|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
6.8.2009 20:32:14   
lananai
Včeri je pa ena moja prijateljica rodila sinka! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
6.8.2009 20:36:58   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

kati kaj ti oblublaš že drugim, da boš slikce gor limala, če si še men tekače dolžnauser posted image user posted image

Hana je zaspala, čakamo da se zbudi, da jo okopamo....Jutri je pa petek, juhuhu, pa bo mož spet doma. Kok je luštno takrat....Zdej si grem pa nohte nalakirat. Na ognjeno rdečo, grrrrrrrrrrrrrr.....................user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
6.8.2009 20:39:59   
Anonimen
kaj pa drsalci na ledu??? nanje pa kar pozabljate! pa tako lepo so oblečeni!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
6.8.2009 20:49:40   
lake
Dudica user posted image user posted image za obletnico, in dober tek!!! Pa na tortico ne pozabt. Če se ti bo kolcal zravn mislmo na tebe ob tortici user posted image

Midva sva mela pa 8.obletnico junija, pa sva obadva pozabla. Jst itak še ma rojstne dneve pozabm user posted image

user posted image

Drsalci, ja men je tale Pluščenko ful všeč, samo kaj ko je nehu drsat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
6.8.2009 21:07:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Jst itak še ma rojstne dneve pozabm user posted image  

na Tajinega najverjetneje ne boš nikoli!

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
6.8.2009 21:19:18   
lake
Ja na njenga najbrž res ne par let, pol pa najbrž tud, ko bom stara pa še bolj pozabljiva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
6.8.2009 21:25:20   
Anonimen
user posted image

meni se je na začetku dogajalo, da sem Urbana poklicala Oskar,... ampak zdaj sem se že navadila,...
za rojstna dneva moram pa tudi malo pomisliti, ko imata takšna čudna datuma (11. in 24. 5.- si še mama težko zapomne)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
6.8.2009 21:25:57   
Anonimen
glavno da so del kombinacije na loto listku!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
6.8.2009 21:37:11   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

DUDI čestitke, pa kej dobrega si naroči..user posted image user posted image

midva sva mela obletnico in je pozabu sm ga mogla spomnt, no ja sam to ni obletnica poroke..tko da mu oprostim user posted image user posted image sam pol bom pa res bol stroga, ko se-če se poročimuser posted image

naša Taja postaja prava zahtevnica, se more kr po rokah nost,...user posted image ...jo moja sestra razvaja k jo ma skoz po rokah,....

razmišljam da bi naredila stran nemaramsvojetašče.com, user posted image user posted image user posted image user posted image zih bo mela ful fenic...user posted image ....

tolk .... pa še neki,........PACKE STEuser posted image user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaa!

Dudica, čestitke..lepo se imejta v 'tišini' user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

glavno da so del kombinacije na loto listku!

Ja pri nas tudi, sam kaj ko ni še nič prinesla ta kombinacija user posted image

Aja zoja, z mano v porodnišnici je bla ena punca s Podnanosa.

Grem ker moj rabi mašino user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
6.8.2009 21:39:37   
petrazg
O, babike žabike...
Bila v Šentvidu na kavici, je full sedla. Luka je bil pša skoz buden in se je skoz smejal. Smejkec mali. No, zdej pa spet spi... me zanima, kdaj bomo danes vstali?user posted image

Zoja... nova fenica... manj jo vidim raj jo mam...
Dudi... user posted image lepo se je tole tvoj spomnil...
Lake... eh rojstni dan pa ne pozabiš... te bodo vsi spomnili, da morš fešto nardit...
K.atja... moja dva že tudi spita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
6.8.2009 21:39:41   
Anonimen

letos je bilo 11 let,...

user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo user posted image user posted image

midva sva 30.julija praznovala 13 let

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
6.8.2009 21:41:30   
KatMat

letos je bilo 11 let,...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
6.8.2009 21:43:10   
KatMat
jest morm pa svojo zbudit....zdele ze tadolgo vlece,je pa ob 18.00 nazadnje jedla pol pa eno uro pa pol jokala tko da bo zihr lacna...lahko noc

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
6.8.2009 21:51:32   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

letos je bilo 11 let,...

bravo user posted image user posted image

To je pa že lepa doba punci user posted image user posted image user posted image
To so še srednješolske ljubezni, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
6.8.2009 22:13:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Grem ker moj rabi mašino user posted image

nič ročnega dela?

