|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
6.8.2009 14:09:12   
Zoja Miša
Oooooooooooooo, sedaj sem pa slikico morala ukrats user posted image

user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
6.8.2009 14:09:15   
sayuri
Ojla punce. ZDajle se lahko malce javim, ko sta L&Z zaspala. Smo bili dopoldne na enem mini RDju, pa sta se kar zalufala user posted image . Mi je pa Zara prej eno ušpičla. Lumpa. Sem jo dala v posteljico user posted image . Itak sta oba najprej skakala user posted image , čez kakih 15 minut sta se umirila in bila sem 100%, da spita. user posted image Grem pokukat, Lovro spi, ZAra pa leži brez plenice, pod njo vse mokro..plenica na tleh user posted image . Ta mala šjora si je sama odpela plenico user posted image . In se popišala.user posted image PA še fajn se ji je zdelo user posted image Lumpa lumpasta. No, potem je takoj zaspala, ko sem jo zrihtala. user posted image

buhtlčk, lepo te je brat. Ja sej...potem bomo vse gledale kot konji samo še naprej, ko bomo po službah. Je enkrat že Erin dala dobro idejo, da se zmente za ponovno porodniško. Evo, če ta mesec začnete, potem bi bile lahko majčice al pa junijke. Jst bi aktivno navijala user posted image

Krysia mi letos še nismo bili v ZOO. Tkole med tednom je verjetno res bolj luštno, ker ni gneče. Sam jaz z mojim vozičkom ne pridem tam nikjer. user posted image

Mi se odpravljamo čez kake 14 dni v ZOO v Lignano. Je katera že bila tam? Potem bomo šli pa še v zabaviščni park Guliverlandia. Nekaj linkov, če katero zanima. Moja prijateljica je bila pred slabim mesecem in je rekla, da je super zrihtano. To bo nekaj za Filipa in za dvojčka user posted image

http://www.gulliverlandia.it/tedescototo/secondaita/indice2.htm

http://www.bellavistalignano.it/sl/zivalski-vrt-parco-zoo-lignano.html

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
6.8.2009 15:02:40   
K_a_t_j_a
Se vam mal oglasim, da vam povem, da sem bila danes pri G, zaradi onega izvida, ko sem bila na odščipu matr. vratu.
Celice na materičnem vratu so zmerno spremnjene (CIN2) in imam nadaljne zdravljenje v Ljubljani v Leonišču pri dr. Možina, ker si moja G ne upa nič narest, ker sem že imela operacijo za odstranitev pregrade na maternici, pa še probleme z dolžino matr. vrata v nosečnosti. Ker bi pa jaz rada imela še vsaj enga otroka, me je poslala k njemu na zdravljenje in posvet. Sem kar user posted image danes. Upam, da bom lahko imela še enega sončka. user posted image

Se vam oglasim še zvečer.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.8.2009 15:03:31 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
6.8.2009 15:04:45   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Tilen, vse najboljše in najlepše za prvi rojstni dan. NAj sonček današnji dan nariše samo zate.

user posted image

Se pridružujem čestitkam!  user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
6.8.2009 15:05:42   
sayuri
Katja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
6.8.2009 15:08:45   
K_a_t_j_a

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
6.8.2009 15:13:08   
Krysia
K_a_t_j_a, še od mene user posted image user posted image user posted image In tudi jaz upam, da dobiš še vsaj enega sončka! 

Neposredna povezava do sporočila: 3582
6.8.2009 15:13:32   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Hvala user posted image user posted image user posted image

Sem hotla prej še kaj napisat, pa se je Zara prebudila.user posted image Samo to dodam - močno držim pesti, da se bo vse uštimalo. Ma itak se bo. user posted image JAn potrebuje družbo in čez čas boš zopet nosečka. Sedaj pa opravi tole, da te poštimajo. Me bomo pa mislile nate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3583
6.8.2009 15:17:29   
daja28
Je že kar nekaj časa, ko sem slikce popala. Pa dajmo.

Z morja:

user posted image

user posted image

user posted image

Prvi del praznovanja 1. rojstnega dne s familijo. Drugi del bo ta vikend s prijatelji. Jutri spet pečem.

