|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
6.8.2009 23:15:57   
Blueeyes
tud jz se poslavljam,.. se gremo mal stiskat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
6.8.2009 23:24:20   
petrazg
K.tja... ja verjamem, da je težko takole... Meni se meša, ko Anžeta ni doma in sem  jaz tista, ki komplicira in 10 preveri , če je ok. Je meni definitivno bolj hudo kot njemu... Je pa res, da mi velikokrat skupaj prespimo pri mojih in je navajen posteljce. Drugje takole še pa res ni spal... Za vrtec boš pa vidla, da bo tebi bolj hudo...meni je septembra šlo kar na jok, ko sem ga tam pustila in sem si mislila, da ni variante, da bo on zdržal brez mene, ne da bi jokal... Pa je, jokal ni niti enkrat... je bil res priden... Smo imeli super vzgojiteljici, ki sta imeli 1 mesec samo 4 otroke in sta se jim lahko posvetili maksimalno. Mi smo jokali enkrat vmes 14 dni in ni hotel v vrtec, ker jih je zjutraj do 9 pazila ena druga vzgojiteljica... Boš vidla, da bo... Jst tako tudi sebe prepričujem, ker smo ga prestavili v drug vrtec, pa sedaj je 2 meseca doma...

Zdej grem pa tudi jaz spat k svojemu velikemu fantu...nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
7.8.2009 0:10:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

vprašanje za tiste, ki že imate malo starejše malčke: kdaj ste jim "pustili" prespati drugje?

Oskar vsako noč spi pri meni (izjema so bile tiste tri noči v porodnišnici, ko je prespal pri moji mami, ampak tam je bil navajen na popoldanski spanec, ker ga je pazila...), danes pa mi je moj omenil, da bi bratova družina želela, da Oskar preživi vikend pri njih (brat je tudi Oskarjev boter)... Oskar se sicer z njimi počuti dobro, a vseeno se mi zdi, da je še prezgodaj.
sem premišljevala, da bi ga pustila kje prespati šele, ko bi sam izrazil takšno željo. ne bi rada videla, da bi mislil, da se ga hočem znebiti.

Jst sicer še nimam otrok, ma vseeno... Mogoče lahko rečeš bratu od tvojga, naj ga sam ob kaki priliki vpraša, če bi hotel kdaj prespati pri njih. Pa boš vidla reakcijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
7.8.2009 0:10:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust. user posted image

a jih je že tok za vama al kaj?? he he.. tudi vama iskrene čestitke

Tole je bila četrta, ma ne dava veliko na te stvari. Mogoče bo drugač z obletnico poroke. user posted image Sva pa približno isto časa s svojimi midve. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
7.8.2009 0:12:12   
lananai

tud jz se poslavljam,.. se gremo mal stiskat user posted image

Pri nas je že mimo in moj že spi. user posted image Ah, moški. user posted image Grem tud jst. Lahko noč.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
7.8.2009 6:59:49   
Anonimen
dobro jutro
punce

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
7.8.2009 7:00:36   
Dudica1
DOBRO JUTRO!!!
Že navsezgodaj pakiram in pospravljam da ne bo tak svinjak ostal za nami user posted image user posted image user posted image ...sej sigurno bomo kaj pozabili...zdaj grem še k zobarju rečt da naj mi spuli zob ki me non stop boli user posted image ....upam da ga mi bo!
Pa še v trgovino bom mogla...noro...

lp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
7.8.2009 7:31:56   
petrazg
Dobro jutro...
Po včerajšnjem spalnem maratonu skozi dan, smo tudi noč super prespali user posted image . Res je postal priden.

Dudi... Samo še dons, jutri boste pa že na morju... fajn , a ne. Tudi, če boste kaj pozabili, se da vse kupit, tako da ni problema. Ti samo veliko dobre volj espakiraj. Pa čimbolj eopravi pri zobarju, da zob ne bo več bolel. Jst grem tudi dons, ker mi je modrostni počil, pa še na enem se mi zdi da je luknjica.

