|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
5.8.2009 20:04:46   
boob
tane jst razmišla o epiduralni. . . v PO. .. sam zaenkrat sam razmišlam. . bi mogla poklicat da sploh vidim kako to gre. Na njihovi strani piše da so predavanja oz tečaj vsak petek 13.30, sam nevem al lahk prideš kr tja al se moreš prej najavit.
A ti misliš za Lj al Po?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.8.2009 20:25:19   
tane
Crystall, boob, jaz sem iz LJ, ampak bi šla morda raje v Kranj, ,kjer je tud 24ur na voljo kot v Postojno, ker je le malo bližje...sam ne vem pa ali moraš na kako predavanje ali se naročit?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.8.2009 20:34:03   
Februarka08
Tane, vem da v KR obstaja predavanje in da morš it. Ker sem zadnjič vidla en kup user posted image k so šle z tem dr. ki predava o epiduralni v predavalnico... najbolje da pokličeš in se pozanimaš...

Sem se prijetno najedla prejle, sem mislila da bom vse vase stresla kar sem vidla pred sabouser posted image user posted image user posted image zdaj me pa neki glava hoče bolet...  nič, grem pod tuš, pa se mogoče potem še kaj javimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.8.2009 20:38:32   
tane
O Februarka, super za to informacijo bom poklicala.

boob, ti pa po mojem tudi najbolje, da kar pokličeš v Postojno kako in kaj...

jaz še nisem 100% ampak bi si pa želela imeti vsaj to možnost...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.8.2009 21:45:34   
ninasiki
ojla

kako smo men je vroče za znort bi šla najraj kr v bano z mrzlo vodo spat user posted image user posted image  zjutri pa trda k kamn bi me moj kr v krop vrgu da bi se skp sestaula user posted image user posted image user posted image  sm pa glih spakirala in prpraula tko da če se jutr al pa pojutrišnjem še kej spomnm tko k recimo ta trenutek kopalke za mene a si predstaulate da grem na morje brez njih sfuzla se mi dol......evo mene nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa sam še tuhtat če mam use user posted image user posted image user posted image

jst pri porodu samo kake protibolečinske infuzije al kako to gre tist kar je pač v meji narmale nobene epiduralne da pol nimam fealinga a sm rodila al ne pa to je stvar k jo je treba tirjat za neki kar si neskončno želiš bomo pa tulil po porodnišnc da bom celo zbudila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej naslednjič k se pr žabarju dobite bom pršla boste vidle kok mam močn glas sam k se že smejim me vsi slišjo tko da bojo mel ornk orkestr user posted image user posted image user posted image user posted image

jah to je za dons z moje strani bodte pridne lepo ajite pa kej lepga sanjite

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.8.2009 21:54:49   
skačica
čer!

Evo, čas za računalnik. Sem ravno spekla rolado in jo nafilala, zdej se vse skupaj hladi v hladilniku. 

tane- ja, tudi jaz razmišljam o EA, ampak samo razmišljam. Bi morala v PO ali KR, do tega mi pa ni ravno. Verjetno bo ostalo res samo pri razmišljanju.

št. cunjic- jaz pa mislim malo drugače. Moja Iza se je rodila 51 cm dolga in je nosila 56 kar dva meseca ali pa celo še dlje, čeprav je čisto ok rasla iz meseca v mesec. Ampak HM ima tako ali tako večje cunjice(bodije sem imela pa skoraj samo njihove na preklop) in so res dolgo uporabne. Ne vem, jaz sem zdaj še kar nekaj dokupila v št.56, ker sem kar nekaj Izinih cunjic podarila- neki mamici, ki jih je nujno potrebovala in pa materinskemu domu. Pa tudi v št.62 imam veliko cunj za kasneje. Praktično imam vse tam nekje do 6-ih mesecev, kupovali bomo le še kaj za šminkouser posted image .

slingi, vreče, štorklje- tiste, ki boste to uporabljale, za kaj se boste odločile? Jaz sem bila najprej ziher za sling, zdej sem pa na škratkovi strani gledala tele vreče ali pounche in so mi še najbolj všeč, ker so zelo preproste za uporabo. Verjetno bom res kar to naročila.

spanje na boku- jaz prej nikakor nisem mogla spati na levem boku, zdaj zadnji teden mi pa tako najbolj paše in sem prav vesela, ker s tem dobro delam tudi moji punčki.

