|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009
8.8.2009 14:04:43   
meti21
Mi2 z mojim pa pospravljava, moj je šou generalno kopalnico pomit, jes pa prah brišem, pa dojim vmes, zdej sm dala tamalga na trebušček spat, ker sem mu namazala z oljem temence, pol pa to postim 1h gor in ga fajn sčesem pa je. Jih je imel pa pred časom ful velik pa sem 1 teden tko delala vse dan in so kar šle zdej pa vsake 2-3 dni to delam, ker opažam da se mu kar nazaj delajo če preveč to zanemarim.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
8.8.2009 14:06:26   
meti21
Moja punčara je pa pri babici, da sva mi2 lahko pridnauser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
8.8.2009 14:09:26   
meti21
Sočustvujem z vsemi ki imate krče, sej bodo kmalu miniliuser posted image user posted image user posted image

Pa čestitke vsem obmesečnicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
8.8.2009 16:33:02   
bamoocham
Hej.

Bačko, sem iz Velenja..ne vem, mogoče sma se kdaj kje spoznaliuser posted image

Midve sma pa danes pr mojih, vlagajo papriko, Neža spi tu na sedežni, js sem na netu

Kalanteja, ti si pa tak suha, kot da sploh ne bi bla kdaj nosečauser posted image Lepo, da ste uživali v Ptujskih.

Aja, a katera ve, če lahko uporabljam kremo proti celulitu? Imam eno ful dobro od Avona, še zapakirano, pa ne vem, če jo lahko uporabljam, če dojim.

Hvala za info o Ad3 kapljicah. V pon pokličem pediatrinjo, pa bom rekla, da mi naj napiše recept za D3..
Lepo se mejte.

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
8.8.2009 17:33:35   
MIŠEL09
mojjaka, glede histeričnega joka je že pri nas tudi bilo, ampak časovno dlje trajalo in sem tudi mislila da ne bo do zraka več prišel in sem iskala napotnico za bolnišnico in se je ugotovilo da so krčki
kapljice, glede dajanja kapljic so ful različna mnjenja, jaz sem zdravnika vprašala če mu lahko dajem po 3.mesecu ker ima ful krče in mi je rekel da ne, da je sedaj najbolj pomembno da mu jih dajem

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
8.8.2009 17:34:34   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Hej.

Aja, a katera ve, če lahko uporabljam kremo proti celulitu? Imam eno ful dobro od Avona, še zapakirano, pa ne vem, če jo lahko uporabljam, če dojim.

raje ne, ker dojiš

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
8.8.2009 17:37:54   
tecka
Lino, dobrodošla nazaj z morja. Hvala za ponudbo za cd za sling, ob priliki ti pošljem ZS, zdaj se nimam volje ukvarjat z njim. Pa bom še tu napisala, da imaš zs.

Imam namreč kar probleme z dojenjem. Mleka imam itak premalo, tamau pa noče zagrabit flaše in dodatka. In se seveda bojim, da ne bo dovolj lepo napredoval, pa tudi bolj cmerav je.  Danes sem si na roke (je šlo hitreje kot z ročno črpalkouser posted image ) stiskala mleko in tamalemu dajeva po flaški. Načrpala si bom 450 ml.  Moje mleko spije, dodatka še vedno ne mara. In zdaj se sprašujem, ali naj dojim naprej in mu vsakič ponujam dodatek - enkrat bo že dovolj lačen, menda. Ali pa naj si stiskam mleko in mu ga dajem po flaši? Ko sem se odločila za stiskanje, sem mislila, da si bom pač ene 3x na dan stisnila mleko, pa bo. Žal ni tako. Danes si ga bom morala stisniti 5x, ker me joški drugače preveč bolijo, pa še mleko mi teče ven. Kaj predlagate, punce????

Pa še drug problem: dojenje sede. Do sedaj smo bili vedno doma in sem dojila leže (lahko tudi jaz malo zadremam). Parkrat sem probala dojenje sede, pa mi ni šlo. Če pa bi nadaljevala z dojenjem, bi bilo fino, če bomo kam šli, da bi dojila tudi sede. Naju najbolj "ovira" tista rokica, ki pride k mojemu telesu. Kam jo moram dati? Mu jo stisnem k teleščku, jo dam nazaj, da me objema po mojih rebrih. Na vseh slikcah zgleda to tako izi, ampak tale detajl mi pa ni jasen. Prosim, če mi katera napiše.

