|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
12.8.2009 22:53:44   
mamamajča
eh, če je oblačno. niti zvezd ni.... malo še počakam.... grem pod tuš, malo pozno, pa dobro jeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 876
12.8.2009 22:57:14   
katka37
mamamajča, boljše pozno kot nikoli, na srečo sem se jaz že prej, sem vedela, da bo adino pivo trajalo dolgo

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 877
12.8.2009 22:59:07   
ada2
mene je pa zebsti začelo... ampak ne grem prej notri, dokler ne vidim vsaj enega utrinka.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 878
12.8.2009 23:01:20   
katka37
ada, koca.....uporabi sive celice, jaz sem cela zadekana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 879
12.8.2009 23:02:43   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

mamamajča, boljše pozno kot nikoli, na srečo sem se jaz že prej, sem vedela, da bo adino pivo trajalo dolgo

pri adi vse traja dooolgouser posted image

včasih, ko sem se s sestrinim možem vozila na ptuj v šolo, je skoraj živce zgubil zraven, ker sem od ormoža do ptuja jedla pol žemlje.... 

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 880
12.8.2009 23:03:56   
ada2
no, grem si še po koco.... mater kombinacija, pivo iz hladilnika, pa kocauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 881
12.8.2009 23:05:54   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, grem si še po koco.... mater kombinacija, pivo iz hladilnika, pa kocauser posted image

paše, ne user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 882
12.8.2009 23:06:56   
ada2
tak, oprema je, pa ura je čez 23, predstava se lahko začne...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 883
12.8.2009 23:10:12   
katka37
misliš da bo kaj

tin se oglaša, grem gledat

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 884
12.8.2009 23:14:31   
ada2
pa ne grem prej spat, pa četudi se totalno zapijem tu zunajuser posted image

saj pol bom itak zvezde vidla kak mi plešejo okrog glaveuser posted image

glih se fajn jasni tu nad našo hišo... mogoče se bo pa le kaj vidlo.... samo ulična svetilka je malo premočnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 885
12.8.2009 23:19:59   
ada2
user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 886
12.8.2009 23:21:44   
katka37
ati nocoj dežura user posted image user posted image user posted image

ne vem, če bo kaj, je še malo oblačno

na to da se zapiješ pa še boš morala malo počakati, morajo prej mlekarno zapreti

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 887
12.8.2009 23:23:13   
katka37
Space - Rad bi opozoril na meteorski dež Perzeidov dne 12. avgusta zgodaj zjutraj. To je najboljši čas za opazovanje tega vsakoletnega in verjetno najbolj slikovitega meteorskega roja (počasne, dolge in ponavadi obarvane sledi), ki se imenuje po ozvezdju Perzej, iz katerega ti meteoriti navidezno prihajajo kot ostanek repa kometa Swift-Turtle. Pričakovano število meteoritov znaša 1-2/minuto (kar je prav visoka številka), čeprav je dajati takšne napovedi izjemno nehvaležno delo.

Na žalost je trenutno luna že skoraj polna. Zaradi njene svetlobe bodo vidni le najsvetlejši meteoriti. Zato bo najboljši čas za opazovanje meteorskega roja v torek zgodaj zjutraj pred sončnim vzhodom, ko bo luna že zašla (lunin zahod je ob 2. uri zjutraj). Predviden vrh aktivnosti perzeidov je 12. 8. med 13.30 in 16.00 uro (11.30 - 14.00 UTC).

nič ne bo, tako dolgo pa ne bom čakala

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 888
12.8.2009 23:23:25   
ada2
user posted image user posted image user posted image  ej katka.... moj je zdaj vprašal, če imaš ti tudi prenosnika.... pa sem mu rekla že prej, da si tudi zunaj.... no, pa je reko, da je mislil, da imaš tak dolge kableuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

joooj, pa kaj mam jaz to za deda??????

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 889
12.8.2009 23:23:58   
katka37
ojoj, kaj klafram....

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 890
12.8.2009 23:24:44   
katka37
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dolgi kabli ja.............

