|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
7.8.2009 10:32:19   
ajtak
Hej, mi smo še živi, jaz pa uživam zadnji dan dopusta user posted image V ponedeljek se ti pa, Tabi, pridružim pri zgodnjem vstajanju user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
7.8.2009 13:33:24   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
A so vaši tudi taki lumpi in hočejo stvari, ki so na pultu oz. mizi?

Aha, za znoret, ker stvari blizu roba tudi že doseže. Sem se pa zadnjič ful režala, ko mi je user posted image  (med vikendom, je zjutraj njegova, da se jaz spočijem) pripovedoval, da je ugotovila, v kateri omari imam prigrizke (ena z izvlečnimi predali iz kovinske mreže in da jo je zjutraj našel tulečo pri omari - ravno toliko je dosegla pravi predal, da ga je izvlekla in skozi mrežo vtaknila roko (vse imam v prozornih plastičnih posodicah, da se skozi vidi) ter zagrabila posodo s presticami. Potem pa ni in ni pogruntala, da roka ne gre ven, dokler v njej drži posodo user posted image . Posodo je držala, da ji jo je komaj izpulil, pri tem pa tulila kot zverinica. Me je spomnilo na en dokumentarec, kjer so kazali, kako v Afriki lovijo eno vrsto opice - orehe ali nekaj takega nasujejo v luknjo v opuščenem mravljišču (ki je veliko kot človek, mimogrede), opica to vidi, ko odide človek pa prišiba in roko v luknjo, da bi dobila orehe. In seveda pesti ne more več spraviti ven. In namesto, da bi spustila orehe in pobegnila, jih zlahka ulovijo.

Mimogrede, v sredo sem v Supernovi srečala Roziko s starejšima hčerama. Ful dobro izgleda, pravi pa, da nikakor ne najde več časa za RR. Neže žal ni imela s seboj.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
7.8.2009 14:50:10   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Naša je tudi fullllllllll trmasta in včasih prov iziva. (prov sprobava moje meje)..morm miljonkrat ponovit eno in isto pa še ne sliši da je NE-NE!!! grozno..ona se mi pa smeje v obraz..i včasih tok živt popusti da bi ji kr eno okol ušes prlimala..enostavno ne vem več kaj naj naredim..in pol se lohk (k jo kregam) tud eno uro skup dere in dere od užaljenosti..ma da crkneš...

Ja, imamo te scene že par tednov. Vse je ne, ne, ne. Za pop*****. Sem ji tudi že ušesa navila, pa se mi smeji v fris nazaj, tako da preverjeno ne deluje. Ugotavljam pa, da je vse še hujše, ko je utrujena. Nimam pametnega nasveta user posted image

Manca, lepo  se imejte v Arboretumu, program je res ful lušten, samo smo ravno takrat na dopustu.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
7.8.2009 21:58:04   
kanarka
Hmm, ja midva sva tudi začela s šolanjem. Če je ne, je ne in pika. Pol pa tuljenje in padanje v nezavest. AMpak kaj čemo, vztrajnost se izplača, pravijo. Tako, da trmari res na kvadrat.

Mama11, ja sej so tile naši mali, res take mini opiceuser posted image . Luškano, a ne?!

Barika, a si še med nosečkami? Če si še in imaš 5 minut časa, bi te nekaj vprašala na ZS, če lahko, da drugih ne obremenjujem.

Aja, a je še kaj glasu o Mamuški? Kako je kaj z njo? Sicer sem sama bila dolgo odsotna, pa ne vem, ali se je kaj javljala in sporočila, da je iz ta hudga ven.

Aja, mimogrede, smo že nazaj v Slo. Sicer sem računalnik tako ali tako imela s sabo in sem vse sproti spremljala.

