trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Aja, danes sva imeli posvetovalnico - in prvi komentar najine P: "pretežka je" - Emi ma 9600gr in 73cm (pri 9mes) - in jaz kar butnem nazaj, da sem že sita takih komentarjev in da vem, da je pač malo bolj okrogla ampak ji ne dajem nič takega za jest, pa ji res ne - ne pudingov, ne monte, ne skute, nobenega peciva, sladoleda, kaj šele sladkarije. Tu in tam pohrustama kak bejbi keksek. Je pol hitro obrnila ploščo in kar začela, da ko se bo začela kobacat pa hodit, da bo šlo to dol in da je res mela 4 kile pri rojstvu in da je blo malo za pričakovat pa da smo si ljudje različni pa bla, bla, bla! Sem bla zadnjič ful vesela, ko mi je ena mamica, ki ima strašno suhega otročka, rekla, da ji je to pri dojenčkih najlepše, če so malo zaliti ! Kamorkoli gremo, se skoz kdo počuti poklicanega, da komentira težo moje princeske - "joj kak je močna, okrogla, o kaka bajsika" itd. Sem bla dolgo tiho zdaj kar popenim in vsakemu rečem, da naj svoje mnenje zadrži za sebe, ker me ne zanima!!!!!!!!!! Bedak, tega pa ne vidiš, kak se lepo nasmeje, pa maha pa ploska pa vriska in sto drugih stvari, ki so na njej tako prikupne No, malo sem si olajšala dušico! Lepo se mejte! saj prav da si si dala duška...takšne stvari meni tudi ful pritisk dvignejo.... naj se ljudje brigajo zase....sploh pa dokler je otrok zdrav vse ostalo ni važno
|