|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
7.8.2009 11:11:22   
Krysia
ojla, punce!

da mal pokomentiram ... user posted image

Erin, jst sm mogla te slikce od Tilna kr mojmu pokazat, tko so mi ble všeč! Je čist očitno, da je bla torta super! user posted image

bella02, mene tudi likalna deske kliče, pa ne morem ... sem glih prišla z "nakupovalnega sprehoda" (to pomen peš do supernove pa v šoping pa nazaj user posted image ). Skratka, mi je preveč vroče, bom popoldan al pa zvečer likala (me je moj user posted image zjutraj obvestil, da mu zmanjkuje majic za v službo user posted image )

Zoja Miša, 5 kg manj kot pred nosečnostjo? Ma, jst ti takoj dam ene 3 pa jih lahko razporediš, kamor ti paše ...

Danes pa naša betty praznuje rojstni dan. Vse najboljše in velik veselja z Rokom! user posted image

Daja28, ful dobre slikce user posted image A služba je že na vidiku? Držim pesti, da bo! Pa jst tud Roku še posebej kuham ... zato ker pri nas tašča kuha za vse, pa nikol ne vem, kaj bo za kosilo user posted image   Uspavanje je pa pri nas kakor kdaj - ponavadi brez problemov, včasih imamo pa zvečer cel žur ... on pač vstaja, jst ga poležem in potem to ponavljava ...  na koncu potem vseen omaga ... no, ampak to ni vsakodnevna praksa, tko da se ne smem nč pritoževat ...

Grem - mamm spet en kup podatkov za obdelat (dobesedno - mi je moj mal dela prinesel domov iz službe). Uživajte ...

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
7.8.2009 11:17:00   
ječi12
živjo punce!

za prvo svečko in prve korake vašim malčkom bi tele copatke super prišle....

vabljene k ogledu!

www.male-nogice.si

LP

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
7.8.2009 12:19:05   
bella02
V pišu vetra ventilatorja in ob Janovi Klasiki sem zmagala! Vse sem zlikala!!! Pa Teja še kar panča user posted image

user posted image
Sem vedela, da sem prej nekaj pozabila:
Zoja Miša, jaz ti jih pripeljem brezplačno na dom (kg mislim) kadarkoli tebi odgovarja. Pa če se odločiš danes, jih je 5 še gratis! Ne zamudi enkratne ponudbe
user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 7.8.2009 12:25:48 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
7.8.2009 13:20:33   
Nejka23
Ojla babike!!!!
Po dooooolgem času se vam zopet malce javim.!Imela sem gužvo,zato se nisem res nič javljala... Izpit je za mano,kako zelo sem bila uspešna,pa izvem oktobra.
Pri nas je dosti novih stvari, Jaka še ne hodi,oziroma biba ob opori,pa sedaj ko smo bili na morju,je po vodi hodil ko zmešan :):):) Seveda mi je roke naštimal okoli pasu,da je on lahko mahal bejbam,hahahaha, za roke se ne pusti vodit,kar ga pa itak ne smemo. ima 7 velikih zobkov,ki znajo ugriznit do krvi - beri to - ne mara se vozit v avtu,ko smo šli na morje,sem imela gimnastične sposobnosti ko  še nikoli,pa sem ga dojila kar v sedežu,v upanju,da bo zaspal...Pa ja!!! Ugriznil me je do krvi in tulil naprej,da je bil na moru še dva dni zahripan :(:(:(:(
Drugače je dobrovoljčelk,napopan po večini na mene in me kr skrbi,kako bo to čez dva meseca,ko bo šel v vrtec,jaz pa v službo...So vaši tudi taki???
Pove kako dela ovčka,osliček,kuža,pujsek,pomaha,pokaže ojoj, poboža,če rečes kako je bogi...Kliče mama,ata, Lana je annna, pove NE, Ajs...Kr dost, sej ni čudn,če pa mamo tako čveko doma,da ga vse nauči, hihihih
Z glavico miga še samo,kadar je zelo utrujen,drugače pa pridno pijemo sirup...Izvida pa še sedaj nismo dobili. V razvojni nas je pohvalila,nadaljujemo s fizio,ker ima kar izrazito asimetrijo,ampak saj se bo vse uredilo. Kontrolo imamo,ko shodi.
Nič ne vem,kaj se laj dogaja na forumu,je še kakšna nova nosečka,kaj zelo pomembnega... Mislim,da cel mesec nisem bila na RR...
Nežo in Erin imam na FB, za druhge pa ne vem...
SKratka - upam, da ste zdravi,veseli,nagajivi...
Vse najboljše vsem slavljenčko,za vse prve svečke!!!!! Joj,kako hitro mine tale čas...Jaz se spomnim,kako sem takle čas hodila v Ce na preglede...Evo,pa že veselo koaca naokoli...
Imejte se lepo,sedaj se bom bolj redno javljala!
Lp, Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
7.8.2009 13:30:36   
daja28
Dans mi gre pa vse kot po maslu, še tle gor mam cajt viset.

