|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
15.8.2009 18:43:06   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ja kje ste??????????????????

jaz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 951
15.8.2009 20:33:03   
trezika
še vedno

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 952
15.8.2009 20:38:40   
trezika
zdaj pa grem...nočko

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 21:34:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 954
15.8.2009 21:36:18   
ada2
dober večeruser posted image

no, da vam povem, mi smo vseeno šli v logarsko dolino, bilo je krasno, kot pač vedno tam je, smo si ogledali pravljični gozd, reko savinjo, jedli odlično gobovo juho, domače štruklje, savinjsko postrv, videli konje, koze, krave... nazaj grede smo se še ustavili v savinjski dolini pri moji teti in tam se je še nuša kopala v kampu menina v zalivu reke savinje. bil je res lep danuser posted image   (se je splačalo malo mulit zjutrajuser posted image )

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 955
15.8.2009 21:37:08   
ada2
Lani Nani moja vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 956
15.8.2009 21:38:41   
ada2
ej morrak a vi pridete jutri v prlekijo?

da navš pozabila poklicat, da se vidimo. lahko bi šli en dan skupaj na bazen. pa en večer morava imeti "ladies night"user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.8.2009 9:30:27   
tatly
oj
mi pa gremo danes po slike od krstauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 11:08:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
16.8.2009 11:16:57   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

tortico smo pojedli, skopali se smo,
videli smo čudovito sabljanje starih časov, tudi obglavljanje čarovnice nam je uspelo videti.
sedaj pa lahko noč

še dobro, da sem se včeraj skrivala v Logarski user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 960
16.8.2009 17:18:37   
ada2
jaz sem preživela zdaj 3 krasne ure na bazenu. Miha je ostal doma, ga je čuval ati, jaz sem pa šla z adamom, nušo in nečakoma, pa še moja sestra je šla, tak da je bilo 6 otrok....

pa zelo zabaven pogovor sem imela z nečakinjouser posted image   - katka moramo se v kratkem videt, se je tikalo tudi tvoje familijeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 961
16.8.2009 18:58:32   
*monchy*
hei babike! da še vam jaz povem našo štorijo user posted image  user posted image v petek smo šli k sosedu na klopotec in evo ga vraga se nama je ati tak gor nadevo da ni bil zmožen it v soboto vjutro za volan. user posted image user posted image letanje od spalnice do kopalnice je trajalo od 1.30 vjutro do 13.30 popoldan. te si lahko mislite kaki je bil user posted image user posted image bla sem tak jezna da bolše da ne vete kak sem bla ker je seveda izlet v ankaran odpado user posted image user posted image po uhah je dobil komaj ko se je vredi spucal ker sem zaradi njega šla spat ob pol petih vstala pa pol 6h ker pol timon več ni dal miru. še vredi da je popoldan spal zelooooooo dolgo da sem se naspala poleg njega.  in seveda je sledilo muljenje in nerganje user posted image  user posted image  user posted image ampak se je splačalo ker je brez prigovarjanja reko da gremo danes v zagreb v živalski vrt in smo se imeli čuuuuuuuuudovito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak še vedno nisem pozabla da mu morem vzbujat občutek krivde user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 962
16.8.2009 19:15:26   
*monchy*
aja za 14 dni ko ma vikend fraj naju pelje na morje user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.8.2009 20:19:17   
trezika
monchy očitno je na teh klopotcih nekaj user posted image mi smo tudi šli prejšnjo soboto in sn še rekla mateju da naj malo pazi ker ima nedeljo po dolgem času fraj (smo planirali en izlet) in nočem da bi cel dan preležal (mimogrede, on malo nekaj spije in je pol celi bogi....ni glih vajen piti user posted image ) .... no v glavnem, v nedeljo je prišel k sebi nekje ob petih popoldan user posted image user posted image user posted image user posted image sn tudi bla besna ko ris... 

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 964
16.8.2009 20:23:40   
tatly
jaz pa mam slike od krsta in so cudoviteeeeeeuser posted image user posted image user posted image
jutri pa grem moji miski po nove soljeke ker te ko ma so za v en k.....

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.8.2009 20:45:45   
ada2
mamamajča je kaj novega z očetom? si bila pri njem? cel dan pomalem mislim na tebe user posted image

čakam, da moj zapusti kopalnico, da grem še jaz pod tuš... sem neka zmatrana... včeraj cel dan pohajkovanje, danes bazen....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.8.2009 20:48:44   
suncicica
adA SI TU

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.8.2009 20:50:39   
*monchy*
trezika moj tudi ni navajen zato pa   je pol taki rezultat user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 968
16.8.2009 20:52:33   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

adA SI TU

ja, zakaj?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 969
16.8.2009 20:53:42   
suncicica
SEM MISLILA ce si na kmetiji

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.8.2009 20:54:54   
ada2
a imam kaj zrelo?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 971
16.8.2009 20:56:23   
suncicica
jam mam....polno

Stella in Pia

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.8.2009 21:10:56   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mamamajča je kaj novega z očetom? si bila pri njem? cel dan pomalem mislim na tebe user posted image

Hvala ;)
Mi smo se vrili pred pol ure, celi zmantrani. Smo bli v Prlekiji od včeraj, te pa v avstrijo, pa pelamo mamo nazaj v prlekijo, te pa v šmarje.... moj bog....

Mmmmmm, tak....
Danes ni bil dosti buden, še vedno ma nihanja zavesti, in zdaj so si premislili, pa še ne dovolijo transporta v MB.
Punce ne vem, kak bomo še hodli tja..... mama gre že delat v tor., ne vem....

Dosti se premetava in obrača, kar je v bistvu dobro, da miga in se trudi....
Jamra....
In mooočno stisne za roko...

Drugače je pa zello zelo šibek, jaz se enkrat odletela iz sobe in se zjokala, da nisem ravno pred njim...
Res ni bil dosti buden, tak da kaj drugega težko povem.... reagiral je, ko so prižgali luč, to je dobro.
Mama pa sicer pravi, da je bil že malenkost boljši kot danes...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.8.2009 7:11:27   
trezika
Dobro jutro!
Dajte mislit malo na mene...grem k zobozdravniku...joooooooooj kako mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

mamamajča saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.8.2009 8:04:54   
petra *k
dobro jutro

pa vam danes jaz kavo ponudim,  vidim da je ni še nobena.
mamamajča, morem ti povedati, kar mi je mama včeraj pravla. prvo kot prvo, zaradi mačkov, ki so se drli, ni spala od 3-5 ponoči. potem pa je končno zaspala, te pa se ji je sanjalo o tvojem atu in mami. no saj mi je cele sanje povedala, nič takega, samo mi ni vsega za pisat. vglavnem, kuhala jima je kavo, pa kao da ga ni upala vprašati, kak se počuti, ker je čist ok zgledal, kot da se ni nič zgodlo. tak da verji, da nismo samo me tu na rr s tabo, ampak še marsikeri okoli želi tvojemu atu vse najboljše.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?