|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
11.8.2009 8:27:06   
terida
marusi, hvala!!! To je pa res lepo napisal. Ok, če gre zame, potem sploh ni panike - sem se bolj bala, da ležanje na hrbtu ne paše malemu...

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.8.2009 8:53:50   
ShopGirl
Pušenjak je super...nič ne paničari. Samo mi je pa malo čudno, ker v baby booku piše, da spanje na hrbtu ni priporočljivo, ker je v tem položaju onemogočen pretok hranljivih snovi do otroka. In pač pazim da nism predolgo na hrbtu.
Tole sm pa našla na netu:
Expert Answers

Jodi Mindell, pediatric sleep expert Although there's no real harm in sleeping on your right side, lying on your left side is actually good for you and your baby: It improves the flow of blood and nutrients to the placenta and it helps your kidneys efficiently eliminate waste products and fluids from your body. That, in turn, reduces swelling in your ankles, feet, and hands. If you train yourself to sleep on your left side early on, you'll have an easier time falling asleep when your belly is bulging later.

During the second half of pregnancy, avoid sleeping on your back, a position that puts the full weight of your uterus on your spine, back muscles, intestines, and the inferior vena cava (the vein that transports blood from your lower body to the heart). Back-sleeping can also put you at risk for backaches and hemorrhoids, inefficient digestion, and impaired breathing and circulation. Lying on your back in the second and third trimester can also cause changes in blood pressure. For some women, it can cause a drop in blood pressure that can make them feel dizzy; for others, it can cause an unwanted increase in blood pressure.

Jst bom mal kombinirala levi, desni bok plus ležanje na hrbtu pa bo user posted image  Srečna nosečka...srečen otrok!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.8.2009 8:54:26   
tintara
Ku, ku: Mi smo z dopusta. Še nisem nič nazaj brala, bom doma ali pa med malico. Sam da vas mal pozdravim.

Terida: tolk sem vseen vidla glede ležanja na hrbtu. Jaz sem se celo prvo nosečnost spraševala, ali je to res, da ti je slabo ali moram vseeno pazit. Pa sem do konca se ponoči kljub trudu obračala na hrbet. V drugi nosečnosti isto: do kake tri dni pred porodom: takrat mi je pa med merjenjem CTGja postal tako slabo, da sem hitr rekla, naj mi obrnejo tiste sonde, da jaz grem na bok. (pa še preden mi je montirala, me je vprašala, če lahko ležim na hrbtu: in jaz seveda, meni ni slabo: evo, čez 20 sekund sem že bil bleda.
Ne skrbi, zagotovo veš, ker če se ne obrneš, bruhaš.
Ostalo kasnjee.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.8.2009 9:28:34   
anaj22
ojla

sam na hitro poročam kako je blo na pregldu, ker peljem še Jaka k dr. ker mamo zgleda virozico in niso krvi zobki za drisko.

Spola nismo izvedeli, ker je naša bebica tiščala nogice skupja in se nid ala motiti. Po rsti prehitevamo za več kot teden, tako da bomo vrejetno imeli še nenega velikega otročička, posteljica je še malo preveč nisko vendar ni panike, do naslednjega pregleda ima čas da se postavi na svoje mesto. Malce sem bila kregana da sem pridobila prevč kg v enem mesecu, tko da moram sedaj malo paziti pri hrani.

Za seznam PD 12.12., nasledni pregled 9.9., spol pa user posted image

vas kasnje preberem

pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 10:08:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.8.2009 11:44:40   
Anonimen
ola bejbe!

mi smo iz sprehoda, sem si privoščila urco in pol konkretne hoje user posted image . Zdej bo pa treba nekaj skuhat, moj gre popoldan na kolo, jaz se bom učila (no, vsaj namen je tak user posted image )

eno vprašanje: zjutraj se zbudim in na spalni srajci okrog jošk opazim, da je skupaj zlimano (kot da bi mi že kaj ven teklo?!?!?), a je to možno al? se mi je pa zgodlo to že 14 dni nazaj na morju! Mogoče pa moje j* prepoznajo spremembo okolja in se kuj "oglasijo" :D smo pa šele v 21t, tko da mi je čpudn, da bi že zdej blo user posted image Vsak odgovor zeeelo dobrodošel, pa če je imela ktera podobno situacijo user posted image sem si pa včer zvečer zmasirala oz.podrgnila z brisačo okrog, lah da je to zarad tega user posted image
no ja, panik ni :)

