|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 13.8.2009 10:43:07
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Bi vam kaj svetovala glede zavoda in zavarovanj, pa nimam pojma. Sem čisto neizobražena v tej smeri, občutek - kot da se pogovarjate po kitajsko. HD upam, da urediš vse sebi v prid, ostalim brez službe pa želim, da se vam izteče tako kot si želite oz. da čimprej dobite kak pameten šiht. Pod tole se pa podpišem . Naša se je HB umirila. Je pa moj reku, da je trajal skor eno uro, da je nehala jokat. Res je bogica. Rebeca, ja, moj je zdaj doma z njima. Ima dopust, drugače pa dela samo dopoldne. Včasih bi mi pa prav prišlo, da bi eden od naju delal izmensko. Sploh ko so bolani, se mi zdi, da bi lahko bli otročki dlje doma, če se lahko z nekom šihtaš. Pa ne morem verjet, da dobiš samo 20€ dodatka za oba . To je pa tumač , no. Kar se pa sprehodov tiče: jaz grem z našo kar v vozičku. Ko pa prideva na igrišče, jo dam pa ven, pa potem leta. Pa pri nas tud vsak kamenček leti direkt v usta . Sicer se mi zdi, da se je malo umirila in ne tlači več tok u usta. Netki, jaz pri Timu nisem nič javljala, da gre v vrtec. Ne vem niti zakaj bi? Saj enkrat na leto oddaš novo prošnjo in to je to. Razen v primeru, če zgubiš službo, se preseliš, dobiš novega člana... Ne vem, no, lahko da se motim.... Ksenci, jaz sem tud pomislila, da bi šel ven, pa ni mogu, ker je Tim še spal. Pa mislim, da tisti trenutek tud to ne bi pomagal. Je moj reku, da jo je na silo vzel k seb in jo držal, pol se je pa počas začela umirjat. No, zdej je ok in upam, da bo čim manj podobnih zadev. Filane paprike.... dej kakšno pošl. Njami. Jaz jih tud obožujem
|
|
|