Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:47:58
|
|
|
|
Čebel@
|
bom pol pogledala če je kakšna fotka......poden je v spalnicah,za na sredini pa nisem ziher.......je definitivno večji kot je vaš(ja lahko stojiš na sredini)-lahko pa spiš na sredini šotora,pa imata fanta vsak svojo spalnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:47:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo. kolumbo tudi jaz bom brez martina, ker drugace vam bom sam dober dan rekla. ubogi florjan ne bo imel nobene družbe al kaj? ka sam nase mislte kaj pa otroc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:49:45
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a mleko tud navadno že , pa gluten tud me prav zanima kaj bo moja rekla. A ti jutri prideš z obema ? Piskot joj sranje, ma sej ne morem verjet da lahko kdo namerno škodo drugmu dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:50:32
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a moj Nejc pa ni družba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:52:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo. kako je en folk pokvarjen da drugim dela škodo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 11:53:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:53:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bom pol pogledala če je kakšna fotka......poden je v spalnicah,za na sredini pa nisem ziher.......je definitivno večji kot je vaš(ja lahko stojiš na sredini)-lahko pa spiš na sredini šotora,pa imata fanta vsak svojo spalnico na sej jima bom kako pregradila..... sam na čem bodo pa spali? jst sem misla za vse tri vzet eno veliko gobo in bi spali na sredini šotora mi2 pa bi spale na napihljivih blazinah.... goba je debela 5cm in je res fino k je topla imam blazino zate in zame pa še eno potem pa gobo in če bi šli s tvojim bi dala floriji in beniju gobo, jst in ti bi imele blazino kaj pa hana? a one k se zrolajo za plažo pa dame 2 eno vrh druga al imaš kako drugo idejo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:54:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a moj Nejc pa ni družba je je pa fanj družba in že poznata se ... a tanci tud pride.... da bo florjan imel malco in avtočke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:54:44
|
|
|
|
Urša08
|
iiii kok so luštni a na nogici dobr stojijo? A lahko še link kje naročim, kako je pa s plačilo - je po povzetju?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:55:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a mleko tud navadno že , pa gluten tud me prav zanima kaj bo moja rekla. A ti jutri prideš z obema ? Piskot joj sranje, ma sej ne morem verjet da lahko kdo namerno škodo drugmu dela mleko ne jogurte pa, glutena ni omenjala????
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.8.2009 11:57:03 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 11:56:52
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: piskot majchy ne sigurno niso otroci, imamo skoz ene tezave. ko smo se preselili, so nam nalepke iz nabiralnika dol trgal, tako da smo cel A4 format nalepk porabil, potem sem pa znorela in gor napisala priimek kar s flomastrom. zdaj je mir, so pa ze novo zrtev nasli, se je ena podnajemnica preselila in ji isto delajo. ne vem, en je mal bolan, pa ne vemo kdo. kolumbo tudi jaz bom brez martina, ker drugace vam bom sam dober dan rekla. ubogi florjan ne bo imel nobene družbe al kaj? ka sam nase mislte kaj pa otroc otrok bo uzival pri babici, kjer bo delezen 100% pozornosti, pa tudi mlajsi mora imeti malo mamico zase.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 11:56:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:01:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Katjuša tvoj Florjan je mal bolj skulran in civilizeran od mojga divjaka....pa jst razen vrtca nimam nobene varuške d bi mi popazila d kakšno kavo v miru spijem....tko d ne s takimi komentarji, ker me je že učeri ena tastara k sm jo prvič vidla v vrtcu razpi...z.la k mi je rekla, če sm na porodniški bi bil lahko doma....sm ji sam rekla, da ji tega veselja ne dam ZA NALAŠČ (v vrtcu je max 5 ur na dan, tok d mam jst lahko mal časa samo za Roka kak smo se razjezili, sej nisme misla nič slabega sma mal sem vas pohecala.... sej vas razumem in vem kako je tud moj florjan ni vedno angel in me zna pošteno raz..... tud jst bi kdaj šla sama z benijem na srečanje sam moja mami ga tud ne more met veliko kako urco ja za kej nujnega pa kdaj za hitro trgovino drgač je pa skos z mano, bi se prav rada vsedla z vami dol in čvekala tako pa morem skos z enim učem letat okol in gledat kaj flori dela..... in komi čakam ga gre vrtec da si mal udahnem in da se bo on zdivjal z vrstniki.... a ko pridejo iz vrtca so kej utrujeni al so še vedno podlni enegrgije?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:03:32