Nič, zdaj se grem pa sama sebi še naprej smilit.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.8.2009 17:42:30   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Kaj pa, če bi jim namesto AD3 kaplic dajale D3?? Jaz mojemu dajem D3 že ene 2 tedna in nima nobenih krčev. Po AD3 jih je pa imel. Samo jaz mu dajem Oleovit D3 in ne Plivit D3. Oleovit jih preprečuje (krče).

nama je na pregledu ped. dala plivit in se mi zdi, da jo bolj matra. je to možno?user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.8.2009 17:46:48   
kaminek
danes smo mel mal akcije po stanovanju in zunaj; moj je posesal in pomil vse po tleh, jst sm pa sesala sp.garažo, pomela zunaj in pri psu pospravila, skalnjake oplela. joj, sm jih tik preden sm šla v P in do zdej nč. groza. sam dobr je to, da nism nč zasadila potem, ko je spomladansko cvetje odcvetelo, ker enostavno nism mogla. tko, da bom še jutr zjutrej mal prah pobrisala, pa okna pomila, ker dobimo obiske. za popoldne pa nameravamo it se kopat v dolenjske; mi 2 s patricijo bomo lepo opazovale, drugi pa bodo čofotaluser posted image user posted image
naj povem, da sm dobila že prvo menstro, tko, da najbrž s pregledom pri G v ponedeljek ne bo ničuser posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.8.2009 17:58:47   
Janci F
tecka moja prijateljica je imela tudi težavo, ker njena hči ni marala jesti dodatka in je probala par različnih in na koncu je dojenčica jedla samo Hippovo mleko. Izgleda ji drugi okusi niso pasali. Vem pa da je to testiranje zelo drago.
Predlagam ti, da greš v lekarno in otroške trgovine in vprašaš, če imajo kakšna majhna pakiranja, da ti ne bo potrebno kupovati velikih paketov mleka.
Mislim, da bi moralo to pomagati, sploh če pije tvoje mleko po flaški, pomeni da ga ne moti flaška, ampak verjetno okus mleka in če povem po pravici je Aptamil meni osebno res zanič in tudi smrdi, vendar naš Tom se zaenkrat še ne pritožuje (saj revček ne ve, da je kaj boljšega še na svetu) user posted image .

Kar se dojenja tiče pa se midva nisva nikoli dojila drugače kot sede, saj v leže naš user posted image  hitro postane nervozen.
Midva dava rokico spredaj in malo ga bolj na bok obrnem, da ga lažje "nacentriram" da lažje zagrabi, res pa je da midva za dojenje uporabljava nastavke, ker mi on drugače takoj poškoduje bradavici. Meni je zelo všeč pri dojenju sede, ker ga lahko jaz svobodno premikam kakorkoli želim.

Ali kakšna mogoče ve kakšna je razlika med plenicami Pampers Active fit in Active Baby? Na žalost še vedno ne vem.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.8.2009 18:00:52   
majana79
tecka, pa si ti prepričana da imaš premalo mleka? Ker če ti ven teče, potem ga je dovolj... Jaz vidim da ga imam premalo po tem, ko Jure po dojenju še vedno hlasta oziroma joka, pa že vmes postane nestrpen, ker ne teče nič ven in opleta z glavico. Sem si šla enkrat po tem ko je to delal črpat in ni priteklo ven ama nič.

A pri tebi po dojenju tudi joka oziroma kako ti nakaže, da je lačen?

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.8.2009 18:02:36   
majana79
Aja, jaz bi mu še vedno pristavljala, ker če te razumem, se doji rad? Lahko si pa poskusiš med obroki črpat, ene pravijo, da jim je to povečalo količino mleka. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.8.2009 18:04:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

naj povem, da sm dobila že prvo menstro, tko, da najbrž s pregledom pri G v ponedeljek ne bo ničuser posted image .

