|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
7.8.2009 9:46:44   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: minča

ali že kaj uporabljate slinčke?

Jaz ko jo hranim po flaši.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
7.8.2009 12:25:40   
lenika
Tudi naša Daša še niti slučajno tako ne pase kravic, pa tudi Matic jih ni tako zgodaj, pa je z njim vse v redu. Eni prej, drugi pozneje.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
7.8.2009 12:56:55   
bjondi
Naša karin jih spoloh ni pasla,sledilo je tudi da ni puzala...pa ji nič ne manjka...

Fragola hvala za nasvet za hrastovo lubje...naš je čist pikast,zdej je šlo še na prsa...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
7.8.2009 13:01:56   
bačko
Dan!
Zelo ste pridne pri pisanju.Jaz ta teden bolj malo berem ker imam moža doma in smo bolj malo doma.Danes sta šla z Žano na bazen in midve sva z Loro doma.
Čestitke vsem user posted image za dvomesečnico!user posted image user posted image user posted image
Bamoocham hvala za lepe želje.Včasih se jim kupčki kar nekje ustavijo in takrat moraš na vse načine probati da ga podrejo.Tudi pri nas je bilo že ene dvakrat tako.Ampak sem vztrajala pri kupčku in ga je nekako po 30 minutah le podrla.Pred tem pa jok.Ko pa ga je podrla pa se je umirila.
Naš ritem spanja ni vem kako točen ampak ob 21 uri imamo zadnje hranjenje in potem gre spat.Čez dan pa kakor je!
Mi tudi še nič ne seksamo.Imam v ponedeljek pregled.
Vidim da imate nekatere tudi pri 2 mesecu posvetovalnico.Mi jo imamo šele pri 3 mesecih ko je tudi cepljenje.
ja težko je pustiti naše user posted image jokati.jaz sem jo včeraj malo pustila jokati to pa zato, ker sem bila ravno pri pomivanju tal in sem bila ravne na sredini stanovanja.Pred tem je lepo spala.Pač sem bolj hitro pomivala in je mogla malo počakati.Ni mi drugega preostalo.user posted image
Lenika mi imamo podobni urnik kot vi.Seveda če se madam odloči da bo čez dan spala.In lepe slikice!user posted image user posted image user posted image
Mi imamo od Mustele za temenca in skoraj nič ne pomagajo.Smo jo uporabljali pri Žani.Jaz sem najbolj bila zadovoljna z mandljevim oljem.Namazala sem lasišče in pustila ene 10 minut potem pa z glavničkom počesala in malo podrgnila po lasišču in je šlo dol.
Minča kako je Neja luškana.user posted image user posted image user posted image
Daktarin je super za pikice po ustih.Pri nas jih je imela Žana!
Naty-Taja lepe fotke.Le tako naprej!user posted image user posted image user posted image
No Lora mi spi že od 11 ure in zdajle grem počasi pripraviti kosilo.Da ko pride možek z Žano domov da gremo jesti.No lepo se imejte in izkoristite lep vikend ker naslednji teden bo dež.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
7.8.2009 13:32:33   
bamoocham
No, sem ugotovila, da so krči od AD3 kapljic, sploh ne vem, a jih naj zdaj dajem al ne?
A jih lahko začnem dajat kasneje, po 3 mesecih? A bi bilo kaj narobe?

To sma pa midveuser posted image
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
7.8.2009 14:07:05   
minča
hej punce?

kako kaj ?
prosim za mnenje. Naša Neja je imela ko smo šle prvič po enem mesecu v posvetovalnico 3910g, (rodila 3200 g, domov iz porodnišnice 3000g). V 5 tednih je tako pridobila 910 g. Zdaj pa sva si pri prijateljih sposodila vago in ima 4380 g (se pravi da je od prve posvetovalnice v dobrih 4 tednih pridobila le 470 g). A se vam zdi to ok? sej mogoč kompliciram... kaj pa vem...drgač je zadovoljen otrok in lepo pridno je, nikoli po dojenju ne joka da bi še, da je lačna...prosim za mnenje!

LP

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
7.8.2009 14:12:31   
majana79
Ooo, kaj sta obe lušni. user posted image

Naš Jure tut noče kravic past, se kar krega, ko ne more glavice vzdignit...

Hvala za nasvet glede lubja, naš ima pikice spet po rokicah in po obrazku. Bom zvečer probala ga namazat.

Zdaj gremo pa v Maribor, po kengurujčka in po mazilo za rito v lekarno (včasih je bilo lamprehtovo), ker samo po tistem ne dobi pikic. Kaj vse ne delamo za to malo derište. user posted image

Lepo se mejte punce!

