mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi Včeraj jo dam na kahlico,jst pa se vsedem na školjko.pa posluša kako mami lula nakar takoj iz kahljice pa k meni naj se hitro umaknem.Potegnem vodo,dam nastavek gor pa Niko,takoj ampak res takoj lula potem pa se napne pa še kaka .ona ful vesela jst pa še bolj in naa veliko sem jo hvalla. Bravo Nika! Pri nas lulanje/kakanje na stranišče še vedno "nagradimo" tako, da lahko sama potegne vodo (to je - pritisne na velik gumb za kakanje ali malega za lulanje). Ajtak, glede avtosedežka ti ne znam svetovati. Mi smo skoraj 10 cm za vami in je Tamari njen MC Tobi čisto OK, tako da nisem še nič niti pričela gledati. Mogoče imajo pa pri AMZS kakšno preglednico dobrih in slabih lastnosti teh avtosedežkov. Punce, ne boste verjele, ampak Tamara že zna prvo pesmico - sama pove: kuža laja, z repkom miga (potem jaz rečem sede, ona pa nadaljuje) leže, tačko da. Me je ful presenetila - sem ji jo eno popoldne pela medtem, ko sva se gujsali, potem je pa kar začela po malem ponavljati. Me včasih ful preseneti s takimi. Z avtom gremo že s povsem lahkim srcem naokoli brez pleničke, včeraj je tudi sama cel dan govorila, kdaj bo lulala in kakala, zdrži pa tudi že dobri 2 uri ne da bi morala na stran. Zdajle panča, ko jo je pa spravljal spat ni in ni hotela pleničke - jo je komaj prepričal, da jo potrebuje. Saj, če bi se zbujala s suho pleničko, bi poskusili brez, tako pa res mislim, da je še prezgodaj. Sicer pa nič novega - Julija je postala ful zgovorna. Se že zdaj bojim, da z mojim niti do besede ne bova več prišla pri dveh klepetuljah. Ko se kam peljemo, komaj skupaj spraviva dva stavka, preden Tamara zahteva, da jo vključiva v pogovor. Kaj bo čez dobro leto, ko bosta dve blebetavki . Mogoče bo pa super, če se bosta pogovarjali ena z drugo Šibam nohtke rihtat, dokler še traja simultanka.
|