Cveka tudi tebi dobro jutro...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
7.8.2009 7:50:10   
OliveOyl
Jutro mucke..mjav...user posted image user posted image  user posted image user posted image

Križ me boli,sem spet spala nekje na robu postelje.Tina se igra v ležalniku,ji vsak dan mal igračke zamenjam,pa uživa vsaj 1 uro.Zdaj verjetno ne bo,ker seji je začelo kolcati.

modrooka faj fante si gor nalepila,I like it...uživaj na dopustu.

dudi pa moraš zdaj zob spulit,kaj če te bo pa še kje bolj bolelo?tudi vi uživajte na dopustu.

petrazg ti imaš pa takoo fletno slikico na FB,sam mi še ni uspelo pokomentirat.user posted image user posted image

zoja tista stran .com še ni aktivna..user posted image user posted image  ti bom dala mal podpore,čeprav bi jaz mogla odpret stran- najboljša taščica.com ..j++t ga,eni imamo srečo..user posted image  no,saj ne rečem,da ima včasih slabe dneve sam drugače je o.k.

Otročki na počitnicah,ne vem kdaj sta šla prvič..zgodaj..takoj po enem letu.Jaz sem vsake pol ure klicala kako je.user posted image Taveliki je užival 100 na uro,sploh ni hotel domov.Tam so ga vozili s traktorjem,hodili konjčke gledat,ribe same take stvari k otroke zanimajo.Še zdaj gresta rada.Prej so me naši skozi spraševali kdaj prideta,zdaj me pa bolj poredko.user posted image user posted image  Tamala2 sta preživahna,oče je bil že 3x op.na hrbtenici pa težko hodi.Pa sem jih zadnjič gledala,ko mu je Laura ušla ko iz burleske sta bila.Kaj čmo.

Včeraj jih je dobila po riti.Bi me pa hmal kap.Smo šli očija pogledat,pa gremo čez en vrt potem pa malo po glavni cesti-je zelo prometna.Pa vedno lešpo hodita ob meni,v bistvu jaz grem po cesti onadva pa po travi.In kar naenkrat Laura steče na drugo stran,men se je kar srce ustavilo,se derem kot zmaj,prišiba na polovico pa spet nazaj.Ma jaz vam povem da sem bila čist fertik.HB ni bilo nobenega avta.Sploh ne ve zakaj je to naredila,edin rekla je da je bil krtek tam.user posted image Groza.
Tina se dere.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
7.8.2009 7:59:09   
KatMat
gutn morgn....

blue!uzivaj na dopustu!!!

dudi!!!ti pa jutr!!!upam da te dons zobar resi muk!!!!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
7.8.2009 7:59:25   
Blueeyes
evo se zjutraj javljam... nekaj nama je prekrižalo načrte... smo že spakirani, vse stvari že od včeri v avtu... oblečeni, že na vratih skor da gremo... še zadnja današnja stvar da nahranim mačka in vidim poplavo na parceli... spet je počila cev za vodo... in zdej čakamo cca do 12h da pridejo z vodovoda kopat in zamenjat cev.. mislim za ****.. tko da gremo zdej zvečer.. ker čez dan bo najbrž full sonce in vroče, pa ne gremo zarad Gaje... 

Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust. user posted image

a jih je že tok za vama al kaj?? he he.. tudi vama iskrene čestitke

Tole je bila četrta, ma ne dava veliko na te stvari. Mogoče bo drugač z obletnico poroke. user posted image Sva pa približno isto časa s svojimi midve. user posted image

jp

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
7.8.2009 8:00:02   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

gutn morgn....

hvala bom.. ko bom štartal user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
7.8.2009 8:00:19   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Včeraj jih je dobila po riti.Bi me pa hmal kap.Smo šli očija pogledat,pa gremo čez en vrt potem pa malo po glavni cesti-je zelo prometna.Pa vedno lešpo hodita ob meni,v bistvu jaz grem po cesti onadva pa po travi.In kar naenkrat Laura steče na drugo stran,men se je kar srce ustavilo,se derem kot zmaj,prišiba na polovico pa spet nazaj.Ma jaz vam povem da sem bila čist fertik.HB ni bilo nobenega avta.Sploh ne ve zakaj je to naredila,edin rekla je da je bil krtek tam.user posted image Groza.
Tina se dere.

