sandra123
|
Jutro , Jaz sem polno zaposlena te dni, pa nimam časa tukaj gor viset , ja, tudi mi ju3 praznujemo 1.r.d., pa so priprave v polnem teku , dopoldan smo na terenu, popoldan pa me čaka vsak dan kup stvari za porihtat, tako, da je takrat moj okupiran s svojimi princeskami, da lahko jaz kaj naredim....Sayuri, tale "predhoja" je kar opasna pri nas , moj križ trpi 100/uro, zvečer včasih kar dol padem, ko me tako križ boli ...Mali2 sta polni energije, cel dan na nogah, Taja je začela kar intenzivno hoditi, zdaj že prehodi relacijo dnevna soba-kopalnica, sploh takrat, ko je treba it delat čofačofa ...Ja, vodo naravnost obožujeta, pa ji je to glavna motivacija, da sama pride do željenega cilja ...Imamo pa problemček, kajti moji2 sta bili do sedaj vedno bosi oz. v nogavičkah, ko sta hodili, zdaj pa se jima nogice tako zapletajo, ko jima čeveljčke obujem , ja sta ful nerodni s temi čeveljci na nogah , pa si jih kar sami sezuvata in bosi šibata naprej ...Kar se spanja tiče, sta končno dojeli, da se spočijeta, če prespita noč, tako, da zdaj res lahko rečem, da prespimo celo noč .... IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 anita- uh si dala joške na dopust, jst bi tudi, pa mala še noče , mam pa čist pogrižene in krastave, pa je tak vik in krik, če ne dobi, sej se ne pritožujem, sam ko vsaj ne bi tako grizla! Temu se pa še jaz pridružim , sta moji2 tudi še takoooooooo obsedeni z dojenjem, da jojjjjjjjj , ugrizneta me velikokrat tako močno, da mi od bolečin solze stopijo v oči , ampak brez dojenja ne bosta zaspali, pa če jaz skačem po trepalnicah ....Se ravno spet ubadam s tem, da bi sami zaspali, pa imamo tako drenje, da ušesa bolijo...trmasti sta, ni kaj ...ampak na rokah jima pa ne pustim zaspat - ju ne nosim po stanovanju, da bi zaspali...Pa na žalost mi moj ne more pomagat pri uspavanju malih2, ker ga ne "šmirglata" takrat...sem samo jaz ok za uspavanje Ima katera kakšen nasvet, kako prenehat dojit pri takšnih okupatorjih Erin, kako je lušen Tilen, pa te slikce s tortico so naravnost čudovite ...Bella, tvoja Teja ti je res čedalje bolj podobna, je tudi pravi cukrček , Kaja, čudovite slikce tvojih2 princesk ... Katja , vse se bo porihtalo, ti lahko iz lastnih izkušenj povem, ker sem imela po rojstvu Tine enake težave....pa mi je ena dr. rekla, da je lahko takšen bris "normalno" prisoten po porodu do nekje 2-eh let, potem pa se ponavadi stanje izboljša...no, pri meni je bil izvid brisa po 2-eh letih čisto ok , je pa res, da imam še vedno zaradi tega vsako leto kontrole brisa.... Ja, nič....bom šibala mali2 nahranit, pa bomo šle na en dolg sprehod....