Mali priden ko angelček. Sem spekla biskvit za torto, pa bananino pecivo in še en biskvit, ki ga bom kasneje samo še namazala. Dala prat, obesila, bila zunaj na sprehodu. Če bi bila tako turbo vsak dan, bi bilo marsikaj postorjeno. user posted image

Tudi zaspal je BP, prejšnje dneve pa tak halo. Aja, moram povedat. Obožuje pralni stroj, mi pomaga cunje zložit vanj, pol pa ko v transu gleda, kako se vrti. Sem šla obešat in mi je sunil eno majčko ter jo čez cel hodnik nesel nazaj v pralni stroj, zaprl vratca in kazal s prstom, češ da se mora pa zdaj oprat. user posted image

Krysia - Ne, službe še ni na vidiku. Še en teden moram počakat na odgovor z moje bivše šole. Še kar pošiljam prošnje. Pa danes sem zopet dobila eno zavrnitev (v povprečju 3/teden). Saj bo, zadnji teden v avgustu jih bo zihr 5 klical. user posted image

Zoja Miša - Tud jaz ti loh pošljem kak kg. Grejo tko hitr gor, dol pa sploh ne. Imela sem še -2kg, zdaj pa že 3+. Pa tolk tort na vidiku. Jao. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
7.8.2009 13:46:47   
daja28
Katja - Boš videla, vse se bo uredilo. Jan bo pa zihr mel še kakega bratca al pa sestrco. user posted image

Tilnu in vsem ostalim slavljencem, ki sem jih spustila vse najboljše. Da bi bili nasmejani, razigrani in sončki svojim staršem. user posted image

Zgleda, da bo drugo leto spet BABY Boom. Že za november poznam 3 nosečke, v decembru še ena, v januarju in februarju pa celo morje. Še ena avgustovka (sva bili skupaj v porodnišnici, a ni na tem forumu) bo znova mamica, rok pa 14.2. - valentinovo. Ko mi je pa ona povedala, da je zopet v pričakovanju, me je pa kar nostalgija prijela in kar mal sem ji fovš... V tem smislu, kaj če bi pa jaz tudi... Pa ne gre. Je treba najprej mal dinačkov zaslužit za naslednjo porodniško. user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
7.8.2009 14:01:58   
daja28
Sem vedela, da sem nekaj pozabila.

Krysia - Hvala, da si me zopet spomnila na Muellerjeve plenice. Nam odgovarjajo in bomo kar precej ceneje skoz prišli, ko s pamperskami. user posted image In dobra si, občudujem poliglote, ker sem sama čisti antitalent za jezike. Špansko lahko povem samo Mi iho Leon še vednos mučos buenos pančkos. user posted image Obvladam, a ne.

