Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 9:25:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci bogica Hana, pa saj si ni kaj poskodovala? mislim da ne-sva HB imeli plastično žličko pridna si da se držiš diete -koliko pa misliš izgubiti?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 9:27:46
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci bogica Hana, pa saj si ni kaj poskodovala? mislim da ne-sva HB imeli plastično žličko pridna si da se držiš diete -koliko pa misliš izgubiti? morala bi se kaksnih 20, nameravam pa to dieto izpeljati do konca (se dva meseca), pa potem 'zdravo' nadaljevat , dokler ne izgubim vsega.....do aljazevega prvega rd bo glih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 9:33:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver majci bogica Hana, pa saj si ni kaj poskodovala? mislim da ne-sva HB imeli plastično žličko pridna si da se držiš diete -koliko pa misliš izgubiti? morala bi se kaksnih 20, nameravam pa to dieto izpeljati do konca (se dva meseca), pa potem 'zdravo' nadaljevat , dokler ne izgubim vsega.....do aljazevega prvega rd bo glih vav a toliko? imaš našo podporo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 9:39:30
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... Glede srečanja....naju ne bo...ker Tisa celo dopoldne prespi,....pa tudi 15 je šele v soboto...tko da kdaj drugič...hvala vseeno za povabilo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:17:21
|
|
|
|
brkn83
|
nik zdele mal spi, potem pa greva v trgovino. Danes se mi nič kej preveč ne lubi. Pa po treba, še kaj postoriti. Vidim, da boste zopet imele srečanje. Lepo se imejte in pridno načvekajte.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:47:53
|
|
|
|
piskot
|
GIBI GIB: izhod AC Kranj vzhod, prvo krozisce levo, drugo n. aravnost, potem pa naravnost cez 4 semaforje. Potem vidite na levi gostilno Arvaj, zapeljete cez most in na 5. kriziscu levo, cez n dva lezeca policaja, potem imate na levi ze letni bazen, parkirate nekje v sencki na desni, greste cez cesto in ste na Gibiju. A bo slo? Naj me katera preveri, levo-desno me mal zezata v zivljenju. drugace sem pa razpi . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:53:08
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...... Glede srečanja....naju ne bo...ker Tisa celo dopoldne prespi,....pa tudi 15 je šele v soboto...tko da kdaj drugič...hvala vseeno za povabilo.... skoda. pa kako imata vi2 to spanje? sem vama mal fous. aja, porodniska bo ze v petek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:56:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot drugace sem pa razpi . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih banda a se ti je voziček strgal?a ima katjuša tvojo cifro?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:56:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...... Glede srečanja....naju ne bo...ker Tisa celo dopoldne prespi,....pa tudi 15 je šele v soboto...tko da kdaj drugič...hvala vseeno za povabilo.... a ponoči kaj je?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:57:35
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz pa pogrešam claud in sunny!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 10:58:12
|
|
|
|
Čebel@
|
drug teden dobim osebno za Hano in potem pičimo na morje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:05:10
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot drugace sem pa razpi . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih banda a se ti je voziček strgal?a ima katjuša tvojo cifro? guma pocila. nima, ji posljem.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 11:10:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:16:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot drugace sem pa razpi . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih banda a se ti je voziček strgal?a ima katjuša tvojo cifro? guma pocila. nima, ji posljem. samo to so res grdo naredili a misliš da so bili otroci?lahko pošlješ njej ali pa meni da te pokličeva če se izgubiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:17:29
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo poslikaj šuhice,da jih vidimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:20:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 drug teden dobim osebno za Hano in potem pičimo na morje jeeeeee kdaj ti paše 22.23. al 24.? evo mi smo iz posvetovalnice imamo 8800g in 68cm naslednji pregled 12.11. imeli smo tud 3. cepljenje.... zdravnica ga je pohvalila.... aja pa jest mormo začet vse po vrsti potem sem pa rekla, kdaj lahko florjan pride za vrtec in je rekla da lahko kr zrihtamo, ko je ravno zraven in tako sem vse zrihtala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:23:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: piskot drugace sem pa razpi . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih banda a se ti je voziček strgal?a ima katjuša tvojo cifro? guma pocila. nima, ji posljem. samo to so res grdo naredili a misliš da so bili otroci?lahko pošlješ njej ali pa meni da te pokličeva če se izgubiva te je strah, da te kam drugam ne zapelem hehe piskot hvala za številko kak so ljudje nasramni.... men je enkrat k sem šla k maši z motorjem nekdo plunu v čelado.... še dober, da sem vidla predno sem dala tisto na glavo je bil tak hrkl not, da mi je blo slabo ko sem vidla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:27:30