Na prvi pregled moraš vseeno, ne glede na menstruacijo. Vsaj tako so meni rekli.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.8.2009 18:33:45   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tecka, pa si ti prepričana da imaš premalo mleka? Ker če ti ven teče, potem ga je dovolj... Jaz vidim da ga imam premalo po tem, ko Jure po dojenju še vedno hlasta oziroma joka, pa že vmes postane nestrpen, ker ne teče nič ven in opleta z glavico. Sem si šla enkrat po tem ko je to delal črpat in ni priteklo ven ama nič.

A pri tebi po dojenju tudi joka oziroma kako ti nakaže, da je lačen?

Mleko mi ven teče samo danes, ko mleko črpam, drugače ne. Pa kljub temu, da mi teče ven, si ga potem načrpam samo 80 ml po 4 - 5 urah.
Da je Srečko lačen pa vidim po tem, da se želi dojiti na 2 uri ali še na manj (prej na tri), tudi ponoči, pa dosti bolj jokav je kot takrat ko je sit. Temu primerno tudi malo spi, saj so obroki prepogosti.
4 dni sem ga tehtala po vsakem dnevnem obroku in je pojedel od 35 do 100 g, največkrat pa nekaj vmes. Se mi zdi, da iz mojih jošk potegne ravno toliko, da ga dodatek ne mika več. Lačen je, a ne dovolj, da bi pil AM. Tudi pri dnevnem tehtanju (zjutraj stehtam golega) se je videlo, da v 4 dneh ni pridobil nič na teži.
Pa včeraj zvečer ko sva se odločila da vse dobi po flaši, AM sploh ni hotel spiti. Jokal je eno uro (jaz pa z njim), flaše pa ni hotel potegniti. Ko je bil izčrpan, je pojedel 30, zaspal za pol ure, pa spet 30, no potem ponoči je v stanju zaspanosti uspel pojesti 60ml. Čisto premalo za takega otročka. No, danes čez dan je pojedel mojega mleka tudi 90 ml naenkrat.

Nič, zaenkrat sva se odločila, da si jutri mleko še stiskam, potem bomo videli. Dobrodošla pa tudi vaša mnenja. Mogoče bom povprašala pa še na forumu o dojenju in dodajanju.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.8.2009 18:40:58   
majana79
Hm, potem pa res ne dobi dovolj. Sej vprašanje kako je pri Juretu, ker se tudi dojiva na 2 uri... Ampak dodatek pa poje potem le izjemoma, če mu ponudim. Razen popoldne in zvečer, ko imam itak še manj mleka, takrat poje nekaj tudi AM. Je pa res da se AM ne brani, že po tem vidim, ker dobi nočni obrok samo na flaško in vse poje.

Jaz bi na tvojem mestu črpala ko opaziš da so dojke polne, ker očitno ti je črpanje povečalo proizvodnjo. Mleko mislim da v hladilniku lahko stoji 24 ur, tako da ga bo sigurno pojedel.

Aja, a je možno da mu AM ne gre ven čez dudo? Ker pri nas se to zgodi (pa imava zdaj avent št. 2), ko ne vleče prav in se luknjice zaštopajo, ker ena AM so precej gosta. 

Joj, upam da vama uspe, tako kot za naju še vedno upam da se bova enkrat polno dojila, ampak kaže čedalje slabše. user posted image Mu moram zdaj včasih tudi dopoldne že dodajat...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.8.2009 19:44:54   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Na prvi pregled moraš vseeno, ne glede na menstruacijo. Vsaj tako so meni rekli.

a ja? mah, sej itak mislm poklicat v ponedeljek. sam sm bla že pri G zarad tablet tametil.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.8.2009 20:53:07   
lino
večer.