lp,N

(odgovor članu marusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.8.2009 12:14:24   
Nončika
Malo vam štrene mešamuser posted image user posted image user posted image

nivea, kam boš šla na 4D?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.8.2009 12:26:02   
anaj22
nezy brez skrbi to je čist normalno, tvoje zizike se pripravljajo na novo funkcijo. To je sam začetno melko sem pozabla kako se mu točno reče.  Tud men že veselo teč, pa proti koncu nosečnosti je to še bl izrazito.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.8.2009 13:05:18   
Tinča1
Pozdravljene!

Mojca CR bom imela zaradi problemov pri porodu v 1. nosečnosti, pa raje ne bi razlagala, da ne bi katere prestrašila, sploh prvorodke, če vas pa zanima, pa vam lahko povem samo same se odločite.

Jaz sem pri 1.user posted image  dojila 8 mesecev, potem pa mi je mleko samo izginilo, pa še to sem imela mleko samo v 1 joški. Ko je bil mali star 1 mesec, je zbolel za virozo, okužila nas je pa taščauser posted image , in sem morala v bolnico znjim za teden dni, kjer je bil skoz na infuziji. Jaz sem se sekirala ko nora, mali je manj pil in tako sem na eno joško dobila začetek mastitisa. Pol pa sem to joško bolj intenzivno praznila, na drugo sem pa malo pozabila user posted image  in je iz te mleko izginilo. Sem pa imela dovolj iz ta druge. samo malo smešno sem ven izgledala, sploh, ko je bila joška polna.user posted image  
Si pa prej nisem masirala bradavic, ker v materinski šoli je ena sestra rekla, da naj si ne masiramo bradavic, druga pa je rekla, da ja. Zdaj pa vedi. Sem pa si jih dosledno mazala z lanolinom, dojila pa sem z nastavki. Hvala bogu za njih, ker jih bom tudi v drugo brez nadaljnega uporabljala.

Križ me boli za umret.

Ne vem katera je pisala od kod energija če že imaš enega škrata. Se nejde, pomaga pa tudi, da ko gre user posted image  spat, še ti hitro smukneš za kakšno urco in dan je že lepši. 

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.8.2009 13:23:16   
*nivea
ojla
zalbi, oprosti, te mi je le uspelo skopirat seznamuser posted image

shopgirl, a je lubenica pomagala?user posted image

nončika, v nagykanizso. zakaj?

dajte punce, slikajte svoje bušije, pa prilepite slikce, da bomo meli fajni seznamček bušijevuser posted image

aja, pa tiste ko vidim, da nas berete, pa se nikaj ne javite, oglasite se kaj, pa povejte kak kaj se dogaja z vami

božajte bušije

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.8.2009 13:35:20   
lana24
hej!jaz vas komaj dohajam z branjem...user posted image
za seznam javljam da imam 3D 03.09.09 ker se vedno ne vrjamem da imamo fantka,pa grem se na en pregleded da to potrdijo,pa da vidimo obrazek našega dojenčka user posted image
drugače pa komaj čakam da bo konec poletja in december!
Uživajte pa pridno tipkajte še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.8.2009 16:04:01   
ShopGirl
Tinča1 - tist o energiji med nosečnostjo ob majhnem otroku sm jst pisala... Dobre ste, mamice user posted image  
Bogi revček tvoj malček, še dobro da je ozdravel od tiste viroze...ubošček, tko mičken je mogu bit... Kok se je mogla pa šele tašča sekirat, da vaju je okužla? Hm, bomo mogle bit kr previdne z obiski, sploh ker bodo naši malčki pozimi rojeni.

