pipika 13
|
Pozdravljene! Berem vas in opažam, da z mano ni nič narobe. Zakaj narobe? Samo po trgovinah bi hodila, gledala oblekice, falške, igračke, stolčke, vozičke itd. Pa to bi imela, pa to tudi, pa še to bi bilo dobro imeti, ........ Moj se samo smeje in pravi, da je vesel, ker se tega najinega otroka tako veselim. Moja mama pa zmajuje z glavo, da je za take nakupe še prezgodaj, da prehitevam, da kaj norim, pa da moram še počakat, da prvo sploh dete pride in potem...................mi daje občutek, da res pretiravam, da se res lahko kaj strašnega zgodi in da bom potem še bolj razočarana s to kramo doma. Zdaj pa, ko to berem, ste mi spet vrnile voljo, ker vidim, da ni z mano nič narobe. Dejansko ste še hujše kot jaz. Do sedaj imam samo posteljico, ki mi jo je podarila sestra od svoje hčere, pa nov jogi, pa komplet posteljine z baldahinom, pa materinsko blazino, pa eno knjigo o dojenčkih, pa darilni paketek iz Pikapolonice, ki mi ga je podarila revija Mama za naročilo. Dejansko še nimam nič, samo gledam in izbiram. Domov prinašam prospekte, ki jih gledam, pa po netu brskam, pa gledam kateri paketek od države bi naročila, pa......... Torej sem še dobra, hehehe, Nagledano imam previjalno mizico, ki bo točno pasala v del naše prenovljene kopalnice, samo kupit si je še ne upam. Ste me res razveselile, ker tako veselo nakupujete, pa ste nekatere mogoče kak teden ali dva pred mano v nosečnosti. No, kdaj se lahko naroči paketek, ki nam pripada od države za novorojenčka? V katerem mesecu nosečnosti? in malce me firbec - kaj boste ali ste ve izbrale, katerega?????? Glede krčev v nogah: trenutno ni problemov, me pa je en dan ponoči zagrabil krč v peti, ki je potem potekal do zadnjice in bolel dva dni Prebava: več problemov imam s prebavo. Vem, da se metabolizem v nosečnosti upočasni, samo mene to blazno moti. res pazim kaj jem, vendar vseeno, en dan nič na wc, en da po 3x, pa še probleme s hemeroidi imam že od prej. A res nima nobena teh težav s prebavo, ali jih imam samo jaz? Ali pa je to mogoče tabu tema? No zdaj sem se navadila vsak dan spit pol steklenice Donata ali pa si pomagam s sirupom Prorektal, za katerega mi je v lekarni zagotovila, da se lahko uporablja v nosečnosti. Vseeno pa bi rada imela redno prebavo, brez problemov, ne da en dan čakam ali bo kaj, drug dan pa nonstop tam sedim, da me vse boli Brce: mislim, da jih zdaj čutim, tu pa tam Zakaj to sprašujem? Ker gre za 1. otroka in ne vem, kako bi neko brco mogla občutit, prvič se mi je zdelo kot nek zbodljaj ali nek krč v trebuhu in sem mislila da se mi maternica razteza. Hm, mogoče se motim, pa to še niso brce oziroma žgečkanja? Kar žalostna sem, kaj pišete o teh brcah, da ne morete spati zaradi njih itd. , jaz pa nič takega ne občutim Pa saj sem v 20 tednu nosečnoti? Toliko za danes, greva z mojim dragim na večerjo, ker imava danes neke vrte obletnico, hehe Imejte se dobro in se pustite crkljat, tako kot jaz.