Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 14:56:38
|
|
|
|
tadeja81
|
hej hej. po dolgem času se tudi jst javljam,konec luštnega na morje, tle pa dež. ful fajn, da se takole dobite, jst bi tud. fb tud mene lahko dodaš, in sicer Tadeja Čmak. blanč a prav iz Polzele izhajaš drugače??? naredite si lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 14:58:59
|
|
|
|
blue eye
|
evo nas iz razvojne ambulante. Zdravnica je rekla da smo za te mesece idealni, vse počne kar more, že skor mal prehiteva, raastemo lepo, se redimo lepo, skratka en sam velik +. Drgač sem pa glih iz Citija, sem mal v DM kašic in teh stvari nabavla. Si mal učk v HM napasla, sem mela za jerneja že poln kup cotk v roki, pa sem dala vse nazaj, ker spo me ble same učke, pa itak da nč ne rabi, če sma v 14 dn4eh dobla 5 lepih kompletkov novih srajčk in hlač - k še kr hodjo obiski, hvalabogu ne enakih.Dans mamo pa babnce ženski večer in gremo ob 18.50 gledat film sSnubitev. Komi čakam, da mal počvekamo. tk da z moje strani bo danes mal zatišja a RR. lp
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 15:06:05
|
|
|
|
katja_p
|
Tadeja: js te ne najdem, dodaj ti mene: Katja Podjavorsek
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 15:31:05
|
|
|
|
tadeja81
|
katja sm ti poslala request
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 15:34:40
|
|
|
|
tadeja81
|
blue eye za razvojno. tudi mi smo naredili vse kar je bilo potrebno.kok je super če se malčki razvijajo tako kot je treba.jupi
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 16:57:07
|
|
|
|
martka
|
samo nakaj me zanima, ... kako hudiča imate še čas za FB, jaz še tule gor nimam časa kaj napisat, kaj šele kje drugje... gaja se pravkar postavlja na kolena in potem se odrine...nazaj! in se jezi, ker ne gre naprej. pa gre malo naprej in malo postrani in veliko nazaj... al je hecna... do daljinca ji je uspelo naprej..hehe
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 16:59:05
|
|
|
|
tadeja81
|
če bo šla katera ta teden v mullerja naj mi prosim pove.bi rada zvedla ceno za eno hrano.prosim
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 19:02:36
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Blue eye Katja_p ne vem, če me imaš na fb renata zalokar oz. bom jaz pogledala pa ti pošljem prošnjo, za slike pa ko bo čas se ne mudi
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 21:40:44
|
|
|
|
katja_p
|
Lolita in Blue eye: a sta doble slike dans? Sm jih popoldne poslala.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 22:19:11
|
|
|
|
blue eye
|
Jst sem že nazaj iz kina. Nor film, ta pa je po dolgem času res vredn ogleda. Drgač smo se mele pa super, 4 babnce, je prav pasal. lepo nočko, se jutr tipkamo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.8.2009 22:19:47
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita in Blue eye: a sta doble slike dans? Sm jih popoldne poslala. bom zdle preverla
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 10:39:45
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita in Blue eye: a sta doble slike dans? Sm jih popoldne poslala. bom zdle preverla In?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 15:25:06
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: blue eye IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita in Blue eye: a sta doble slike dans? Sm jih popoldne poslala. bom zdle preverla In? HVALA, FUL SO LEPE
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 16:07:31
|
|
|
|
urška13
|
punce mene pa zanimata dve stvari: 1.) kdaj jih dajete spat in na kakšen način? naš pri 5 mesecih zaspi na zizi okrog 8h zvečer. če se zbudi, ga je potrebno nosit 2.) kolikokrat se kopate in s čim? samo z vodo? če z milom,kaj uporabljate? mi še vedno samo z vodo in razmišljam, da bi začeli uporabljati morda kakšno milo, čeprav po eni strani se mi zdi, da še ni potrebno, saj se še ne plazi okoli.aja, kopamo se vsak dan seveda je za primerjavo fajn vedet, koliko so stari vaši ta mali