Nivea: mal pa res pomaga...čeprou sm je najbrž premalo pojedla - od štirih malih kosov ne morš pričakovat čudeža user posted image  Bom dons še par kosov...user posted image

Vprašanje: a vas kaj dajejo hormoni, občutljivost? Jst nism glih stabilna... Pravzaprav mam dons full slab dan... Vse me obremenjuje, razdražljiva sem,... Na jok mi gre. Pa me zanima, če vas tudi kaj hormončki dajejo na ta način ali pač ne. Zgleda se pri meni odraža vpliv nosečnosti predvsem na razpoloženju. Kaj loh nardim da bo boljše?

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.8.2009 17:30:05   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Vprašanje: a vas kaj dajejo hormoni, občutljivost? Jst nism glih stabilna... Pravzaprav mam dons full slab dan... Vse me obremenjuje, razdražljiva sem,... Na jok mi gre. Pa me zanima, če vas tudi kaj hormončki dajejo na ta način ali pač ne. Zgleda se pri meni odraža vpliv nosečnosti predvsem na razpoloženju. Kaj loh nardim da bo boljše?

Nič kaj dosti.... lahko pa zdaj vsakič k si sitna rečeš...... kaj češ hormoni user posted image user posted image user posted image

Mene ful boli hrbtenica in križ.... a ima mogoče katera kak link z vajami ki jih lahko izvajam?

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.8.2009 19:15:36   
pipika 13
Hojla!user posted image

Hvala za vse nasvete, ki jih tle preberem, čeprav niso vsi direkt meni namenjeni. Pridno se učim in črpam informacije.

No, danes sem pa sebe malce razvajala. Šla sem malce v nabavo za moja oblačila. Nobene hlače mi več niso prav, zato sem si danes kupila ene fine črne hlače in kavbojke v Popku, ki bodo rasle z mano še te 3 ali 4 mesece. Upam, vsaj.user posted image
Poleg tega pa sem v trgobvino Popek hotela zato, ker imajo tam majce za napisi. user posted image
Kupila sem tisto PRIDEM DECEMBRA, hehhe
Ta mi je res originalna. Vzela sem jo z dolgimi rokavi, da jo bom nosila, ko bo buši res fejst viden, pa še dve s kratkimi eno z napisom MOJA MAMA JE ZAKON in še MOJ MOJ, z narisanim dojenčkom. Vsaka je v različni barvi. Ker je to vse (predvsem hlače) veliko stalo user posted image , mi je prodajalka podarila še 3 spodnje nosečniške hlačke, tiste malce višje s čipko. Lepe. Tako, da danes sem sama sebe malce pocrkljala. Bil je že čas, ker sem bila včeraj tako slabe volje, vsaka kritika, pripomba, opazka, me hitro spravi s tira, tako da Shop Girl, nisi samo ti občutljiva. Občasno prime tudi mene in potem je kriza. Zvečer me je mama pripravila z neko osorno opazko v tako slabo voljo, da so se mi kasneje solze ulile. Hvala bogu, da me parter zna potolažit in da me sploh prenaša. Verjetno sem res težka. Toliko o občutljivosti in hormonih.
Lepo se imejte. Danes se od nakupovanja počutim kar utrujeno. Ali pa je sprememba vremena kriva.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.8.2009 20:16:11   
*Mojca*
Čeer!

Shopgirl: uffff ne govori mi o razpoloženju. Moj pravi da sem 100na uro nasikana ko ni treba bit in medena ko ni treba bit user posted image Ampak se ne sekiram, ga ni recepta ki bi pozdravil te naše tegobe user posted image

Tinča1: glede CRja sprašujem ker sem ga prvič imela tudi sama pa bi ga tudi zdaj rada imela. Na NS v porodnišnici mi je ena G rekla naj ne hodim pred rokom tja in da CR ni potreben, moja G pa je mnenja da bo ista zgodba kot prejšnjič (nisem se odpirala, CTG je bil slab, malemu so pulzi padali,....). Ne vem pa ali se lahko dogovorim za CR oz. ali mi pripada.
Kar pa se tiče tašč in viroz....uffff....naši je včasih takoooo težko dopovedat da bolna nima pri otroku kaj iskat....
pipika13: bravoooo za razvajanje. Tako se dela user posted image Meni je lani v popku prodajalka podarila majčko MOJ MOJ, ker je bila slikica narobe obrnjena in v bistvu zdaj piše JEM JEM user posted image user posted image user posted image (ker O zgleda kot E)

Nezy: jp jp, normalno. Boš videla kaj šele bo user posted image

anaj: upam, da se Jaka čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image in da vam nov user posted image pokaže spol. Kaj pa misliš da bo?? Še en luli a ne?