Tečka, upam, da vama uspe dojenje...jst bi na tvojem mestu prvo dojila in si nato še črpala, ker bi s tem sčasoma povečala proizvodnjo mleka...in tudi mleko lahko v hladilniku počaka 24 ur in v skrinji celo 6 mesecev...user posted image kar pa se pogostosti tiče, sem bila tudi jst čist obupana, ker je jedel na 2 uri ali na 1 uro...včasih se je tudi kr gor držal, pa so naju na pregledu pohvalili, ker sva se v 3 tednih za 1kg zredila....sedaj mu pa kr pustim, nej je, če hoče...user posted image

mojjaka in vse ostale, ki se ukvarjate s krčiuser posted image user posted image user posted image , upam, da čim hitreje minejo...sicer pa sva imela tudi mi2 včeraj probleme s spanjem, ga je tudi zvijalo...in se še nadaljuje, mora se pokakt, pa ne gre...user posted image

glede pospravljanja user posted image jst svoja okna že prav postrani gledam, čakam, da se bodo sama pomila...pa upam, da se bo tudi kuhinja (omare in pečica,....) in kopalnica, same pomile...jst preprosto ne najdem časauser posted image

morem se posloviti...mirno noč želim vsem.user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.8.2009 21:47:49   
Hanuši
čer,

najprej vsem mamicam in otročkom, ki imate težave s krčki, en velik user posted image . Saj bo minilo. Vas pa razumem, da je težko gledat svojega ljubčka, ki trpi.

Mi HB nimamo nobenih težav, morm potrkat, pa tut po AD3 kapljicah ga nič ne zvija. Je pa ful zvijal mojo prvo. Drugače ni imela nobenih krčev samo po kapljicah, bila je januarska, pa sem ji jih dajala samo 4 dni, pa evo moja 9-letnica nima zato nobenih težav. Tako, da naši poletni sončki tut po moje ne bojo kakšne škode utrpel, če ne dobijo doze katera je predpisana.

Tečka ti pa kar doji, vmes si pa črpaj. Ker jaz sem po moje naredila napako, ko sem ga nehala pristavljat in sem si samo črpala, zato, da sem imela pod kontrolo koliko poje. Sem ga priklopila, da se je pocerkljal, sam to ni dovolj vlekel, črpanje pa tut ni tko kot sesanje. No in posledično imam mleka za samo 1 obrok na dan user posted image . No sej mogoče bi mi ga tut drugače zmanjkal, sam sem prebrala, da črpanje ni isto kot sesanje, za nastajanje mleka.

Drugače smo pa zelooooooo pridni. Čez dan sploh ne jokamo več, lepo se pogovarja, smeji ali pa se zamoti pod igralnim mostom, v vozičku zdrži 2 urni sprehod tudi, če je buden, spat hodi okrog 21h in spi do 7h ali 7.30. Res ga moram pohvalit, mojega sončka. Sem rekla svakinji, katera je noseča, da bi pa mi tut mogoče lahko še enega imeli user posted image , ko je Bine tut tok priden, gre čist po sestrinih stopinjah.

No zdaj grem pa še sama sebe malo uredit, pa pol user posted image . Joj kok mi paše. Mislim, da mi po prvem ni tok zlo.

Nočko

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.8.2009 22:03:42   
*alina*
Dober večeruser posted image

Tecka: res je možno, da mu ne odgovarja okus mleka. Meni je patronažna na začetku rekla naj svoje mleko mešam kar z AM, tako da lahko poskusiš še to. Za začetek primešaj 30 ml, da vidiš kako bo reagiral. Naša je v porodnišnici dobivala Bebo, potem smo imeli Aptamil in moram reči, da sta oba bljaaaak! Novalac se mi zdi še najbolj "okusen".

JanciF žal ne poznam razlike med pamperskami, ki jih omenjaš.

Jaz sem danes dopoldne preživela v Ikei, Lara pa je bila pri mojih starših. Ko sem prišla tja sem opazila, da sem dobila M. Glede na to, da sem pred enim tednom začela jesti Cerazette me prav skrbi kako dolgo bom krvavela, ker se nekatere pritožujejo, da traja tudi po 14 dni in več. Drug teden gremo na morje pa bi bla vesela, če bi bilo do takrat vsega konec.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.8.2009 22:08:48   
*alina*

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Hej.

raje ne, ker dojiš

Jaz sem enkrat brala Pušenjaka pa je rekel, da lahko. V lekarnah pa ponavadi odsvetujejo. Kaj pa vem....pri teh stvareh je težko biti pameten, ker spet vsak trdi drugače.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.8.2009 22:16:18   
bjondi
NICK                        (PDP)     RODILA     PODATKI  
1.Mala_princeska     (14.06.)    24.06.        Manca (3380g, 52 cm) 
1. mesec: 4500g, 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 21.08.(samo tehtanje)

2.majana79              (25.06.)    05.06.      Jure (2920g, 50 cm) 
1. mesec:
4360g , 56 cm
2. mesec: 5330g, 59,5 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 9.9., UZ kolkov 17.9.

