|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
6.8.2009 11:23:43   
Februarka08
Skačica, skuham kavo, dam notri malo ruma in potem pomakam tiste baby piškote in jih zlagam v šalčke. Prej naredim sl.smetano+maskarpone kremo (to dobiš v lončkih v trgovini, jaz naredim do 3/4 gosto smetano, dam notri še maskarpone in do konca zmiksam). No, pol dam to kremo čez piškote, pa še 1x piškote in še 1x to smetano. Ko je ohlajeno v hladnilniku pa še mal kakava gor in je to touser posted image
Včasih sem pa mal drugač delala: s piškoti sem isto nardila, za vmesno kremo sem pa kupila Tiramisu kremo ki se dobi v trgovini, pol sem dala to kremo na piškote, pa spet piškote čez kremo in na koncu samo sl.smetano in je blo boljš kot to kar delam zdaj. Samo sem pa prej delala v tavelik pekač in se je bolj splačalo, zdaj pa naredim v te kozarčke, da je mal drugače in da se hitreje poje. user posted image Upam, da si kaj zaštekala toleuser posted image user posted image

S čim si pa ti filala rolado? Jaz sem jo zadnjič jedla pri kolegici, jo je nafilala s kislo smetano+orehi... ma je blo mljaski!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
6.8.2009 11:35:36   
skačica
jaz jo nafilam s kremo k jo zmiksam iz pol litra alpske smetane + Paradies creme od DR. Oetkerja- prašek vsujem v smetano. To namažem po biskvitu, dodam jagode iz kompota in rolado zvijem. Na izi, ampak dobr full.

Bom probala še enkrat tale tvoj tiramisu, ja. Mora bit dobr.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 527
6.8.2009 11:38:39   
manca
Februarka08, verjetno si jedla tole rulado:

SUPER ROLADA

6 jajc
6 žlic sladkorja
8 žlic mletih orehov
vanili sladkor
kisla smetana

Rumenjake, sladkor in vanili sladkor penasto zmešaj. Na vse to stresi trd sneg, dodaj orehe in narahlo zmešaj. Peci 10-12 minut. Ko je pečeno takoj namaži s kislo smetano in zvij.

Tiramisu pa delam kar s kremo, ki se jo dobi v trgovini. Če pa želiš za otroke tiramisu, pa piškotke pomakaš v mleko s kakavomuser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 6.8.2009 11:39:51 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
6.8.2009 11:45:15   
Aniiita
Jaz pa delam jagodni tiramisu..piškote pomakam v jagodni sok (preimuim od fruktala..tisti gost, ne že zmešan s čim)..kremo pa ito kot februarka..no, še tri rumenjake sem dajala noter,sam sedaj ne, ker ne jem surovih jajc ,pa na vrh naložim še nekaj zrezanih svežih jagod..  user posted image

Joj, zdej ste mi pa lušte nardile user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 529
6.8.2009 11:51:05   
Anonimen
Februarka ... Pridm na tiramisu user posted image user posted image user posted image

Pr ns je tut nenormalno velik os  user posted image

Cunce ... Mam bratca starga 2 leti pa 2 meseca in mi je mami dala njegove cunce, ampak so vse od 60 naprej, tko da sm kupla par bodijov pa hlačk 56. Sm pa s cunam že zdj preskrblena do 2. leta, sam je pa res, da bo pr ns user posted image , tko da bom lohk mal šla po trgovincah, pa kupla kj punčkastga, za dušo user posted image

EA ... ne bom je mela, bom mela rajš masko pa tist kar nudi porodnišnica

Kile ... Kok ste se kj zredile? Jst sm se 12kg, sam pa se mi razn na trebuhu ne pozna, tko da ne vem kje se skrivajo user posted image
Fajn po eni strani user posted image

Priimek ... pr ns bo pikica mela kr od mojga priimek, ni mi najbl všeč, sam mi tut moj ni, pa tut če bi bla jst tip, bi bla užaljena, če moja boljša polovica nebi hotla, da ma otrok moj priimek. Sej že ko se odločiš za skupno pot veš kaj vse pride zravn, tut priimek. Pa tut men se zdi da bogi otrok. Soseda je dala svojmu sinu 2 imena in 2 priimka ... to je šele user posted image . Je pa tut res, da se misliva nasledn let decembra (na 5. obletnico) poročit in jst prevzet njegov priimek.

