|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
3.8.2009 14:04:55   
ninocka
manca, jst sem si z neta sprintala, ko sem pa tja prinesla, je blo pa pol obrazcev napacnih, pol pa nepotrebnih user posted image
Edino tist za place (prvi link) je bil pa pravi.
Mi  je pol kr tm dala obrazec in sem se enkrat izpolnila.

V petek je sel pa Ruben na korosko z mojima. Bi moral it tudi Evan, pa je tako dramo iz tega naredil (ze drugic), da sem ga dala ven iz avta, ruben pa ni hotu it. Tko da je potem vseeno sel z mojima, baje je bil ful priden, nobenih problemov, nazaj grede je pa celo pot prepeval in ko je moj oci hotu zapet Cuk se je ozenil, se ni strinjal in se je drl Ne, ne...user posted image
Je blo pa tole zdaj prvic, da smo ga dali na pocitnice. Sem ga ful pogresala, mi je sicer po telefonu neki cebljal, ampak itak kdo razume njegovo kitajscino...sladko je pa blo user posted image
In je potem tko tekel mi v objem, ko so vceraj ga pripeljali domov, in se stiskal in cartal...user posted image user posted image
So ga pa moji ful pozno pripeljali, in je zato sel kasnje spat in ni zaspal do 11h - je pel, jokal, neki krical - Evan je vmes ze omagal, Ruben pa se kar naprej pevse vaje. Na koncu sem mu dala se eno flasko kakava, zmetala not vse njegove igrace, pol je pa zaspal.

A vasi tud spijo s tono igrac? Ker Ruben si jih namece not tolk, da pol on sploh nima placa za lezat. Potem jih pa neki ven zmece in potem klice, da mu jih prides pobrat al pa da mu das v posteljo ene druge...kr neki user posted image
Zdej se unga njegovga oslicka (ninco) skoz ven in za pojstlo mece, samo ponoci ga pa isce user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.8.2009 17:31:46   
tabi
Dan

Končno mal dežeka in mam minutko časauser posted image zadnje čase sem res bizi,tko da komaj sama sebe dohajamuser posted image ,tko da vas res nisem nič brala že skoraj mesec dni,kaj šele kaj napisala,SE OPRAVIČUJEMuser posted image

Skubi ja jst delam v vaši novi slaščičarni,tko da se lahko kdaj dop.oglasiš in seveda tudi druge lahko kdaj pridete na kepico sladoleda ali torticouser posted image Delam pa zadaj v delavnici in to do 14ure,tko da kr strežbi zatežit da mene vn pokličejouser posted image .

Mama bravo za Tamarouser posted image user posted image user posted image user posted image pridna punca.

Naša na kahlico že pridno sedi sam lula nič,se sam smeji pa luliko šlatauser posted image

Manca za nakup bugyjauser posted image user posted image ,jst sem bla ful zadovoljna z njim,se res lepo vozi po pločnikih,makedamu,snegu,...Sem ga mislila prodat pa ga bom dala sestri.

No naša Nika pa še vedno bolj malo govori:jst sem mama,oči je tati,avto je avto drugač pa vse s prstom kaže.Je pa ful trmasta postala,pol bi se sam še po naročju nosila(ampak sam mojemuser posted image ),zvečer noče več zaspat ampak sam afne gunca,dokler se jst ne razjezim pol jo pa v sekundi zmanka.Zdej ma rada žogo in jo skoz brca meče kot nogometaš,oči prav da ji je lulček pozabil zrastuser posted image .Zadnjič sem nabavila risalne bloke pa pobarvanke in en bolj uživa v risanju kot drog,Nejc pobarvake barva Nika pa riše po listu pa meni non stop nosi barvico da naj ji rišem.Zadnje čase pa tudi zelo rada gleda knjigice z živalmi.
Drugač pa smo v najhujšem obdobju vsaj zame.Tamala bi to pa to pa je Nejc ljubosumen in kontra,s tem da če se z Nejcem kaj ukvarjam Nika celo histerijo skup spravuser posted image .
Zdaj kak mesec je začela ful uživat pri umivanju zobikuser posted image tko da ju je prav veselje gledat kako tekmujeta kdo bo prvi pri umivalniku.

