RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Ti,kar prid,sam,ne vem,če mi bo dovolil it,no dovolil ja,sam potem bo nos do tal,češ on dela,jaz pa na kavo hodim.............ja,in nimam nobenih obveznosti,če ne spim ponoči,se lahko komot naspim,čez dan,imam čas,kadarkoli,samo,če me vidi na sedežni,takrat ,ko lun spi,mi reče,a,ne bi šla raje meni pomagat,drugače,pa..............ja,ti se kar naspi ,on je bil eno noč prvo pri maju,je prespal,na ležalniku,pa je rekel,da drugo ne more več,ker je preveč zaspan,in da ne more nič,jaz sem mu rekla,no,jaz tudi nisem spala,pa je šlo mimo njegovih ušes,kao,ja,ja,saj spiš,po par ur............ma,res ,sem tok jezna,da bi lahko pisala celo noč.............počutim,se kot en kup d......a,že od malega imam zelo nisko samopodobo,in sedaj mi jo še on spodjeda,tako,da me je že prepričal,da nisem nič vredna,upam,da bodo vsaj moji otroci,znali cenit to kar jim dajem. S takim razmišljanjem pa TAKOJ prekini, drgač te bom jaz čez koleno. Sej svoje škratke tud učiš kako pomembno je da imaš sam sebe rad a ne? Samospoštovanje je na 1. mestu, zapomni si to. Nihče nima pravice da te zaničuje, tko al drugač.
|