Drgač pa sm se dons z  babco v MŠ pogovarjala in je rekla da ne bojo nč komplceral, če jst od 33. tedna že hodm v porodnišnico na pregledeuser posted image .
Moja user posted image je dons že od zutri tok živahna, da odklop, še v MŠ sm komi poslušala, ker se tok premika, sj nimam pripomb, kr nej, da vem da je ok, sam bl nežna bi bla lahko user posted image . Sj zvečer ni blo kj bolš, sm komi zaspala.
Komi čakam da bo oktober, da jo lahko pobožam, pa objamem, ne pa zdj k lohk samo bušija.

Neposredna povezava do sporočila: 530
6.8.2009 11:56:46   
boob
joooj punce a res morete že na vse zgodi zjutri o sladicah debatirat user posted image user posted image user posted image   no hb imam štrudl in sm se kr stem zadovolila.

Priimek . . midva sva poročena.Sva pa najprej razmišlala tudi o tem da bi jst prevzela njegov priimek (brez poroke). . .ampak je pa tko da moraš popolnoma vse stvari spremenit od spričeval pa vseh dokumetov in kar je naj huj rojstni list  . . . to pa definitivno odpade!!!!!
Tako da tiste ki mislite to naredit in vam ni problema spreminjat rojstnega lista, pa sam stroške zračunajte. Midva sva se odločla za poroko in to samo z pričami. . in popolnoma nobenim drugim, tudi staršev ne. Na začetku so bli njegovi mal šokirani, ampak so se pomirili. . moji so pa bli veseli da sva se tako odločla, ker sta isto onadva naredila. Pol sm pa zamenjala sam os.i. in vozniško.

Rozilu PDP imam 15.10. . .bom poklicala v PO in ti sporočim kako pa kaj. Jst bi šla tud zaradi tega v PO, ker je na pol poti. . . ker jst sm drgač iz GO . . .in je tudi res če me prime ob 15h za it rodit, bom prej v PO kot v LJ user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 531
6.8.2009 11:58:55   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Skačica, skuham kavo, dam notri malo ruma in potem pomakam tiste baby piškote in jih zlagam v šalčke. Prej naredim sl.smetano+maskarpone kremo (to dobiš v lončkih v trgovini, jaz naredim do 3/4 gosto smetano, dam notri še maskarpone in do konca zmiksam). No, pol dam to kremo čez piškote, pa še 1x piškote in še 1x to smetano. Ko je ohlajeno v hladnilniku pa še mal kakava gor in je to touser posted image

Februarka, a jajc pa nič ne daš noter? a je potem vseeno dober? ker tiramisu je moja najljubša sladicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 532
6.8.2009 12:12:28   
katrin***
Pozdravljene punce,

da mal pokomentiram zadevice:
-porodnišnica... bomo šli kar v Lj, ker se mi zdi da je čisto vseeno kje rodiš. Rodit bo treba v vsakem primeruuser posted image  Treba je bit pozitivec in mislim, da potem tudi vsi ostali tako ravnajo s tabo. Je mela moja kolegica eno bl šus babico pa jo je vseeno ubogala in na konc so ble ta huj kolegiceuser posted image  Verjamem da je težko v težkih trenutkih biti prijazen in nasmejan, vendar tudi njih razumem, da vsak dan doživijo boga in pol od user posted image  tko da jim čist nč ne zamerim. Kako bi se pa ve počutile, če bi vas nekdo skos kritiziral in nekam pošiljal - ne prov fino verjetno ne.
- EA, Ulitva... ne razmišljam o tem in sem velik optimist da bo meni to uspelo brez tega. S kakšnim smejalnim plinom in podobno pa že verjetno, kaj več pa ne. Al sm preveč optimist, da to ne boli toliko? Oziroma si niti ne predstavljam kako to boli tko da, kaj bom v tistem trenutku pa res ne vemuser posted image  Sm pa prepričana v psihično pripravljenost in pozitivno mišljenje z majhnim kančkom strahu, ker brez tega verjetno ne bo šlo. Prevelik strah pa seveda naredi svoje. Treba bo zaupat v osebje pa bo šlo, sej zato so pa tam.