no zdej sem pa oba dobila v naročje in bi oba rada tipkala,ampak mami hudauser posted image
Zdej pa pa- pauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.8.2009 20:07:25   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Skubi ja jst delam v vaši novi slaščičarni,tko da se lahko kdaj dop.oglasiš in seveda tudi druge lahko kdaj pridete na kepico sladoleda ali torticouser posted image Delam pa zadaj v delavnici in to do 14ure,tko da kr strežbi zatežit da mene vn pokličejouser posted image .

Joj to bo pa potem bolj težko zvedljivo, glede na to, da sem od osmih do 4h v službi :( A med vikendi si tud kdaj?

Ajtak se mi je zdelo da je bila gasilka olimpjada, glede na to, da si pohvalila punce da so prinesle medalo :)

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.8.2009 21:49:47   
tabi
čer

Skubi ja tudi ob vikendih visim tamuser posted image ,s tem da grem ob sobotah domov ko vse pošlihtava iz sodelavko med 12 in 14uro.Ob nedeljah pa delam do 8ih pol pa čičam še kake pol ure na kaviuser posted image .In ta vikend imam delaven tako v službi kot domauser posted image (pri meni letos ni videti nobene recesijeuser posted image doma kmal več dela kot v službiuser posted image mal heca)Na dopustu sem imela skozi sklopljen tel.samo zvečer sem mal prečekirala in zadnje 3 dni vsak dan po 2-3 cifre in sms,če lahk dobijo za nedeljo torto,in jst odpišem da sem na dopustu,ampak folk misli da bom jst zarad njih kr dam prišlauser posted image ,še tist teden ko si privoščim odklop ne dajo miru-noro.In tako je bilo pred porodom pred Niko,folk sploh ni kapčil da mam jst takrat pa takrat rok in da ni možno dobit teden prej nič.Teden po porodu pa tak navaluser posted image .Sicer moram pa najti tvojo tel.da te kdaj s postle vržemuser posted image sej ne mislim resnouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.8.2009 22:31:45   
tabi
V album sem naložila nekaj slik.Po moje jih boste uspele videtuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
4.8.2009 8:15:44   
manca
dobro jutro

častim eno user posted image za lepši začetek dneva. Mi kar paše, da je dež, saj se je vsaj malo ohladilo zunaj.

A veste kako sem jaz zmedenauser posted image ? Včeraj gledam na net, kdaj ima naš CSD uradne ure in sem si rekla, v sredo pa grem po papirje za porodniško. Nakar mi kapne zjutraj na možgane, zakaj bi hodila v sredo popoldne, če pa lahko to danes zjutraj uredim. In res, čakam tam ob 7:50 da bom ja prva na vrsti in da ne bom preveč zamudila v službo, nakar mi gospa, ki gre mimo reče, da so uradne ure samo v ponedeljek, sredo in petek.

tabi, malo napiši, kje je ta slaščičarna, da te pridemo kdaj za vikend pogledat..lahko kar na ZS. Sem si pa ogledala slikce v albumu od tort-super izgledajouser posted image , bi si kar zdele en kos privoščilauser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
4.8.2009 11:07:33   
zirafa76
Pozdravčke...user posted image

No, se vidi , da imam več časa..user posted image ...visim okoli cele dneve

Mi smo se odločili, no jaz in mož je prikimaluser posted image , da spustimo morje..Smo hoteli v Italijo, pa me je misel na neskončne kolone avt, polne plaže in feragosto v Italiji-miljon Italijanov gre na dopust, odvrnila od tega...
Pa smo se odločili, da gremo v Moravske Toplice za teden dni, predno moj odjadra..user posted image ..Mislim, da je dobro, ne vem, kako bi prenesla dolgo vožnjo, ker me full utruja, pa še vročina, pa slabosti tu in tam...tako pa bomo tukaj, je blizu, pa še v primeru kakšnih težav, se lahko odpeljem do zdravnika .....v nosečnosti res nerada potujem ali se kuham v avtu- kljub klimi, ki pa mi bolj škoduje kot koristi....