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 17:52:34
|
|
|
|
katja_p
|
Spanje: naša gre spat med 20.00 in 21.00. Čist odvisno, kdaj je popoldan spala in pa, če smo slučajno kje in mormo še domov prit. Kako? Tjaša zdaj poje večerjo, prej spanjem gre pa še na zizo. Če je ful zmatrana, mi kaj drema zraven. Pol jo pa dvignem, da podre kupčka - takrat se po navadi mal prebudi al pa kr nasloni na ramo in kinka dalje. Jo na bok odložim v postlo, dam zraven ninico, še prej pa prižgeva uspavanke. redko nama uspe prebrat pravljico, ker je preveč zaspana. Včasih sem jo kar spečo dala v postlo, brez podiranja kupčka, zdaj pa bi rada, da je budna, ko se uleže. Joka ne. Kopanje: 2x na teden. Vmes je kdaj v bazenčku. V vodo dam včasih mal vodne kopeli od Buebchen al pa Babylove.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 18:51:07
|
|
|
|
urška13
|
katja, hvala za odgovor kaj že imate kakšen zobek? jaz imam občutek, da jih znamo mi kmalu dobit, saj je poleg običajnega slinjenja in tišanja vsega i svašta v usta, sedaj še zelo siten in mu nič ne paše. no. včeraj je bil, a je danes bolje. k sreči. moj pravi, da nekaj čuti v dlesnih, jaz pa nisem ziher. času čas..samo upam, da ne bo več kot včeraj, ko mu ni ni pasalo, ne na rokah, ne drugače. mi ga moramo vsak dan skopat, saj se zelo poti, sploh v tej vročini. ..no, tudi zato ne uporabljamo nekih mil, ker je vsak dan v vodi...sem pa razmišljala, da bi tu in tam kapnila v vodi kakšno kapljico kot ti
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 19:38:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Lolita in Blue eye: a sta doble slike dans? Sm jih popoldne poslala. Ja hvala
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 19:41:41
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi še kar uživamo Mi zaspimo podobno kot Katjina Tjaša, Kopamo se vsak teden zakaj (ker je P rekla če se jaz kopam samo 2 x na teden=, milimo se pa 3x na teden.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 21:32:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Zmotno napisano zg. Kopamo se vsak dan namesto vsak teden
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 22:40:04
|
|
|
|
katja_p
|
Ker moja Tjaša dans praznuje 8m, vam podarja neki sladkega
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 5.8.2009 22:47:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Ker moja Tjaša dans praznuje 8m, vam podarja neki sladkega čestitke Tjaši
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.8.2009 8:49:19
|
|
|
|
Dali*
|
Tjaša čestitke ...prav peše tale jagodka s čokolado...mmm Mi smo pa danes dopolnili 5 mesecev.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.8.2009 10:09:50
|
|
|
|
katja_p
|
Etien, vse najboljše!! Nekaj zate: In za vse ostale:
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.8.2009 11:12:37
|
|
|
|
Lolita23
|
Tjaša in Etien
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.8.2009 12:46:10
|
|
|
|
_kathy_
|
Čestitke Tjaši in Etienu! No, mi smo pa u ponedeljek imeli cepljenje in je imel kr reakcijo. Ful se je doma jokal (potolažil se je samo na atijevem trebuhu - še nikoli ni tako jokal), nogice ni mogel premakniti, vročino je dobil ... Pa sem mu dala svečko (proti bolečinam), potem pa je bilo boljše. Bethany je na morju ... kje že? Mi pa danes pičimo še za 4 dni se osvežit. Potem pa mene do 20. 8. čakata dva izpita in bo spet učno . Takoj po izpitu pa spet skok u morje! Sam da se še tega rešim pa sem ZAKON!
|
sindarinPoznate kakšnega slovenskega proizvajalca igrač?da (
56%)
ne (
44%)
Število vseh glasov: 173Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!