NICK                       (PDP)      RODILA     PODATKI  
3.mk8                    (12.06.)    04.06.       Veronika (2595g, 47 cm) 
1. mesec:
3600g, 51 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

4.bačko                   (06.06.)    09.06.    Lora (3880g , 53 cm) 
1. mesec:
4725g, 55 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 17.09.

5.lenika                   (03.06.)    10.06      Daša (3500g , 50 cm) 
1. mesec:
4425g, 55cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.8.

6.lino                      (21.06.)      03.06.       Maks (2697g , 47 cm) 
1. mesec:
3540g, 53cm
2. mesec: 4560, 55cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 3.8.

7.mojjaka                (14.06)     01.06.       Jaka (3950 g, 50 cm) 
1. mesec:
4560g, 56 cm
2. mesec: 6420g, 60 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 07.09.

8.bjondi                  (27.06.)   27.06        Žiga (3160g, 51 cm) 
1. mesec:
4800g, 56cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.08
9.tinca84                  (2.6.)      21.05.       Nik (3550 g, 50 cm) 
1. mesec:
4830g, 54 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 21.08.

10.mišel09                (7.06)      30.05        Noel (3930 g, 52 cm) 
1. mesec:
5400g
2. mesec: 6100g ,59 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.08

11.deja777                (01.06.)    09.06.      Danaja Tea (3930 g, 54 cm) 
1. mesec:
4500g, 57 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 19.08.

12. Tira                (11.06.)        04.06.      Marcel (3850 g, 53 cm) 
1. mesec:
 5600 g, 60.5 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  22.09.

13. Janci F              (05.06.)    04.06.      Tom (3910 g, 54 cm) 
1. mesec:
 4880 g, 58 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  10.09. 

14. Smrketa24         (01.06.)    26.05.      Matej (3285g, 51cm) 
1. mesec:
5100 g, 57 cm 
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  3.9. (25.8. UZ kolkov)

15. Bamoocham         (21.06.)    25.06.     Neža (3410 g, 50'5 cm) 
1. mesec:
4240 g, 52 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:  25.8. (tehtanje)

16. fragola              (23.06.)    16.06.     Lana (3340 g, 51 cm) 
1. mesec:
  4255g, 54,50cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.8

17. Hanuši              (10.06.)    05.06.     Bine (3740 g, 53 cm) 
1. mesec:
           5670 g, 59cm (sam smo stari točno 8 tednov)
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 

18.kalanteja                (10.06.)    09.06.       Julija (3270 g, 49 cm) 
1. mesec:
3880 g, 54 cm 
2. mesec: 5000 g, 56 cm
3. mesec:
Naslednji pregled:  24.9.2009

19.July08                    (13.06.)    10.06.      Julija (42000 g, 53 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 5.8.

20.Tecka                   (10.06.)    10.06.      Srečko (3150 g, 51 cm) 
1. mesec:
  3900 g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 10.8.  (samo tehtanje)

Za seznam
21.Dreamhorse         (3.06.)    26.05.       Žana (3970 g, 53 cm) 
1. mesec: 5000g , 56 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 29.7.09 

NICK                      (PDP)     RODILA     PODATKI

22.minča                 (3.06.)    30.5.         Neja (3200 g, 51 cm) 
1. mesec:
3910g , 55,5 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 31.08.

23.princ_princeska  (13.06.)    2.6.         Klara (3490 g, 52 cm) 
1. mesec:
4420g, 56,5 cm
2. mesec: 5240g, 58 cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 07.09.