|
|
|
|
Katjusa
|
no tkole ko sem doma in ker je moja mami v pritličju in florjan zunaj pa res gleda nanj kaj dela ker je dobesedno na dvorišču jst imam pa vhod po stopnicah in ga teže vidim..... to pa res imam pošlihtano in lahko v miru kej postorim po stanovanju.... sem mami ful hvaležna za to
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:04:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 bom pol pogledala če je kakšna fotka......poden je v spalnicah,za na sredini pa nisem ziher.......je definitivno večji kot je vaš(ja lahko stojiš na sredini)-lahko pa spiš na sredini šotora,pa imata fanta vsak svojo spalnico na sej jima bom kako pregradila..... sam na čem bodo pa spali? jst sem misla za vse tri vzet eno veliko gobo in bi spali na sredini šotora mi2 pa bi spale na napihljivih blazinah.... goba je debela 5cm in je res fino k je topla imam blazino zate in zame pa še eno potem pa gobo in če bi šli s tvojim bi dala floriji in beniju gobo, jst in ti bi imele blazino kaj pa hana? a one k se zrolajo za plažo pa dame 2 eno vrh druga al imaš kako drugo idejo? tvojedva naj spita na gobi,ti na blazini,jaz imam tudi zase blazino,za Hano bom pa še kej zrihtala(imam še cajt)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:05:04
|
|
|
|
Urša08
|
No k smo ravno zavile na to temo lahko tud svoj piskerček pristavim. Ko dam za kak vikend Nejca k mojim (na njuno željo) ga dam brez slabe vesti ker on nadvse uživa. Ima 100% pozornost, čisto se mu posvetita, grejo na igrala, berejo knjigice, se igrajo skratka čist sta njegova in on še ves teden govori kaj so počeli No in takrat mam jaz tud mal časa zase,, kar ga pa po pravici povedano tud rabim. 1 krat na mesec pa pustim oba za kake dve urci mojmu in šibam sama s kolegico na pijačko al pa na masažo ker tud jaz rabim občasno čas zase in mislim da mata otročka od spočite mamice veliko več. Moje mišljenje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:05:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa no tkole ko sem doma in ker je moja mami v pritličju in florjan zunaj pa res gleda nanj kaj dela ker je dobesedno na dvorišču jst imam pa vhod po stopnicah in ga teže vidim..... to pa res imam pošlihtano in lahko v miru kej postorim po stanovanju.... sem mami ful hvaležna za to bravo za tvojo mami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:07:46
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo.....full so hudi a to je za zimo k vidim peno na notranji strani? katjuša.....tanci je rekla da pride
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:09:47
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......sem te hotela še prosit za link od kampa kamor gremo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:11:21
|
|
|
|
Katjusa
|
majchj sem se spomnla imam jst jogi za prenosno postlco sicer je taka mehka pena to velikosti 60X120 in bi lahko hana bla na tem? al pa na taki mehki previjalni podlagi? sej bomo pogruntal.... kolk pa tvoj šotor zasede zložen prostora?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:14:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchj sem se spomnla imam jst jogi za prenosno postlco sicer je taka mehka pena to velikosti 60X120 in bi lahko hana bla na tem? al pa na taki mehki previjalni podlagi? sej bomo pogruntal.... kolk pa tvoj šotor zasede zložen prostora? super bi bil jogi ena manjša potovalka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:26:52
|
|
|
|
Čebel@
|
sem mojmu rekla:poslušaj ati,midve greva 24.kampirat pa če je prav ali pa ne. in je samo rekel:kdo vam bo pa šotor postavil? sem rekla:ja midve s katjo. pa je samo rekel:da upa da bo lepo vreme in da naj ne bomo predolgo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 12:45:17
|
|
|
|
Urša08
|
majchy dobr je tvoj to prenesu kaj pa je dolgo zanj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?