|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
12.8.2009 8:07:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

drugače pa-dobro jutro!

smo spali ko ubitiuser posted image user posted image user posted image user posted image Hana še tudi muksnila ni od včerajuser posted image user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam jutri da se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kaj bi dala vsaj za en dan v tednu, da bi jaz lahko tako celo noč prespala.... A si pogledala film kaj počne moj Tyson????user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
12.8.2009 8:21:51   
Katjusa
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem cela zalimana sem do 2 zjutri avto pakirala (kako spravt v avto vso opremo za kampiranje..... torej 3 stole, mizo, šotor, paviljon, gobo, na kateri bodo otroc spal, podlogo za predprostor in potem še opremo za dojenčke 2x voziček, hladilna torba.....)in delala razpored spanja za majchy, hano, benjamina, florjana in mene za v šotor s spalnico 260x210user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mela dela.... majchy upam, da si ne premisliš ker jst res na vse mislim in zlagam v avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa morem it počasi moja mišeka zbudit se mi kr srce trga k vem, da bi rada še spala sam morem benija peljat v posvetovalnicouser posted image ene 10 minut jima še pustim in upam, da se vsaj florjan sam zbudi

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
12.8.2009 8:23:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

drugače pa-dobro jutro!

smo spali ko ubitiuser posted image user posted image user posted image user posted image Hana še tudi muksnila ni od včerajuser posted image user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam jutri da se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kaj bi dala vsaj za en dan v tednu, da bi jaz lahko tako celo noč prespala.... A si pogledala film kaj počne moj Tyson????user posted image user posted image

kolk časa pa spite v kompletu? in kdo se zbuja?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
12.8.2009 8:29:39   
Urša08
Mlea te čist zastopim, tud jaz bi rada vsaj eno noč prespala, sam pomoje ne bo nič do enega leta. Tvoja pikica je pa čist napredna user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša predvidevam da si vse v avto naložila user posted image superca

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
12.8.2009 8:31:39   
Urša08
Katjuša dobro opravite v posvetovalnici.

Sedaj grem pa Žiga spat dat, pa mal pospravit.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
12.8.2009 8:33:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mlea te čist zastopim, tud jaz bi rada vsaj eno noč prespala, sam pomoje ne bo nič do enega leta. Tvoja pikica je pa čist napredna user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša predvidevam da si vse v avto naložila user posted image superca

ja če bom, dala strešni kovček na streho.... sam sma ga dala bratu zdej pa morem nafehtat, da mi ga posodiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker novega si pa trenutno ne bomo kupovali..... aja nisem povedala, da nas bo v avtu 5 osebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image torej na sedeže ne gre ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
12.8.2009 8:33:30   
Katjusa

Katjuša dobro opravite v posvetovalnici.

Sedaj grem pa Žiga spat dat, pa mal pospravit.

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
12.8.2009 8:37:34   
Čebel@
mlea.......boš videla da boste vi tudi kmalu spaliuser posted image user posted image user posted image ......sem vidla evito,ja-mala je fenomenalnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.....ti že pakirašuser posted image user posted image user posted image user posted image če le dobim pravi čas osebno,potem pičivauser posted image user posted image user posted image user posted image mojmu sicer ni pravda greva v šotor s Hano,ampak bom ga že naštimalauser posted image
urša.....upam da se boš čez dan še kaj spočilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
12.8.2009 8:40:32   
Katjusa
majchy, kr prepričaj tvojga boš vidla kako boste zadovoljne s hanouser posted image user posted image user posted image user posted image itak v šotoru samo spišuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morem it pa res moja dva mišeka zbudituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.8.2009 8:41:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy, kr prepričaj tvojga boš vidla kako boste zadovoljne s hanouser posted image user posted image user posted image user posted image itak v šotoru samo spišuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej morem it pa res moja dva mišeka zbudituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jo bom mogla pa jutri buditiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
12.8.2009 8:41:58   
Katjusa

jaz jo bom mogla pa jutri buditiuser posted image user posted image user posted image

jst tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak se bo splačalo k bomo vas vidliuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.8.2009 8:42:15 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
12.8.2009 8:43:58   
Urša08
Majchy osebno boš dobla v enem tednu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
12.8.2009 8:44:08   
Čebel@

jst tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak se bo splačalo k bomo vas vidliuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hano bom jutri ob 9.00 zbudila in bova midve ob 9.30 naštimaneuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
12.8.2009 8:44:46   
Urša08
Punce k vaši vstanejo moj že drugo rundo spiuser posted image user posted image user posted image tako da ga bom jutri tud jaz mogla v luft vršt