Neposredna povezava do sporočila: 1482
7.8.2009 14:46:56   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: minča

hej punce?

kako kaj ?
prosim za mnenje. Naša Neja je imela ko smo šle prvič po enem mesecu v posvetovalnico 3910g, (rodila 3200 g, domov iz porodnišnice 3000g). V 5 tednih je tako pridobila 910 g. Zdaj pa sva si pri prijateljih sposodila vago in ima 4380 g (se pravi da je od prve posvetovalnice v dobrih 4 tednih pridobila le 470 g). A se vam zdi to ok? sej mogoč kompliciram... kaj pa vem...drgač je zadovoljen otrok in lepo pridno je, nikoli po dojenju ne joka da bi še, da je lačna...prosim za mnenje!

LP

Minča, a je fejst zrastla? Možno, da gre za "eksplozijo rasti" in da je zato manj pridobila na teži, ker je fejst zrastla. Po moje ni treba panike delatuser posted image , ker je vse ok. Sej vsi otroci ne pridobivajo enako gramov.

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ooo, kaj sta obe lušni. 

Naš Jure tut noče kravic past, se kar krega, ko ne more glavice vzdignit...

Hvalauser posted image

Neža je pa malo dvignila glavico včerajuser posted image , drugače pa tudi kr brunda pa brunda, ko ji ne greuser posted image

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
7.8.2009 17:13:38   
kalanteja
lubice moje, ma je danes en težak dan, Julija cel dan bedi, je pa zato včeraj cel dan prespala, smo se malo namakali v Ptujskih....

no tk pa naša kravice pase ...

user posted image

mi skoraj nič ne pusti naredit danes

vse imate zelo lepe pupe...

tk bi rada kj več napisala pa je danes  tk slabe volje naša pupa ..

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1484
7.8.2009 18:28:32   
*alina*
Pozdravljene,

Minča, jaz se na tvojem mestu ne bi preveč obremenjevala s temi grami. Dokler je zadovoljna ni nobenega problema.

Jaz sem pa danes dobila drugo odločbo od CSD za nego in varstvo otroka in imam porodniško podaljšano za 1 mesec zaradi prezgodnjega poroda. Ni slabouser posted image .

Bravooo vsem za lepe slikce!!!!!

< Sporočilo je popravil *alina* -- 7.8.2009 18:29:31 >

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
7.8.2009 19:12:09   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

lubice moje, ma je danes en težak dan, Julija cel dan bedi, je pa zato včeraj cel dan prespala, smo se malo namakali v Ptujskih....

mi skoraj nič ne pusti naredit danes

tk bi rada kj več napisala pa je danes  tk slabe volje naša pupa ..

Tudi pri nas je danes tako...no ampak mu je vseeno komaj ratalo potegnit štiri ure spančkanja...sam je imel na eni strani mene na drugi pa tatija...tako da smo si vsi malo spočili...no pa je dneva konec skoraj...mogoče pa šele dans luna na njih vpliva...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 7.8.2009 19:13:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1486
7.8.2009 21:18:55   
lino
Dober večer.

evo nas nazaj....je bilo zelooo lepo na morju. prvi dam je maksi malo jokal - cmevkal(kako uro) in potem se je prilagodil in je bil pravi cuker...je večina dneva prespal in potem zopet okoli 22 ure zaspal...pač dojil se je vmes na cca. 3 ure...res srček...

danes pa nič, od kar sva doma hoče bit na rokah in zizi in še nič ni spal, me je že strah, da bi preveč pojedel...user posted image nimam pojma kaj ga muči, morda malo ponovna sprememba okolja in pa verjetno polna luna....upam, da čim prej zaspi, da uspem obleke prat...

moram pohvalit slikice od naših junijskih sončkov...so vse suuuuper lepeuser posted image user posted image user posted image , ma itak smo vse junijke lepe in tako so tudi naši otroci pač lepiuser posted image

glede spanja....ma mi full malo spimo (razen na morju)....pa sej bo...glavno, da so zdravi.

temenc še nimamo-zaenkrat.

glede cazarett (tablet), sem imela tudi jst močne kevavitve kakih 14 dni in potem sem nehala....sem pa na morju pozabila zjutraj vzet tableto in sem čez par ur že zakrvavela...sem potem vzela (isti dan) in se vedno krvavimuser posted image

deja....svaka ti čast....drži se user posted image user posted image

morem sedaj nehat...morem nekaj nardit, da mi maksi zaspi, ker me tk na wc tišči....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
7.8.2009 22:36:11   
Janci F
Jaz imam pa eno vprašanje in sicer zanima me, če katera ve kakšna je razlika med plenica Pampers Activ Fit in Activ Baby?