Bomo pa naslednjič...
Mislim, da je ena novembrka tudi tam....Upam, da se kaj javi...user posted image ..

Drugače pa vidim, da imamo enake težave...Izabela ima tudi tašne izpade, trmoglavi, da je kajuser posted image ....včasih me res iz tira vrže, pa se komaj zadržim...ker vem, da me hitro mine in nima smisla, njo pa tudi...user posted image ....Sedaj ima bazen, pa se meče tam, vodo naravnost obožuje, še preveč, sploh se je ne boji, ona bi kar skočla v bazen, če gremo kam plavat...user posted image ..tako da, prava plavalka..ful je zadnjič oponašala otroke, ko so plavali...user posted image mahala z rokami sem in tja...user posted image

Drugače pa je ful skrbna, namreč vedno poskrbi, da svoje najljubše igrače, to je prežvečena žirafa, žaba in zajec..aja, še punčka, jih položi v posteljo, jih pokrije, vsakemu da za piti in spijo...user posted image ..ful je hecna, ker ima takšne opravke, nato jih vozi v vozičku, zadnjič je prinesla folijo velikega vozička proti dežu in pokrila ta mali voz, kjer je vozila igrače..kr nekaj res...user posted image ..sedaj razmišljam, da ji kupim opremo za kuhanje, da kuha z mano, ker ful premetava te lonce....user posted image

V glavnem, zanimivo.....

Oh, kaj nas še čaka, ko pride drugi...user posted image

nič, imejte se krasno, uživajte na morju, kdor pač gre, mi pa tudi bomo.....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
4.8.2009 12:35:33   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca

evo spet moja vprašanjauser posted image
1) ste si obrazce za porodniško sprintale z neta ali ste šle osebno na CSD jih iskat?
2) sta zdaj samo ta dva obrazca:
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/S-1-1_VLOGA_MATERE_ZA_UVELJAVITEV_PRAVIC_OB_ROJSTVU_OTROKA.pdf

ker če se prav spomnim, je bilo takrat več obrazcev, poleg tega je bil za paket za otroka čisto svoj obrazec. A ni bilo tudi na enem od obrazcev takrat potreben podpis očeta?
Pa en obrazec si oddal poleg tistega obrazca od delodajalca, drug obrazec si pa oddal šele kasneje po rojstvu otroka- očitno ni tako zdaj?

1) Sprintala z neta - iste linke, ki si jih prilepila, pa so bili ok.
2) Zdaj sta le 2 obrazca, jaz sem oba oddala hkrati.

Za očetovski dopust sta pa tale:

http://www.csd-lj-siska.si/pdf/S-1-2_VLOGA_OCETA_ZA_UVELJAVITEV_PRAVIC_OB_ROJSTVU_OTROKA.pdf
http://www.csd-lj-siska.si/pdf/Priloga%20S-1_POTRDILO_DELODAJALCA_O_ZAPOSLITVI_IN_PODATKIH_O_PLACI.pdf

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
A vasi tud spijo s tono igrac?

Z nobeno. Pa tudi budna ni navezana na nobeno igračo tako, da bi jo nosila naokrog. Najraje ima knjigice... najraje jih pa bere zvečer na stranišču user posted image user posted image user posted image . V postelji ima 4 ninice, pa nobene ne obrajta - po moje bi ji bilo vseeno, če jih vzamem ven. Važno, da ima svoji 2 dudi user posted image

Naša na kahlico že pridno sedi sam lula nič,se sam smeji pa luliko šlatauser posted image  

Ja itak, jaz mojo komaj prepričam, da umakne roko, ko se je treba obrisat. Jasno, če pa paše user posted image

Tudi jaz sem prečekirala fotke - torte so fantastične... še dobro, da nimam doma nič sladkega, ker bi zdajle šlo kot šus. Tamara ima enake Nikejeve sandale na ježka kot Nika. ampak jih ne mara nositi - pravi, da nogica buba user posted image

Žirafa, uživajte v toplicah!

