Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:11:34
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča ada, če ti si z ormoža? Jaz sem vedno mislila, da s ptuja.... te ti mojo mamo tak poznaš, če v ormožu nakupuješ jap, iz Ormoža sem.... povej malo več... kje dela tvoja mama?
_____________________________ Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj! Ada vas ´ma rada!
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:13:48
mamamajča
v sparu, dostikrat pri kruhu
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 12.8.2009 22:14:23 >
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:16:28
katka37
pri kruhu je ena ekstra prijazna, ima očala insvetle lase?
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:22:11
ada2
hmmm, bom bolj pozorno gledala naslednjič... na pamet vem samo, da dela pri kruhu od enega mojega sodelavca žena... ali punca, saj ne vem, če sta oženjena katka je pizza fertik? pa maš dosti komarjev tam doli? mene so malo začeli napadat... bo treba kako svečo še za njih prižgat.
_____________________________ Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj! Ada vas ´ma rada!
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:23:04
mamamajča
svetle kratke, rjave. Očala ja. Taka ful drobna (genau kot monchy), pa vedno se smeje (jaz ji včasih rečem, da je malo trčena)
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:24:52
mamamajča
no, jaz sem pa sama, moj fuzbal gleda nekje... naj gleda. pa mi še ni za spat...
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:28:56
katka37
mamamajča, bom gledala bolj pozorno naslednjič, mislim da vem katera je ada, en kos še je, s hudimi feferoni, sem mulca malo nasamarila, jaz zlobnica , pa eden še je za tebe ravno, komarjev pa ni bo pač enkrat pica samo za vas, pa pivce seveda poleg
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:29:02
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča no, jaz sem pa sama, moj fuzbal gleda nekje... naj gleda. pa mi še ni za spat... moj pa vojsko pošilja na hišnem PC-ju , meni pa tudi ni za spat, te pa malo čvekajma tu...
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:30:56
ada2
katka a ti bi meni podturila s hudimi feferoni? saj jaz bi že, samo po moje bi se Miha jutri malo bunil
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:32:59
katka37
ma ne, za tebe je brez, za tvojega pa bi se še našla kaka s feferoni
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:36:11
mamamajča
jaz sem tudi zdaj v nogomet padla..... naši zmagujejo 5:0! Saj ne morem verjet! Mislim, da je tak zdaj konec...
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:36:57
ada2
mamamajča a nisva mi2 ble frendici na FB? zdaj pa sem te tam iskala, pa te ni bilo med mojimi prijatelji... no, sem ti poslala prošnjo
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:39:04
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ma ne, za tebe je brez, za tvojega pa bi se še našla kaka s feferoni je prišel malo prej na blkon na cigaret, pa sem mu rekla, da grem jaz zdaj k tebi na pizzo, pa je reko: "saj ne misliš resno?!"
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:39:34
mamamajča
ada, hehe, meni dostikrat kdo zmanjka.... tudi na netlogu :)
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:40:18
katka37
jaz pa sploh nisem na fb, nekak mi ne potegne, sicer pa na netlogu tudi nisem, pa kmetije nimam, samo kmeta mam zaenkrat doma
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:40:34
mamamajča
malo se preselim na balkon, da vidim, če kaj pada. Radovednost pač.... Prenosnika nimam se vrnem čez kako min...
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:42:21
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ma ne, za tebe je brez, za tvojega pa bi se še našla kaka s feferoni je prišel malo prej na blkon na cigaret, pa sem mu rekla, da grem jaz zdaj k tebi na pizzo, pa je reko: "saj ne misliš resno?!" pa kaj on še ne ve kako babo ima doma,samo škoda ko se zaenkrat še napiti ne smeš
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:43:31
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča malo se preselim na balkon, da vidim, če kaj pada. Radovednost pač.... Prenosnika nimam se vrnem čez kako min... čimprej prenosnik pa boš ti tudi še bolj uživala mater, sem res potrebna sprostitve, pa kake masaže, pa.... sanja svinja kukuruz
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:44:34
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 jaz pa sploh nisem na fb, nekak mi ne potegne, sicer pa na netlogu tudi nisem, pa kmetije nimam, samo kmeta mam zaenkrat doma na netlogu pa jaz tudi nisem...
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:47:27
katka37
mamamajča, vidiš kaj
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:48:32
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča malo se preselim na balkon, da vidim, če kaj pada. Radovednost pač.... Prenosnika nimam se vrnem čez kako min... čimprej prenosnik pa boš ti tudi še bolj uživala mater, sem res potrebna sprostitve, pa kake masaže , pa.... sanja svinja kukuruz dobiš , še pred začetkom šole, da ne bodo tvoji učenci čisto volje zgubli do šole, ko te zagledajo za sprostitev pa.... sem glih zadnjič tuhtala, da bi blo treba malo kam ven it... tak s kako babo, brez nepotrebnih priveskov.... no, kdaj grema?
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:48:54
katka37
sami pajki me obkrožajo tu zunaj
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:49:38
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 mamamajča, vidiš kaj a ti kaj vidiš? jaz sem od tega ekrana čisto zaslepljena
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:51:04
ada2
grem si jaz po pivo... uniona... bo pač eno manj za Ivča
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:52:52
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 grem si jaz po pivo... uniona... bo pač eno manj za Ivča ....bal te čuk, si opasna , tak se to dela
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
avto moto metalord666 ali zbirate avto moto? da (
17% )
ne (
83% )
Število vseh glasov: 235 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !