|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
6.8.2009 13:36:38   
katja_p
Bethany je do torka na morju, na Pagu.

Bogi Gal user posted image user posted image  Čaki, to je mel že 3. cepljenje, ne?

Naša je bla pa dans frt - ob 5 smo vstali, a šli ob 7 nazaj spat. Mi je vse dopoldanske plane porušla. Sma hteli mal v mesto, z Gajo na sprehod ... pa je pol spala ko klada user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
6.8.2009 15:28:11   
urška13
Tjaši in Etienuuser posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
6.8.2009 17:51:39   
Dali*
Hvala za čestitke in posladek...

Sedaj grem v čistilno akcijo, sta moja dva fanta šla mal na sprehod...morem izkoristit čas...

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
6.8.2009 20:53:17   
katja_p
Dali: ful je luštkan tamali v bazenu :)

Naša spet neki štrajka s hrano ... kr ni ji za jest ... user posted image  Mah, bo že ...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
6.8.2009 21:06:49   
_kathy_
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Bethany je do torka na morju, na Pagu.

Bogi Gal user posted image user posted image  Čaki, to je mel že 3. cepljenje, ne?

Naša je bla pa dans frt - ob 5 smo vstali, a šli ob 7 nazaj spat. Mi je vse dopoldanske plane porušla. Sma hteli mal v mesto, z Gajo na sprehod ... pa je pol spala ko klada user posted image

Ne, to je bilo 2. cepljenje.- Ker smo 1. imeli pozno zaradi alergije. Tako imamo naslednjega 9. 9.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
6.8.2009 22:19:11   
blue eye
SPANJE - jernej hodi spat ob 21 uri, skoraj točno vsak dan, res mu mora nekaj podreti načrte, ali smo kje, pa je še treba domov prit. Drgač ga pa jst položim v postlo zaspanega, ko si začne očke mant, ga nesem po hitrem postopku v postlo, ga pokrijem, poljubim za lahko no in grem ven. pol pa mal počakam pred vrati, kaj bo in  ponavadi kr zaspi, edino sedaj ko dobivamo že zobke morm it parkrat nazaj ko joče, da mu dam dudo. Ne vzemam ga pa iz postelje, razn če je res hudo in da neutolažljivo joka. Na isti način hodi spat popoldan in dopoldan. Vse je pa odvisno kako čez dan spi.

KOPANJE - midva se kopava vsak dan, ker tako švica da prav zasmrdi v pregibih in ima čisto rdeče in ga vsak večer malo skopam na hitro,  2 x tedensko pa tako dolgo kopanje. Uporabljam od ALVEREDE ognjičevo olje za kopanje in masažo, dam notri par kapljic, potem ga pa 2 x tedensko namažem z Bubhen oljem. Se nam pa večkrat zgodi da enostavno ni časa za kopanje, potem ga pa umijem kar z vlažilnimi robčki.

Drugače smo pa včeraj dobili 2. zobek, danes ga je pa osa pičla n arokico, pa HB ni blo nobenih reakcij. Jutr gremo pa mal na izlet v Kranj.

ETIEN in TJAŠA.......vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo bodte do jutri.

KATHY - uživajte.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
6.8.2009 22:50:59   
mbd0411
Pozdravljene spet po dolgem času.
Vidim,da ste bolj ali manj dopustniške.
Mi gremo na dopust novembra..user posted image Tako pač je.
Drugače smo veliko na bazenu.Aqualuna,Welness Laško in bazenu tu b bližini..
Nik mi uživa v vodi.Smo dali obroč stran,ker ga omejuje.Brca,brca in čofota...
Tiste,ki ste jutri doma pa ena malenkost,ki kroži:

7. avgusta 2009

ob 12.34 uri in 56 sekund, 7. avgusta letos bosta ura in datum : 12:34:56
07/08/09
oziroma

1 2 3 4 5 6 7 8 9
To se v našem življenju ne bo več zgodilo!!!

Presenetite svoje prijatelje in jih o tem obvestite.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
7.8.2009 9:02:36   
brkn83
dobro jutro.

mi smo doma iz morja, zdej smo že malo pohajali naokoli.

No nik je ful užival v vodi in na čolnu, tk da smo se imeli prav lepo. Bil je star že 6 mesecev in predvčerajšnjim je dobil prvi zob - spodnjo enkico. No problemov ni bilo, al pa jih js nisem opazila.

user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
7.8.2009 10:52:35   
suzy124
Dober dan

Spanje: jaz dam Maja spat med deveto in petnajst čez devet, ko se naje ga položim v posteljo in potem lepo zaspi, včasih se še kaj premetava, ampak večinoma hitro zaspi.Če ga dam pa prej spat pa noče zaspat in se dere po postli, tak da nama ta ura najbolj odgovarja.

Kopanja navadno sem ga na 2 do 3 dni, drugače pa sem mu samo umila pregibe. Zdaj pa se ene 14 dni vsak dan kr stuširama mi je najbolj enostavno in hitreje. Enkrat al pa dvakrat na teden mu pa naljem malo več vode v bani in ga skopam. Do sedmega meseca sma se kopala samo z vodo. Potem sem mu pa začela enkrat na teden dodaja šampon od Jonsona Baby top to toe, ker je najbolj blag(midva nism prej smela nič zaradi alergije).

Vse naj naj Tjaši za osem mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za posladekuser posted image

Vse naj naj Etienu za pet mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Galu pa pošiljama user posted image user posted image user posted image da bo čim prej boljše po cepljenju

user posted image user posted image user posted image user posted image Niku za prvi zobek in da ste se imeli lepo na morju

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
7.8.2009 15:19:13   
urška13
suzy koliko je sedaj star vaš Maj? upam, da bomo lahko mi kdaj našega kar odložili. se je navadil, da ga nosimo, ko je imel kolike. no, pa saj zvečer ponavadi ni problema. čez dan, čez dan je pa druga zgodba in se namatramo. no, zdele mi spi in sem ful vesela, saj lahko skuham vmes. sem ga pa morala nosit in mu pet 15 minut.

blue eye naš mali žal ali pa k sreči noče dude, tak da taktika z dudo pri uspavanju odpade. upam, da uživate v kranju

Nik user posted image user posted image user posted image za prvi zobek

katja Tjaša papa?

nama se je Jaša danes cel noč prebujal, jokal in se kar naprej dojil...in zjutraj kakal....tak da zgleda,da ga ne matrajo zobje, ampak kakanje.

moram it, se že prebuja...spal je pa šolsko uro

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
7.8.2009 20:28:39   
katja_p
Mi imamo trenutno bolj krizo s hranjenjem ... Noče jest, noče pit ... In ponoč se ful zbuja in joče ... Dans sm bla že tk fertik, ker nism vedla, kaj bi ji blo in sm si rekla, da je pa mogoč lačna, ker čez dan ni htela jest. Pa greva v kuhinjo in mi zmaže cel tamali frutek. Pol je pa zaspala ... Js se tolažim s tem, da vse to enkrat mine, pač naša ni med tistimi otroki, bi prespijo celo noč in ki lepo jejo.

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
7.8.2009 21:06:16   
Lolita23
Živjo!!

katja ne se sekirat vse enkrat mineuser posted image

Eto mi smo doma, pa ne za dolgo, ker greva medve s Tjašo odvisno od vremena še za en teden na morje, potem pa se nam sezona res zaključi in je treba parcelo pospravit.

Mala se mi že na rokce postavlja se mi zdi, da ji navadno pasenje kravic več ne odgovarja,

se javim še kaj.

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
7.8.2009 21:26:16   
tadeja81
katja p tud mi imamo probleme s hranjenjem, en dan lepo je, drug dan ali pa kakšen drug dan pa iste stvari noče.tako, da imamo prav tombolo, a bo jedla al ne bo jedla. tudi pri spanju sma na istem, tudi spadam v tisto skupino nespečih. tud mi je Alina že spala od kakšnih devetih, pa do petih zjutraj, ampak ponavadi hoče okrog enih do dveh jest, pa še potem ob petih do šestih.tak da tud mi ne spimo celo noč, čeprav je že tolk stara, da bi lahka že prespala. katja tud to boma preživele in bo potem toliko lepše.user posted image

lep večer

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.8.2009 0:30:25   
sahary
hoj hoj
tud mene kr neki časa ni blo, sploh nisem utegnila napisat da sva bile v posvetovalnici in ko me je takrat skrbelo glede njenega gibanja, si je pediater vzel čas in jo bolj pregledal in mi je pokazal da ma vse reflekse je pač bolj med počasnimi ampak nič posebnega
drugače pa itak dela zdele zadnjih 14 dni čudeže, že hoče sama sedet, se dvignit z ležečega položaja itd...kar prej ni niti nakazala in me je skrbelo
aja imava pa 7820g in 70cm pa danes teden 5m.

kar se hranjenja tiče imam tud jaz težave...mislim da jih matra vročina, ma dneve ko bi pila samo AM, notr ji dam merico keksolina, grisolina ali kaj podobnega da je vsaj malo bolj nastino, kašice ij ne spravim nikamor, vse pošpuka ven... še vedno pa obožuje fruchtzwerge aja pa koščke drobtinic namočene v solatno marinado sam tuki jo mal šparam da se ji ne bi pol vse usirilo v želočku
pa tud pije mi ne dost

kopama se 2-3x na teden, če pa je vroče kot tele dni pa kr vsak večer
mam super šampon za telo od bubchena, pol olje pol mleko da ga pre uporabo pretreseš, ga dobim sam v pikapolonci in čisto nič kože ne izsuši, prav tako fajno, voljno ima

zdaj pa smo bili 4 dni sami na morju, brez fantov in smo spali kar na barki in me prav zanima če se moji pupi tud tak zibe ko se meni sploh ne morem nekje pr miru stat, najbolj se pozna pr štedilniku..., me kr nosi...upam da ona nima kake slabosti, danes končno spiva na svojih ležiščih

drgač pa od drugega tedna naprej napovedujejo rahlo jesen, huh se bomo kr težko privadli ane, so tud primorci rekli da je tole zadnje, da opazujejo galebe...no čeprav jaz držim pesti da se mooootijo

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
8.8.2009 12:17:29   
katja_p
Me veseli, da nisem edina, ki mi dete ne spi in ne je user posted image  Pa sej bo!

Zdaj bo forum najbrž počas oživel, ko se bo začela jesen user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
8.8.2009 21:03:03   
katja_p
Še vedn nobene ... najbrž na hitrco pogledate, vidte, da nč ni in pol nobena ne napiše kaj user posted image  Bom kr js mela monologe, še sreča, da pride Bethany kmal z morja, da še ona vsake tolk ene 4 poste v šusu napiše user posted image

Sm se ravnokar odločla, da vam podarim krofe user posted image

user posted image

Sm jravn prejle enga pojedla in je ful pasal user posted image

Sicer pa zbiram motivacijo za likat user posted image  pa sm rajš mal tle gor user posted image  ampak bo treba ... ju3 gremo mal na teren, na Kozjansko in bo vse stalo doma.

Dans smo pa celo popoldne meli obiske, dopoldan pa je moj bil v gobah. Pa smo se mal kopali, pa igrali in smejali ... Je bil en 11 m fantič tu, ki že ful šiba user posted image  Ej, ampak to morš pa res bit pol skoz zraven user posted image  Bom ziher kako kilo zgubla user posted image

Ja nč ... kaj novga nimam za napisat ... razn tega, da si ne znam iz telegona dat slike na komp, ker tist program kr neki štrajka ... bo treba enga računalničarja na kofe poklicat, da mal poštima. Js sm anti za te zadeve.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
8.8.2009 22:10:36   
tadeja81
čer!

alina je zaspala, tak da mam mal lufta, da kej napišem. dons smo bli večino dneva zunaj, mal smo se kopali, mal čvekali, skratka treba je izkoristit še te lepe dneve. drug teden je že napovedano poslabšanje.

u njami kakšen krof!bi kr oba pojedla. se bo treba mal na trojane zapeljat po kakšnega.

katja a je tvoj kej gob našel? ko pridejo naši iz morja bomo tudi mi šli mal nabirat, sploh če bo naslednji teden deževalo, znajo zrastit.

lep večer in lepe sanje vsem, pa da bojo otročki lepo spančkali

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
8.8.2009 22:14:20   
tadeja81
user posted image

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.8.2009 10:23:21   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Me veseli, da nisem edina, ki mi dete ne spi in ne je user posted image  Pa sej bo!

Zdaj bo forum najbrž počas oživel, ko se bo začela jesen user posted image

naš drugi zobek je tu, ampak mi še zmer ne jemo in ne spimo, jst sem že čist zdelana.

no zdle mi je pa zaspal. Gremo ob 13 k nam domov na kosilo in je fajn da mi zdle malo spi.

drgač pa pr nas nč novga, razn zobkov ki nam mešajo štrene.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.8.2009 10:24:58   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

aja imava pa 7820g in 70cm pa danes teden 5m.

uuuuu, tvoja je pa dolga, mi smo mel v torek 8800 in 70 cm pri 6,5 mesecih.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.8.2009 10:32:46   
blue eye
doma mam odotre 4 škatle različnih kašic, mu jih mešam z vodo, al z mlekom, enkrat mu paše zjutri, drug dan ne, mleka zmečem tolko stran da me glava boli ko mi po 5 ur ne je, pa si mislim ko joka, zdj je pa zihr lačn in mu pogrejem mleko in nč. Če mu dam pa kake njegove kekse al pa prepečenc al pa sadje ne zmučkano, sepravi cel kos, pa je kot nor, če mu ga pa zmučkam pa nč več, sploh ne odpre ust. No zdj pa mam ko sem se tk hvalila kok moj vse je, da nimam nč problemov, kok lepo spi -........user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjih 14 dni ni nič od tega in sem se vključla v klub obupanih mamic.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.8.2009 11:12:47   
suzy124
Dobro jutro

Danes je pa Maj podru rekord v spaanju je zjutraj spal do 8.45(drugače se zbuja okrog 7.30)user posted image user posted image user posted image , ampak danes pa jaz nisem mogla spat sem že ob sedmih bedelauser posted image user posted image user posted image .

urška13 Maj bo v četrtek star deset mesecov.Mi smo ga tud kr veliko prenosli ker smo imeli tud fulll probleme z krči, pa še spali nismo veliko čez dan skor nič.Potem sem pa ugotovila da mu na trebuhu bolj paše in ko sem ga položla v posteljo sem mu mal ritko tresla in je kr hitro zaspal, zdaj pa že kr lep čas zaspi da ga sam položim v posteljo.

Drugače pa mi že prav hitro plazimo in rinemo v nevarnosti, še vedno so najboljše prepovedane stvariuser posted image user posted image user posted image .Dosti se tudi zunaj igra,  prej je lepo sedel na dekici in se igral, zdaj pa ga je polno po celi zelenici in dvorišču sam na dekici ne.

Imam pa ta teden v varstvo mladega peseka od sestre(bernski planšar), tak da mi res ni dolg čas.

Lepo nedeljo vsem čeprav pri nas ni nič sončeka videt

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.8.2009 23:29:45   
sahary
hoj hoj

evo še dve aktualni slikci naše ja blue eye, dooolge babnce
pa ni nič suha tak da tvoj more bit skor z kilogramom več res pravi rambo user posted image
user posted image

user posted image

aja in danes je za cel obrok pojedla goveje juhice z rezanci in korenčkom
madonca drugič morm obvezno dat not ribano kašo al pa kake zvezdice kolk sem se temi rezanci premučla hehe
nočko šibam spat

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.8.2009 8:42:24   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

katja a je tvoj kej gob našel? ko pridejo naši iz morja bomo tudi mi šli mal nabirat, sploh če bo naslednji teden deževalo, znajo zrastit.

Je blo nekaj lisičk, ampak so ble suhe in stare, niso ble nove, od tega zadnjega dežja. Mogoč bo ta tedn kaj bolš ...

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
12.8.2009 9:20:24   
Bethany
Dober dan,

mi smo doma, skoraj odpakirani, en stroj perila se že pere, Elina se igra v svojem domačem kotičku...

Dopust je uspel. user posted image user posted image Vreme nam je služilo, avto s klimo še bolj, hehe... user posted image user posted image Elina je bila super duper pridna. Edino kar se spanja tiče je rabila par dni, da se je navadila novega okolja, potem pa tudi s tem ni bilo problemov, smo vse noči prespali do šestih, pol sedmih zjutraj, nato pa skok v trgovino po svež kruh in malo plavat v morje. In dan se je lahko začel. user posted image user posted image Bilo je pestro, midva z mojim namreč nimava obstanka kar na enem in istem mestu, sploh pa tle v Novalji ne, ko je lokalna plaža bedna in natrpana s folkom. Tako da smo se vsak dan spakali v avto in šli malo raziskovat po otoku in večinoma našli mirne plažice, kjer ni bilo treba še kakega parkinga plačevat. Ja, otok je postal ful "zasluškarski". Kar je bilo še pred leti neobljudeno in zastonj, je zdaj rampa, kasirajo za vstop do plaže, na kateri se itak tere folka da ležijo drug na drugem... men pa to ni všeč. Sem preveč razvajena z mirnimi in lepimi grškimi plažami, hehe. No, sej smo tle našli ene par prav lepih in mirnih zalivčkov. Tak da je blo super.

Kako slikco prilimam kasneje, ko naredim ožji izbor.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?