bella02
|
Neža7, pazi na vaju nell, zelo dobra ideja. Jaz bi bla za. Je pa fajn, če boš to res uredila v sklopu službe. Upam, da boš imela starše, ki bodo znali to ceniti. Bravo, punca! gajka, pomoje da ni kakšnih zahtev za kahlice, jaz bom le pazila, da je spredej dost dvignjena, da ne gre ven. Pa verjetno so to vse, al kako . Pa nič ti ne zavidam tistega pucanja po kremi Krysia, mi HB nimamo težav z uspavanjem. Zaenkrat. Upam, da se vaš lepotec unese sayuri, ampak Lovro ti je pa ful podoben . Za srečanje mi verjetno ne bo zneslo, grem popoldne koristit rojstnodnevno darilo, urica masaže Katja, prva slikca je fenomenalna, kot bi slikal enga malega Afričana, tak žalosten pogled Kaja02, lepi ste! Si se odločila za beljakovinsko? Jaz sem se in zdaj je tretji dan. Sem pridna, včeraj sem se pregrešila le z micenim koščkom rolade, ker je Teja ni hotela, Tjaše ni blo, pa nisem hotela užalit gostiteljice. Fajn se mi zdi, ker so mi šle baterije v tehtnici in se bom vagala šele čez teden ali 14 dni, pa da vidimo rezultat Erin, kje si? Na ločevalni, beljakovinski? Joj, te diete . Verjetno moje doživljenske sopotnice Teja še panča, jaz pa si moram pripravt zapiske, če bom hotla it na izpit. Za nami je lep vikend. V soboto smo imeli obiske in smo krstili teraso (ki je še v nastajanu) s peko čevapčičev. Mmmmmm, dobri so bli. Včeraj smo šli na obisk k bratrancu (oz. njegovi punci) in smo spet pekli. Jedli smo tudi kalamare iz ražnja in kuuup zelenjave. Njami Tjaša je šla po enem mesecu v vrtec. Grem, dokler je še tišina . No, je ni več
|