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
K.atja... moja dva že tudi spita user posted image user posted image user posted image

se prileže, ne? meni so tako ljubki, ko spijo,... v takšnih trenutkih bi jih lahko imela 10!user posted image
ponavadi sem jaz tista zadnja, ki gre spat in potem pokrijem nogice, ki zbcajo s sebe odejice,... moje najljubše večerno "opravilo"!

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

user posted image  to je bilo pa pred kratkim!

ne, ne,... pri meni ne. sem bila že polnoletna po ameriško!(user posted image ... zato pa govorim, da se bom morala kmalu odločiti, če bom želela še kakšnega otroka)

lahko noč, KatMat!

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
6.8.2009 22:19:55   
petrazg

ne, ne,... pri meni ne. sem bila že polnoletna po ameriško!(user posted image ... zato pa govorim, da se bom morala kmalu odločiti, če bom želela še kakšnega otroka)
lahko noč, KatMat!

O, v mojo skupino potem spadaš user posted image . Sem ravno danes na FB gledala malo letnice od majčic... to je sama mladina... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.8.2009 22:20:10   
Anonimen
vprašanje za tiste, ki že imate malo starejše malčke: kdaj ste jim "pustili" prespati drugje?

Oskar vsako noč spi pri meni (izjema so bile tiste tri noči v porodnišnici, ko je prespal pri moji mami, ampak tam je bil navajen na popoldanski spanec, ker ga je pazila...), danes pa mi je moj omenil, da bi bratova družina želela, da Oskar preživi vikend pri njih (brat je tudi Oskarjev boter)... Oskar se sicer z njimi počuti dobro, a vseeno se mi zdi, da je še prezgodaj.
sem premišljevala, da bi ga pustila kje prespati šele, ko bi sam izrazil takšno željo. ne bi rada videla, da bi mislil, da se ga hočem znebiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.8.2009 22:23:27   
Anonimen

lahko noč, KatMat!

O, v mojo skupino potem spadaš user posted image . Sem ravno danes na FB gledala malo letnice od majčic... to je sama mladina... user posted image user posted image user posted image

ja, jaz sem se v teh letih še iskalauser posted image  
sem imela dolgo otroštvo in malo podaljšano pubertetouser posted image
pa seveda moškega, ki ga je bilo potrebno prepričati, da imeti družino ni bavbav.user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.8.2009 22:28:29   
petrazg
K.tja... Anže je že bil že doskrat prespal pri babici in dediju. In ni bilo nobenih problemov. Julija je bil pri njima cel teden na počitnicah, in je užival na polno. Naslednji teden sta spet rekla naj pride, je bil mali čisto vesel. Res pa je, da se 100% angažirata in se malemu dogaja full, tako da nima niti časa včasih govoriti z mano po telefonu... user posted image Mi je  rekel: "Nima časa mami, Anže dela..." Je pa odvisno od otroka. Vprašaj ga. Če bo pa kriza, ko bo tam, pa po njega, da se mu ne zameri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
6.8.2009 22:34:33   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest morm pa svojo zbudit....zdele ze tadolgo vlece,je pa ob 18.00 nazadnje jedla pol pa eno uro pa pol jokala tko da bo zihr lacna...lahko noc

Tud jst sm jo mogla zdele zbudit, je bla cela panika, ampak ko se je  najedla je lepo nazaj zaspala. Lahko noč KatMat!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
6.8.2009 22:35:27   
lake
Jutri zjutri grem v Merkur v Btc, bo še kakšna tam, lahko gremo na tortice v Zvezdo. 

