Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2009 18:43:06
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly ja kje ste?????????????????? jaz sem tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2009 20:33:03
|
|
|
|
trezika
|
še vedno
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2009 20:38:40
|
|
|
|
trezika
|
zdaj pa grem...nočko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.8.2009 21:34:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2009 21:36:18
|
|
|
|
ada2
|
dober večer no, da vam povem, mi smo vseeno šli v logarsko dolino, bilo je krasno, kot pač vedno tam je, smo si ogledali pravljični gozd, reko savinjo, jedli odlično gobovo juho, domače štruklje, savinjsko postrv, videli konje, koze, krave... nazaj grede smo se še ustavili v savinjski dolini pri moji teti in tam se je še nuša kopala v kampu menina v zalivu reke savinje. bil je res lep dan (se je splačalo malo mulit zjutraj )
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2009 21:37:08
|
|
|
|
ada2
|
Lani Nani moja vse najboljše
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 15.8.2009 21:38:41
|
|
|
|
ada2
|
ej morrak a vi pridete jutri v prlekijo? da navš pozabila poklicat, da se vidimo. lahko bi šli en dan skupaj na bazen. pa en večer morava imeti "ladies night"
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 9:30:27
|
|
|
|
tatly
|
oj mi pa gremo danes po slike od krsta
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2009 11:08:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 11:16:57
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak tortico smo pojedli, skopali se smo, videli smo čudovito sabljanje starih časov, tudi obglavljanje čarovnice nam je uspelo videti. sedaj pa lahko noč še dobro, da sem se včeraj skrivala v Logarski
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 17:18:37
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem preživela zdaj 3 krasne ure na bazenu. Miha je ostal doma, ga je čuval ati, jaz sem pa šla z adamom, nušo in nečakoma, pa še moja sestra je šla, tak da je bilo 6 otrok.... pa zelo zabaven pogovor sem imela z nečakinjo - katka moramo se v kratkem videt, se je tikalo tudi tvoje familije
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 18:58:32
|
|
|
|
*monchy*
|
hei babike! da še vam jaz povem našo štorijo v petek smo šli k sosedu na klopotec in evo ga vraga se nama je ati tak gor nadevo da ni bil zmožen it v soboto vjutro za volan. letanje od spalnice do kopalnice je trajalo od 1.30 vjutro do 13.30 popoldan. te si lahko mislite kaki je bil bla sem tak jezna da bolše da ne vete kak sem bla ker je seveda izlet v ankaran odpado po uhah je dobil komaj ko se je vredi spucal ker sem zaradi njega šla spat ob pol petih vstala pa pol 6h ker pol timon več ni dal miru. še vredi da je popoldan spal zelooooooo dolgo da sem se naspala poleg njega. in seveda je sledilo muljenje in nerganje ampak se je splačalo ker je brez prigovarjanja reko da gremo danes v zagreb v živalski vrt in smo se imeli čuuuuuuuuudovito ampak še vedno nisem pozabla da mu morem vzbujat občutek krivde
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 19:15:26
|
|
|
|
*monchy*
|
aja za 14 dni ko ma vikend fraj naju pelje na morje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:19:17
|
|
|
|
trezika
|
monchy očitno je na teh klopotcih nekaj mi smo tudi šli prejšnjo soboto in sn še rekla mateju da naj malo pazi ker ima nedeljo po dolgem času fraj (smo planirali en izlet) in nočem da bi cel dan preležal (mimogrede, on malo nekaj spije in je pol celi bogi....ni glih vajen piti ) .... no v glavnem, v nedeljo je prišel k sebi nekje ob petih popoldan sn tudi bla besna ko ris...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:23:40
|
|
|
|
tatly
|
jaz pa mam slike od krsta in so cudoviteeeeee jutri pa grem moji miski po nove soljeke ker te ko ma so za v en k.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:45:45
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča je kaj novega z očetom? si bila pri njem? cel dan pomalem mislim na tebe čakam, da moj zapusti kopalnico, da grem še jaz pod tuš... sem neka zmatrana... včeraj cel dan pohajkovanje, danes bazen....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:48:44
|
|
|
|
suncicica
|
adA SI TU
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:50:39
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika moj tudi ni navajen zato pa je pol taki rezultat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:52:33
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica adA SI TU ja, zakaj?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:53:42
|
|
|
|
suncicica
|
SEM MISLILA ce si na kmetiji
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:54:54
|
|
|
|
ada2
|
a imam kaj zrelo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 20:56:23
|
|
|
|
suncicica
|
jam mam....polno
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 16.8.2009 21:10:56
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 mamamajča je kaj novega z očetom? si bila pri njem? cel dan pomalem mislim na tebe Hvala ;) Mi smo se vrili pred pol ure, celi zmantrani. Smo bli v Prlekiji od včeraj, te pa v avstrijo, pa pelamo mamo nazaj v prlekijo, te pa v šmarje.... moj bog.... Mmmmmm, tak.... Danes ni bil dosti buden, še vedno ma nihanja zavesti, in zdaj so si premislili, pa še ne dovolijo transporta v MB. Punce ne vem, kak bomo še hodli tja..... mama gre že delat v tor., ne vem.... Dosti se premetava in obrača, kar je v bistvu dobro, da miga in se trudi.... Jamra.... In mooočno stisne za roko... Drugače je pa zello zelo šibek, jaz se enkrat odletela iz sobe in se zjokala, da nisem ravno pred njim... Res ni bil dosti buden, tak da kaj drugega težko povem.... reagiral je, ko so prižgali luč, to je dobro. Mama pa sicer pravi, da je bil že malenkost boljši kot danes...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.8.2009 7:11:27
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Dajte mislit malo na mene...grem k zobozdravniku...joooooooooj kako mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mamamajča saj bo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 17.8.2009 8:04:54
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro pa vam danes jaz kavo ponudim, vidim da je ni še nobena. mamamajča, morem ti povedati, kar mi je mama včeraj pravla. prvo kot prvo, zaradi mačkov, ki so se drli, ni spala od 3-5 ponoči. potem pa je končno zaspala, te pa se ji je sanjalo o tvojem atu in mami. no saj mi je cele sanje povedala, nič takega, samo mi ni vsega za pisat. vglavnem, kuhala jima je kavo, pa kao da ga ni upala vprašati, kak se počuti, ker je čist ok zgledal, kot da se ni nič zgodlo. tak da verji, da nismo samo me tu na rr s tabo, ampak še marsikeri okoli želi tvojemu atu vse najboljše.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?