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......lepe mere a bi šli 24. ko je ponedeljek in ne bo gužve na cesti pa da smo vikend še z atijem? .....ljunli v čelado?ma da ga ni sram tizga ki je to naredil .....drugače me pa ni strah da bi me kam drugam peljala,ampak bolje preventiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:31:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......lepe mere a bi šli 24. ko je ponedeljek in ne bo gužve na cesti pa da smo vikend še z atijem? .....ljunli v čelado?ma da ga ni sram tizga ki je to naredil .....drugače me pa ni strah da bi me kam drugam peljala,ampak bolje preventiva ja men tud bolj odgovarja 24. da ne bom imela preveč domotožja (možotožja) ker bom vedela, da je v službi.... itak imamo pol časa kolikor nam bo pasalo..... jutri se bome zmenle pa še podrobnosti kaj rabmo in kaj morš ti vzet kaj mam jst.... tko da ne bo preveč prtljage po nepotrebnem... ful sem vesela res, da si zbrala "pogum" in da greš z nami res obljubim, da ti ne bo žal:) bom ju3 marelco s sabo vzela da vidiš kaka je če slučajno nebi vozičkov pol za morje not spravle.... sej jo lahko pol pr tebi pustim da se je hana mal navadi in da vidiš če bo to šlo pa jo pol k bomo šli iz morja k te tak morem domov dostavit odpeljem velja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:37:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......lepe mere a bi šli 24. ko je ponedeljek in ne bo gužve na cesti pa da smo vikend še z atijem? .....ljunli v čelado?ma da ga ni sram tizga ki je to naredil .....drugače me pa ni strah da bi me kam drugam peljala,ampak bolje preventiva ja men tud bolj odgovarja 24. da ne bom imela preveč domotožja (možotožja) ker bom vedela, da je v službi.... itak imamo pol časa kolikor nam bo pasalo..... jutri se bome zmenle pa še podrobnosti kaj rabmo in kaj morš ti vzet kaj mam jst.... tko da ne bo preveč prtljage po nepotrebnem... ful sem vesela res, da si zbrala "pogum" in da greš z nami res obljubim, da ti ne bo žal:) bom ju3 marelco s sabo vzela da vidiš kaka je če slučajno nebi vozičkov pol za morje not spravle.... sej jo lahko pol pr tebi pustim da se je hana mal navadi in da vidiš če bo to šlo pa jo pol k bomo šli iz morja k te tak morem domov dostavit odpeljem velja? velja.....jutri kar pripelji marelico....bova itak vidle če gre naš voziček notri........sej a me boš lahko jutri tudi domov pljala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:40:45
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......sem se spomnila da imam doma velik šotor v obliki igluja.....ima 3 spalnice za po 2 osebi in veliko prostora na sredini lahko florjan in benjamin spita zase,ti v svoji spalnici,jaz in hana pa v svoji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:45:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......sem se spomnila da imam doma velik šotor v obliki igluja.....ima 3 spalnice za po 2 osebi in veliko prostora na sredini lahko florjan in benjamin spita zase,ti v svoji spalnici,jaz in hana pa v svoji seveda te bom peljala domov.... florija in benjamina ne upam, dat skupaj... lahko pa poskusmo:) jst imam drgač takega ima stojno višino kar ima tvoj tud, vsekakor bi blo v tvojem bolj komot a maš kako fotko.... a ima v predprostoru pooden al ga vzamem zraven?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:45:40
|
|
|
|
Urša08
|
U ste ble pa pridne V glavnem Žiga je spet pojedel cel obrok, sem nardila krompirček in špinačko. Jutri pridem z obema, da bom lahko enga lovila , enga pa v naročju mela No upam, da mi rata tud mal počvekat z vami. Ajvy škoda ker te ne bo. Pa drugič Brkn a prideš ti tudi? Kolumbo dej pofotkaj copatke, pa če maš kje tist link za naročit, sem takrat spregledala. Majchy, Katjuša super za morje katjuša super za pregled, da je vse ok in lepo napreduje. A kar tako ti je rekla, da začnite vse jest al koko A kej po mesecih al kr vse že zdej? Grem mal Žigca pocrklat, pa Nejca spat spravt, če bo hotu it.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:45:52
|
|
|
|
piskot
|
majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo. kolumbo tudi jaz bom brez martina, ker drugace vam bom sam dober dan rekla.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:47:04
|
|
|
|
Katjusa
|
rekla je da od jajce samo rumenjak in ribic pa meda ne pa svinjskega mesa ne ostalo pa vse.... pač da počasi uvajam po 3 dni
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?