Kaj naj še povem? V bistvu ni pri nas nič novega. Fajn me je začela zgaga matrat. Danes sem npr. pb 11h pojedla košček pizze in me je še ob 16h matralo user posted image pa tud apetita nimam nič in se mi zdi da čisto premalo pojem. Ampak se ne sekiram, ker sem si prej naredila rezervo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.8.2009 21:02:37   
ShopGirl
Ja nasikana sm tut,... prou težka sm. Ampak ne tok doma...bolj tko "težka" sama do sebe pa bolj v mislih do drugih ljudi user posted image  Groza.

Morm priznat, da sm bolj žalostna kot pa sitna. Full mam skrbi - najt stanovanje, vzet kredit, kupit stanovanje, se preselit, plačat šolnino za fax,... Šparat dnar za otroka. Dnar, dnar, dnar,... na živce mi gre. In vse to mam zdej v roku par mesecev. A sm povedala da morm tut rodit kmal? user posted image  No ja, sj to boste pa ve tut mogle tko da glede tega me pa razumete ane? user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.8.2009 21:58:22   
tintara
Evo, sem mal za nazaj preletela, pa vem, da sem hotla neki povedat oz ji svetovat, pa se ne spomnimuser posted image  No, kaj če bo kaj časa in volje bom še enkrat pogledala, je ene par strani nazaj.

Maya2: dobrodošla in vesela sem, da se je dobro izteklo. Sem že enkrat spraševala po tebi, ker me je skrbelo in zanimalo kkao je s teboj in tvojimi rezultati, tako da sem ful vesela, da si se oglasila in to s pozitivnimi novicami.
Mojca: ja, če si že imela en CR, potem ti pripada tudi zdaj. v bistvu ga prevej forsirajo (govorim za LJ) tako da imaš kar probleme, če ga nečeš. No, je tudi odvisno od zdravnika, ampak zagotovo ti ga ne bodo odklonili! Tako da se kamot zmeniš. Po drugem CR pa naraven porod ni več možen. Po tretjem naj bi pa sledila sterilizacija. No, odločiš se sam, ampak ti pa kar težijo zanjo. No, jaz še nisem čist odločena, ampak se trenutno veliko bolj nagibam k temu, da se ne dam sterilizirat.

Jaz se moram pa zatožit in sicer sem se kopala v bazenih (Zreče 3x in Ptujske 1x). Sem sicer uporabila tiste tampone, sam bogsigavedi, če to res kaj pomaga. Zaenkrat vse bp, tako da sem dobila pogum še za kak skok v bazene. Ma otroka tolk uživata, da ne morem da ne bi. Ta mlajša že kar plava (no, starejši itak že). Seveda ni pravilno, ampak pride do tebe pod vodo kak meter ali meter in pol. Faca, pri 2,5 letih.
Sicer smo bili pa še na Kolpi in je prav pasal njihov mir. Ma saj ne vem, al sem to že vam pravila, ali pa pri ta starejših decembrkah. Zmeda, se opravičujem, če se ponavljam.

Nič, bodite lepo. Jaz grem jutri verjetno na zadnji teren. Upam, da še sfolgam. 

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.8.2009 22:02:19   
Anonimen
hhh, ShopGirl, te zastopim, ker imam podobno situacijo user posted image uredit še stanovanje (sva ravno razbila staro kopalnico), plačat šolnino za fax (zarad tega kr oklevam; al nardit še en izpit, da bojo pogoji, al pustit, pa drug let it), skratka :D:D , kupt use za malega (še dobro, da obstajajo dobre dušce, ki bodo kako stvar posodile user posted image

bomo že zmogle :D

no, nočko user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
12.8.2009 7:46:01   
terida
Še enkrat hvala vsem za odgovore glede ležanja na hrbtu! user posted image