Čokoladno torto sem pekla sama (cel dan packanja), mama je pa še sadno prinesla. Bilo lušno. Levči se je kar za glavo prijel, toliko daril je dobil.

user posted image

Naša mala družinica.

user posted image

Kdo dobi lubčka, ko oči in mami hkrati prosita zanj? (izjemoma)user posted image

user posted image

Pa še ena izpred meseca. Le kaj bo po poklicu?

user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
6.8.2009 15:33:11   
daja28

Danes dobi makarone na čebuli, ker mi je zelenjave zmanjkalo. UPS. S papriko pa ne vem, kaj naj počnem.
Ve najbrž niste tako nore in najbrž ne kuhate več posebej za male? Ali pač?

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
6.8.2009 15:36:56   
daja28
Še vedno imamo probleme z uspavanjem, hvalabogu samo čez dan. Vstane v posteljici in se dere. Danes trajalo malo manj kot uro, včeraj uro in pol. Pa ga nisem pustila. Sem ga miljontavžentkrat poležala, pa pestvala, pa čajčka dala... Na koncu ga je pomirilo žvečenje rjuhe. user posted image

Moji živci so že čist skravžlani.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
6.8.2009 15:40:04   
anita goitan
daja28 luštne fotke, vidim da ste se meli finouser posted image

Zoja je vse kar skuhava za naju, edin solim ne, pa ne je in tud mi2 ne: poli salam, svinjine, hrenavk, še kaj hm..pa sladkega tud ne.

Vam pa moram povedat da so, upam, moje joške šle na dopust do januarjauser posted image , upam, danes je že peti dan ko ni več povpraševanja, ponudbe pa tud ne bouser posted image , eno leto je bilo dovolj.

Aja, mogoče kašna novica od naše Nežeuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.8.2009 15:42:57 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
6.8.2009 18:43:36   
gajka
anita - naj si tvoje joške malo odpočijejo za teh nekaj mesecev. user posted image Si dolgo vztrajala!

K_a_t_j_a - user posted image in držim pesti za še enega user posted image . user posted image

daja28 - za Roka že nekaj časa ne kuham posebej. Pazim samo, da solim zmerno, pa ne začinim preveč (izogibam se pekočim začimbam), drugače se pa nobene hrane več ne izogibamo. Pa user posted image torto si naredila. Drugače pa uspavanje pri nas poteka tako, da ga nosim okrog, dokler ne zaspi ali pa jaz obupam... user posted image

nell - saj res, a je kaj novega od Neže7? user posted image

sayuri - jaz sem bila nekaj let nazaj v ZOO v Lignanu. Po fotkah sodeč je bilo kar lutno. user posted image Osebno se pa spomnim samo žiraf v ogradi in kopice tigrov za steklom, drugega pa bolj malo. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.8.2009 18:44:21 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
6.8.2009 20:32:31   
kaja02
Tilen VSE NAJBOLJŠE ŠE OD NAS!!!!!!

Katja- user posted image in ne obupat, jst sem celo otroštvo in mladost poslušala, da ne bom mogla imet otrok, pa me poglej danes 2 pupiki, pa še v 3. bomo šli, ko mojga prepričamuser posted image

daja- luštni steuser posted image ,  mami je pa 1. ,a neuser posted image ; Leja je vse z nami, tudi med je že jedla, svinjino..., obožuje pa zelenjavo ter ribe(tko kot mami)

anita- uh si dala joške na dopust, jst bi tudi, pa mala še nočeuser posted image , mam pa čist pogrižene in krastave, pa je tak vik in krik, če ne dobi, sej se ne pritožujem, sam ko vsaj ne bi tako grizla!

sayuri- Zara je pa lumpauser posted image

krysia- ti si pa tako ali tako srečnica, ki ne rab diet, si kr lepo še zame eno čokolado prvoš, ker jst grem sam mimo nje pa mam kilo večuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
6.8.2009 22:21:23   
Erin
Punce hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torta je uspela samo malo čudno je zgledalauser posted image drugače pa dobra... drugič bom na isti princip saherco naredila samo namesto vmesne kreme bom dala marmelado namesto smetane...
Tilen je bil malce fin ko sem mu dala torto predenj in je tako previdno tipal zgornji del pa vedno pogledal naju če ga bova kregala...midva sva ga spodbujala naj kar zagrabi pa ni hotel potem sem mu pa jaz na usta "napopala" en velik kos in je čmokal oblizoval se še dodatno razmazal in potem takoj pod tuš ker je bil tako napacanuser posted image user posted image user posted image ampak to je bil namen.. da se izživlja nad njo hihi..