Šele danes sem opazila, da so to dvoje različne Pamperske.

Če katero zanima so trenutno v Baby centru zelo ugodne, saj imajo sedaj akcijo in ob nakupu kateregakoli Hipp, Milupa, Holle  in Sunval dobiš 15% popusta na Pampers plenice, tako da pride cena za 1 plenico 0,153 € (3 - Activ Baby).

Mirno noč vam želim, naš Tom že pridno pančka, jaz sem se pa noro najedla lubenice.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
8.8.2009 7:01:47   
princ_princeska
jutro

Že zajtrkujem pred računalnikom moja dva srčka pa pančkata.

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

No, sem ugotovila, da so krči od AD3 kapljic, sploh ne vem, a jih naj zdaj dajem al ne?
A jih lahko začnem dajat kasneje, po 3 mesecih? A bi bilo kaj narobe?

Dudi sama jih ne dajem več in jih bom začela dajat nekje po 3 mesecu, pa mislim, da je še ene par junijk tako. Sama mislim, da ne more bit nič narobe, saj jih zelo dosti poznam, ki so začele dajat pozneje, nekatere pa sploh ne, ker jim je user posted image tak zvijalo, no in danes so vseeno zdravi(pravi user posted image ...user posted image ).
lepi stauser posted image

Minča- če jeuser posted image zadovoljen, mislim, da te nima kaj skrbet

*Alina*- bravo za porodniško-super

lino- me veseli, da ste uživali na morju

< Sporočilo je popravil princ_princeska -- 8.8.2009 7:02:45 >

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 1489
8.8.2009 9:14:20   
kalanteja
Jutro

no, moja pa trenutno spi in mislim, da bom lahko kaj napisala, popoldan pa grem na fešto, ima stara mama 90 let

ad3 kapljice lahko komot potem začneš dajat, tud js poznam ene k jih sploh niso dajale, vsak pa reče, da če so otroci rojeni poleti neb taka panika bila, če jih neb dobivali, tud js jih ji ne dam kdaj, pač tedaj ko jo šravfa kj sigurno ne

tud naši so se začele pojavljati neke pikice, eno ima na ličku, dve pa na rokici, če se bodo bolj razširle jo bom kar zdravnici peljala, ker niso take, kot bi se čistila koža, takih še ni imela

sedaj pri kopanju še duda ne pomaga več, ker se nenormalno joka, ma sam umit jo pač moram...pač pohitim,,,,

ponoči mi fajn spi, od 9-10 zvečer pa do 4-5-6 zjutraj,  pridna je, jutri imava 2 meseca

naša se že full en čas smejčka in govori svoje g- je, full je dobre volje ob jutrih, suče jezik v ustih tk k bi htela nekaj povedat, pa z rokicami full maha, res je tak fenomenaln občutek, ko otrok začne nazaj odgovarjat oz. oddajat znake, da se fajn počuti in smeji....

Janci F js sploh ne uporabljam pampers ampak od millerja ...

uh, se je že zbudila, grem, ....

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
8.8.2009 9:16:08   
bačko
Jutro!
Bamoocham iz kje si ti?Zelo si mi znana?Lepa fotka!Tudi mi ji verjetno ne bomo več dajali AD3 kapljic ker jo zelo mučijo krči.Prav boga je bila včeraj.
Kalanteja zelo lepo že kravice pasete.Naša jih včasih pase včasih pa se ji ravno ne da.
Lino pomoje ga muči luna.Tudi naša je bila včeraj obup.Samo da ste se imeli lepo na morju in da ste uživali.user posted image user posted image user posted image
Loro se je zbudial ob 4.30 in ni in ni hotela zapsati nazaj tako da smo že zelo zgodnji.Prejle ob 8 pa sem ji dala jest in zdaj spi kot klada.Drugače pa jo krči zelo mučijo in ji bom kapljice AD3 dajala šele po 3 mesecu.Ker se mi prav smili ker jo skoz napenja.Včeraj mi je zelo prvič do zdaj 2 krat kakala.Ponavadi samo enkrat na dan.
No lepo se imejte.