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.8.2009 22:37:24   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: elyy
blue: lepo se imej na dopustu..ane koliko je enih stvari otroških....mi smo imeli pouhno avto k smo šli na morje,pa to sam za 5 dni..pa je bilo noro!

sej mi gremo tud za 4 al pa 5 dni...

blue, lepo se mejte na morju!

sej ne gremo na morje-.. grmo k sorodnikom od mojga... mogoče bomo kej na morje skočil če se nam bo dal... samo dvomim, sploh ker je čez vikend gužva.. ampak kopalke mam pa za vsak slučaj spakirane user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: elyy
ktja: ti si taprava športnicauser posted image   

ne, ne to je Blueeyes,...user posted image

dudi, čestitke za obletnico! user posted image

se podpiš pod tole

Heh, midva sva pa oba pozabla na obletnico - 1. avgust. user posted image

a jih je že tok za vama al kaj?? he he.. tudi vama iskrene čestitke

čestitke user posted image  user posted image  user posted image

obletnice.. midva bova mela 13.10. 4 leta user posted image

sem šla prejle v BC zamenjat uno ograjco, pa sem drugo vzela.. pa za razliko sem še en bodi kupila user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
6.8.2009 22:48:17   
Anonimen
petrazg, saj pri mojih starših zdaj niti ne bi bilo problema,... se mi zdi. (takrat, ko sem bila v porodnišnici, je zvečer samo malo pojokcal, a ko so mu razložili, da sem v bolnišnici, je sprejel dejstvo = ponoči se ni nič zbujal, le zjutraj (ko se ponavadi pocrkljava) je spet pojokcal,... potem pa veselo v nov dan! ga pa nisem nič klicala, da ga ne bi begala.)

ampak zdaj bi prespal v hiši, ki je ni navajen (so le toliko oddaljeni, da so oni večkrat v Lj na obisku, ker imamo tu skupno babico, kot pa mi pri njih) - mogoče, če bi šli k njim na obisk, potem pa bi on izrazil željo, da ostanemo še malo in mu ponudimo možnost, da prespi... saj, ker so tam otroci, mu verjetno ne bi bilo hudega.

drugače pa večinoma želi biti pri mamici,... saj ni nujno, da se z njim igram, samo da sem v bližini, da ve, da se lahko vsak trenutek pocrklja ali potolaži pri meni. ali pa name zvali svojo slabo voljo in sitnobouser posted image user posted image

tudi ne vem, kako bo z vrtcem,... mi je zadnjič rekel, da ne bi šel v vrtec in me vprašal, kje bom jaz.
če bi šla v službo, bi sprejel dejstvo, da mora v vrtec, tako pa bo mu bo težko, ker bom jaz doma z Urbanom, on pa...
mi je mami predlagala, naj ga pripravim kot da bi šel v šolo... da je to obveznost, ki jo mora sprejeti s svojo starostjo. ah, pa toliko stvari se mu je nabralo v teh rosnih letih (se mi zdi, da sami ne-ji,...), zato ga ne bi obremenjevala še s tem, da prespi drugje,... potem pa sredi noči letela ponj.

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.8.2009 22:48:53   
lake
Grem pod tuš pa spat.

Blueeyes
Lepo se mejte na dopustu. Midva mava poln avto tud če greva samo za dva dni.

Lahko noč!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.8.2009 23:06:43   
Anonimen
lahko noč, lake!
pa tudi ostalim želim lahko in prijetno noč!

grem tudi sama v mižalčke,... (pa še prej pokrijem svoja malčka)

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kdo je izbral ime?
Erin

Kdo je bil tisti, ki je dokončno odločil o imenu otroka?

mati (22%)

oče (10%)

skupaj (68%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!