LAhko noč.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
8.8.2009 16:45:04   
tabi
En lep sončen pozdravuser posted image

Jst sem že siht oddelala,pa še eno lepo poročno doma spidenala in dostavila v gostilno.user posted image pridna.
Zdej mam pa minuto časa ,ker Nika še panča opoldansko spanjeuser posted image in to že 3ureuser posted image .

naša me samo na sprehodih ne uboga preveč ko gre kontra,ampak doma pa skoraj vse kar ji rečeš zaenkrat naredi,samo Nejca ne sme bit zraven ker pol pa ni nič kej prida obogljiva.Sta velika zaveznikauser posted image in kontra ljubosumneža.
pri Niki sem zdej res že utrujena ker samo v naročje sili in na veliko trmari če kaj ne doseže pri meniuser posted image in na koncu jo še Nejc oponaša in potem imam dve trmice(čist po mamiuser posted image ).Drugač pa je ful navihana in igriva punčka.

Včeraj jo dam na kahlico,jst pa se vsedem na školjko.pa posluša kako mami lula nakar takoj iz kahljice pa k meni naj se hitro umaknem.Potegnem vodo,dam nastavek gor pa Niko,takoj ampak res takoj lula potem pa se napne pa še kakauser posted image .ona ful vesela jst pa še bolj in naa veliko sem jo hvalla.Ampak danes spet ne in ne na kahljico ali školjkouser posted image .Oh sej čez leto dni ne bo več ne duha in sluha o kaki pleničkiuser posted image

Zdej grem pa mal po dolgem,dokler se tamala ne zbudi,pol pa na sprehoduser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
8.8.2009 22:52:28   
barika
Kanarka, za 1x sem še tu user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.8.2009 13:09:39   
ajtak
http://www.ringaraja.net/forum/m_4402891/mpage_1/key_/tm.htm#4402891

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.8.2009 14:23:36   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Včeraj jo dam na kahlico,jst pa se vsedem na školjko.pa posluša kako mami lula nakar takoj iz kahljice pa k meni naj se hitro umaknem.Potegnem vodo,dam nastavek gor pa Niko,takoj ampak res takoj lula potem pa se napne pa še kakauser posted image .ona ful vesela jst pa še bolj in naa veliko sem jo hvalla.

user posted image user posted image user posted image  Bravo Nika! Pri nas lulanje/kakanje na stranišče še vedno "nagradimo" tako, da lahko sama potegne vodo (to je - pritisne na velik gumb za kakanje ali malega za lulanje).

Ajtak, glede avtosedežka ti ne znam svetovati. Mi smo skoraj 10 cm za vami in je Tamari njen MC Tobi čisto OK, tako da nisem še nič niti pričela gledati. Mogoče imajo pa pri AMZS kakšno preglednico dobrih in slabih lastnosti teh avtosedežkov.

Punce, ne boste verjele, ampak Tamara že zna prvo pesmico - sama pove: kuža laja, z repkom miga (potem jaz rečem sede, ona pa nadaljuje) leže, tačko da. Me je ful presenetila - sem ji jo eno popoldne pela medtem, ko sva se gujsali, potem je pa kar začela po malem ponavljati. Me včasih ful preseneti s takimi.

Z avtom gremo že s povsem lahkim srcem naokoli brez pleničke, včeraj je tudi sama cel dan govorila, kdaj bo lulala in kakala, zdrži pa tudi že dobri 2 uri ne da bi morala na stran. Zdajle panča, ko jo je pa user posted image  spravljal spat ni in ni hotela pleničke - jo je komaj prepričal, da jo potrebuje. Saj, če bi se zbujala s suho pleničko, bi poskusili brez, tako pa res mislim, da je še prezgodaj.

Sicer pa nič novega - Julija je postala ful zgovorna. Se že zdaj bojim, da z mojim niti do besede ne bova več prišla pri dveh klepetuljah. Ko se kam peljemo, komaj skupaj spraviva dva stavka, preden Tamara zahteva, da jo vključiva v pogovor. Kaj bo čez dobro leto, ko bosta dve blebetavki user posted image . Mogoče bo pa super, če se bosta pogovarjali ena z drugo user posted image user posted image user posted image

