|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
11.8.2009 21:46:55   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

user posted image

Tud od nas!!

in vse čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
11.8.2009 21:47:32   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mlea ka pol za morje še veljauser posted image user posted image user posted image user posted image jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vELJA, SAMO SE NE MORMO USKLADITuser posted image user posted image  Midve imave 27 zdravnika in to popoldne, pa še cepljenje....user posted image user posted image user posted image  Jaz sem čist pozabla, da uvajaš Florija in sem mislila, da bi šle pač prvi teden v sept ALI PA VSAJ PAR DNI!!!!!!!!!  Takrat je dol frej. pa še vedno je lepo vreme in se da kopat.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
11.8.2009 21:52:00   
simonakr
Mlea - tale zemljevid mi pa bolj malo pomaga user posted image

Dej mi samo povej a je to zraven bazena ker se potem vem bolš orientirat - sm bolj zmedena v Kranju user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
11.8.2009 21:52:51   
Katjusa

mlea ka pol za morje še veljauser posted image user posted image user posted image user posted image jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vELJA, SAMO SE NE MORMO USKLADITuser posted image user posted image  Midve imave 27 zdravnika in to popoldne, pa še cepljenje....user posted image user posted image user posted image  Jaz sem čist pozabla, da uvajaš Florija in sem mislila, da bi šle pač prvi teden v sept ALI PA VSAJ PAR DNI!!!!!!!!!  Takrat je dol frej. pa še vedno je lepo vreme in se da kopat.

ja sej na morju je luštno še skoraj cel september.... sam jst si res želim bit v vrtcu 1.9. tud zaradi florjana, ker se mi zdi, da se bo lažje vklopu k bo več prišlekov na enkrat in bodo vsi mal sramežljivi.....:)
aja ti imaš 27. pa verjetno bi rada bla pol ene 2 dni doma... kako pa je prejšna ceplenja prenesla?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
11.8.2009 21:53:46   
Katjusa
majchy kje si? ste se slikale s Hano... kake so slikice?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
11.8.2009 21:58:29   
simonakr
Jest grem pančkat! Nočko!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
11.8.2009 22:03:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Mlea - tale zemljevid mi pa bolj malo pomaga user posted image

Dej mi samo povej a je to zraven bazena ker se potem vem bolš orientirat - sm bolj zmedena v Kranju user posted image

Ja zraven je bazen...

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
11.8.2009 22:05:17   
Onasiss

ja sej na morju je luštno še skoraj cel september.... sam jst si res želim bit v vrtcu 1.9. tud zaradi florjana, ker se mi zdi, da se bo lažje vklopu k bo več prišlekov na enkrat in bodo vsi mal sramežljivi.....:)
aja ti imaš 27. pa verjetno bi rada bla pol ene 2 dni doma... kako pa je prejšna ceplenja prenesla?

Ja, pa saj gre on v skupino, ki je že od prej skupaj....user posted image user posted image
Bolj slabo je prenesla...

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
11.8.2009 22:09:37   
Katjusa

Ja, pa saj gre on v skupino, ki je že od prej skupaj....user posted image user posted image
Bolj slabo je prenesla...

ne pride dosti novih.... veš kako je na deželi k so otroci lahko dlje doma in se vključujejo kasneje v vrtce....user posted image user posted image user posted image
sej bi ful rada šla k tebi na vikend sam čist prvi teden vseptembru pač ne morem, da se ne ponavljam, želim da ima florjan iste pogoje k drugiuser posted image
drgač pa lahko pridem magari za vikend.....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
11.8.2009 22:17:28   
Onasiss
No pol gremo pa lahko za vikend.... Prvi vikend v sept...user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
11.8.2009 22:20:35   
Katjusa

No pol gremo pa lahko za vikend.... Prvi vikend v sept...user posted image

lahko že v petek popoldne.... no sicer se pa lahko zmenmo ko bom jst vidla kako bo v vrtcu mogoče pol potegnemo še ponedeljek al pa gremo res že v petek.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
11.8.2009 22:25:19   
Balonchy
Sam tolk, da vas pozdravim...

user posted image

in zaželim lepo in mirno noč...

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
11.8.2009 22:49:37   
Katjusa
vse ste mi ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image no te pa lahko noč in se jutri tipkamo...
zjutraj imamo posvetovalnico... me prav zanima koliko smo se zrediliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 23:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
12.8.2009 1:58:47   
Ajvy
lahko noč...

sem zlikala.....

danes sem dubla M po enemu letu in pol....kolk je to čudn ...he he

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
12.8.2009 6:54:25   
Urša08
jutro

user posted image

Naša nočka je bila pa user posted image user posted image . Moram kavico narest da mal k sebi pridem, potem pa kej več napišem.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.8.2009 7:10:09   
Urša08
Eto kavo mam pred sabo, otroka zaenkrat pridna.

Sploh ne vem kaj je bilo Žigu, že včerej zvečer smo mel žur do pol desetih, ma si ga odložil v postelco pa jok in to v miže jok, sploh gledal ni. No in seveda potem ob pol enajstih, pa 11, pa ob 1 je že jedlel pa ob 3 spet , v glavnem jaz sem totalno user posted image user posted image . Pa dva dni neki z gosto hrano štrajka in sem mu ponudla zvečer kašico, da bo dalj sit, pa je ni hotel jestiuser posted image mah sej bo

V glavnem komi čakam jutri srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo dej prosim napiši kako do tja pridejo - ti to obvladaš

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.8.2009 7:12:53   
Urša08
Jutri ob 10 na gibi gibu

Kolumbo
Piskot
Katjuša
Majchy
Simonakr
Tanci
Urša
...

upam da nisem katere pozabila

Birdy
upam, da ti uspe pridt, res bi te rada spoznala user posted image

Shuka me se bomo pa kasneje spoznale, smo res blizu. Glavno, da je z Majem boljše in da napreduje user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.8.2009 7:13:17   
Urša08
Joj Mlea tebe sem zgrešila - sorry user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.8.2009 7:15:33   
Urša08
Zaenkrat nas je 8 user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se še katera odloči in pride.

Ajvy a ti prideš?

Vesnozaver, Maksi, Claud, Balonchy,Surf, ...?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.8.2009 7:16:47   
Urša08
Še zajtrk pripravim
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.8.2009 7:45:42   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jutri ob 10 na gibi gibu

Kolumbo
Piskot
Katjuša
Majchy
Simonakr
Tanci
Urša
...

upam da nisem katere pozabila

Birdy
upam, da ti uspe pridt, res bi te rada spoznala user posted image

Shuka me se bomo pa kasneje spoznale, smo res blizu. Glavno, da je z Majem boljše in da napreduje user posted image

MENE SI POZABLA user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
12.8.2009 7:46:23   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Joj Mlea tebe sem zgrešila - sorry user posted image

ja..... je že ok...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
12.8.2009 7:59:41   
Čebel@

majchy kje si? ste se slikale s Hano... kake so slikice?
Hana je pofotkana,potem ko se zbudi jo nafutra, in pičim na občinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
12.8.2009 8:01:36   
Čebel@
drugače pa-dobro jutro!

smo spali ko ubitiuser posted image user posted image user posted image user posted image Hana še tudi muksnila ni od včerajuser posted image user posted image user posted image jaz tudi komaj čakam jutri da se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?