tintara
|
Evo, sem mal za nazaj preletela, pa vem, da sem hotla neki povedat oz ji svetovat, pa se ne spomnim No, kaj če bo kaj časa in volje bom še enkrat pogledala, je ene par strani nazaj. Maya2: dobrodošla in vesela sem, da se je dobro izteklo. Sem že enkrat spraševala po tebi, ker me je skrbelo in zanimalo kkao je s teboj in tvojimi rezultati, tako da sem ful vesela, da si se oglasila in to s pozitivnimi novicami. Mojca: ja, če si že imela en CR, potem ti pripada tudi zdaj. v bistvu ga prevej forsirajo (govorim za LJ) tako da imaš kar probleme, če ga nečeš. No, je tudi odvisno od zdravnika, ampak zagotovo ti ga ne bodo odklonili! Tako da se kamot zmeniš. Po drugem CR pa naraven porod ni več možen. Po tretjem naj bi pa sledila sterilizacija. No, odločiš se sam, ampak ti pa kar težijo zanjo. No, jaz še nisem čist odločena, ampak se trenutno veliko bolj nagibam k temu, da se ne dam sterilizirat. Jaz se moram pa zatožit in sicer sem se kopala v bazenih (Zreče 3x in Ptujske 1x). Sem sicer uporabila tiste tampone, sam bogsigavedi, če to res kaj pomaga. Zaenkrat vse bp, tako da sem dobila pogum še za kak skok v bazene. Ma otroka tolk uživata, da ne morem da ne bi. Ta mlajša že kar plava (no, starejši itak že). Seveda ni pravilno, ampak pride do tebe pod vodo kak meter ali meter in pol. Faca, pri 2,5 letih. Sicer smo bili pa še na Kolpi in je prav pasal njihov mir. Ma saj ne vem, al sem to že vam pravila, ali pa pri ta starejših decembrkah. Zmeda, se opravičujem, če se ponavljam. Nič, bodite lepo. Jaz grem jutri verjetno na zadnji teren. Upam, da še sfolgam. T
|