Pa spet potrebujem kak nasvet za darilo 30-letniku. Letos jih je pa ko listja in trave, smo že kar nekaj idej pokurili. A mislite, da je polet z balonom al pa z letalom vredu darilo?

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
7.8.2009 14:23:04   
sayuri
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Napišem cel roman...pol pa....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
7.8.2009 14:26:49   
sayuri
V glavnem na kratko

Krysia, jst sem bla tud danes dopoldne v Supernovi. Zgleda, da sva se križali user posted image

Erin, daja lepe slikce user posted image
sandra končno se tudi ti lahko naspiš. Mi imamo isti problem glede čeveljčkov in hoje. Večinoma sta bosa, sedaj ju pa za ven obujem. Pa se tko zapletata. Lovro še plezanje težko zvozi user posted image

Kaj je zdaj s kafetom v Koloseju? Drug teden? Sreda? Četrtek?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
7.8.2009 20:34:52   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

Pa spet potrebujem kak nasvet za darilo 30-letniku. Letos jih je pa ko listja in trave, smo že kar nekaj idej pokurili. A mislite, da je polet z balonom al pa z letalom vredu darilo?

Joj mene je kar malo zmrazilo nazadnje, ko je en z letalom se ubil, ko je dobil za darilo.. drugače pa ja, če se ne boji višine.. meni se tudi bungee zdi kul.. jaz bi šla sam nimam dveh bunkic med nogami.. user posted image

Tudi mi imamo enega 30-letnika letos.. pa eno poroko, na katero mogoče ne bomo povabljeni.. user posted image .. sovražim takšne, ki se poročajo zaradi "profita".. mater bi si pa bogato nevesto poiskali.. halo, a rad je pa nimaš al kako??

anita kaj je zdaj z najino preddelavsko kavico, danes sem zamočila, sem mogla pokurit en darilni bon, ki mu rok jutri poteče in sem letela v Kranj.. mater gorenjci pa nič ne šparajo, vse ponucajo, koliko je nosečnic.. user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
7.8.2009 20:36:24   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A lahko kavica sreda 19.8., ko imam dopust, da vam še hkrati povem, kako je spet v službi.. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
8.8.2009 7:31:11   
nell
Pozdravček!

Katja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti želim, da tole lepo zrihtaš in seveda še enega user posted image .

Nežika - pravi, da je sicer dobro, da bo kaj več izvedela, ko pride njena G na vizito (je že bla, ampak se še nisva slišale), da pogreša Nežo...vsem se lepo zahvaljuje za lepe želje in vas pozdravlja. Ji bom dans spet kak sms poslala, da vidim kako je.

Mi smo o.k. Tibor se je  začel že na veliko spuščat in kadar je kaj totalno fascinantnega za njega, bo tud sam šel do tja - ampak zlooooo nahitro. Se mi zdi pa full kjut k je začel po dve besedi povezovat - zdaj sta u iber aktualni: AKI JE in TO AJSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da je roku tedna dni postal prava spužva , kr vse se trudi ponavljatuser posted image user posted image user posted image

Imamo pa kr noro gužvo te dni in bomo še meli tja do konca avgusta - upam, da se bomo vsaj na morju mal zaustavli. Smo se pa zmenl kdaj bi mel kako praznovanje - no pa tud pr nas padeta dva. En bo z ožjimi člani družine, naslednji dan pa še s prjatlji. In tudi bo tortica, doma narjena - ampak tokrat jo bo pekla babi - je letos spekla vsem za Rd-je, pa tid Tibor ne bo izvisel.

Bi vas pa neki vprašala - mah glede službe. Js sem razmišljala, da bi letos za starše pripravila google spletno mesto, kjer bi si lahko prebrali aktualne novičke, kaj delamo v skupini, kakšen material potrebujemo, kje in kako lahko sodelujejo pri dejavnostih, kakšno anekdoto, kakšno pesmico, ki se jo učimo in seveda, če bi se strinjali tudi kakšno slikico. To spletno mesto, bi si lahko ogledali izključno starši moje skupine in nihče drug (torej nobenih zunanjih padalcev).
Ma me zdej zanima, kaj si ve mislite o tem, če bi vaša vzgojiteljica to pripravla, bi vam blo všeč al rajn ne al kako????
Je vseeno fajn dobit nevihto informacij, preden se dejansko spustiš v tak projekt.

