|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
13.8.2009 20:32:47   
*monchy*
donna maš zs nazaj user posted image

mihi user posted image se čist podpišem pod tebe. Timon tudi ni suhec pa kaj zdaj. Niso vsi otroci enaki. Eni so bol drobni drugi pa pač bol okrogli... pa zato ne enim pa ne drugim nič ne manka

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.8.2009 20:44:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Aja, danes sva imeli posvetovalnico - in prvi komentar najine P: "pretežka je" user posted image user posted image user posted image - Emi ma 9600gr in 73cm (pri 9mes) - in jaz kar butnem nazaj, da sem že sita takih komentarjev in da vem, da je pač malo bolj okrogla ampak ji ne dajem nič takega za jest, pa ji res ne - ne pudingov, ne monte, ne skute, nobenega peciva, sladoleda, kaj šele sladkarije. Tu in tam pohrustama kak bejbi keksek. Je pol hitro obrnila ploščo in kar začela, da ko se bo začela kobacat pa hodit, da bo šlo to dol in da je res mela 4 kile pri rojstvu in da je blo malo za pričakovat pa da smo si ljudje različni pa bla, bla, bla!
Sem bla zadnjič ful vesela, ko mi je ena mamica, ki ima strašno suhega otročka, rekla, da ji je to pri dojenčkih najlepše, če so malo zalitiuser posted image user posted image user posted image ! Kamorkoli gremo, se skoz kdo počuti poklicanega, da komentira težo moje princeske - "joj kak je močna, okrogla, o kaka bajsika" itd. Sem bla dolgo tiho zdaj kar popenim in vsakemu rečem, da naj svoje mnenje zadrži za sebe, ker me ne zanima!!!!!!!!!! Bedak, tega pa ne vidiš, kak se lepo nasmeje, pa maha pa ploska pa vriska in sto drugih stvari, ki so na njej tako prikupneuser posted image
No, malo sem si olajšala dušico! user posted image user posted image user posted image
Lepo se mejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image

saj prav da si si dala duška...takšne stvari meni tudi ful pritisk dvignejo.... naj se ljudje brigajo zase....sploh pa dokler je otrok zdrav vse ostalo ni važno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.8.2009 20:51:41   
mamamajča
jezos marija, kak mi grejo taki komentarji nekam!
Mark je pa bil skoz suhec (kaki naj bo, če sem jaz že celo živleje taka?????), pa so mi vsi skoz palamudili, da mu dajem premalo za jest itd.
Da bi se znali ljudje komentarjev vzdržat...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.8.2009 20:55:17   
*monchy*
maja bi blo fajn ja 

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.8.2009 21:09:32   
Barbara111
kje pa je naša Katjauser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.8.2009 22:08:04   
katka37
čer!

morrak, hvala za kavico, sem jo sicer zelo pozno spila

s tinom sem šla danes še k njegovi p, ker je dobil izpuščaje še po sencih in mi ni bilo nič več jasno, pa je tudi to od slinavke, je dala še svečke voltaren in nek anestetik, ker ima res grozno v ustih, dlesni kar krvavijo, traja pa lahko še kakih 7 dni, zelo malo je; upam, da bo kmalu boljše in da se končno dobro naspim

včeraj je bil res lep večer, ste ga zamudile user posted image user posted image

tatly, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihi, mirne živce, za naša dva je ena p rekla da sta podhranjena, pa sta vse lepo jedla, še zdaj je eden zelo suh pa poje toliko kot odrasli, tin je imel pri devetih mesecih 7,5 kg, še vedno je zelo suh, rodil se je pa s 3,8 kg
po eni strani pa razumem p, ker je danes veliko presuhih zaradi neješčnosti pa tudi predebelih, sem že večkrat gledala dokumentarne oddaje o klinikah za debele otroke, je bilo grozno gledati že;
sicer pa si ji lepo povedala svoje  user posted image user posted image user posted image