Včeraj je imela Tamara kardiologa. Ima šum na srčku, ki pa ga je zdravnik HB označil za nedolžnega - diagnoza funkcionalni srčni šum. Skratka, rekel mi je, da ima srce zdravo user posted image user posted image user posted image . Sem skoraj jokala na poti domov. Samo, da je mimo in da je vse ok. Je pa ful tulila, ko ji je sestra dajala tiste seske gor, da so posneli utripe. Pri UZ srca se je pa malo upirala, ampak nič hujšega. Tam so jo še merili in vagali - sem čisto paf, ker je v mesecu in pol zrasla za 3 cm in se zredila za 200 g. Sem mislila, da tako hitro rastejo samo novorojenčki. No, očitno je tečkanje zadnjih tednov posledica tudi navala rasti. Zdaj mi je tudi jasno, zakaj je tako štorasta... včasih se mi zdi, da že samo sebe spotika. Skratka, zdaj smo na 86 cm in 13.1 kg.

Aja, že 2 noči imamo spet tudi nemoteno nočno spanje user posted image . Samo še Julijo moram prepričat, da ponoči ni lačna, pa smo zmagali user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
4.8.2009 15:51:31   
ajtak
user posted image user posted image Bravo tamara! Super za user posted image in za rast in težo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
4.8.2009 22:17:36   
barika

sem vidla ja, super fotke, od otrok in tortic!!

ej Tabi, če pa delaš take lepe in dobre torte, da ljudje nimajo "rezerve" v planuuser posted image

nisem nič brala za nazaj, je pa res, da že odštevam dneve ... spodaj pa vse mehko in upam, da bo kmalu pripravljeno na izstrelitevuser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
5.8.2009 6:59:24   
ajtak
Barika, vso sreco! Kr ne morem verjet da si ze nakoncu!! Res pa je da sem mela skoz obcutek da si rekla da mas septembra rok.... no sicer pa sej je ze august. user posted image

Mi mamo novo pisi-brisi tablo in moja dva lezita v pojstli in riseta user posted image , mali ukazuje- avto, balon, kruh, pivo, ladja, kava... moj pa rise user posted image , full sta posrecena! Najbolj ko se moj full trudi narisat kuzka mali pa vstraja da je zajcek user posted image .

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
5.8.2009 12:26:05   
tabi
Dan

danes imam frej pa spet komaj folgat v polaganju kofetkov s kolegicamiuser posted image ,zdela moram bit pa doma ker se ena pride dokončno zment za poročno tortouser posted image

Barika ja zdej si pa res že skoraj na ciljuuser posted image srečno

Ajtak tudi mi imamo to tablo ampak je že čist v k....user posted image bo treba nove nabavt ampak vsakmu svojo,ker drugač je ogenj v srehuser posted image

Mama user posted image user posted image bravo za Tamaro in njenga srčkauser posted image

Včeraj pop.se Nika nekaj spotakne po dnevni in se je začela dret da tut minuto ni prišla do zraka,jst pa čist paf ,jo vzamem v naročje jo mal stresem pa nič nato pa sem jo poškropila z mrzlo vodo in je blo hitro dobro.Tako da moram P.poklicat da se mal posvetujem kaj je to,ker vredu ziher ni.je že ene parkrat tako brez zraka ostala ko ihta,ampak tako hudo pa še ne.

Manca ta slaščičarna je na Brodu.prideš z avtoceste(odcep Brod) iz Kranja,zaviješ desno,po klančku navzdol,dobrih 500m na levi so eni sivi bloki in tam pri prvem na vogalu za cesto je slaščičarna.

Šibamuser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
5.8.2009 13:39:49   
manca
tabi, hvala za razlagouser posted image . Sej vse lepo in prav, samo zdaj se moram samo še spomnit kako ti je imeuser posted image (nekaj mi po glavi hodita imeni Špela in pa Maja, samo ne vem če bo tole sploh prav) , ker če že pridemo tja te bomo morali poiskati...joj pa moja skleroza...