- slingi, ipd... nisem razmišljala o tem, ker bomo uporabljali voziček - zato smo ga pa kupili user posted image

- priimki...user posted image bo nosil user posted image  priimek, ker se bova nekega lepega dne poročila (tak je plan), za sedaj pa ne mislim spreminjat svojega.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 533
6.8.2009 12:33:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Februarka, a jajc pa nič ne daš noter? a je potem vseeno dober? ker tiramisu je moja najljubša sladicauser posted image

ne, nikol jih nisem dajala, zdaj mi to še prav pride ker jih ne smemuser posted image user posted image

Vse ste vabljene, kar priditeuser posted image če vas bo pa več, pa naredim cel pladenjuser posted image user posted image

Manca, ja, to je blo to, njamiuser posted image
Skačica, a ti kdaj rolada počiuser posted image ker meni se je že nardilo in sem bla samo slabe volje, tako da zdaj je sploh nimam več volje delat, čeprav je bla vedno dobrauser posted image samo počena mi ne izgleda in bi jo najraj v koš vrglauser posted image user posted image

Danes smo pa res pri slaščicahuser posted image ja no, mormo tud kaj takega, ko bomo dojile, se bo treba pa nazaj držatuser posted image tako da zdaj navaliteuser posted image tamala spi, jaz pa še mal ležečki, potem mam pa kopalnico za pospravit, po kosilu pa še povsod pometem, da me ne bo sram pred kolegicamiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 6.8.2009 12:34:56 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 534
6.8.2009 13:00:36   
stuhica
oh babe sploh vas ne smem brat mi gre kuj cuker gor ob takih dobrotoh in receptih....Vam je fletn user posted image user posted image user posted image  jaz pa lahko zraven sline cedim...user posted image user posted image user posted image

No sej je lepo da si mal recepte izmenjate od mene jih ne pričakujte ker zdej sploh mislit nočem na kaj sladkega....

Morm vsak teden sporočit rezultate svoji diabetologinji, tako da vprašanje časa kolk še zdržim brez inzulina....user posted image user posted image user posted image Žal je pa č tako...

se še javim lep pozdrav

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 535
6.8.2009 13:06:09   
majakla

Moje drage "babe", HVALA LEPA,
zdaj pa sem lačna 100/uro, pa bi
kar kak tiramisu in rolado za kosilo,
to bo moja mami vesela. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
6.8.2009 13:13:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Moje drage "babe", HVALA LEPA,
zdaj pa sem lačna 100/uro, pa bi
kar kak tiramisu in rolado za kosilo,
to bo moja mami vesela. user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Stuhica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 537
6.8.2009 14:47:25   
Aniiita
ja, jst sem že zavila do bližnjega marketa..pa niso meli mascarponeja in jagod.. tako da vseen nič dns pri nas user posted image

Boob, sej se jaz nisem niti zanimala koliko bi bilo spreminjanja, če bi vzela njegov priimek zraven brez poroke..bolj razmišljala o opcijah. Če se pa poročiš, pa potem ni potrebno vsega tega spreminjat ali kako?

Neposredna povezava do sporočila: 538
6.8.2009 15:04:29   
september25
Hej, punce! da se po dolgem času še js mal javim...
Naša štručka veselo miga, brca in kolca, še vedno pa ne vemo kaj skriva med nogami, na zadnjem pregledu spet ni blo videt.
Drgač pa veselo cunjice perem, dost jih mam v beli barvi, drgač pa vse v nevtralnih barvah. A je že katera kupila kak kompletek za prihod iz porodnišnice? Ne vem zakaj, ampak vseskozi imam občutek, da me bo to dete prehitelo, da še ne bom imela urejenih vseh stvari. Tako da zdaj vsak dan po malem nekaj pripravljam...

Vsem želim lep dan, dobro se naspite, če se še lahko!
Redno vas berem, se bom potrudila, da se vam večkrat javim!
Lp

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 539
6.8.2009 15:23:33   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

ja, jst sem že zavila do bližnjega marketa..pa niso meli mascarponeja in jagod.. tako da vseen nič dns pri nas user posted image

Boob, sej se jaz nisem niti zanimala koliko bi bilo spreminjanja, če bi vzela njegov priimek zraven brez poroke..bolj razmišljala o opcijah. Če se pa poročiš, pa potem ni potrebno vsega tega spreminjat ali kako?