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
12.8.2009 8:45:01   
Čebel@

Majchy osebno boš dobla v enem tednu
upamuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
12.8.2009 8:45:51   
Čebel@

Punce k vaši vstanejo moj že drugo rundo spiuser posted image user posted image user posted image tako da ga bom jutri tud jaz mogla v luft vršt
jih bomo jutri vse revčke v luft metaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
12.8.2009 8:47:05   
Urša08
majchy kok ti pa potem še Hana čez dan spi?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
12.8.2009 8:48:12   
Čebel@

majchy kok ti pa potem še Hana čez dan spi?
po delih ene 4-5h

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
12.8.2009 8:54:58   
Urša08
Žiga tudi nekak tako. Ma tri runde, koj zjutraj, okol 12 in še enkrat popoldan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
12.8.2009 8:57:49   
Čebel@
jutri bo pa pomoje čisto zmešana k se bo toliko dogajalouser posted image user posted image user posted image

aja:včeraj zvečer ko sva jedli kašico mi je sunila žlico iz rok in si jo sama porinila v usta zraven se je pa butnila v nebouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ji ni bilo nič jasno,pa sem ji rekla da nebi slučajno jokala ker se je sama udarila,pa so ji samo se solze ulileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image revicauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 12.8.2009 9:00:54 >

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
12.8.2009 9:12:41   
birdy
Dobro jutro!
Za nas niti ni dobrouser posted image  Nočka slaba za znort, Kristi je pa tud slaba. Zdej je še vročino kasirala, od napora pri kašljanju mi je v roku ene ure 3x bruhnla, pa čist je zanič. No ja no, ji je Calpol prijev pa je zdej malenkost bolje, se celo mal smejčka, pa taka bolj živahna je.
Mačka mata bolhe tko da sta noč kr uzun preživelča. Sej sva buksla, najprej sva ju mela not, pol sva šele za bolhe pogledala. Ttko da sva včer ob enajstih zvečer sesala, pomivala, namakala,... Zdej je šu pa moj po šampon in ju bova skopala... Boga midva, bova k po kakem pokolu verjetnouser posted image
Dan bo še dolg, jst sem pa tok neprespana...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
12.8.2009 9:16:58   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj? Jaz sem bolj delovno razpoložena.

No zdej se že nekaj dni ukvarjam s faksom, namreč morem narediti še dve seminarski nalogi, ker moram končati vse obveznosti, da potem lahk začnem pisati magistrsko nalogo. En izpit sem naredila še preden smo šli na dopust, tk da sta zdej še sam dva.

No Nik pa je ful priden, tk da lahk js lepo zraven še kaj naredim. Zdej bomo kmalu dobili drugi zobek. Greva počasi se odpravit na sprehod, potem pa še kaj delati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
12.8.2009 9:18:26   
Čebel@
birdy....joj no,ko ima user posted image  mlade jih ima fulluser posted image user posted image user posted image .......upam a bo kmalu bolš za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
12.8.2009 9:19:23   
Čebel@
brkn.......res si full pridna s faksomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
12.8.2009 9:21:16   
Vesnozaver
dan!

birdy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se cimprej VSE poslihta...

ursa sem se vedno na dieti, do zdaj je slo dol 5,5 kg.....pocasi, ampak bo!
srecanje jutri: mozek ma rojstni dan, pa ima dopust, tako da ne morem prit. Me pa strasno mika kampiranje...nimam sotora, pa se sopotnico bi mela v avtu, ne bi se glih sama vozla....

majci bogica Hana, pa saj si ni kaj poskodovala?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?