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
8.8.2009 9:17:25   
bačko
Kalanteja ga bova jutri fajn žurali ker imata najini pikici 2 meseca!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1492
8.8.2009 10:36:21   
Goldy
Naša pikica bo jutri tudi imela 2 meseca.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
8.8.2009 11:33:10   
kalanteja
no, pa smo kar 3, kako fajn, user posted image user posted image user posted image

no to pa midve uživama v Laškem

user posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
8.8.2009 12:18:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

no, pa smo kar 3, kako fajn, user posted image user posted image user posted image

smo 4! moja pikica ima tudi ju3 2 mesecauser posted image .
no spimo fajn, edino ugotovila sem, da se mi čez dan noče dojiti sede. ker ji je vroče ko se stiska k meni. lažje je ko jio položim na posteljo in se vležem zraven-takrat je brez problema.
hvala vsem za spodbudne besede. mi je pa grozno! danes sva imela spet en "pogovor", ki se pa ni končal kot pogovor-bolj kričanje. najbolj me muči to, ker z tastom delata sobe za malčka in je ves čas tu in še pod nos mi meče da dela. pa sem ga že danes nagnala, da ne rabi več delat ampak tast ne popusti in kar dela in ker on dela tudi "moj" ne odide. mislim cela štala! res pa komaj čakam, da gre in da vsaj probam nekako normalno in v miru zaživet.

uživajte v lepem vikendu- naslednji teden bo baje deževalo

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1495
8.8.2009 12:18:39   
meti21
Ojla,

sploh nimam časa da vam kej napišem, berem vas pa vsakodnevno, ker če ne, se preveč nabere, k ste tok pridne s pisanjem.user posted image
Mi se mamo fajn, ritem je tko tko, zvečer okol 9ih zaspi pol pa 2x na noč dojenje pol je pa že treba vstat.
Za se znam, če se kateri ljubi dodat, hvala že vnaprej:
1 pregled: 4460g 54cm
2 pregled: 5500g 56cm
3 pregled: 22.9.2009

Slinčkov še ne uporabljamo.

Kako ste zadovoljne z racmankam une k jih mate seveda. Jes kombiniram mal racmanke mal pamperske, kako pa ve.?
Mi se tut smejemo pa pogovarjamo v zelo visokih tonihuser posted image
Imamo pa tud mi jutr 2 meseca, tko da nas je že 4

zdej je pa že lačen, kliče, se še kasnej javim, pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1496
8.8.2009 12:51:18   
meti21
ups, me je deja prehitela, 5 nas jeuser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
8.8.2009 13:17:24   
smrketa24
Kaj pa, če bi jim namesto AD3 kaplic dajale D3?? Jaz mojemu dajem D3 že ene 2 tedna in nima nobenih krčev. Po AD3 jih je pa imel. Samo jaz mu dajem Oleovit D3 in ne Plivit D3. Oleovit jih preprečuje (krče).

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
8.8.2009 13:40:36   
mojjaka
Snoči je mojga fantiča tk matralo, da je blo za znoret...
Cel dan je bil ok, sma bla pri nas doma, je spančkal, pa v vozičku sma bla zunaj, kupčka mi je fajn podiral pri vsakem obroku...potem pa se je zvečer ob 19.30 začelo...napenjal se je, da je bil čist rdeč, jokal tako neutolažljivo, že histerično, da je komaj do sape prišeluser posted image user posted image user posted image sm ga komaj potolažla, ga razvila, nosla...pa nč pomagalo, ni mogel ne prknit, ne kakat, prtiskal pa fuuul...je trajalo do 21.30...potem pa najprej prdenje, potem pa obilno kakanje...in potem je končno božček lahko zaspal. Ponoči se ga je še kr napenjalo, samo ni blo tk hudo, je pa kr skoz prkal...jaz ne vem če je to normalnouser posted image user posted image user posted image ker ima res nenormalne vetrove in to skoz, tud čez dan...pa lahk se jaz ne vem kk pazim pri hrani, pa lahk mi kupčka podira...pa isto sranje... sem bla snoči čist obupana, sem se js zravn njega jokalauser posted image user posted image , dans me je pa kr strah, da se ne ponovi...
Zdaj spančka ko angelček, na trebuščku...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
8.8.2009 13:50:35   
majana79
mojjaka, tako je tudi pri Juretu  user posted image user posted image Karkoli naredimo, se občasno tako matra... Včeraj zvečer ga je zelo podobno in nikakor ni mogel zaspat. Potem pa 'vozimo kolo', mu dajeva nogice na trebuščka, vse živo...

Tudi jaz sem že jokala zraven, da je potem moj tolažil oba... Se prepričujem, da to ni stalno in da jih bo enkrat minilo. Poskušam da čim večkrat čez dan telovadiva in da mu masiram trebuščka. Drugih idej pa nimam user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.