Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 21:46:55
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: mlea Tud od nas!! in vse čestitke tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 21:47:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea ka pol za morje še velja jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morje vELJA, SAMO SE NE MORMO USKLADIT Midve imave 27 zdravnika in to popoldne, pa še cepljenje.... Jaz sem čist pozabla, da uvajaš Florija in sem mislila, da bi šle pač prvi teden v sept ALI PA VSAJ PAR DNI!!!!!!!!! Takrat je dol frej. pa še vedno je lepo vreme in se da kopat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 21:52:00
|
|
|
|
simonakr
|
Mlea - tale zemljevid mi pa bolj malo pomaga Dej mi samo povej a je to zraven bazena ker se potem vem bolš orientirat - sm bolj zmedena v Kranju
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 21:52:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea ka pol za morje še velja jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morje vELJA, SAMO SE NE MORMO USKLADIT Midve imave 27 zdravnika in to popoldne, pa še cepljenje.... Jaz sem čist pozabla, da uvajaš Florija in sem mislila, da bi šle pač prvi teden v sept ALI PA VSAJ PAR DNI!!!!!!!!! Takrat je dol frej. pa še vedno je lepo vreme in se da kopat. ja sej na morju je luštno še skoraj cel september.... sam jst si res želim bit v vrtcu 1.9. tud zaradi florjana, ker se mi zdi, da se bo lažje vklopu k bo več prišlekov na enkrat in bodo vsi mal sramežljivi.....:) aja ti imaš 27. pa verjetno bi rada bla pol ene 2 dni doma... kako pa je prejšna ceplenja prenesla?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 21:53:46
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy kje si? ste se slikale s Hano... kake so slikice?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 21:58:29
|
|
|
|
simonakr
|
Jest grem pančkat! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:03:07
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Mlea - tale zemljevid mi pa bolj malo pomaga Dej mi samo povej a je to zraven bazena ker se potem vem bolš orientirat - sm bolj zmedena v Kranju Ja zraven je bazen...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:05:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea ka pol za morje še velja jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morje vELJA, SAMO SE NE MORMO USKLADIT Midve imave 27 zdravnika in to popoldne, pa še cepljenje.... Jaz sem čist pozabla, da uvajaš Florija in sem mislila, da bi šle pač prvi teden v sept ALI PA VSAJ PAR DNI!!!!!!!!! Takrat je dol frej. pa še vedno je lepo vreme in se da kopat. ja sej na morju je luštno še skoraj cel september.... sam jst si res želim bit v vrtcu 1.9. tud zaradi florjana, ker se mi zdi, da se bo lažje vklopu k bo več prišlekov na enkrat in bodo vsi mal sramežljivi.....:) aja ti imaš 27. pa verjetno bi rada bla pol ene 2 dni doma... kako pa je prejšna ceplenja prenesla? Ja, pa saj gre on v skupino, ki je že od prej skupaj.... Bolj slabo je prenesla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:09:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea ka pol za morje še velja jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morje vELJA, SAMO SE NE MORMO USKLADIT Midve imave 27 zdravnika in to popoldne, pa še cepljenje.... Jaz sem čist pozabla, da uvajaš Florija in sem mislila, da bi šle pač prvi teden v sept ALI PA VSAJ PAR DNI!!!!!!!!! Takrat je dol frej. pa še vedno je lepo vreme in se da kopat. ja sej na morju je luštno še skoraj cel september.... sam jst si res želim bit v vrtcu 1.9. tud zaradi florjana, ker se mi zdi, da se bo lažje vklopu k bo več prišlekov na enkrat in bodo vsi mal sramežljivi.....:) aja ti imaš 27. pa verjetno bi rada bla pol ene 2 dni doma... kako pa je prejšna ceplenja prenesla? Ja, pa saj gre on v skupino, ki je že od prej skupaj.... Bolj slabo je prenesla... ne pride dosti novih.... veš kako je na deželi k so otroci lahko dlje doma in se vključujejo kasneje v vrtce.... sej bi ful rada šla k tebi na vikend sam čist prvi teden vseptembru pač ne morem, da se ne ponavljam, želim da ima florjan iste pogoje k drugi drgač pa lahko pridem magari za vikend.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:17:28
|
|
|
|
Onasiss
|
No pol gremo pa lahko za vikend.... Prvi vikend v sept...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:20:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea No pol gremo pa lahko za vikend.... Prvi vikend v sept... lahko že v petek popoldne.... no sicer se pa lahko zmenmo ko bom jst vidla kako bo v vrtcu mogoče pol potegnemo še ponedeljek al pa gremo res že v petek.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:25:19
|
|
|
|
Balonchy
|
Sam tolk, da vas pozdravim... in zaželim lepo in mirno noč...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 11.8.2009 22:49:37
|
|
|
|
Katjusa
|
vse ste mi ušle no te pa lahko noč in se jutri tipkamo... zjutraj imamo posvetovalnico... me prav zanima koliko smo se zredili
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 23:13:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 1:58:47
|
|
|
|
Ajvy
|
lahko noč... sem zlikala..... danes sem dubla M po enemu letu in pol....kolk je to čudn ...he he
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 6:54:25
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka je bila pa . Moram kavico narest da mal k sebi pridem, potem pa kej več napišem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:10:09
|
|
|
|
Urša08
|
Eto kavo mam pred sabo, otroka zaenkrat pridna. Sploh ne vem kaj je bilo Žigu, že včerej zvečer smo mel žur do pol desetih, ma si ga odložil v postelco pa jok in to v miže jok, sploh gledal ni. No in seveda potem ob pol enajstih, pa 11, pa ob 1 je že jedlel pa ob 3 spet , v glavnem jaz sem totalno . Pa dva dni neki z gosto hrano štrajka in sem mu ponudla zvečer kašico, da bo dalj sit, pa je ni hotel jesti mah sej bo V glavnem komi čakam jutri srečanje Kolumbo dej prosim napiši kako do tja pridejo - ti to obvladaš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:12:53
|
|
|
|
Urša08
|
Jutri ob 10 na gibi gibu Kolumbo Piskot Katjuša Majchy Simonakr Tanci Urša ... upam da nisem katere pozabila Birdy upam, da ti uspe pridt, res bi te rada spoznala Shuka me se bomo pa kasneje spoznale, smo res blizu. Glavno, da je z Majem boljše in da napreduje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:13:17
|
|
|
|
Urša08
|
Joj Mlea tebe sem zgrešila - sorry
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:15:33
|
|
|
|
Urša08
|
Zaenkrat nas je 8 upam, da se še katera odloči in pride. Ajvy a ti prideš? Vesnozaver, Maksi, Claud, Balonchy,Surf, ...?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:16:47
|
|
|
|
Urša08
|
Še zajtrk pripravim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:45:42
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jutri ob 10 na gibi gibu Kolumbo Piskot Katjuša Majchy Simonakr Tanci Urša ... upam da nisem katere pozabila Birdy upam, da ti uspe pridt, res bi te rada spoznala Shuka me se bomo pa kasneje spoznale, smo res blizu. Glavno, da je z Majem boljše in da napreduje MENE SI POZABLA
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:46:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Joj Mlea tebe sem zgrešila - sorry ja..... je že ok...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 7:59:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy kje si? ste se slikale s Hano... kake so slikice? Hana je pofotkana,potem ko se zbudi jo nafutra, in pičim na občino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 8:01:36
|
|
|
|
Čebel@
|
drugače pa-dobro jutro! smo spali ko ubiti Hana še tudi muksnila ni od včeraj jaz tudi komaj čakam jutri da se vidimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?