Katja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BO vse uredu, razmišljaj pozitivno... je pa neprijetno izvedet take novice, verjamem... bi bla tud jaz paf... držim pesti da te poštimajo oz da se ti tkivo  pozdravi in daboš kmalu spet mamica...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
6.8.2009 22:22:50   
sonček33
Tilen vse najboljše.

ERin, kako čas beži ...se še spomniš, kako smo sanjale ti, jaz, Serendipity?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
6.8.2009 22:56:58   
Erin
Pa še nekaj slikic prve tortice in pacanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
6.8.2009 23:00:05   
Erin
P.S. tortica je še v plehu ker sem se jo bala ven dat ker je bila tako rahla..no kasneje je uspelouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
6.8.2009 23:03:19   
K_a_t_j_a
Punce hvala za vse user posted image in lepe besede. Kaj bi jaz brez vas? user posted image  user posted image Jutri kaj več napišem sem vas prebrala napisala bom pa jutr. Se grem umit in spat, sem že ful zaspana. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
7.8.2009 1:06:11   
bella02
Katjauser posted image user posted image user posted image in verjamem, da Jan ne bo edinček!

Erin, joj, je pa res Tilen užival v packanjuuser posted image . Torta ni zmerej dobra, če je lepa, zapomni si to in verjamem, da bi si tudi jaz po tvoji prste obliznila. Čokolada je pač zakon, kaj čmouser posted image .
A kej razmišljaš o beljakovinski? Mene kar mal vleče, da bi poskusla za teden ali dva, potem moraš itak nardit premor.

Buhtlčk, kako je s tvojim varstvom, si dobila vrtec? Cel dan že nekej mislim na vaju z Gašperjemuser posted image

Daja28, tista slikca, ko ti Leon da lupčka, je svetovnauser posted image

Sem še eno slikco narisala prijateljici na marcipan, da jo potem ona da sam na svojo torto. Sem pa danes izvedela, da bo Teja imela v vrtcu ravno to prijateljico za pomočnico vzgojiteljice user posted image . Sem bla in sem še tolk vesela kot ta smajlica.
Moj že spi, sam ga moram tolk zbudit, da me po hrbtu namaže s Fenistilom. Me je prej že enkrat in je fuuul bolš, me skor ne peče več. Nisem vedela, da je Fenistil tud za to, sem zmeraj le komarjeve pike z njim mazala.
Jutri ima moj zadnji dan dopusta user posted image . Kam je šlo 14 dniuser posted image . No, imamo še vikenduser posted image . Nočka in upam, da vse mirno spiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
7.8.2009 1:34:28   
bella02
user posted image , našla sem slikce in spet vam bom težila z njimi user posted image , sam men je res lepo, da mal popestrim naš čvek. Se je splačalo mal pobrskatuser posted image . No, pa pa!
user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 7.8.2009 1:35:54 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
7.8.2009 8:14:11   
Zoja Miša
Kake lepe slike!!!user posted image user posted image user posted image

Bella, Teja je čist tvoja!
Rok, ja, Roki so pravi šarmerji! In Gajka, pravi smeško jeuser posted image

Sayuri, ful so luštne, ampak ne vem, če ji ne bi bile prevelike. Nosimo sicer Cicibanove softy 19, ampak menda je majhna številka. Bi jih vzela jaz, če bi vedela, da so ji prav. Pridi drug teden v Lj, jih prinesi s seboj, pa probava, hmmm? Pa ne v torek, ker imamo RDuser posted image

O kg ste čvekale, jaz jih imam 5 manj kot pred nosečnostjouser posted image . Drug problem, vse cote prevelikeuser posted image  Nič jošk...v glavnem, to tut ni fajnuser posted image

Buhtlček, lepo te je brat!!!! Kako ste?