Meni bi se tudi strgalo. Evo alarm spet. Zarja ima zabasan nosek in se nabaše takoj, ko ga spucam. Se javim ko bo spala.

Dobro jutro.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
7.8.2009 8:01:02   
Blueeyes
grem mal bolj konkreten zajtrk pojest.. zdej sva samo na hitro par stvari vase zbasala, da ne bi bla lačna.. dol nas bojo itak futral k purane user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
7.8.2009 8:02:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Tina se dere.

Meni bi se tudi strgalo. Evo alarm spet. Zarja ima zabasan nosek in se nabaše takoj, ko ga spucam. Se javim ko bo spala.

Dobro jutro.

men bi tud herc odpovedal da bi mi kej tazga naredil... upam da bo gaja pridkana - sam če bo po men, bo tole skakanje po cesti še mala malca user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
7.8.2009 8:07:52   
KatMat

gutn morgn....

no pa smo te ugrabil se za en dan....a sem dobr stolkla cev???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
7.8.2009 8:10:03   
zoja10
dobro jutro.

blu nerodna zadeva, prekleta cev user posted image ...

Oliva
kr hvali jo ja,...čak ti bo že kakšno skuhala,...al  pa je še premlada,user posted image se lohk vpišeš na stran, sej članarina bo sam 1000 euruser posted image user posted image

sploh ne bom več brala packarij tle gor, ker sm pol sanjala da .... (user posted image ) , vsaj neki če že drgač štrajkamouser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
7.8.2009 8:16:40   
KatMat
kaj si sanjala??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
7.8.2009 8:28:03   
Tanja_
Jutro!

blue ti kr doma ostan-je bolš v naši družbiuser posted image user posted image Hec, sej bojo hitr uštimal, pa bostre odrinli.........

dudi, kje je pa raport iz večerje?Kako je blo?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
7.8.2009 8:28:21   
Anonimen

jutro

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Po včerajšnjem spalnem maratonu skozi dan, smo tudi noč super prespali user posted image . Res je postal priden.

pri nas isto...včeraj cel dan in do zdajle...razen malce ob treh...pa ne bodimo malenkostni...LUNa?

Blueeyes...ja hudo...cev je počla? Šit no...čimprej zrihtajte in potem uživajte na dopstu.

DRugače pa...hmmm...malčica je bdna....jo slišim, kako zeha in se igračka v postelji...ampak nič ne tuli. Samo dva pajsa sendviča še mam, pol pa gre tud ona jest...pol pa itak pridem še kaj nazaj.

Katmat...maš spet kake posebne želje danes?user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
7.8.2009 8:29:47   
KatMat
dons sem pa lena ko fu.ksa

< Sporočilo je popravil KatMat -- 7.8.2009 8:32:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
7.8.2009 8:36:25   
KatMat
nasa prdi ko zmesana...pa ji kupcek podrem ko jo podojim in pol k se zbudi pa se zmer prdi ko star konj

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
7.8.2009 8:44:02   
lananai

gutn morgn....

no pa smo te ugrabil se za en dan....a sem dobr stolkla cev???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
7.8.2009 8:45:06   
lananai
Tisa tud fuuuul prdi. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
7.8.2009 8:45:25   
lananai
Aja, tud vam dobro jutro! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Kdaj imeti drugega otroka?
jagodka7

Idealna razlika med sorojenci

1 leto (16%)

2 leti (31%)

3 leta (35%)

4 leta (8%)

5 let (5%)

6 ali več (6%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!