piskot
|
cer. kaj ste nacvekale, pa sam en dan nisem brala. no bom mal pokomentirala kar mi uspe, potem pa na vecerjo s prijateljicami. vidim da greste na morje srecanje na gibiju itak da pridem, ker imam do tja natanko 1 minuto. predlagam, da prinesete s sabo tud kaksne piknik odejice, da lahko daste tamalcke na travo. pa ce bo katera rabila kaj, smo res tako blizu da lahko pri meni kaksno vodo prekuhate itd. a boste imele vse tavelike s sabo? bom potem martina doma imela in ne bo sel k babici. shuka s katerega konca kranja pa si? mene sigurno kdaj srecas ce setas po kranju. pikica sam res, a kar mlecno hrano in gluten bosta ze preskusila? no ja sem prebrala, pa lahko recem samo to, da se ne strinjam z vaso P. mlea meni se tudi to zdi zelo zgodaj. po mojem je martin tudi dobil skutko tam nekje okoli 9 meseca. polenta bo pocasi ze prisla na vrsto, gres je pa gluten a ni? ursa mi hodimo na dopust semle: www.simuni.com. ja, kadar je tavelik doma in postane cista tisina, potem je sigurno nekaj sumljivega tanci joj, sem ti cist fous za kolo. meni so ga obljubili za darilo ko sem bila z martinom noseca, no od takrat se pa nekako ni splacal novega kupovat, tko da upam da se ne bo pozabil do drugega leta, ker pol bi pa res lahko ze v kaksen breg startala. no sam ti pa nisem fous. jaz sem se kar brez. kolumbo hahahaha, kaksen nasvet. men je sam enkrat nasa cistacica na sihtu rekla, da ce bo kdaj kaj skuhal, da moram vedno ful hvalit, tudi ce je zanic, ker drugace ne bo nikoli vec. ja no, drgac pa svaka cast temu tvojmu simetu, mojmu blokarju to ne bi slo sploh. birdy upam da se kmal vsi postavite nazaj na noge. itak pa ena prespana noc med mnogimi prekrokanimi ni kaj veliko v pomoc. katjusa, pri nas vsi zacnejo v vrtec 1.9., ampak mi smo se na morju in sem rekla, da bom otroka pripeljala sele oktobra, da ne bom cel mesec za une 3 dni placevala. potem smo imeli namen it se v london, tko da gre martin v vrtec sele 15.10, pa niso nic kompliciral. bazen in gibi-gib loci samo ena ograja. se pa ne vidi direktno, ce mu ne bos rekla, da naj tja pogleda, ne bo opazil.
< Sporočilo je popravil piskot -- 11.8.2009 19:42:55 >