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 891
12.8.2009 23:28:04   
ada2

Space - Rad bi opozoril na meteorski dež Perzeidov dne 12. avgusta zgodaj zjutraj. To je najboljši čas za opazovanje tega vsakoletnega in verjetno najbolj slikovitega meteorskega roja (počasne, dolge in ponavadi obarvane sledi), ki se imenuje po ozvezdju Perzej, iz katerega ti meteoriti navidezno prihajajo kot ostanek repa kometa Swift-Turtle. Pričakovano število meteoritov znaša 1-2/minuto (kar je prav visoka številka), čeprav je dajati takšne napovedi izjemno nehvaležno delo.

Na žalost je trenutno luna že skoraj polna. Zaradi njene svetlobe bodo vidni le najsvetlejši meteoriti. Zato bo najboljši čas za opazovanje meteorskega roja v torek zgodaj zjutraj pred sončnim vzhodom, ko bo luna že zašla (lunin zahod je ob 2. uri zjutraj). Predviden vrh aktivnosti perzeidov je 12. 8. med 13.30 in 16.00 uro (11.30 - 14.00 UTC).

nič ne bo, tako dolgo pa ne bom čakala

meni ni nič več jasnouser posted image user posted image user posted image

še pred kako uro sem pa nekje brala, da luna "crkuje" in je že čisto pri koncu, pa se bo zato super vidlo...., pa da bo najbolj vidno takoj po 23 uriuser posted image

ef....(tak bi adam rekel eh...)

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 892
12.8.2009 23:28:06   
katka37
to bo pravo, samo mislim da sma zamudili

Slo-Tech - Danes zvečer se vam splača zazreti v nebo in si zaželeti kakšno željo. Vsako leto konec julija in v začetku avgusta namreč Zemlja potuje skozi meteorski roj Prezeidov, najbolj pa bo ta pojav viden prav danes. Opazujejo ga že več kot 2000 let, vir vseh teh delcev pa je komet Swift-Tuttle, ki ima obhodni čas 133 let. Letos nam bo nekoliko ponagajala Luna, saj je jutri zadnji krajec, tako da bo Mesec oddajal kar precej svetlobe. Zaradi tega se splača v nebo pogledati zgodaj zvečer, pred 22.30, ko vzide Mesec. Kljub temu lahko pričakujemo lep meteorski dež, ki ob vrhuncu lahko doseže do 60 utrinkov na uro. Astronomski vrhunec bo dosegel med 19.30 in 22.00 uro, lepe prizore pa si bo moč ogledati tudi kasneje, saj se bo tekom noči radiant - to je navidezna točka na nebu, iz katere letijo meteorji), pomaknil visoko na nebo, a bo žal moteč element Luna. Idealni čas za opazovanje je torej okrog desete ure zvečer.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 893
12.8.2009 23:34:07   
ada2
ok, jaz od tu lune sploh ne vidim.... vidim jo le, če stopim na ograjo, na prste in se nagnem malo čez (izredno nevarno početje, se zavedam kljub popitemu pivu in tega ne počenjam... pogledala sem samo toliko, da sem videla kakšna je - nekje na polovici, se pa manjša)

zgleda pa, da se oblaki kar precej kopičijo, ker na hipe se ne vidi čisto nič....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 894
12.8.2009 23:36:21   
katka37
od tu pa se luna kar vidi, samo je delno za oblaki

počasi bom odpeketala, jegera je zmanjkalo, moram jutri v nabavo

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 895
12.8.2009 23:40:09   
ada2
ja, saj jaz bo tudi šla... pivo sem spila.... zdaj sem pa lačna postala, grem si po tortilje pa omakco...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 896
12.8.2009 23:41:28   
katka37
ajde, lepo spite

drugič ko bomo buljile v nebo pa se bomo zmenile za skupinsko seanso in prigrizke

lahko noč

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 897
12.8.2009 23:42:36   
ada2

ajde, lepo spite

drugič ko bomo buljile v nebo pa se bomo zmenile za skupinsko seanso in prigrizke

lahko noč

zgučanouser posted image

lahko noč!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 898
12.8.2009 23:46:02   
mamamajča
mislim....
kaj to moreš bit ful izobražen, da se spomniš sest v avto pa se odpelat domov?
joj no!

Eh, grem spat!
Lahko noč!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 899
13.8.2009 0:32:41   
suncicica
tak pa sem zamudla jeger in pivo party.....:(   user posted image

samo nevem kaj bi jaz pila....tisto cmigo od vina ki so mi jo sorodniki podarili mislec da rabim alkohol ????

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?