Bežim, ker me dete kliče - ati je pa spet pozabil, da sem js kao v službi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
8.8.2009 8:13:06   
sayuri
TAJA &TEJA, vse najboljše in najlepše za vajim prvi rojstni dan. Bodita še naprej sonček vajinim staršem in sestrici Tini.

user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
8.8.2009 8:16:13   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A lahko kavica sreda 19.8., ko imam dopust, da vam še hkrati povem, kako je spet v službi.. user posted image

Ja, lahko. Ajmo punce...v sredo v Kolosej na kafe. user posted image  MATEJCHI MA  CAJT!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
8.8.2009 8:32:42   
matejchi
sayuri boš po riti dobila.. hehehe
saj cajt si je treba samo vzet.. a ne..

nell glej, da se ne boš ubila za vrtec, sploh, ker se mi zdi, da eni ne znajo tega dovolj ceniti.. pomoje boljše, da ta čas nameniš Tiborju, razen, če boš ti delala v vrtcu, ko otroci spijo, samo pomoje to ne gre kaj? Sori, to je z mojega vidika.. meni je bilo dovolj, ko je bil Žiga star cca. 2 leti, ko so dobili vsak dan listek oz. obvestilo o tem, koliko je pojedel ali je spal in ali je kakal.. pa smo bili vsi zadovoljni..

Lep dan, gremo v Maribor, ko pride kuharček iz Bleda, babi ga je peljala na kulinarično delavnico in bo tam kuhal.. včeraj sem mu rekla, da zaradi prsta ne bo mogel it... kaj je lahko hujšega.. danes je že velikoo bolje.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
8.8.2009 8:42:57   
nell

TAJA &TEJA, vse najboljše in najlepše za vajim prvi rojstni dan. Bodita še naprej sonček vajinim staršem in sestrici Tini.

user posted image

se pridružujem čestitkam

matejchi - ja sej po svoje maš prav - čeprav sem se res odločila, da bom bolj kot ne delala v vrtcu - ker bom v veliki večini itak Tiborja čakala, da se bo zbudil - tko da takrat bom imela čas. Sicer pa to ni ne vem koliko dodatnega dela - ker moram itak met vse napisano za vsak dan posebej - tko da copy and paste enkrat na mesec, kaj nas čaka v novem sklopu- pa še par slikic prpopat pa bi blo to to. Sigurn pa svojga popoldanskega časa s Tiborjem nikakor ne mislim namenit vrtcu - to mam v glavi razdelano...še prehitr kej pride.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
8.8.2009 9:27:16   
nell
Ravno zdejle na Fb prebrala - Neža je doma - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kaj več, bo pa sama sporočilauser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
8.8.2009 9:34:00   
Neža7
Lep pozdrav

Hvala vsem za lepe želje user posted image

Jaz sem sedaj doma pri mami, ker moram počivat.
Posteljico še vedno imam 2cm čez MV in noben ti ne mora povedati, če pride do krvavitev kakšne bodo user posted image da res samo počivam.

Moja G je rekla, da bom dobila injekcijo za razvoj pljuč pri 26.t potem bom imela CR med 34.t in 36.t

Res hvala vsem......

Čestike vsem, ki so že te dnevi praznovali 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Šibam, ker je moja Neža prišla na obisk user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
8.8.2009 11:06:11   
Krysia
iiiiiiiiiiiii, Neža je doma! user posted image user posted image Punca, zdej pa res počivat, vse punce tukaj gor bomo pa še naprej mislile nate! Drži se!