Šibam nohtke rihtat, dokler še traja simultanka.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.8.2009 17:31:50   
ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Punce, ne boste verjele, ampak Tamara že zna prvo pesmico - sama pove: kuža laja, z repkom miga (potem jaz rečem sede, ona pa nadaljuje) leže, tačko da. Me je ful presenetila - sem ji jo eno popoldne pela medtem, ko sva se gujsali, potem je pa kar začela po malem ponavljati. Me včasih ful preseneti s takimi.

no se moram pohvalt da se pr nas vrtec full pozna, mi pojemo: mi se mamo radi, ringa, ringa, raja in pika-poka,pikapolonica user posted image

Mah s temi stolcki je tko da tile kombinirani nimajo lih najboljsih ocen sam kaj ko se mi res zdi premajhen za stol 15-36 user posted image Un chiccotov je pa cist nekaj novega, model 2009 in sploh se nima nobenih ocen, je pa cca 100€ cenejsih od drugih dveh. Za Britax nisem se nikol slisala, Recaro pa slisim oz berem po raznih forumih da so sicer full priznana firma ampak bolj za dirkalne sedeze, ne za avtosedeze. Oni naj bi kupili neko podjetje stm in prevzeli njihove modele... Ti pa naj nebi bili tako super, ceprav kakor jast vem so Recarotovi sedezi pri AMZS-ju kar cenjeni.

Grem k morm na wc user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.8.2009 18:14:09   
sonchek
Ajtak..tukaj ti tudi jaz ne morem nič pomagati..ker mi imamo še vedno dobrih 10 kg in 84cm..tko da smo res za vami...še veliko....

Tamarauser posted image user posted image user posted image ...bravo za pesmico..odlično-super..naša še kakšno besedo ne spravi skupaj razen mama, ata...pa še par..tle se pa tudi konča..hahaha.

Lulanje- kakanje..hmmmmm zaenkrat danes pridelali ene polulane hlačke in ene pokakane...drugače ji kr nekako ratuje...ga sama hačke dol in "zalije pesek" ali pa se pokaka...včasih pa na žalost samo počepne in se polula user posted image
..no ja mogoče nam pa rata še to poletje..bomo videli...

zdej je šla tašča z njo na sprehod da si mami mal odpočije..superca...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.8.2009 18:20:23   
sonchek
mama11...kje je un seznamček user posted image ???

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Grem k morm na wc user posted image .

a kej ne vemo???? user posted image user posted image user posted image
al sem pa jaz kej zamudila...????

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.8.2009 20:47:42   
manca
SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6. user posted image  (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                                                     Matej
sonchek      27.09.09   user posted image
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.8.2009 21:00:40   
barika

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image    PDP          pričakujemo   prihod                      ime
mama11     20.05.09   user posted image                     21.5. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea  30.05.09   user posted image                    30.5. user posted image (4.020, 53) Leja
ninočka       11.07.09   user posted image                    21.6. user posted image  (3.150, 51) Lian Neo   
barika         02.09.09   user posted image                                                     Matej
sonchek      27.09.09   user posted image
manca         26.10.09   user posted image                                                                                               
zirafa76      15.02.10    user posted image

u lej lej, sem že kr naslednja user posted image user posted image

Ajtak, Martin je še vedno v maxi cosi prioriju (men se zdi, da je ta), je pa do 18 kg oz. 4 let (ja, če verjameš), ima pa nekje 15 kg.
Naslednji bo pa verjetno Rodi, ali pa kaj od römerja, brat bo pa itaq za njim jerbal, kaj pa češ.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
10.8.2009 9:31:00   
sonchek
pomoč:
http://www.ringaraja.net/forum/metla_na_baterijo/m_4401962/tm.htm

user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
10.8.2009 10:53:42   
mklks
hej hej!

mi smo nazaj z morja....sicer prispeli že v sobot ampak smo se morali najprej k sebi spravituser posted image user posted image

blo je super, drugo leto gremo za 14 dniuser posted image .....ema je ful uživala, tko v vodi, kot ob njen, imeli smo po tleh mivko tko da .....peščene potičke so zakon, pršla je domov kot en zamorček, in še bolj blonduser posted image user posted image