< Sporočilo je popravil manca -- 5.8.2009 13:40:41 >

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
5.8.2009 14:23:20   
tabi
Manca sem ti ZS poslala

Jst pa že kuham kosilouser posted image zelenjavna rižota,mesek z gobicami iz pečice in hladna solata.Moj je šel po tamala dva v vrtec pol pa kosilo in vn na zrak.
Lp

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
5.8.2009 15:13:06   
sonchek

mnjaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
5.8.2009 15:26:40   
sonchek
evo mene opet user posted image user posted image user posted image

..berem berem...ste kr nekaj naklofale v teh parih dneh k vas nisem brala...pridne...
..sam zdej sem se izgubila z komentiranjem..no nekaj pa vendarle:

mama11 ..svaka čast za ne lulanje v plenicce,,,naša je kahlo čist porinla na stran..je sploh več ne mara..pa lep čas je bila zelo pridna..hmmmm bo že...
..pa odlično za user posted image ..me res veseli da je vse ok...user posted image user posted image user posted image

tabi..fulll fajn da maš cajt še za kofetkanje...jaz sem doma, pa ga nimam..user posted image
..pa pridne otroke imaš, ni kej- super za umivanje zob..

barika..kam se pa tebi mudiuser posted image ...sej je še cel mesec pred tabo...jaz nimam še niti ene cunjice prištimane...hmmmm

žirafa... lep dopust!!!

Naša je tudi fullllllllll trmasta in včasih prov iziva. (prov sprobava moje meje)..morm miljonkrat ponovit eno in isto pa še ne sliši da je NE-NE!!! grozno..ona se mi pa smeje v obraz..i včasih tok živt popusti da bi ji kr eno okol ušes prlimala..enostavno ne vem več kaj naj naredim..in pol se lohk (k jo kregam) tud eno uro skup dere in dere od užaljenosti..ma da crkneš...

pridm nazajjjjjjjjj

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
5.8.2009 18:50:00   
manca
Bomo šli v Arboretum Volčji Potok 30. tega mesca, ker imajo akcijo.
Poglej si na: www.carobnidan.si

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
5.8.2009 19:18:18   
tabi
Sonchek ja moram skoristit tisti dan med tednom ko mam frej službe in otroke v vrtcu da se dobim s sestro in kolegicami.Ker konec tedna ali vikende nimam časa.user posted image Sam tisto dopoldne prehitro mine.

Manca bomo pa tudi mi mogoče uleteli v Arburetum,seveda če bo vremeuser posted image sem tolk blizu pa čist nič ne vemuser posted image Bom šla pa jutri kupit trak v njihovo trgovino pa bom dobila karto zastonjuser posted image user posted image

Zdej pa šibam tamala dva zrihtat za kopat pa horuk v posteljo

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
5.8.2009 19:20:58   
tabi
Sonchek sem videla komentarje pri torticah in ja sama rišem risbice na tičinouser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.8.2009 20:12:59   
sonchek

Sonchek sem videla komentarje pri torticah in ja sama rišem risbice na tičinouser posted image

hudoooooooooo..res fulllllll lepo...pol se pa čudiš da ti ljudje ne dajo miru, niti med dopustom...user posted image user posted image user posted image

..zakaj pa ne odpreš s.p., pa sam to delaš? ker ti gre res fulll dobr, pa še dela imaš dovolj...hmmmm ???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
5.8.2009 20:20:19   
sonchek
Evo naša že spi..jaz pa kmalu za njo...sicer imam stanovanje kot bi bomba treščila, ampak me trenutno ne gane, ker sem čist crnjena..madona tamala me res čist iztroši.....
..tko da bo vse počakalo vsaj do jutri user posted image user posted image user posted image

zdej se pa zleknem pred tv in me nema...