Katja user posted image

Erin, dobre slike!!!

Šibam...kliče!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
7.8.2009 8:36:21   
sandra123
Jutrouser posted image ,
user posted image

Jaz sem polno zaposlena te dni, pa nimam časa tukaj gor visetuser posted image , ja, tudi mi ju3 praznujemo 1.r.d., pa so priprave v polnem tekuuser posted image , dopoldan smo na terenu, popoldan pa me čaka vsak dan kup stvari za porihtat, tako, da je takrat moj user posted image okupiran s svojimi princeskami, da lahko jaz kaj naredim....Sayuri, tale "predhoja" je kar opasna pri nasuser posted image , moj križ trpi 100/uro, zvečer včasih kar dol padem, ko me tako križ boli user posted image ...Mali2 sta polni energije, cel dan na nogah, Taja je začela kar intenzivno hoditi, zdaj že prehodi relacijo dnevna soba-kopalnica, sploh takrat, ko je treba it delat čofačofauser posted image ...Ja, vodo naravnost obožujeta, pa ji je to glavna motivacija, da sama pride do željenega ciljauser posted image ...Imamo pa problemček, kajti moji2 sta bili do sedaj vedno bosi oz. v nogavičkah, ko sta hodili, zdaj pa se jima nogice tako zapletajo, ko jima čeveljčke obujem user posted image user posted image user posted image , ja sta ful nerodni s temi čeveljci na nogahuser posted image , pa si jih kar sami sezuvata in bosi šibata naprejuser posted image ...Kar se spanja tiče, sta končno dojeli, da se spočijeta, če prespita noč, tako, da zdaj res lahko rečem, da prespimo celo nočuser posted image ....
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
anita- uh si dala joške na dopust, jst bi tudi, pa mala še nočeuser posted image , mam pa čist pogrižene in krastave, pa je tak vik in krik, če ne dobi, sej se ne pritožujem, sam ko vsaj ne bi tako grizla!

Temu se pa še jaz pridružimuser posted image , sta moji2 tudi še takoooooooo obsedeni z dojenjem, da jojjjjjjjjuser posted image , ugrizneta me velikokrat tako močno, da mi od bolečin solze stopijo v očiuser posted image , ampak brez dojenja ne bosta zaspali, pa če jaz skačem po trepalnicahuser posted image ....Se ravno spet ubadam s tem, da bi sami zaspali, pa imamo tako drenje, da ušesa bolijo...trmasti sta, ni kajuser posted image user posted image ...ampak na rokah jima pa ne pustim zaspat - ju ne nosim po stanovanju, da bi zaspali...Pa na žalost mi moj user posted image ne more pomagat pri uspavanju malih2, ker ga ne "šmirglata" takrat...sem samo jaz ok za uspavanjeuser posted image user posted image
Ima katera kakšen nasvet, kako prenehat dojit pri takšnih okupatorjihuser posted image user posted image user posted image

Erin, kako je lušen Tilen, pa te slikce s tortico so naravnost čudoviteuser posted image ...Bella, tvoja Teja ti je res čedalje bolj podobna, je tudi pravi cukrčekuser posted image , Kaja, čudovite slikce tvojih2 princesk
user posted image ...
Katjauser posted image , vse se bo porihtalo, ti lahko iz lastnih izkušenj povem, ker sem imela po rojstvu Tine enake težave....pa mi je ena dr. rekla, da je lahko takšen bris "normalno" prisoten po porodu do nekje 2-eh let, potem pa se ponavadi stanje izboljša...no, pri meni je bil izvid brisa po 2-eh letih čisto okuser posted image , je pa res, da imam še vedno zaradi tega vsako leto kontrole brisa....

Ja, nič....bom šibala mali2 nahranit, pa bomo šle na en dolg sprehod....

Lp, Sandra

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
7.8.2009 10:46:52   
bella02
user posted image

Jest se bom pa delala pridno in grem user posted image , o križu bom pa pol kakšno reklauser posted image . Zvečer se mi ne da, bom pa zdaj, ko Teja pančka

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
7.8.2009 11:08:44   
anita goitan
sandra123user posted image user posted image user posted image za noči, ma je luštn spat a

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?