Februarka08
|
Jutro. Pri nas doma mamo mal štale, je taščo krava pritegnila v stegno in jo je moj včeraj pelal na Jesenice, zdaj ma bergle in more počivat, jutri more še 1x gor da ji kri ven spumpajo... nič fajn... še posebno zdaj, ko smo bli glih navajeni s tamalo in vsem, zdaj bo vse več ali manj na meni, pa kosila in vse, sploh ko imam takega zbirčnega tasta da je joj samo tuhtam kaj naj kuham... za znoret čez 14 dni gremo na morje (upam seveda ), dobr da sem že ta teden kuhala za v skrinjo, zdaj sem hotla začet mal cunje pripravljat za pa ne bo šlo, tako da me res čaka veselica septembra vse bo na kupu, sem danes zjutraj mojemu omenjala kaj in kako bo, se je samo za glavo držal... itak, še vse je treba narest, on pa tud kar čaka... saj bo si misli... zdaj bo mogu pa še pred šihtom hodit v štalo pa zvečer, pol pa men tamalo pomagat, pa................... mah, mal sem mogla pojamrat, upam da bo zdej kej bolj pazit bom mogla na naju z kolikor bom pač lahko, da bom sploh upala it mal na dopust tako komaj čakam mal osvežitve in drugega zraka, da se mi kle v tej vasi že kar mal meša dobesedno še 14 dniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii No, vsaj danes mi ni treba kuhat, ker tast časti pice, ker ima jutri roj. dan, tako da 1 dan manj tuhtanja kaj bo na šporgetu... Lepo nedeljo, moj je šel za delom, princesa je zunaj, jaz pa mal počivam...