če se poročiš in vzameš njegov priimek, spremeniš sam tiste dokumente ki jih pač moraš (os.i., potni list, zdravstvena kartica, vozniška . . ). Če pa hočeš samo spremenit priimek, moraš pa komplat vse. . .se pravi da si popolnoma nova oseba (al kako naj temu rečem :) ). . več komplikacij.
Raj pejta pa se eno soboto oz sredo poročita. . pa še ti boš Ga. XXXX  (no to je moje mnenje.
Midva sva tud cincala kaj bi pa kaj nebi. . on je reku da otrok nebo imel dva priimka, jst pa da nebom edina z svojim priimkom. . no pol pa ni preostalo nič drugega kot da se poročiva user posted image  (sva bla pa oba trdno prepričana da se nikoli nebova poročila user posted image  )

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 540
6.8.2009 17:05:26   
spelka12
Na hitrico da ne boste mislile, da me ni več med vami. Z malim (ja fantek bo) se imava super. Prejšnji teden je imel 1150g. Obrnjen pa ni še nikamor, ker je tolko živahen, da se cel dan samo obrača in brca.
Hrbet in kolki me bolijo kak teden, zreedila pa sem se za 3kg.
Cunje nimam še niti ene, od opreme pa samo vozek naročen, pa še ta pride šele septembra. Sem pozna aneuser posted image . Vidim, da ste ostale že kar dobro pripravljene na vaše malčke.
Božajte bušije še naprej pa čimmanj bolečin in čimveč nežnih brcik.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 541
6.8.2009 17:05:48   
rozilu

Jaaaa, kaj pa jajca? Jaz vedno delam tiramisu z jajci in... mah, sej ponavadi sem bolj skromna, samo bi rekla da boljšega od svojega še nisem jedla user posted image user posted image user posted image

No jajca so pa tudi razlog zakaj ga že nekaj časa ne jem user posted image . In v pon. je prinesla sodelavka za RD ravno tiramisu, pa je pozabla, da jaz ne smem surovih jajc... Ker pa ste mi vzbudile hude gušte, bom pa mogoče tudi jaz naredila po februarkino - mascarpone + smetana, pa bo že moglo bit OK user posted image

PS: se pa spomnim na enem mojem pikniku, ko je bila ena kolegica noseča, jaz pa naredila tiramisu z jajci - in ona nič komplicirala ampak pojedla in obliznila krožnik - pa je zdravnica (gastrologinja user posted image ). Ona že ve... jaz si pa ne upam, pač

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 542
6.8.2009 17:08:04   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: boob

(sva bla pa oba trdno prepričana da se nikoli nebova poročila user posted image  )

Haha, midva sva še vedno. In kakor vem, bo tako ostalo, on si ne bo premislil, ker so mu to le nepotrebne formalnosti (jaz se pa strinjam z njim user posted image ). Grem pa z veseljem na kako lepo poroko user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 543
6.8.2009 17:09:56   
karmen b
Oj!

No kar se tiče priimka, se raje ne spuščam, v debato, ker mojih želja moj dragi ni upošteval in zadnjič,. ko me je resnično razkuril, sem me že skoraj odločila, da se bo otrok pisal po meni in pika. No vseeno še vedno upam, da se bova enkrat poročila in bomo družina z enakim priimkom. Gre mi pa na živce, da se bo otrok pisal drugače, kot jaz in če bom hotla z njim čez mejo drugo leto, je bolano, da moram s seboj nosit roj. list v dokaz, da je otrok moj. Mi je pa moj v zajebanciji reku, da na uradu brez težav lahklo spremenim priimek, pa sem misla, da mu bom vrat uavila, ker si zaslužim kaj več.ž
Predlagal, je tudi, da ima lahko otrok dva priimka, ampak meni že dvojna imena niso všeč, kaj šele priimki. Pol naj bo pa punca, pa se bo poročila, pa še moževega vzela za zraven in pol ma lahko kar tri. No zdej mal pretiravam. Sam to me pač razkuri, ker sem zelo tradicionalna oseba in verjamem v zakon in se želim poročit, ker mi je všeč misel na to, da imam ob sebi moža in ne fanta, partnerja, ljubimca in ne vem kak izraz bi še lahko uporabla za nezakonskega moža.