Razpoloženje... Jaz v prvi nosečnosti res nisem imela nobenih problemov z večjo občutljivostjo ali pa z menjavami razpoloženja. Prav nič - mi nihče sploh ni verjel, da je to možno! Zdaj pa je drugače. No, ne zdi se mi, da bi bila bolj sitna, ampak sem veliko bolj čustvena in me vsaka stvar spravi v jok. Samo meni se je ta večja občutljivost začela že nekaj mesecev po prvem porodu. Zdaj je vse samo še bolj potencirano. Vsekakor se malo "čustvene labilnosti" nosečkam brez problema odpusti, zato punce, ne sekirajte se preveč! Mogoče je pač en tak čuden dan in ste bolj sitne, a imate zdaj vsaj dober izgovor user posted image

Zgaga... Zadnje dneve mi ne paše skoraj nič, kar pojem. Vem, da je problem v količinah. Ne morem se navadit na to, da bi jedla večkrat po malo, pa še lačna sem spet full zadnje čase, tako da imam vedno po kosilu (in trenutno, ko to pišem, tudi po današnjem zajtrku) probleme. Pa lahko jem same lahke stvari, a ne pomaga. Očitno bom morala res zmanjšat porcije, ker tako ne gre več. Se je pa to začelo zadnje dneve, prej je bilo kar ok. Se vidi, da te naše pikice niso več tako majhne in konkretno pritiskajo na želodec...

Stanovanje... Tudi midva sva pred kratkim kupila stanovanje (selimo se oktobra) in vem kako je to. Koliko enega dela je že s samim iskanjem, dogovarjanjem, urejanjem kredita... kaj šele s selitvijo! Samo ni kaj - enkrat človeka tudi to čaka. Zdaj morava še parket pobrusit, pobelit in nekaj pohištva kupit, potem pa upam, da bo en čas mir user posted image Komaj čakam, da bomo končno na svojem - z novim članom seveda! Prav lepo se sliši tole user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
12.8.2009 8:03:40   
maya2
Dobro jutro user posted image

Ja tudi mene daje želodec in zgaga, jaz mislim, da je to zato, ker se nam zdaj maternica širi navzgor od popka in to je proti želodcu, ki ga stiska in je potem zgaga normalna.... Čeprav po starih vražah naj bi tiste ki jih je veliko zgaga pekla rodile otroka z veliko lasmi user posted image user posted image

Stanovanje: ja verjamem, da zna bit stresno, midva sva tu že 8 let, ampak ni nikoli končano, sploh če si tak človek, da vseskozi nekaj dopolnjuješ in spreminjaš... vsako leto sva kaj dodala.... so nama pa končno zdaj ponudili stanovanje v odkup (do sedaj sva ga imela v najemu).... in ravno zdaj dokončujemo zgoraj mansardo za malo... jo bova selila preden pride naš user posted image

Lep dan vsem... jaz imam spet pooooolno načrtov, bom viela koliko mi bo uspelo danes user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
12.8.2009 8:39:35   
vijolca
A zgaga vas je šele sedaj začela mučit?! Pri meni so vsi možni želodčni problemi prisotni že od tedna številka 4. Daleč najhujše pa je riganje user posted image , včasih sploh nisem za v javnost... Se mora pa res maternica precej proti želodcu dvigovat (sicer zdaj verjetno tja tiščijo bolj drugi organi), ker se mi je preko noči zmanjšal volumen želodca, pri normalnem kosilu na koncu že kar obupam -  ni več kam dat, pa vem da bi ga včasih zmogla.

