|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
12.8.2009 9:25:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

majci bogica Hana, pa saj si ni kaj poskodovala?

mislim da ne-sva HB imeli plastično žličkouser posted image
pridna si da se držiš dieteuser posted image user posted image user posted image -koliko pa misliš izgubiti?

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
12.8.2009 9:27:46   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

pridna si da se držiš dieteuser posted image user posted image user posted image -koliko pa misliš izgubiti?

morala bi se kaksnih 20, nameravam pa to dieto izpeljati do konca (se dva meseca), pa potem 'zdravo' nadaljevat , dokler ne izgubim vsega.....do aljazevega prvega rd bo glihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
12.8.2009 9:33:04   
Čebel@

morala bi se kaksnih 20, nameravam pa to dieto izpeljati do konca (se dva meseca), pa potem 'zdravo' nadaljevat , dokler ne izgubim vsega.....do aljazevega prvega rd bo glihuser posted image user posted image user posted image

vav a toliko?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaš našo podporouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
12.8.2009 9:39:30   
Ajvy
jutro......

Glede srečanja....naju ne bo...ker Tisa celo dopoldne prespi,....pa tudi 15 je šele v soboto...tko da kdaj drugič...hvala vseeno za povabilo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
12.8.2009 10:17:21   
brkn83
nik zdele mal spi, potem pa greva v trgovino.

Danes se mi nič kej preveč ne lubi. Pa po treba, še kaj postoriti.

Vidim, da boste zopet imele srečanje. Lepo se imejte in pridno načvekajte.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
12.8.2009 10:47:53   
piskot
GIBI GIB:

izhod  AC Kranj vzhod, prvo krozisce levo, drugo n. aravnost, potem pa naravnost cez 4 semaforje. Potem vidite na levi gostilno Arvaj, zapeljete cez most in na 5. kriziscu levo, cez n dva lezeca policaja, potem imate na levi ze letni bazen, parkirate nekje v sencki na desni, greste cez cesto in ste na Gibiju.

A bo slo? Naj me katera preveri, levo-desno me mal zezata v zivljenju.

drugace sem pa razpiuser posted image . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
12.8.2009 10:53:08   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro......

Glede srečanja....naju ne bo...ker Tisa celo dopoldne prespi,....pa tudi 15 je šele v soboto...tko da kdaj drugič...hvala vseeno za povabilo....

skoda. pa kako imata vi2 to spanje? sem vama mal fous.

aja, porodniska bo ze v petek user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
12.8.2009 10:56:09   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

drugace sem pa razpiuser posted image . nekdo mi je v vozicek zaril vejo od vrtnice. in to pred vrati stanovanja. toliko o sosedih user posted image

bandauser posted image user posted image user posted image a se ti je voziček strgal?a ima katjuša tvojo cifro?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
12.8.2009 10:56:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro......

a ponoči kaj je? 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
12.8.2009 10:57:35   
Čebel@
jaz pa pogrešam claud in sunny!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
12.8.2009 10:58:12   
Čebel@
drug teden dobim osebno za Hano in potem pičimo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
12.8.2009 11:05:10   
piskot

bandauser posted image user posted image user posted image a se ti je voziček strgal?a ima katjuša tvojo cifro?

guma pocila. nima, ji posljem.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 11:10:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
12.8.2009 11:16:49   
Čebel@

samo to so res grdo narediliuser posted image a misliš da so bili otroci?lahko pošlješ njej ali pa meni da te pokličeva če se izgubivauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
12.8.2009 11:17:29   
Čebel@
kolumbo poslikaj šuhice,da jih vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
12.8.2009 11:20:22   
Katjusa

drug teden dobim osebno za Hano in potem pičimo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj ti paše 22.23. al 24.?

evo mi smo iz posvetovalnice imamo 8800g in 68cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naslednji pregled 12.11.  imeli smo tud 3. cepljenje.... zdravnica ga je pohvalila....
aja pa jest mormo začet vse po vrstiuser posted image user posted image user posted image user posted image

potem sem pa rekla, kdaj lahko florjan pride za vrtec in je rekla da lahko kr zrihtamo, ko je ravno zraven in tako sem vse zrihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
12.8.2009 11:23:31   
Katjusa

samo to so res grdo narediliuser posted image a misliš da so bili otroci?lahko pošlješ njej ali pa meni da te pokličeva če se izgubivauser posted image

te je strah, da te kam drugam ne zapelem heheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