Naročila sem se na 3D....komaj čakam; se pravi za razpredelnico, če jo bo kdo pisal: UZ3D imam 14.8.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 544
6.8.2009 17:12:39   
Aniiita
Boob, hvala za info. Mi je sicer čuden ta sistem, ma dobro.. Saj jaz bi itak ta priimek k svojemu dodala- v vsakem primeru, tudi če bi s eporočila.. nevem zakaj si pol enkrat čist drug človek, enkrat pa pač ne user posted image Boo?

Ma samo v sredo se it poročit zato da bomo imeli isti priimek pa meni ni blizu..če bi se poročila, bi se tako, da bi bil to najin poseben dan, drugače pa ne (vsaj sedaj tako razmišljam). Mi je poroka vseeno bolj romantičen dogodek kot kaj drugega..čeprav vedno bolj vidim, da je precej stvari potem lažjih (glede papirjev mislim..).

Ah, saj pomoje se bova enkrat, imava oba željo,čeprav zelo pomembno nama pa ni.. user posted image

Karmen b, saj če je punca vzame lahko potem samo moževega, brez vajinih (ob poroki)..torej tu ne vidim problema. Meni tudi ne bi bilo všeč, da imam jaz popolnoma drugačen priimek kot otrok..in moram slučajno še kje s papirji zaradi tega dokazovat, da je sploh moj! No, moj user posted image ne komplicira, da bi imela punčka oba priimka, tako da menda bo kar tako.

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 6.8.2009 17:16:22 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 545
6.8.2009 17:39:35   
ninasiki
ojla kako smo men je tooook vroče da je za znort sm se a zdele somnla da ni naše male mrauljice da bi nam razredelnico zrihtala in sm jo seveda ker mam ceu židan cajt hotla jst zrihtat ampak jo ne znam user posted image user posted image user posted image  tko da če jo zna kira druga al a naj mi pove ena kako pa jo bom jst

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 546
6.8.2009 18:35:04   
boob
bom jst probala zrihtat razpredelnico. . . upam da mi rata

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 547
6.8.2009 18:40:16   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Jaaaa, kaj pa jajca? Jaz vedno delam tiramisu z jajci in... mah, sej ponavadi sem bolj skromna, samo bi rekla da boljšega od svojega še nisem jedla user posted image user posted image user posted image

No jajca so pa tudi razlog zakaj ga že nekaj časa ne jem user posted image . In v pon. je prinesla sodelavka za RD ravno tiramisu, pa je pozabla, da jaz ne smem surovih jajc... Ker pa ste mi vzbudile hude gušte, bom pa mogoče tudi jaz naredila po februarkino - mascarpone + smetana, pa bo že moglo bit OK user posted image

PS: se pa spomnim na enem mojem pikniku, ko je bila ena kolegica noseča, jaz pa naredila tiramisu z jajci - in ona nič komplicirala ampak pojedla in obliznila krožnik - pa je zdravnica (gastrologinja user posted image ). Ona že ve... jaz si pa ne upam, pač

rozilu, to bo pa tekmovanje...ker jaz tud boljšega tiramisuja od svojega še nisem jedlauser posted image vabljene pa vse oktoberke da ocenijouser posted image
no, da me ne bo samo hvala ostalih sladic pa itak ne znam narest, sem bolj za kuharijo kot peko

februarka, zdaj mi gre pa že cel dan po glavi, sem ravno prejle mojemu jamrala kako bi ga jedla in je rekel, če mi ga gre iskat pa sem rekla, pa kaj ko bi jedla samo mojega...
no, jaz sem ga nekajkrat v nosečnosti naredila tudi z jajci, kupljenimi iz trgovine ne kakšnimi domačimi od kmetov, ker so itak pregledani, no zdaj pa ko je malo bolj toplo pa več šans za salmonelo ga raje nisem več delala...ga bom pa kmalu po februarkinem receptu, ker res nisem pomislila, da bi ga naredila brez jajc, ker se mi res sline cedijo...