mamamajča, upanje ostane vedno user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 931
14.8.2009 7:32:05   
mihi78
Jutro! Vidim, da še ni nobena postregla s user posted image pa bom jaz!
Danes mama še razvojno, bomo vidli kaj bojo tam rekli - ampak, kot je rekla trezika - glavno, da je otrok zdrav! Sicer pa ima otrok pravico v prvem letu življenja težo potrojiti, kar pa mislim, da je ne bo.
katka, vem da je debelost otroka problem ampak ponavadi so v veliki meri za to odgovorni starši - jaz pa res pazim kaj ji dajem za jest, tako da je poudarek predvsem na sadju in zelenjavi. Seveda ji dam tudi meso, ki ga včasih poje al pa tudi ne. AM ji redčim že od četrtega meseca. Imama pa od 4-5 obrokov na dan. Pa tudi porcije so starosti primerne. Očitno ji bol hasne. Je nečakinja v taki starosti pojedla veliko več pa je imela pri enem letu 10 kil. Nečak pa dobrih 12 - zdaj pri skoraj treh letih pa ma okoli 14 kil. Skratka, da zaključim - mislim, da bi morali začet težit s tem, da je otrok pretežek po obdobju, ko že shodi in je že aktiven, v primeru, če je še vedno pretežek.

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 932
14.8.2009 7:41:36   
ada2
hvala za kavo mihi...

moja Nuša je kot dojenček bila tudi bolj okrogla, zdaj je pa prekla prekljasta.... pa za Miha tudi vsi pravijo kak je debeluser posted image user posted image user posted image  ampak meni se pa ne zdi.... dolg ja, debel pa ravno prav.

no, se spravljamo na Ptuj... a se kateri da družit z mano in mojimi otroci?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 933
14.8.2009 10:28:53   
mamamajča
jaz pa doma..... ker vem, da bom jutri vidla mojega ata, se mi današnji dan tak hudo vleče....
pa še dež je in ne moremo ven.... pa še mark je taka tečnoba danes, KAJ JE TO????
Joj, joj.... nič se ne bi igral, noče v trgovino, samo hodi okoli in se jočeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 934
14.8.2009 12:05:14   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

jaz pa doma..... ker vem, da bom jutri vidla mojega ata, se mi današnji dan tak hudo vleče....
pa še dež je in ne moremo ven.... pa še mark je taka tečnoba danes, KAJ JE TO????
Joj, joj.... nič se ne bi igral, noče v trgovino, samo hodi okoli in se jočeuser posted image

ok, kaj se lahko vedno najde kdo, ki vse pokvari?
Dvakrat ta teden sem že mislila it, pa nisem mola- ker so se drugi tak odločli!
Zdaj pa spet! In zdaj naj čakam do nedelje???

Neposredna povezava do sporočila: 935
14.8.2009 15:53:53   
katjakokol
dober dan kako smotano vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!
spet dežuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa jutri na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.1.2009 se je rodil moj najvecji zaklad MAI
mai pričakuje družbo

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
14.8.2009 16:17:27   
mamamajča
Katja, smo te že pogrešale. Kaj tak si se v priprave vrgla, da te ni nič blo?

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 937
14.8.2009 16:19:33   
suncicica
jooooooooj kak nem neprespana...........male mi ne dajo spat

smo pa dobili drugega pikeca danes. stella ima 7400g in 66cm, pia tokrat mocno zaostaja s svojimi 5850g in 65cm.

Stella in Pia

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 938
14.8.2009 16:25:43   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

jooooooooj kak nem neprespana...........male mi ne dajo spat

smo pa dobili drugega pikeca danes. stella ima 7400g in 66cm, pia tokrat mocno zaostaja s svojimi 5850g in 65cm.

suncicica vidim da pridno rastete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa bravo za pikecauser posted image user posted image user posted image  k marčevkam te pa nič več niuser posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 939
14.8.2009 16:41:20   
ada2
suncicica dobri sta tvoji pupi, lepo napredujetauser posted image

Adam je pa dobil napotnico za dermatologa, da mu bodo tisto na nogi zamrznili ali zažgali, kar bo pač dermatolog odredil. smo pa šli na ptuju na tista igrala v parku ob dravi in sta nuša in adam ful uživalauser posted image  (no, saj jaz tudiuser posted image ).

