Nejka23
|
Ojla babike!!!! Po dooooolgem času se vam zopet malce javim.!Imela sem gužvo,zato se nisem res nič javljala... Izpit je za mano,kako zelo sem bila uspešna,pa izvem oktobra. Pri nas je dosti novih stvari, Jaka še ne hodi,oziroma biba ob opori,pa sedaj ko smo bili na morju,je po vodi hodil ko zmešan :):):) Seveda mi je roke naštimal okoli pasu,da je on lahko mahal bejbam,hahahaha, za roke se ne pusti vodit,kar ga pa itak ne smemo. ima 7 velikih zobkov,ki znajo ugriznit do krvi - beri to - ne mara se vozit v avtu,ko smo šli na morje,sem imela gimnastične sposobnosti ko še nikoli,pa sem ga dojila kar v sedežu,v upanju,da bo zaspal...Pa ja!!! Ugriznil me je do krvi in tulil naprej,da je bil na moru še dva dni zahripan :(:(:(:( Drugače je dobrovoljčelk,napopan po večini na mene in me kr skrbi,kako bo to čez dva meseca,ko bo šel v vrtec,jaz pa v službo...So vaši tudi taki??? Pove kako dela ovčka,osliček,kuža,pujsek,pomaha,pokaže ojoj, poboža,če rečes kako je bogi...Kliče mama,ata, Lana je annna, pove NE, Ajs...Kr dost, sej ni čudn,če pa mamo tako čveko doma,da ga vse nauči, hihihih Z glavico miga še samo,kadar je zelo utrujen,drugače pa pridno pijemo sirup...Izvida pa še sedaj nismo dobili. V razvojni nas je pohvalila,nadaljujemo s fizio,ker ima kar izrazito asimetrijo,ampak saj se bo vse uredilo. Kontrolo imamo,ko shodi. Nič ne vem,kaj se laj dogaja na forumu,je še kakšna nova nosečka,kaj zelo pomembnega... Mislim,da cel mesec nisem bila na RR... Nežo in Erin imam na FB, za druhge pa ne vem... SKratka - upam, da ste zdravi,veseli,nagajivi... Vse najboljše vsem slavljenčko,za vse prve svečke!!!!! Joj,kako hitro mine tale čas...Jaz se spomnim,kako sem takle čas hodila v Ce na preglede...Evo,pa že veselo koaca naokoli... Imejte se lepo,sedaj se bom bolj redno javljala! Lp, Nejka