< Sporočilo je popravil tane -- 6.8.2009 18:46:57 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 19:21:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 549
6.8.2009 19:46:00   
boob

[user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia  (?) MB                               (2 , 1 )               ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5 , 4 )             ?? 

01.10
nincika (24)  MB                            (1 , 0              ??
maayaa 
(27) KR                           (1 , 0 )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2 , 1 )           ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (? , 1               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1 , 0 )               5.8
malaMravljica  (30)                     (2 , 0           11.8.
majakla 
(30)  MB                         (2 , 0 )        
   4.8
bony  (30) N Go                            (1 , 0               ??
maj2009 
(25)  Domžale              (2 , 0
)          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1 , 0 )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2 , 1              ??
skačica  (28)                                  (2 , 1         ?? 

05.10.     
emaa  (32)                                     (? , 2             30.7
ninčy  (27) Domžale                     (1 , 0           21.8

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2 , 1 )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2 , 1 )           ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2 , 0                ??

09.10
pravoda  (25)                                (1 , 0 )           11.8 

10.10
mng  (24)                                      (1 , 0 )                ?? 

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                       (1 , 0 )             ??
september25  (25)Štajerska       (1 , 0 )            ?? 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2 , 0            ?? 

13.10
tršica   (30)   CE                             (2 , 0              19.8
rolika  (24)   MB                             (1 , 0 )           24.8
rakica2   (35) Tolmin                    (4 , 2 )           7.8

14.10   
katrin***   (25)  Grosuplje           (1 , 0              11.8
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2 , 1 )              14.8

deja*  (21)                                      (1 , 0 )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1 , 0   )          25.8

karmen b   (28)  Dobrova             (1 , 0              2.9/3d 14.8 
Meliitak   (32)  KR                          (1 , 0            18.8/MV10.8.
Majcy_m   (23)                              (2 , user posted image           31.8
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5 , 3             ?? 

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2 , 1 )             3.8, 28.8 APN  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1 , 0 )              ??
ninasiki   (25) Litija                       (1 , 0 )            31.8

18.10
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1 , 0           7.8

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1 , 0 )               24.8.

20.10
palegia30   (30)  LJ                        (? , ?                11.8.
lunika   (26) Velenje                     (? , ?                ??

nosečka25  (?)                               (1 , 0           ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1 , 0           4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2 , 1 )               1.9
sonncnica   (28) Sežana                (1 , 0              ??
Pika Zoja   (29)                              (? , 1 )               ??

22.10
Aniiita   (25)  Kras                          (1 , 0 )          12.8
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1 , 0 )            
20.8
Crystall   (25)  Posavje                 (1 , 0 )         
4.8
surya   (30)                                     (? , 1 )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3 , 0 )           14.8,UZ18.8

HelloKitty1   (29)  LJ                      (1 , 0 )           ??
smejčica   (23)  MB                         (? , 1 )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2 , 0 )            ??

LINDI   (32)  Domžale                     (1 , 0        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1 , 0              ??
mashi   (30) KR                              (1 , 0 )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1 , 0 )             6.8

griseldis  (29) Kamnik                   (1 , 0             ??
Emilly  (29)                                    (1 , 0 ) user posted image         31.8

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1 , 0 )          19.8
efika   (30) Koroška                       (1 , 0 )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2 , 0 )             11.8
Tailor 27   (?)  LJ                            (3 , 2              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2 , 0 )            3.8, uz30.7

26.10 
manca  (27)   KR                            (2 , 1             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1 , 0         24.8

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2 , 1 )           ??
drobtinica29  (29)    MB                 (2 , 0 )          ??

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2 , 1 )              ?? 
toba  (33)                                       (2 , 1 )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4 , 1 )             12.8

Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5 , 3             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4 , 2            12.8

31.10
TRIŠ  (30)    BK                              (4 , 3 )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2 , 1              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1 , 0 )          25.8

SKUPAJ: 78 oktobrk 

11 x    
               19 x     
               49 x    

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimna ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 ,

tincci 

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO
                     DRUGAČE SE ZELO TEZKO 
                       LOCI PODATKE OD TEKSTA

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.