|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
11.8.2009 16:22:10   
birdy
Jst bi ful pršla na Gibi gib, pa sem se spomnla da jutr al pa v četrtek za kak dan al dva brez avta ostaneva (mava ta velk servis). Bomo vidl kako bo. če bo šele v četrtek, pa če bo popoldne pol pridemo. Pa seveda če bo Kristi kej bolj.
Katjuša, najbolj da prnesš s sabo ja. Če pa mene ne bo pa magari dej Kolumbo pa se bova že midve naprej zmenile.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
11.8.2009 16:26:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Jst bi ful pršla na Gibi gib, pa sem se spomnla da jutr al pa v četrtek za kak dan al dva brez avta ostaneva (mava ta velk servis). Bomo vidl kako bo. če bo šele v četrtek, pa če bo popoldne pol pridemo. Pa seveda če bo Kristi kej bolj.
Katjuša, najbolj da prnesš s sabo ja. Če pa mene ne bo pa magari dej Kolumbo pa se bova že midve naprej zmenile.
ali pa meniuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
11.8.2009 16:48:39   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Al pa Majchy jauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
11.8.2009 17:17:11   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Al pa Majchy jauser posted image user posted image

velja... še dober, da se mi zjutraj ni dalo na pošto hodit.... poštarja sem pa prespalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
11.8.2009 17:34:46   
Onasiss
BIRDY, KATJUSA-KERE PLENICE TO????????????????????user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
11.8.2009 18:40:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

BIRDY, KATJUSA-KERE PLENICE TO????????????????????user posted image

ma men so ostale ene papmperske in birdy še pridejo prav pa jih bo porabla.... men ne odgovarjajo....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
11.8.2009 18:41:41   
Katjusa
potrebuje katera televizor.... 70 ekran prodam, ker ga nimam kam datuser posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2009 18:44:15 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
11.8.2009 18:48:22   
Katjusa
Mlea in ostale mornarčice.... z Majchy smo se odločle, da gremo na morje naslednji teden se pravi nekje 22. pa tam do 24. je odhod.... nisme se še točno zmenle..... gremo v kamp (verjetno valkanela) do 27. takrat pakiremo in gremo k mlei na vikend do 30., ko se vrnemo nazaj domov in bomo lepo otročke spravli v vrtec mamice v šoleuser posted image user posted image user posted image user posted image
vse lepo vabljene, da se nam pridružite za v kamp potrebujete šotor, za k mlei pa bojda samo dobro voljouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mlea ti samo potrdi, če 27. veljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 11.8.2009 18:49:49 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
11.8.2009 19:37:53   
piskot
cer.

kaj ste nacvekale, pa sam en dan nisem brala. no bom mal pokomentirala kar mi uspe, potem pa na vecerjo s prijateljicami.

vidim da greste na morje user posted image

srecanje na gibiju itak da pridem, ker imam do tja natanko 1 minuto. predlagam, da prinesete s sabo tud kaksne piknik odejice, da lahko daste tamalcke na travo. pa ce bo katera rabila kaj, smo res tako blizu da lahko pri meni kaksno vodo prekuhate itd. a boste imele vse tavelike s sabo? bom potem martina doma imela in ne bo sel k babici.

shuka s katerega konca kranja pa si? mene sigurno kdaj srecas ce setas po kranju.

pikica sam res, a kar mlecno hrano in gluten bosta ze preskusila? no ja sem prebrala, pa lahko recem samo to, da se ne strinjam z vaso P.

mlea meni se tudi to zdi zelo zgodaj. po mojem je martin tudi dobil skutko tam nekje okoli 9 meseca. polenta bo pocasi ze prisla na vrsto, gres je pa gluten a ni?

ursa mi hodimo na dopust semle: www.simuni.com.
ja, kadar je tavelik doma in postane cista tisina, potem je sigurno nekaj sumljivega user posted image

tanci joj, sem ti cist fous za kolo. meni so ga obljubili za darilo ko sem bila z martinom noseca, no od takrat se pa nekako ni splacal novega kupovat, tko da upam da se ne bo pozabil do drugega leta, ker pol bi pa res lahko ze v kaksen breg startala. no sam user posted image ti pa nisem fous. jaz sem se kar brez.

kolumbo hahahaha, kaksen nasvet. men je sam enkrat nasa cistacica na sihtu rekla, da ce bo kdaj kaj skuhal, da moram vedno ful hvalit, tudi ce je zanic, ker drugace ne bo nikoli vec. ja no, drgac pa svaka cast temu tvojmu simetu, mojmu blokarju to ne bi slo sploh.

birdy upam da se kmal vsi postavite nazaj na noge. itak pa ena prespana noc med mnogimi prekrokanimi ni kaj veliko v pomoc.

katjusa, pri nas vsi zacnejo v vrtec 1.9., ampak mi smo se na morju in sem rekla, da bom otroka pripeljala sele oktobra, da ne bom cel mesec za une 3 dni placevala. potem smo imeli namen it se v london, tko da gre martin v vrtec sele 15.10, pa niso nic kompliciral.

bazen in gibi-gib loci samo ena ograja. se pa ne vidi direktno, ce mu ne bos rekla, da naj tja pogleda, ne bo opazil.