šli smo tudi na jadranje, smo srečali sodelavca od mojga ki ima jadrnico in sem bla najprej ful skeptična, kako bo ema pa to, pa je blo res fajn, lepo je sedela na krovu, in opazovala morje:)

zdej pa operemo perilo, v četrtek pa še malo v hribe na pohorje....imajo družinsko akcijo, najem app na dan samo 50€....v primerjavi z drugimi na višku sezone s mi ne zdi veliko.....komaj čakam še malo gorskga zraka:)user posted image user posted image ...in kolesarjenja:)

drugač pa se mi zdi, da je ema zlo odrasla ratala....vse že pove, kaj rabi , kaj je narobe, kako se počuti...pesmice poje...kuža pazi, barčico, majhna sem bila....

edino kar me skrbi je to, kako bo septembra spet z vrtcem, ker se je zadnje čase spet ful navezala name, ker sem skos doma in sva skupaj....ah, upam da ne bo prehudo....user posted image

mama11.....bravo za user posted image in seveda za lulanje....mi to še bolj tko tko, površno in počasi:)

barika....še malo, še malo..pa bouser posted image user posted image user posted image

žirafa.....želim vam lep in sproščujoč dopustuser posted image

ajdi, uživajte pa se oglasim kaj:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
10.8.2009 11:25:00   
mklks
aja, dodala sem nov album s parimi slikcami z morja:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
10.8.2009 11:30:56   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

aja, dodala sem nov album s parimi slikcami z morja:)

WB...super fotke!!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
10.8.2009 14:18:47   
kanarka
Barika, sem ti posala ZS.

Mklsk, luštne slikce.

Mama11, bravo za lulanje in kakanje. Jaz sem poskusila, pa sem odnehala. Sta se ji kahla in WC preveč upirali. Je kar v hlače lulala in kakala...brez izjeme. Pri nas tudi pojemo. Ko se vozimo po cesti in srečujemo kamione in ker jaz ne znam nobene pesmice o kamionu, sem tisto "orion, saksofon, mesec kontrabas" spremenila v "kamion, sasofon..." in jo tako veselo prepeva, mi se pa režimo.

Sonchek, men se tale metla tut ne zdi švoh. Si jo že nabavla?

Ajtak, mi imamo Britax-a. Zdej ga je Romer kupil. Tukaj v Slo uporabljamo Romerja in moram rečt, da je edina razlika v tem, da se Romer zelo enostavno montira v avto, Britax je pa kompliciran. Drugač pa sta mi oba super.

Lep dan vsem skupaj.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
10.8.2009 15:24:21   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Sonchek, men se tale metla tut ne zdi švoh. Si jo že nabavla?

ne še..ampak razmišljam..user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.8.2009 12:38:26   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: barika
u lej lej, sem že kr naslednja user posted image user posted image

Aha, tesno ti pa sledi Sonchek. Bo september spet poln veselih novic user posted image user posted image user posted image . Glej, da boš kateri hitro javila, da bomo na tekočem. Je glede imena kaj novega? Ali raje ne poveš do rojstva?

Sonchek, glede metle na baterijo ti ne vem svetovati. Ampak, če imaš v bajti 2 etaži, se po moje že bolj splača, kot prenašanje sesalca gor in dol, sploh če imaš kakšnega velikega.

Mklks user posted image  za super dopust, sem pogledala fotke in sta obe z Emo bolj blond ratali. Na katerem koncu ste dopustovali? Ali je user posted image  nov, ali sem jaz že pozabila (to se mi mimogrede ful dogaja... samo še pildke imam po celem stanovanju, da se spomnim, kaj rabimo iz trgovine in kdaj ima kdo rojstni dan user posted image )?

Ja, vrtec pa tudi mene počasi začenja dajat. Še manj kot en mesec... ampak vem, da bo dobro za vse. Meni zmanjkuje idej, kaj bi še lahko počele, pa da je Julija lahko zraven.