24.kaminek             (25.06.)    21.6.        Patricija (4780 g, 53 cm) 
1. mesec: 5400g, 59 cm

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 27.08.

25. ovnica78           (14.06.)     15.6.        Iva (3190g, 49cm) 
1. mesec:
 3940g, 53 cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled: 17.09.

26. nancy300          
(20.07.)    18.5.       Mija (1945 g, 36 cm) 
1. mesec:

2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

27.*Alina*                (02.06.)   16.04.       Lara (2040g, 43 cm) 
1. mesec: 3000 g, 49    cm
2. mesec: 3770 g, 51,5 cm
3. mesec: 5540 g, 56,5 cm
Naslednji pregled: 11.9. in 14.9.2009

28.Naty_Taja                                        Urban(3280g, 50 cm)    
1. mesec: 5650 ,56cm
2. mesec:
3. mesec:
Naslednji pregled:

29. meti21                                     
1. mesec: 4460g, 54 cm
2. mesec: 5500g, 56cm
3. mesec:
Naslednji pregled: 22.09

< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.8.2009 22:17:23 >

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.8.2009 22:20:40   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Tečka ti pa kar doji, vmes si pa črpaj. Ker jaz sem po moje naredila napako, ko sem ga nehala pristavljat in sem si samo črpala, zato, da sem imela pod kontrolo koliko poje. Sem ga priklopila, da se je pocerkljal, sam to ni dovolj vlekel, črpanje pa tut ni tko kot sesanje. No in posledično imam mleka za samo 1 obrok na dan user posted image . No sej mogoče bi mi ga tut drugače zmanjkal, sam sem prebrala, da črpanje ni isto kot sesanje, za nastajanje mleka.

Hanuši, to kar si prebrala pri meni popolnoma drži. Lara npr. prvi mesec sploh ni sesala, ker je bila kot nedonošenček prešibka. Jaz sem si v porodnišnici mleko črpala nekje 7 krat na dan, ko sem prišla domov pa vsaj 10 krat na dan, pa se je količina mleka zelo počasi povečevala, potem pa kar obstala. Na začetku mi je črpanje ustrezalo, ker sem imela kontrolo nad obroki in ker je bilo pomembno, da dobro pridobiva na teži. Ko smo končno dosegli 4 kg sem prenehala s črpanjem in jo namesto tega dojila in takoj sem opazila, da se je količina mleka povečala. Zdaj dojim in dodajam nekako po občutku, ampak smo nekako na pol-pol.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.8.2009 22:21:51   
bjondi
Tukaj najdeš marsikateri nasvet o dojenju...

http://med.over.net/forum5/list.php?94

Jaz našemu dajem OLEOVIT D3,mi je patronažna rekla ,da mu komot dajem te kapljice-daš mu samo eno in morm rečt da našega v 14-ih dneh še ni zvijalo-upam da tako ostane...

Imam pa za rezervo še ANTIFLAT ,ki sem mu ga dala dvakrat ko ga je napenjalo-daje se ga pa lahko pred vsakim hranjenjem...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.8.2009 23:11:10   
minča
bjondi: kolk kapljic oleovit D3 dajaš? Po eno? na dudo?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.8.2009 0:04:57   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

No sem od ginekologinje po porodu in kondomi so že v predalu na zalogi  user posted image user posted image user posted image , če bo mojga kaj prijelo. Tako da hb vse ok tam spodaj in lahko začnemo user posted image .

kaj pa če tebe prime?user posted image user posted image user posted image

Heee heee user posted image , saj me je in smo probal , pa je blo kr malo čudno. Se bo treba nazaj navaditi. user posted image user posted image

Punce, full ste pridne s pisanjem.

user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas krčki dajejo.

Mi smo bili danes na Bledu in user posted image je skoraj cel dan prespala, sploh v avtu in v vozičku. Imela sem jo v dolgih rokavčkih oblečeno, ker je pihalo user posted image user posted image in se je čist prešvicala(pri kolegici sem jo potem preoblekla da ni bila mokra), pa v lupinici ji je vroče - ona pa kr spi.....pa ne vem ali od vročine ali od položaja v lupinici.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.