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 940
14.8.2009 17:44:48   
donna22
monchy, imaš zs user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 941
14.8.2009 21:34:30   
*monchy*
donna ne da mi odpret user posted image bom probala v nedeljo user posted image

tak letimo mi ju3 vjutro za ankaranuser posted image bomo z šotorom šli in bomo kampirali v nedeljo ko se vračamo pa še bomo šli pogledat v živalski vrt user posted image user posted image se čujemo v nedeljo user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 942
14.8.2009 21:36:38   
ada2
nekaj mi RR zafrkava....

saj dobro, bom vsaj malo koristnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
14.8.2009 21:41:44   
ada2
monchy uživajte na morju

mi smo tudi mislili jutri nekam na izlet, smo oklevali med kopanjem v fontani, logarsko dolino ali veliko planino,  pa se je moj user posted image  pred pol ure spomnil, da mora biti jutri ob 10 v Varaždinu.... in pol me še vpraša zakaj sem jeznauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 944
14.8.2009 23:51:50   
katka37
čer

mihi, saj zato sem napisala, da super, da si ji povedala nazaj, ti v glavnem veš da pupa je tako kot je treba in samo to je pomembno

ada, da je miha debel user posted image  saj to je ravno to da eni rečejo tak drugi drugače, glavno pa je da je otrok zdrav, saj pravim, naš najstarejši še vedno zgleda kot da je podhranjen, pa je več kot jaz, pa bi si tudi lahko kdo mislil če sploh kaj je ko je taki okostnjak

ubogi adam, pa ubogi vi vsi, ko jutri ne morete nikamor, dedcu pa brco v tazadnjo, bo drugič možgančke vklopil user posted image

monchy, katja, maksimalno uživajte

mamamajča, ne obupaj

suncicica, user posted image user posted image  za pupi

< Sporočilo je popravil katka37 -- 14.8.2009 23:52:17 >

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 945
15.8.2009 7:11:27   
ada2
dobro jutro!

ahhh kak jaz pogrešam mojega hroščka.... res je bil počasen in glasen, ampak peljal me je pa kamor sem želela in nikoli me ni pustil na cedilu... z njim sem imela odprte vse poti....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 946
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 8:25:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
15.8.2009 9:35:51   
petra *k
dobro jutro za tiste, ki še poležavate, za nas je že od 6 dan. tia pa že spet spi, in to že dobro uro, je zgleda prehitro stanla.
morrak, hvala za kavo, je prav pasala gnes. sem pozabla da je gnes praznik, hb da mamo v ormožu tuš odprt, drugače bi mi gnes bli lačniuser posted image
aja, pa da vam povem, kak je tia uživala na morju. nisem mogla verjeti, kako brcanje in vriskanje je blo teh 20 min, kar je lahko bla v vodi. užitek sto na uro. sma se z alešem menla, da bi najrajši nekje v avtu prespali, pa še v petek ostali, ampak nemreš tak s takim malim otrokecom. vglavnem, odlično je blo. pa hitro je minlo.
tak, zaj pa počakam, da se tia zbudi, te pa na kavo in v trgovino, pa kuhat. kaj boste pa ve kuhale? mi bomo gnes jedli paprikaš, pire in zeleno solato.

mamamajča, kak je, si vredu?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 948
15.8.2009 11:02:39   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

mamamajča, kak je, si vredu?

Petra, hvala, sem ok.
Danes moj nečak praznuje 5. rojtni dan, pa smo se nekak skupaj zenli, da kljub temu, kaj se je zgodilo, mora meti otrok vseeno tortico in bratrančke na obisku, tak da gremo malo tja, jutri pa v avstrijo, pa se zvečer javim!

Lana, vse najboljše za tretji rojstni dan!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 949
15.8.2009 16:29:56   
tatly
ja kje ste??????????????????

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?