Aja, še to: Iza zadnje dneve govori, da imam v trebuhu punčko po imenu Ema. Ne vem kje je to pobrala, def. pa Ema ne bo, ker je že od bratranca hči pa tudi svakinja je svoji hčeri dodala še eno ime, poleg prvega- Ema. Se pravi, nemogoče, ampak me pa zanima kje je pobrala Emo.

Lahko noč.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.8.2009 21:54:56   
karmen b
No super rižkoo....hvala za informacijo...rok mam 15.10......še vseeno greva na sokec lahko drug teden user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 507
5.8.2009 22:11:48   
rozilu
Ojla,

ravno s kopanja in "večerje" (čokolešnik user posted image )... vas moram še prebrat za cel dan nazaj... user posted image Samo da prej pozdravim če je še katera budna in štefna po forumu.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.8.2009 23:07:39   
rozilu
Anita, midve imava podobne težave user posted image :

- Naslovi - kje prijavit otroka in sebe.  In meni se zdi, da je glede bolniške in ostalega važen stalni naslov, ne pa začasni - nisem pa sigurna.

- Priimek - no jaz sem že odločena, da bo dojenček imel kar oba, tako kot pri Roliki user posted image Tako da bo ime pač malo krajše (verjetno 4 črke). Priimek bo najprej moj in potem njegov.  Ja, midva se pač ne misliva poročit in jaz ne mislim jemat njegovega priimka - mi je moj bolj pri srcu user posted image ...

Majakla - tebi pa user posted image za skorajšnjo poroko. Jaz grem tudi tisti dan na eno, maaa bo luštno, ne? user posted image

Emilly - se ti kmalu pridržim v LJ user posted image . Samo verjetno bom počakala še na porod (glede na to, da v LJ ne dobiš tistega darila od občine) in se potem uradno preselila. Majcy_m in manca sta me pa verjetno narobe razumele (oz. jst nisem napisala): moj dragi je v LJ in jaz se bom prijavila k njemu (tud zaradi vrtca in teh bolniških), sicer pa sem trenutno v Piranski občini, kjer pa dobim to darilo (250€). Samo moram tudi otroka najprej prijavit sem... pa pol oba preselit v LJ user posted image A se to splača delat za ta denar pa ne vem. Sicer jaz bi itak imela strošek z novo osebno, otroku pa jo ne rabim takoj naredit, ne? Še kaj moraš plačat pri preselitvi?

Abdominalna dekompresija - to se mi sliši kar fajn. Ker moje noge so vsak dan  večja katastrofa. Vedno sem imela tako tanka stopala in gležnje in tudi čevlje imam vse take... Zdaj pa ne morem nič več obut, še s kakimi bolj elegantnimi japonkami imam probleme user posted image . Bom vprašala še mojo G na nasl. pregledu in probala it, če bo kaj časa.

Rižko - a levi bok da je boljši? Jaz pa skoz na desnem - oz. na tem zaspim, pol grem malo na levega in zjutraj spet na desnega. Bom probala obratno. Sej na desnem je pa pogosto tako, da me user posted image začne malo žgečkat (tako kot zdaj....).

Tane, Crystall, in boob- jaz tudi razmišljam o PO. Tja bi šla ne toliko zaradi epiduralne, bolj zaradi same porodnišnice... pa še na pol poti od ene in druge družine je. Za epiduralno pa itak nisem zihr, ma fajn je met to možnost odprto. Boob kdaj maš ti rok, mogoče se pa tam še srečava user posted image . Sem pa zdaj prebrala v enem Mojem malčku od lani, da poleg predavanja ob petkih pride user posted image k anesteziologu na pogovor v 35 ali 36 t. Boob, če boš kaj izvedla me obvestiš? Jaz sem sicer mislila te zadeve rihtat ko bom na dopustu (torej septembra), ma ne škodi kaj prej zvedet user posted image . Tane - sicer ne vem s katerega konca Lj si, ampak z Viča je do Po res hitro, pol ure (štopam vsakič ko grem mimo user posted image ). Če je giužva bi rabla do Lj porodnišnice skoraj toliko...

