|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 6:03:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 7:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
13.8.2009 8:58:42   
mamamajča
Tatly, vse najbooooljše!!!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 903
13.8.2009 8:59:09   
*monchy*
tatly vse najbolše user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 904
13.8.2009 9:50:01   
donna22
Vse najboljše, tatly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 905
13.8.2009 9:55:30   
*monchy*
vam morem povedat da je moj mulc vstal ob pol sedmih in je gledo televizijo do pol devetih user posted image kar ne morem verjet user posted image in zdaj spet spi user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 906
13.8.2009 10:41:25   
suncicica
tatly vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 907
13.8.2009 12:45:22   
trezika
tatly vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 908
13.8.2009 13:11:40   
trezika
vidim, da ste se sinoči trudile v nebo gledat user posted image meni se ni dalo....
sva pa šla dans v Teharje en avto gledat...mogoče greva jutri nazaj ponj...če še bo na prodaj user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 909
13.8.2009 13:54:00   
pondelak
tatly vse najboljše še od mene user posted image user posted image  user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 910
13.8.2009 14:08:08   
tatly
vsem hvala za lepe zeljeuser posted image
pondelak ves da sem mela vceraj tjaso?kak je zlattttaaaa mi je nekaj pela

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 911
13.8.2009 14:42:17   
trezika
saj ne morem verjet...Maruša že od 13 spi  očitno ji je dopoldanski izlet koristil  meni je pa že dolgčas....

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 912
13.8.2009 15:09:00   
ada2
pravkar sem se zbudila iz popoldanskega spanca...včeraj sem šla res malo pozno spat, danes smo pa spet malo na bazen šli pogledat, potem pa hitro kosilo pripravit, smo se najedli, sem posodo pospravila in spat... Miha je spal, Nuša in Adam sta gledla risanko, jaz sem spala ko dojenček ... kar naenkrat pa se Adam začne dret iz kopalnice (sedel  je na wc-ju, kakal in listal po enem katalogu): "mama, mamčka, glej rdeči john deere... rdeči je pa rumena kolesa ima, to JE john deere... si ti vedla, mama, da je john deere tudi lahko rdeči? si? "

priznam, da sprva sploh nisem vedela kje sem, pa kaj sem.... potem pa bi mulca najraje nekam poslalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 913
13.8.2009 16:07:42   
donna22
monchy, imaš zs user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 914
13.8.2009 17:32:04   
mamamajča
joj, toti adam, po moje je on en tak user posted image navihanček.....

Mene je pa klicala mama in je rekla, da ata danes sploh ne reagira in da samo spi, da ni pri zavesti...
Zdaj pa jaz ne vem... To vemo, da ni čisto in da ma taka nihanja sem pa tja, samo saj se bo zrihtalo, neuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 915
13.8.2009 17:58:31   
suncicica
jaz ti bom drzala pesti da bo z ocetom kljub nihanjom vse ok.
ostalih komentarjev pa se bom zadrzala da te ne razocaram. drzim pesti........

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 916
13.8.2009 18:13:40   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

jaz ti bom drzala pesti da bo z ocetom kljub nihanjom vse ok.
ostalih komentarjev pa se bom zadrzala da te ne razocaram. drzim pesti........

To pa zdaj ne razumem..... sincicica, karkoli lahko napišeš....

Neposredna povezava do sporočila: 917
13.8.2009 19:02:04   
suncicica
oh mamamajca,ko berem tele tvoje poste se spomnim kako je bilo pri nas. to cakanje je prevec kruto...ali bo ali nebo. in potem ko se je koncno obrnilo na bolje,ocka je ze bil cisto ok,spet se je zafrkaval in salil(v bolnici mi je celo fanta iskal med osebjem). a kaj ko je zal cez dva dni umrl.....nepojasnjeno poslabsanje.

zato sem se rajsi vzdrzala komentarja inbom vam drzala pesti.

