zirafa76
|
Pozdravčke... No, se vidi , da imam več časa.. ...visim okoli cele dneve Mi smo se odločili, no jaz in mož je prikimal , da spustimo morje..Smo hoteli v Italijo, pa me je misel na neskončne kolone avt, polne plaže in feragosto v Italiji-miljon Italijanov gre na dopust, odvrnila od tega... Pa smo se odločili, da gremo v Moravske Toplice za teden dni, predno moj odjadra.. ..Mislim, da je dobro, ne vem, kako bi prenesla dolgo vožnjo, ker me full utruja, pa še vročina, pa slabosti tu in tam...tako pa bomo tukaj, je blizu, pa še v primeru kakšnih težav, se lahko odpeljem do zdravnika .....v nosečnosti res nerada potujem ali se kuham v avtu- kljub klimi, ki pa mi bolj škoduje kot koristi.... Bomo pa naslednjič... Mislim, da je ena novembrka tudi tam....Upam, da se kaj javi... .. Drugače pa vidim, da imamo enake težave...Izabela ima tudi tašne izpade, trmoglavi, da je kaj ....včasih me res iz tira vrže, pa se komaj zadržim...ker vem, da me hitro mine in nima smisla, njo pa tudi... ....Sedaj ima bazen, pa se meče tam, vodo naravnost obožuje, še preveč, sploh se je ne boji, ona bi kar skočla v bazen, če gremo kam plavat... ..tako da, prava plavalka..ful je zadnjič oponašala otroke, ko so plavali... mahala z rokami sem in tja... Drugače pa je ful skrbna, namreč vedno poskrbi, da svoje najljubše igrače, to je prežvečena žirafa, žaba in zajec..aja, še punčka, jih položi v posteljo, jih pokrije, vsakemu da za piti in spijo... ..ful je hecna, ker ima takšne opravke, nato jih vozi v vozičku, zadnjič je prinesla folijo velikega vozička proti dežu in pokrila ta mali voz, kjer je vozila igrače..kr nekaj res... ..sedaj razmišljam, da ji kupim opremo za kuhanje, da kuha z mano, ker ful premetava te lonce.... V glavnem, zanimivo..... Oh, kaj nas še čaka, ko pride drugi... nič, imejte se krasno, uživajte na morju, kdor pač gre, mi pa tudi bomo..... papa