< Sporočilo je popravil piskot -- 11.8.2009 19:42:55 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
11.8.2009 19:55:18   
SURF
Pozdravljene.
Tako na hitro...
Vidim,da se boste videle,čvekale in igraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo v soboto na morje,Portorož...hmmm morje bom raje rekla,da gremo na dopustuser posted image
Danes smo bili malo v shopingu,Patricija je dobila nekaj novih bodijev,pa dekico,hlačke,tudi atija smo malo oblekli,pa še js sem si privoščila eno obleko,bolj večerna varianta in našla sem eno mikico miki-miškauser posted image že sedaj vem da bo prenošena.

Joj komaj čakam da odrinemouser posted image user posted image .
user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
11.8.2009 21:23:23   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image

user posted image

Tud od nas!!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
11.8.2009 21:28:41   
Onasiss
No evo, moja PUNČKA.
user posted image

So what....

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
11.8.2009 21:30:09   
Ajvy
mlea...tvoja Evita je prav en velik fenomen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
11.8.2009 21:31:39   
birdy
Punce, mi mamo dva nova družinska člana. Dva bela mačka, spol neznan.
Sva že mela dva, pa enmu ni blo všeč pri nama in jo je zbrisu, en je pa včer zginuuser posted image user posted image user posted image  Ker se je pa rad vozu z avtom (ga je moj 2x po Medvodah lovil k se je švercu verjetn pod haubo) pa sam upam lahko da je kje v Medvodah in da je našu kako ljubečo družinouser posted image user posted image user posted image  Bil je pa tko posrečn, drgač uzuni, ma se je tok rad hodu not crklat, pa skoz se je crklav, bil je taka maza da ne moreš verjet. Joj, kok mi je žal mojga Kihcauser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
11.8.2009 21:31:59   
Onasiss
Kdaj smo zdaj zmenjene za GIBI GIB???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
11.8.2009 21:33:08   
Onasiss
birdy-dva gresta in dva prideta... user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
11.8.2009 21:38:56   
simonakr
Čer punce, kolk ste pridno načvekale user posted image

Mlea, Majchi jest ne morm z vami na morje, ker bom takrat že na morju. Bi blo pa luštn in mal zabušavat z vami!

Srečanje v Kranju - Jest sm za! Se pravi v četrtek ob 10.00 pri bazenu oz v Gibiju? Če sm prov razumela.

Birdy - user posted image

Shuka - fajn da fizioterapija pomaga!

Ostalo sm pa pozabla user posted image , bom drugič malo bolj pokomentirala
Grem mal spančkat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
11.8.2009 21:38:58   
Katjusa
piskot sej razumem za vrtec sam naš flori gre prvič v vrtec in meni je tud to vse novo.... tako, da bi pač rada bla od začetka zreven in da vidmo kako to gre.... verjetno se bodo tud posedli za mizice in obešalnike bodo dobil in nebi rada, da nebi imel izbire.... naj se vključi kot se spodobi..... drugo leto bo drugače bomo tud mi mogoče imel kasneje dopust letos se bom pa mal držala tega datumauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super da prideš tudi na srečanje.... pa martina s sabo pripelji ker bo florjan tud zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

SURF lepo se imejte na morje.... pa na srečanje lahko vsen prideš sej je že v četrtekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
11.8.2009 21:39:14   
tanci29
čao-

a lahko kera plis pove kako se pride do gibi giba...ampak tko za blondinke ker jest u kranju sploh še nisem bla in nimam pojma kje kaj stoji...plissssss

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
11.8.2009 21:39:52   
Katjusa

No evo, moja PUNČKA.
user posted image

noro sem mogla še mojmu pokazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je reku ka je noro..... verjetno se je spomnu na florjana.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
11.8.2009 21:40:49   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao-

a lahko kera plis pove kako se pride do gibi giba...ampak tko za blondinke ker jest u kranju sploh še nisem bla in nimam pojma kje kaj stoji...plissssss

LAhko za mano peleš, ali pa č greve skupaj??

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
11.8.2009 21:40:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čer punce, kolk ste pridno načvekale user posted image

Mlea, Majchi jest ne morm z vami na morje, ker bom takrat že na morju. Bi blo pa luštn in mal zabušavat z vami!

Srečanje v Kranju - Jest sm za! Se pravi v četrtek ob 10.00 pri bazenu oz v Gibiju? Če sm prov razumela.

Birdy - user posted image

Shuka - fajn da fizioterapija pomaga!

Ostalo sm pa pozabla user posted image , bom drugič malo bolj pokomentirala
Grem mal spančkat

ja točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak lepo, da nas bo velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a bomo kak seznamček naredle?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
11.8.2009 21:41:36   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čao-

LAhko za mano peleš, ali pa č greve skupaj??

jst bom poskusla kr z garminnom prit drgač pa katero pokličemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
11.8.2009 21:42:26   
Katjusa
mlea ka pol za morje še veljauser posted image user posted image user posted image user posted image jst dons spat ne bom mogla tok sme navdušena da grem na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
11.8.2009 21:44:25   
Onasiss
TANCI---http://www.sloveniaholidays.com/igrisce-gibi-gib?map=1

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?