Hanuši
|
Najprej čestitke vsem mamicam in malim junijčkom za 2 meseca IZVIRNO SPOROČILO: lino je prejle moj zraven bral, ko ste pisale forum kako so vaši pridni in spijo, pa igrajo se,...in zaspijo že ob 21 uri, pa spijo vse do 7 ure...in je seveda komentiral, da sem jst kriva, ker naš maksi ne spi tako, ker je to menda od vzgoje odvisno in bi ga morala jst naučit, da bi spal celo noč...ga pustit tudi, če joka..., pa me zanima, ali je katera ubrala to metodo in ji sedaj spi, ker men se to tk mal špartansko zdi lino še to mu daj za prebrat. Grrrrrrr . Moj je tok priden, berjetno zato, ker mu zvečer dam AM in ga valjda bolj nasiti kot moje, dokler sem ga pa zvečer dojila, smo se pa tut mi 2x na noč zbudili. Kolegica ima dvojčici, sicer stari že 4 leta, ampak Ana ji je po 3 mesecih začela spat celo noč, Eva se ji je pa do 1 leta zbujala vsaj 2x. pa po moje glede na to, da sta skupaj gor rastli, ni delala kakšnih razlik v urniku in vzgoji. Jest pravim 100 otrok, 100 karakterjev. Ne morš bit pameten in potegnit enako črto za vse. Saj mamo tut partnerje različne, eni bolj pomagajo in sodelujejo, eni pa manj. Kaj bo pa na to porekel? Tko, da kar delaš, delaš sigurno najboljše za svojega otroka. Aja, kar se pa joka tiče, ga pa jaz nebi nikoli pustila, da joka. Nisem prve, pa tudi Bineta ne bom
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 9.8.2009 12:42:54 >