obstaja, se pravi, da pride v poštev tudi njegovo začasno prebivališče
preberi si tole http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=696&sid=291&faqid=3550

Glede prispevkov, pa vem, da polno košta (minimalen znesek) nekaj čez 50 eur

< Sporočilo je popravil Tinky -- 13.8.2009 7:27:41 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 465
13.8.2009 7:19:10   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tole za zavarovanje po partnerju tudi mene zanima, na istem naslovu sva prijavljena približno 1 leto in 2 meseca, kolikor sem razumela Tinkijin post nimam kej praskat.tole je vse skupiaj kr neki.user posted image

če sta živela tudi pred tem obdobjem skupaj, čeprav na različnih naslovih se kao z dokazovanjem uveljavlja tudi doba pred dejanskim začetkom izvenzaskonske skupnosti.
Se pravi, da te lahko partner komot zavaruje preko sebe in uveljavlja kot vzdrževanega člana

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 466
13.8.2009 7:20:44   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

jz si moram zavarovanje plačevat tud sama, čeprav sem prjavljena na zavodu, kr ma naša občina nove zahteve- upoštevajo se dohodki vseh družinskih članov- no jz pa sem na istem naslovu kot moji starši in seste. tu se ne šteje, da bi mi bli svoja družina, moj pa ni tukaj prijavljen za stalno.

točno to sem hotla rečt, da zdej po novem si moreš sam plačevat okol 15 eur

No, meni je to na Zavodu omenla, da je nek cenzus, da to več ne gre, da te mož zavaruje, pa mi je potem tinky rekla, da ona je zavarovana po možu. Na zavodu je rekla, da me naj poizkusi zavarovat. Mene je mož zavaroval po sebi, je pa res, da sploh nisem šla na terminal preverit, če ima zdr. zavarovanje sploh urejeno.

flower ta glup zakon so sprejeli v začetku letošnjega leta in, ker so vidli, da so streljali v prazno, sa ga takoj spremenili.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 467
13.8.2009 7:26:50   
Tinky
Dobro jutro....
no..zame ni glih dobro....

Včeraj smo spet praznovali možev rojstni dan in, ker je bil v hiši cel kažin, Teo logično ni hotel it spat. Nekako nekaj po 9. uri sva ga spravla v posteljo, kjer je še nekaj časa kričal. In danes zjutraj se je zbudil že ob pol 6!!!!!
Opažam, da kasneje ko gre spat, manj spi. Če ga dam spat ob 19, bo spal do 7. Eno uro kasneje gre spat, uro prej se zbudi user posted image

spanje čez dan, Teo še vedno spi 2 x. Prvo rundo zaspi nekje malo po zajtrku in spi uro, uro pa pol. Drugo rundo pa po kosilu in spi max 2 uri, no..včeraj se je zgodil čudež...je spal 3 ure

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 468
13.8.2009 7:31:56   
tims
Dobro jutro,

kako? A ste se nagledale meteorjev? Jaz sem nekaj časa bulila tja v nebo, pol se je pa zoblačilo in sem šla v pojstlo.

Mam kr neki dela v službi, tako da sploh ne morem bit več na tekočem kaj dogaja tuki na RR. Mater tale služba... Jaz ne vem, a mislijo da mam cajt sam za delo al kajuser posted image .

Me je pa moj zdele klical in sem slišala našo pupo kako se na ves glas dere. Pravi da je tako že več kot pol ure. Je mislu, da me je vidla, ko sem šla v službo, pa da zato joka. Sploh je ne more umirit. Noče ne jest, ne pit, ne k njemu v naročje.... Samo k vhodnim vratom hodiuser posted image user posted image user posted image . Najraj bi šla kr domov, ampak ne vem, kolk bi blo to sploh fajn. Sej pa ne bom mogla vsakič kr domov. Ampak je pa to prvič. Joj, me kar v prsih stiska.

Zimska, super za NS. Mogoče je pa punčka in ji je bilo nerodno, da bi se tam razkazovalauser posted image . A za krvni test si se sama odločila, al ti je G. predlagal? Pa HB da ste rešili dopust in da ste na koncu uživali.

Umpa, jaz posebaj nisem dodajala maščob, zdaj pa tako ali tako je z nami. Če ti Lukcu še vedno kuhaš posebaj, mu lahko v te obare, ki mu jih delaš, dodaš pač potrebno količino olja. Ampak mislim pa, da kakšne blazne panike tud ne bi smelo bit, če do sedaj tega nisi delalauser posted image .

Majuska, pri nas Nina ponavadi spi ponoči cca 9-10 ur, čez dan pa še 2-3x po eno uro. Je pa to čist odvisno. Včasih spi popoldne eno uro, se je pa zgodilo, da jih je v enem kosu prespala štiri. Ampak večina je kar tako, da spi po eno uro. Zvečer gre pa v pojtlo tam od osmih do devetih. Ko jo je sestra čuvala, je ponavadi že pred osmo spala, zdaj ko je z možem doma, pa okoli devetih.

HD, mogoče si pa tam na Grawe nekomu tok fesjt všeč, pa te zato hočjo met na vsak načinuser posted image . Hecam se. Ampak da pri tolkih razlogih, kokr si jih ti navedla proti, še vedno vztrajajo, hmmmm. Mogoče je bilo pa malo kandidatov prijavljenih, pa imajo paniko s pomanjkanjem kadra. Ampak če boš po pravici povedala na zavodu, kaj je na stvari, se pa tud mogoče da kej zment. 

Nč, moram delat. Pa za nazaj vas mam kr neki še za prebrat. Mi prov časa zmanjkuje za vse. Se vid, da sem v letih in ne folgam več vsegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
13.8.2009 7:37:51   
Tinky
zimska, čestitke za super rezultat NS!!!!
Meni so tudi napovedali punčko, pa je pol tej punčki zrasel lulček user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 470
13.8.2009 7:42:12   
Tinky
HD, samo še to.
Dej mi na zs zaupaj, kdo je tvoja svetovalka na zavodu. Je mogoče M.P.? Če je ona, ti lahko mogoče pomagam.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 471
13.8.2009 7:51:14   
Majuska
'morning ladies,

kako gre? Jaz sem nekam zelo zaspana ... sicer sem pa vedno user posted image   enkrat sredi noči sem malega vzela k sebi, ker je pričel tuliti, potlej smo pa skupaj dol padli. In zjutraj je spal nekje pri najinih nogah ...

Evo zajtrk, mmm sem že lačna

user posted image

HD ... ko si nas zvečer pogrešala, sem jaz že spala user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 472
13.8.2009 8:13:18   
3jeMi
dobroooo jutroooo!user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 473
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 8:16:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 474
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 8:16:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?