tintara
|
Hu, danes pa imam za odgovarjat. Superca! Najprej Zibka: hvala za odgovor, ja meni sega točno do vratu in G res ni delala nobene panike, jaz pa tudi ne, dokler nisem šla brat. Sicer sem si mislila, da punce nekoliko zamenjujejo nizko ležečo in predležečo, ampak vseeno. Od ene 15 punc, je imelo 14 počitek, ena pa ista navodila kot jaz. No, saj k sreči sem vse skupaj brala pozno zvečer in me je morilo sam do spanja, zjutraj sem bolj ko ne že pozabila. No, skrb, ostalega ne. In zdaj, ko odgovarjaš še ti, si me še dodatno pomirila. Edino kak teren bom morda spustila. Na enega še grem po dopustu, potem bo pa dovolj. Mi je bilo že pred 14 dnevi se malo muka skoz sklanjat in nekaj merit, tako da sva potem s sodelavcem zamenjala delo - se je on sklanjal. Pa še nekaj sem opazila takrat, da sem ful bolj utrujena prišla domov kot sicer. Ma, saj 12 ur dela tudi ni tolk malo, sam vseeno. Od tega je nekaj vožnje... V glavnem, Zibka, hvala ti za informacijo. CR: a res, a de se da tudi, da je mož zraven? No, najbrž v Postojni, v Ljubljani so mi zagotovili, da se ne da. Oz, saj ne vem več točno, mojemu se itak utrga, da je zraven, tako da ta varianta odpade. Saj otroka tako ali tako takoj dobi. Ga vzamejo ven in ga odnesejo v drugo sobo (porodno, kjer čaka mož), tam ga stehtajo, umijejo in nimam pojma kaj še, nato ga pa dobi. TAko da ni problema. Mi ga res ni za matrat, ker mu je takoj slabo. Ko si je naša punčara odbila zob, je šel zraven na kliniko. Zob je bil že itak zunaj, tak da niso imel kaj naredit in tudi niso. Trajalo je vse skupaj 5 sekund in na koncu smo mogli čakat, da se moj možek odpočije na postelji, ker je bil čist bled in komaj da ni zlezel skup. Mi je sestra potem še zašepetala na uho (ko smo odhajal) 112 kličite, če bo treba. Ime Vane: sem vesela komentarjev, upam, da bo še kakšen. Ime je v bistvu preprosta izpeljanka iz čisto domačega Ivana. Logično, kajne. Našla sva ga pač v knjigi imen, nič kaj zakomplicirano. Izbranega sva imela že pri NAdji, sam je bila potem punca. Res pa, da sva takrat že mal iz obupa iskala ime (najprej je bilo mišljeno Matic, pa je imela prijateljica pred menoj rok in si ga je slučajno izbrala tudi ona - potem tudi dobila punco). No in berem, berem, pridem že do črke V: ma kriza, nič ne bo. Pa ga le najdem in celo všeč je bil možu, ker je ponavadi proti kakim za malenkost odstopajočim imenom. Sem si ga še trikrat ponovila in je bil moj. Zdaj pa itak otroka ne govorita o dojenčku, ampak o Vanetu (no, razen Nadja, ki še kar hoče Lučko - tako bi bilo ime punčki). Shopgirl: v bistvu par že imamo, najprej imamo fanta, potem punco. V družini je precej fantov (moja mami pričakuje 9 vnuka, od tega sta samo dve punci) in bi bilo lepo imeti še kakšno, ampak po drugi strani, NAdja se odlično znajde v svetu fantov, tako da vseeno mislim, da najbrž je res tako čisto prav. Cunje bomo že nekomu predali, saj to obvladam. Bomo pa nove kupovali, ker so fantovske že dokaj znucane. No, tudi to ni slabo, ane. Ja, naša punca je pa res kar divja. Brez zoba, z lasmi, ki ji še vedno niso zrasli dalj kot do fantovske frizure, oblečena ponavadi po fantovsko ali vsaj nevtralno - ma a je čudno, da mislijo, da je fant? Se pa vseeno vidi po obnašanju, ker je ful skrbna. Recimo ona zrihta ta velikega, mu prinese čevlje, pa ga zjutraj zbuja, pa včeraj ga je prepričevala, naj se gre vendar že umit, pa na plavanju ga sleče, da koplake, pospravi obleke v omaro.... Ga pa seveda tudi natepe, on pa njo. Ma saj sta ful lušna in ja, komaj čakam, da dobimo še tega fanta, da bodo trije rasli vkup. Jupi, sem prav ponosna nase, ker me je nehal morit in čakam: Vaneta. Oh, zdaj sme pa tok naklamfala, da spet ne vem, al bo kakšna brala, al boste raje preskočile. Jupi, še danes delam, jutri pa dopust.............. Imejte se, morda se še kaj oglasim, sicer pa čez slabih 14 dni. Čau, T
|