TEJA & TAJA, čestitke ob prvem rojstnem dnevu. Veliko smeha in veselja s starši in sestrico!

nell, men se zdi tvoja ideja o spletni strani super. Jst npr. bi bla ful vesela, če se bodo tud pri Roku v vrcu tega spomnili (drugo leto, ko bo šel v vrtec). Sam da si ne boš res preveč dodatnega dela nakopala, ker eni starši bodo verjetno itak sam zavil z očmi ... je pa tko - tisti, kio jih bo zanimal, bodo verjetno ful veseli, drugi pa pač ... ne bodo spremljal zadeve ... Sam si dobra, da se ti da to delat! user posted image

Mi pa ... včeraj sem se prehitro hvalila, kako ga dam lepo spat .. aha, mi je pokazal, da ni tko lepo ... smo se matral eno uro ... pa itak se občasno počutim kot mati samohranilka user posted image . Evo, moj že celo dopoldne zunaj žaga, jst sm pa z Rokom ... in pol je naš dečko uspel polulat kopalnico, ko sem ga previjala. Sem ga do konca previla in dala v dnevno pa šla ribat kopalnico ... je bil prec za mano. Pol mu je pa drsel po mokrih tleh in se je drl kot zverina ... še dobr, da mam majhno kopalnico, da sem jo uspela relativno hitr spucat ... v glavnem, nimam 5 minut miru ... sej zdej je že bolš, ko je zaspal, pa sem vam prišla mal pojmarat ... hvala, da ste prebrale user posted image

Zdej pa šibam obesit perilo - se tipkamo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
8.8.2009 12:35:31   
Neža7
Krysia.... poznam kako je user posted image tudi jaz sem se počutila enako, ker res vse sem delala sama. Potem še mama in sestra sta šli v tujino za 5 tednov in niti tam nisem morala za kakšno urco, da bi imela malo počitek. Verjetno je res bilo vse preveč in zato sem se našla v porodnišnici. Če ne bi bila user posted image ne bi bilo panike.

Sedaj ima user posted image Nežo 24ur čez in vidi, da ni kar tako čeprav mu super gre, ker je Neža tako pridna in še user posted image ni user posted image (normalna user posted image gre ampak rizična pa ne user posted image )

Sedaj sem komaj 21t, da imam kar nekaj tednov pred seboj.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
8.8.2009 12:42:05   
matejchi
krysia pomoje je bila včeraj kriva luna.. tudi naša je jokala ful.. lasje je imela tako mokre kot da bi iz vode prišla, ne vem, mogoče je bila luna, mogoče je pogrešala očija, mogoče so jo komarji pikali (sem pol ugotovila, da ni bilo komarnika noter in danes je malo pikasta.. )

nell jaz sem mislila, da boš poročilo vsak dan pisala,.. pri nas imajo pa tko, da na oglasno desko dajo listek, kaj so delali, npr. praznovali rojstni dan, sprehod..

celo dopoldne sva bile zunaj in sedaj spi.. jupi.. jaz se grem pa očiju posvetit, ker je tamali tudi "v varstvu"..

neža user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
8.8.2009 15:49:51   
sayuri
user posted image user posted image user posted image Krysia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
8.8.2009 16:07:40   
pf
Joj Krysia kot da bi sebe poslušala. Odkar se vstaja se matramo tudi do ure, da Lana zaspi. Katastrofa. Prej v minuti, sedaj pa je ura v igri. Ne vem kaj naj. Saj v bistvu ji ni všeč, če zraven stojim in tudi če me ni, ko jo dam spat v posteljico.