lep večer

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
5.8.2009 20:29:08   
tabi
ja tudi moja želja je odpreti eno mini slaščičarno-nekočuser posted image ,ampak za enkrat imam za moj poklic kar dobro plačano službo,pa še doma pade kak evro.po drugi strani bi pa delala samo še za te user posted image inšpekcije ki jih kr mrgoliuser posted image .navse zadnje moraš imeti pa dobro lokacijo.Sicer zdaj 4.5let ko sem v Domžalah se kr hitro širi posel,sploh ker so bolj take boge slaščičarne okoli po vrhu pa še drage.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.8.2009 14:10:05   
kanarka

Včeraj pop.se Nika nekaj spotakne po dnevni in se je začela dret da tut minuto ni prišla do zraka,jst pa čist paf ,jo vzamem v naročje jo mal stresem pa nič nato pa sem jo poškropila z mrzlo vodo in je blo hitro dobro.Tako da moram P.poklicat da se mal posvetujem kaj je to,ker vredu ziher ni.je že ene parkrat tako brez zraka ostala ko ihta,ampak tako hudo pa še ne.

Tabi, temu kar ima tvoja Nika se reče Afektni napad. To ima naša Sara tudi. Zdaj sem se že navadila in ne paničarim več, ni pa luštno za videt. Nič ne moreš naredit, kot samo počakat, da mine. Do petega leta pa samo izveni. Ni zdravila in ni poznanaga vzroka. To naj bi imelo cca 7% otročkov.
Pravi moja P, da se še ni zgodilo, da se kateri ne bi zbudil iz nezavesti. Paziti moraš samo, da ima glavico naprej oz. naravnost in da ko vidiš, da se bliža napad, jo primeš, da se kam ne udari.
Sicer pa boš pod Afektne napade na internetu našla čuda strokovnih kot laičnih "člankov".

Pa pa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.8.2009 0:11:51   
tabi
Čer

Kanarka ja isto razlago sem dobila od P.user posted image še tebi hvala za razlagouser posted image .Ja drugač je pa res to smotan, predvsem se ful ustrašiš,ampak vem kako za naslednjič.

Jst sem pa zdela komaj s pod tušauser posted image ,zdej grem pa ajaaja do 5h.

Nočko

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.8.2009 10:13:49   
manca
joj kakšno lumpo imamo pri nas doma..včeraj je tašči dopoldne v varstvu razbila eno šalčko + tastu pepelnik, danes zjutraj je pa iz pulta potegnila celo vrečko kornfleksa in je šlo vse po tleh. Lahko si predstavljate kakšna je bila kuhinja. Pa sem se samo za minuto stran obrnila.
Pa smo ob pol sedmih že laufali sesalec, ki je na vrečke, samo se je potem vse zabasalo + sesalec je nehal delat ker se je očitno pregrel zaradi zapolnenosti. Sej imamo hb še vodni sesalec, samo je očitno možu težko dol odnest in ga spraznit zunajuser posted image

A so vaši tudi taki lumpi in hočejo stvari, ki so na pultu oz. mizi?
Včasih imam res občutek, da je bolj lumpa ko je moj doma...je res bolj malo skupaj čez teden z Majo in potem mu morda hoče pokazat kaj že zna? hm, le kdo bi vedel.

Včeraj zjutraj je vstala že ob 5:15, danes pa ob 5:30 zjutraj. Potem pa misli, da če prej vstane, da gre lahko tudi prej v varstvo k taščiuser posted image . Se ji tako mudi dol da ni res. Potem pa mora v taščini dnevni takoj začeti kuhati, mešati.

Gor pri nas pa jo očitno ostale igrače niti ne interesirajo več.
Jo pa zanimajo knjigice, kuharske knjige s slikami, album, pa seveda puzzli (imamo dvoje ful ok iz Leclerca. Se samo po dva lahko skupaj sestavita...en kompet je z številkami npr. št. 1 pa potem slikca hiše, št. 2 pa dva avta na slikci,...; drugi kompet je pa ena žival in njeno domovanje npr. ptiček + gnezdo, opica + veja,...)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......