Aniiita
|
živjo punce, da še jaz malo pokomentiram preden grem k delu za diplomo.. cunjice- ja, saj je prav, da se ima tudi kaj malega..vendar glede na to, da sva bila midva oba ob rojstvu že 56 velika (in tudi sedaj nisva med majhnimi) predvidevam, da bo mogoče tudi dojenčica velika, zato ne želim delat zaloge teh cunjic..raje potem dokupim, če bo manjša. Rodit sem se jaz že odločila, da bom šla v Postojno.. mam tudi G tam in blizu mi je, pa še dobre kritike navadno imajo. Epiduralne nimam namena vzet, čeprav mi je G zadnjič rekel, da naj bi vseeno šla na predavanje- za vsak slučaj. Ma,na predavanje lohk grem, znanje vedno prav pride, samo me resne vleče. Priimek: Rozilu, res isti problemi , midva sva se pol včeri še mal pomenla o tem..in sem se tudi jaz že kar odločla, da bo pač imela oba, pa verjento isto krajše ime..Jaz pa ne bom potem komplicirala z mojim priimkom. Crstall, voziček je tudi meni super! Bi ga kar mal pelala okrog Mi je všeč, ker s emi zdi, da je malo višji od običajnih in pri mojih 177cm pride to prav.. Sam bi te pa neki vprašala- si poskusila fiksirati gor košaro? kaj se tvoja tudi malo guga, če z roko poskusiš premaknit? Saj je po svoje kar logično, da če je pritrjena na dveh mestih na sredini, da je težko trdno na mestu glede na dolžino, vendar me vseeno zanima. spanje- meni je tudi težko spati na boku..ker sem vedno na hrbtu prej..in slabše spim, vendar na hrbtu več ne gre..še dobro, da imam blazino za dojenje v pomoč, drugače res nevem koliko bi kaj spala,že tako se zbudim vsako noč in navadno mi je vroče, pa lulat moram it.. pa opažamzadnje čas,da me kolki bolijo zjutraj in križ. Boli to še katero? Ker se mi zdi, da bi znalo biti povezano s tem položajem med spanjem..nevem
|