Punce a vas že dosti hodi v službo? Jaz že delam od torka in je kar pestro. Sicer mi je fino delat, ampak je kar naporno uskladiti vse skupaj. HB za šesturni delovnik.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
8.8.2009 18:40:12   
cebrca
Katja držim pesti za dobre novice pri dr. Možina, da bo imel Jan bratca ali sestrico.
sayuri z največjim veseljem bi planirala porodniško, pa bo treba še malo poštimat lajtngo (spetuser posted image ), tako da zaenkrat intenzivno iščem službo.
daja28čudovite slike in enkratna torta, zelo so se potrudila! Pri kuhanju pa zelo redko še kaj čisto posebej za Ivana pripravim, večinoma je isto kot midva. Samo vse mola biti v malih koščkih, če je preveliko začne pljuvat in neha jestuser posted image .
Kar se tiče spanja ima naš polno posteljico plišastih igrač. Vsakih gre vedno ob isti uri v posteljo, potem se pa sam odloči ali bo takoj zaspal ali se bo še pol ure igral, ponavadi ga kakšne 20 min poslušam kako poje.
anita vsaka čast, dolgo si vztrajala.
Erin vse najboljše Tilnu, totot se pa krasno pofreskali!!!!user posted image
sandra upam da ste lepo praznovali! Vse najboljše princeskama! Ko bo zima bod čevlji že vnošeni. user posted image user posted image za prespane noči. Za dojenje nimam ideje, žal, naš se je sam odstavil.
Zoja Miša ti z veseljem odstopim kak kg jih imam obilo viška. Pa upam, da nisi huda name, ker ti še nisem uspela odgovorit na SMS. Je moj nekaj gledal koliko je to po trgovinah pa je rekel, da se vam mogoče splača kar kupit. Ekrat se moramo nujno malo dobit na kekšen kofi!
Neža7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem šele danes videla, upam da bo zdaj vse u redu! Zdaj pa samo počivat
Krysia pri nas je podobno vsako polno luno, sploh ne rabim pogledat na koledar. user posted image user posted image user posted image

Pri nas doma je vedno pestro, dela ogromno, pa še zdaj ko je Ivan začel hodit, me vsako možno minuto vleče ven!

Čestitke vsem slavljencem za 1. rojstne dneve.  Pa se potrudim da se še kaj oglasim!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
8.8.2009 21:10:03   
buhtlčk
Halo!

Moj je šel moji sestrci gumo menjat (priden srčko :) evo jaz vas pa mal berem pa film zraven gledam.

Bella Gašper gre v zasebno varstvo jeseni, pol bomo pa vidl kdaj, če, bomo vrtec dobil. Gre pa k enima fajnima puncama, pa skupina bo, tko da sem zaenkrat zadovoljna.

Lepe slikice vseh (Tilen se je res namočil v torto hahaha)

Zoja Miša
mi smo ok drugače, sam tamal ma spet ene pikce že par tednov, pa je rekla P da je pač alergik in da bo skoz kaj. Sumim švic in vročino, ampak ne vem, če ne bova šla v ponedeljek spet pokazat, ker me že ob živce spravljajo. Gašper hodi ob opori, tud z eno roko, pa en korakec naredi. Zna hov hov, pa mama, ata, Ana, take stvari. Pa ni na miru ene sekunde, sicer pa nikoli ni bil. Aja, kdaj mu rata lulat na kahlico, jeee, moj sine je genij user posted image Aja križa si pa jst ne lomim, ma on dolge roke jaz sem pa majhna, pa gre lepo iztegnjeno. Pa ne da se mu to preveč zaenkrat, raj sam ob opori kavča, mize, omar...

Sayuri ja, ta služba. Že prej mi je čas noro hitro mineval, ampak zdaj pa sploh ne sledim, res. Lepo se imejte pa reportažo z izleta prosim.

Jah Krysia, humor za matematike je pa pač men smešen. Nerd stajl user posted image

Katja user posted image user posted image user posted image . Vse bo ok, pa še en otroček bo tudi.

sandra in anita bravo za spanje. Z joške se je pa naš tud sam na pol skenslu, pol sem pa kar nehala, pa ni blo problema. Pojma nimam kako bi če bi zahteval.

Pojma nimam kaj vse sem spustila komentirat, pa boste že oprostile ane user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?