Aja, če katero zanima, je danes BC v dnevni akciji voziček Quinny Freestyle 3XL. V živo ga sicer še nisem videla, vendar pa ustreza našim potrebam in ga bom danes šla verjetno malo vozit po trgovini. Zaenkrat je favorit še vedno PP GT3, drugi me pa nekako niso navdušili, v primerjavi z GT3 delujejo vsi za en kakovostni razred nižje... Imam pa kar malo pomisleke tako hitro kupovat voziček, do decembra si lahko še 100x premislim, potem mi bo pa žal, pa še spravit ga nimam kam, zdaj bi ga lahko imela mogoče namesto sušilca za perilo.user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
12.8.2009 8:49:58   
ShopGirl
O tintara welcome back s Kolpe! Tam je pa res lepo, zadnjič je bil prispevek po TV o Kolpi in je bilo kr velik ljudi na "plaži". Pravjo da je še boljše kot morje user posted image
Mi smo včasih tut hodili na Kolpo, na hrvaško stran, še z babi pa z dedkom. Res lepo...otroci smo žabe lovili, starejši so nas hecali da bomo meli bradavice po rokah user posted image  Jst sm se pa full bala da bom kje kakšno belouško vidla - dol jih je baje kr dost.
Bazeni -  važno da ste se nauživali, pa da si glivice-free user posted image  

Ste me kr potolažle, veste user posted image  Sj sm skos vedla da nism edina, ki jo dajejo hormoni, ampak je vseen drugače ko še prebereš da nisi. Pa še vidim, da vas je kar nekaj tistih, ki ste se ali ravno preselile ali pa kaj obnavljate, ma sej bomo zmogle. Pa tut če ne bo do decembra vse BP, sej za otroka to itak ni važno - otroček rabi mamico pa posteljico. Ok pa previjanje na 2h user posted image

Nezy, a si me ti spraševala za ginekologa, katerega mam? Jst mam dr. Podlipnikovo. Ti? Mogoče sva se pa res celo srečale že user posted image  Dons mam pregled.
Berem da ti tut še študiraš...ja, jst sm v totalni dilemi glede faxa, a naj plačam zdej ta letnik al ne. Ker po pravici povedano prve mesece avtomatsko zgubim (dec,jan,feb sigurno ne bom na faxu), pa tut vprašanje kok se bom lahko učila za izpite v tem času. Za kasneje pa upam da bo moja mala full pridna in da ne bo tok naporna....da lahko zaključim faks.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
12.8.2009 9:13:20   
*nivea
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Lep pozdrav

Jaz sem sedaj doma pri mami, ker moram počivat.
Posteljico še vedno imam 2cm čez MV in noben ti ne mora povedati, če pride do krvavitev kakšne bodo user posted image da res samo počivam.

Moja G je rekla, da bom dobila injekcijo za razvoj pljuč pri 26.t potem bom imela CR med 34.t in 36.t

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
12.8.2009 9:15:01   
*nivea
to sem prebrala na avgustovkah08 o Neži 7

Neža7 javi se kaj

user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvoje detece

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
12.8.2009 9:17:08   
Emili1
Ojla, da se tudi jaz pofočkam!

Shopgirl: jaz imam za kupit "sam" posteljico, pa voziček, lupinico in previjalno, pa vse kar rabi mali ker ne bom dobila nič sposojeno, ....pa kar ne morem spat ponoči.user posted image No sej ni tako hudo, ampak kar razmišljam kdaj bomo belili, kdaj nabavili itd.. če pa imaš celo stanovanje na glavi pa je res težko. Boš videla,da bo vse se uredilo!!

Kolpa
: če so pa belouške tam, mene ne bodo videliuser posted image

zgaga. meni je bilo včeraj tudi ful slabo, se mi je že kar hrana vračala gor v požiralnik. pa sem jedla ob 18h, pol pa nič več ker mi je bilo tok slabo..no posledično sem bila ponoči lačna..

Tintara: bravo za tvojega otročka, ki tako pridno plava!! jaz si tudi želim, da bi bil najin mala ribica in da bi užival v vodi.

Pipika: bravo za šoping. Mah, jaz vidim da bo kmalu treba it v nabavo za jesensko robo..septembra se  zna že shladit, brezveze.. Čez poletje sem že s kakimi tunikami pa pajkicami poceni prišla skoz, zdej bo pa treba jopice, puloverje..ah ja, spet po trgovinah.user posted image

Aja, kdaj nameravate v materinsko šolo. Jaz bi šla oktobra, se bojim da če grem zdej ko je v prvem tednu v septembru, da bom pol že vse pozabila..

No lepo se imejte!

p.s. Nivea: ful ti hvala, da tako lepo urejaš seznam. Mi je prav lepo videt user posted image pri mojem imenu. Zlata siuser posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.