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 918
13.8.2009 19:09:25   
mamamajča
Aja.... eh veš, jaz ne gledam drugih primerov. Tu mi marsikdo reče, še tašča je tak reagirala, ko sem povedala, da je ata v komi: jooooj, pa kaj, glej, kaki je bil ovi, pa kak je zdaj dober...
Ja kaj meni to pomeni? jaz ne vem, kakšne poškodbe je mel "ovi," zato ne morem primerjati.
Ne upam na čudež. Vem, da govor se bo počasi mogoče zrihtal, to da ne bo ostal hrom, mi je v veliko tolažbo, čeprav še tudi nič 100% ne vemo. Mučijo me pa oči.... To mi ne gre v glavo.

Suncicica, bolj me skrbi ta njegova zavest, ki je in je ni. Nimam pojma, kaj to pomeni. In strah me je, če lahko tak ostane. Premlad je...

Žal mi je za tvojega očeta!

Neposredna povezava do sporočila: 919
13.8.2009 19:11:08   
mamamajča
Naš Mark že 2 uri spi. Sem ga mislila it zbudit, pa ga nebom, ker ponoči ni nič spal. kaj mislite, je pametno, da ga že kar pustim?

Neposredna povezava do sporočila: 920
13.8.2009 19:20:58   
suncicica
zavest je cudna zadeva...to sem imela priliko dozivet z ocetom.vedel je vse ,pri zavesti pa ni bil??? no pa toliko za inf. ocka je bil star 46 ko je umrl,letos bo 6let.

oci pa se tudi lahko se porihtajo,dajte mu cas pa bo vse ok. saj ti vse drzimo pesti ,to pa nekaj steje ne?

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 921
13.8.2009 20:13:58   
mihi78
tatly, vse najboljše!!!user posted image

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

Neposredna povezava do sporočila: 922
13.8.2009 20:15:03   
mihi78
maja, tebi pa še naprej držim pesti, da boš kmalu prejela vzpodbudne novice!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 923
13.8.2009 20:25:10   
Barbara111
tatly vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image
da vas malo pozdravim,mi pa jutri odidemo na vikend paket k Tjaževi botrci na Bizeljsko.Tjaž si je že vse spakiral,komaj čaka,da se bo lahko igral z Živo.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 924
13.8.2009 20:27:32   
mihi78
Aja, danes sva imeli posvetovalnico - in prvi komentar najine P: "pretežka je" user posted image user posted image user posted image - Emi ma 9600gr in 73cm (pri 9mes) - in jaz kar butnem nazaj, da sem že sita takih komentarjev in da vem, da je pač malo bolj okrogla ampak ji ne dajem nič takega za jest, pa ji res ne - ne pudingov, ne monte, ne skute, nobenega peciva, sladoleda, kaj šele sladkarije. Tu in tam pohrustama kak bejbi keksek. Je pol hitro obrnila ploščo in kar začela, da ko se bo začela kobacat pa hodit, da bo šlo to dol in da je res mela 4 kile pri rojstvu in da je blo malo za pričakovat pa da smo si ljudje različni pa bla, bla, bla!
Sem bla zadnjič ful vesela, ko mi je ena mamica, ki ima strašno suhega otročka, rekla, da ji je to pri dojenčkih najlepše, če so malo zalitiuser posted image user posted image user posted image ! Kamorkoli gremo, se skoz kdo počuti poklicanega, da komentira težo moje princeske - "joj kak je močna, okrogla, o kaka bajsika" itd. Sem bla dolgo tiho zdaj kar popenim in vsakemu rečem, da naj svoje mnenje zadrži za sebe, ker me ne zanima!!!!!!!!!! Bedak, tega pa ne vidiš, kak se lepo nasmeje, pa maha pa ploska pa vriska in sto drugih stvari, ki so na njej tako prikupneuser posted image
No, malo sem si olajšala dušico! user posted image user posted image user posted image
Lepo se mejte!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?