Lulanje - kar gre, sem nehala šteti dneve brez polulanih hlačk. Danes ponoči je ob 1:30 zahtevala, da jo user posted image  da lulat, potem je šla nazaj spat. Ampak so nočne plenice še kar mokre, tako da še en čas ne bomo šli na naslednjo fazo. Aja, pa upam, da je sprememba zaradi vrtca tudi ne bo vrnila na plenice. Se bom poskusila zmeniti z vzgojiteljico. Tiste, ki že imate malčke v vrtcu - ali ste se pred uvajanjem kaj srečale z vzgojiteljico? Na lastno pobudo, ali je to običajna praksa? In koliko so fleksibilni glede vsakega malčka?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.8.2009 13:53:43   
manca
mama11, ti bom kar jaz odgovorila na zadnje vprašanje, še prej pa eno malo zmedeno vprašanje: katera je pa potem tista nosečka, ki je bila na zadnjem našem srečanju v Tivoliju, pa ima punčko novembrko? Ker zdej mi pa res ni jasno al je pa ni na seznamu. Zmedena sem pačuser posted image

Pred uvajanjem v vrtec je za naš vrtec praksa, da se prej dobiš z vzgojiteljico, pri kateri bo otrok. Mi bomo dobili pisno vabilo, kjer bo napisan dan ter ura kdaj se moram sestanka udeležit. Moram pa priti sama, brez otroka (no tistega v trebuščku bom imela s sebojuser posted image ). Bo pa sestanek v zadnjem tednu pred 1.9. Že komaj čakam, da spoznam vzgojiteljico (upam da bo ok). So nam pa za ta sestanek povedali ko smo imeli sestanek starši vseh, ki gredo letos prvič v vrtec.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.8.2009 13:59:29   
tintin
ja, jaz sem se pred uvajanjem V v vrtec srečala z vzgojiteljico. Mi smo dobili vabilo + vprašalnik o različnih lastnostih otroka, katerega smo potem izpolnjenega prinesli na "sestanek". na srečanje sem šla z vasjo, ker ga nisem imela kam dat...Fleksibilne vzgojiteljice ....kakor katera. Naša je bila fajn, samo gre s septembrom na porodniško in bo zdaj naša pomočnica postala vzgojiteljica, kar je ok.

Naš V je postal obseden z dojenčkom. Ima mojega starega dojenčka (llutko) in zdaj mora dojenček z njim spat, jest, risanko gledat...še zjutraj pred odhodom v vrtec se je zjokal, ker dojenček ne more z njimuser posted image Joj joj, muca moja mala...

Manca - pomoje je bila to Sonchek?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.8.2009 14:38:37   
mama11
mama11, ti bom kar jaz odgovorila na zadnje vprašanje, še prej pa eno malo zmedeno vprašanje: katera je pa potem tista nosečka, ki je bila na zadnjem našem srečanju v Tivoliju, pa ima punčko novembrko? Ker zdej mi pa res ni jasno al je pa ni na seznamu. Zmedena sem pačuser posted image

Edina nosečka poleg tebe je bila Sonchek. Mamathea in jaz sva že imeli nov naraščaj, ostale pa še niso nič najavile user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.8.2009 14:44:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Tiste, ki že imate malčke v vrtcu - ali ste se pred uvajanjem kaj srečale z vzgojiteljico? Na lastno pobudo, ali je to običajna praksa? In koliko so fleksibilni glede vsakega malčka?

Ja imeli smo uvodni sestanek in potem tik pred vstopom v vrtec še individualni sestanek...tam smo se vse pomenili kako in kaj..tko da je blo kr fajn..še mal vzgojiteljico spoznaš in ona tvojega otroka...

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca - pomoje je bila to Sonchek?

user posted image user posted image user posted image ..manca- pomoje tud...user posted image user posted image user posted image

grem pakirat..gremo za par dni še mal okol..hahaha

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.8.2009 14:55:24   
manca
oh ja sonchek, jaz sem pa mislila, da te še nisem v živo spoznalauser posted image
Zdej mi je pa res vse jasnouser posted image

sonchek, uživajte na dopustuuser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......