piskot hvala za številkouser posted image

kak so ljudje nasramni.... men je enkrat k sem šla k maši z motorjem nekdo plunu v čelado.... še dober, da sem vidla predno sem dala tisto na glavo je bil tak hrkl not, da mi je blo slabo ko sem vidla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
12.8.2009 11:27:30   
Čebel@
katjuša......lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a bi šli 24. ko je ponedeljek in ne bo gužve na cesti pa da smo vikend še z atijem?user posted image .....ljunli v čelado?ma da ga ni sram tizga ki je to narediluser posted image user posted image user posted image .....drugače me pa ni strah da bi me kam drugam peljala,ampak bolje preventivauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
12.8.2009 11:31:41   
Katjusa

katjuša......lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a bi šli 24. ko je ponedeljek in ne bo gužve na cesti pa da smo vikend še z atijem?user posted image .....ljunli v čelado?ma da ga ni sram tizga ki je to narediluser posted image user posted image user posted image .....drugače me pa ni strah da bi me kam drugam peljala,ampak bolje preventivauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja men tud bolj odgovarja 24. da ne bom imela preveč domotožja (možotožja) ker bom vedela, da je v službi.... itak imamo pol časa kolikor nam bo pasalo.....
jutri se bome zmenle pa še podrobnosti kaj rabmo in kaj morš ti vzet kaj mam jst.... tko da ne bo preveč prtljage po nepotrebnem...
ful sem vesela res, da si zbrala "pogum" in da greš z nami res obljubim, da ti ne bo žal:)
bom ju3 marelco s sabo vzela da vidiš kaka je če slučajno nebi vozičkov pol za morje not spravle.... sej jo lahko pol pr tebi pustim da se je hana mal navadi in da vidiš če bo to šlo pa jo pol k bomo šli iz morja k te tak morem domov dostavit odpeljem velja?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
12.8.2009 11:37:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja men tud bolj odgovarja 24. da ne bom imela preveč domotožja (možotožja) ker bom vedela, da je v službi.... itak imamo pol časa kolikor nam bo pasalo.....
jutri se bome zmenle pa še podrobnosti kaj rabmo in kaj morš ti vzet kaj mam jst.... tko da ne bo preveč prtljage po nepotrebnem...
ful sem vesela res, da si zbrala "pogum" in da greš z nami res obljubim, da ti ne bo žal:)
bom ju3 marelco s sabo vzela da vidiš kaka je če slučajno nebi vozičkov pol za morje not spravle.... sej jo lahko pol pr tebi pustim da se je hana mal navadi in da vidiš če bo to šlo pa jo pol k bomo šli iz morja k te tak morem domov dostavit odpeljem velja?

velja.....jutri kar pripelji marelico....bova itak vidle če gre naš voziček notri........sej a me boš lahko  jutri tudi domov pljala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
12.8.2009 11:40:45   
Čebel@
katjuša......sem se spomnila da imam doma velik šotor v obliki igluja.....ima 3 spalnice za po 2 osebi in veliko prostora na srediniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko florjan in benjamin spita zase,ti v svoji spalnici,jaz in hana pa v svojiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
12.8.2009 11:45:13   
Katjusa

katjuša......sem se spomnila da imam doma velik šotor v obliki igluja.....ima 3 spalnice za po 2 osebi in veliko prostora na srediniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko florjan in benjamin spita zase,ti v svoji spalnici,jaz in hana pa v svojiuser posted image user posted image user posted image

seveda te bom peljala domov....

florija in benjamina ne upam, dat skupaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lahko pa poskusmo:) jst imam drgač takega ima stojno višino kar ima tvoj tud, vsekakor bi blo v tvojem bolj komotuser posted image user posted image   a maš kako fotko.... a ima v predprostoru pooden al ga vzamem zraven?
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
12.8.2009 11:45:40   
Urša08
U ste ble pa pridne user posted image user posted image user posted image

V glavnem Žiga je spet pojedel cel obrok, sem nardila krompirček in špinačko. Jutri pridem z obema, da bom lahko enga lovila , enga pa v naročju mela user posted image user posted image user posted image No upam, da mi rata tud mal počvekat z vami.

Ajvy škoda ker te ne bo. Pa drugičuser posted image

Brkn a prideš ti tudi?

Kolumbo dej pofotkaj copatke, pa če maš kje tist link za naročit, sem takrat spregledala.

Majchy, Katjuša super za morje user posted image

katjuša super za pregled, da je vse ok in lepo napreduje. A kar tako ti je rekla, da začnite vse jest al koko user posted image A kej po mesecih al kr vse že zdej?

Grem mal Žigca pocrklat, pa Nejca spat spravt, če bo hotu it.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
12.8.2009 11:45:52   
piskot
majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo.

kolumbo tudi jaz bom brez martina, ker drugace vam bom sam dober dan rekla.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
12.8.2009 11:47:04   
Katjusa
rekla je da od jajce samo rumenjak in ribic pa meda ne pa svinjskega mesa ne ostalo pa vse.... pač da počasi uvajam po 3 dni

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?