Anonimen
|
Mi smo bli ta vikend na Bledu oziroma v Gorjah. Sem mela namen poklicat ninny in RMRM, ampak seveda ko kej načrtuješ, se zihr ne izide tko kot hočš. No, v soboto smo štartali ob 10h od doma in padli v gužvo v Podtaboru, potem pa še na cesti za Bled. In namest ob 12h, tja prišli eno uro in pol kasneje. Potem mali ni hotel jest, sem ga morala nahecat, pol pa še spat ni hotel. Je bil tud on mal znerviran od vožnje. No, zvečer smo šli s temi prijatelji en krog okrog jezera, pa je bla ura skor pol devetih, ko smo pršli k njim. Zjutraj smo posledično mal dlje spali in vikend je bil okrog. Potem sva pa nameravala od tam okrog treh, pa kr na Jesenice, pa pol na AC, pa se je vse skup mal zavleklo, tko da smo šli lahko kr skoz Bled. In tko je moj lep namen padel v vodo. Zato vaju tud nisem nič klicala, ker sm si rekla, da bom ko bo čist za ziher. Tko da bo treba enkrat se zmenit sam ta srečanje ne gorenjskem, pa bom z veseljem prišla. Sem si pa smskala s kleo - prejšnji teden so bli na morju, včer so šli pa na gorenjsko za en teden, pol gredo pa baje nazaj na morje. Sva se tud mislili dobit kje na poti, na kavi, sam je Lukec spal v avtu, pa pol nima smisla. Sej veste, kakšni so, če so nenaspani. mtinca je šla tud mal na morje, upam, da uživa lunca - jaz nisem spregledala tvojega posta, še napisala sem ti, da upam, da ste ok a_s - ful fajn, k greste v Nerezine, moji gredo tud, jaz bom morala pa mal v službo slovenka - se spomnim, da si ti rekla, naj dam mal svoje slike v album, ne? bom enkrat ta teden pofotkala, pa jih bom dala na FB, ker tle mi ful počas nalaga te albume - če mi pa slučajno rata, jih bom pa tle dala Aja, to sem hotela še. Jaz pa razumem te punce, k že delajo. Ker ko si doma, ti manjka kak odrasel pogovor, pa čeprav tak čvek, čvak. Ko pa začneš delat, pa si mal z ljudmi, ti pa po moje ne primanjkuje več. No, morda se motim, bom vidla, ko bom šla delat. Pa lunca, jaz nas ne bi primerjala z julijkami, pa veš zakaj - ker nam ni v intersu načvekat nevemkolk delov sam zato, da bomo mele nevemkolk delov. Nam je fino mal čvekat. No, nekaj sem načvekala tudi jaz.
|