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.8.2009 23:20:34   
rozilu
OK, zdej me maste pa že dovolj, ne? user posted image Samo še to pokomentiram, pol pa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: skačica
slingi, vreče, štorklje- tiste, ki boste to uporabljale, za kaj se boste odločile? Jaz sem bila najprej ziher za sling, zdej sem pa na škratkovi strani gledala tele vreče ali pounche in so mi še najbolj všeč, ker so zelo preproste za uporabo. Verjetno bom res kar to naročila.

Svakinja mi je (kar brez da bi me vprašala) nabavla pestunjo MiniMonkey (http://www.minimonkey.com). Kam zdaj to spada v kategorijo od skačice ne vem... V glavnem sem sprobala na enem plastičnem dojenčku, pa mi je malo čudno - itak me je kot prvo oviral trebuh, kot drugo pa v joško tiščala una trda plastična rokica user posted image , hehe. Ma ni tako slabo in bom na user posted image kar sprobala. Sicer pa sem mislila še kako od teh stvari sprobat (od oka mi je bil najbolj všeč sleepy wrap, ker ga daš simetrično na obe rameni).

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.8.2009 1:08:39   
frrrr
dekompresija... sem že gledala mau, ampak se mi zdi 10x it kr mau preveč. sem lena in se mi ne da vezat na neko zadevo. če bi mi pa noge zatekale, bi pa zihr izkoristila. je pa itaq brezplačno za vse, ki imajo osn. zdravstveno zavarovanje.

ea... nisem kdaj razmišljala o tem.

cunje... si še nisem vzela časa, da bi kej pogledala kaj sploh imamo in kaj nam manjka... bom verjetno septembra začela s pranjem in zlaganjem v omaro.

naslovi in priimki... kolkr se spomnem, je kr neki komplikacij, če ni vse isto... vsaj nama se je zdelo vsega preveč in sva se šla kr poročit user posted image

urejanje papirologije... bom uredila konec avgusta, da ne bo treba prevečkrat skakat na csd. joj sem lena user posted image

mož bo prisoten pri porodu, če bova pravočasno dobila varstvo za sinčka.... odvisno torej od situacije. ima pa na seznamu svojih dolžnosti, da uredi papir za prisotnost pri porodu. v to se ne vmešavam, ker je že prvič to sam štimal (po porodu user posted image ). želje obeh so, da bo tam.

naš mali si je zaželel darilo od dojenčka. no mau sem ga spraševala, če bi mu blo všeč, da mu dojenček kaj prinese. pa je trebuščku hitro povedal, da mu mora prinest zaščitna očala za delat user posted image zdej so v vrtcu sami mojstri mihe user posted image no, od orodja ima doma kar precej, tut predpasnik in rokavice, zaščitnih očal pa res še nima user posted image

zdej pa počasi na drugo rundo spanja... prva kitica je že odspana, nekje 3 ure sem že spala to noč user posted image
lepe sanje!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.8.2009 6:11:25   
Crystall
Dobro jutro!

In sem prva user posted image . Že pred 6h pokonc user posted image . Bi še spala, pa ne gre več.  Danes me čaka čistilna akcija, da mal stanovanje uredim in čekiranje ebaya, če bom kaj fajnega dobila, kar nam pač še manjka.

Jz bom rodila v nm, kjer imajo tudi epiduralno 24ur na dan. Bom pa poklicala v 32. tednu - mi je tako ginekolog rekel. Morm pa še poklicat za matične celice, da bi jih dala v javno banko. Dragocena tekočina in če pridejo komu prav - hvalabogu.

Aniiita ... kako si zadovoljna z mutsyjem? Men je enkraten voziček. Komaj čakam, da bomo z malim šli k moji družini v Francijo in potem še gor v Luksemburg (čudovito mestece) na en ornk sprehod.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.8.2009 7:22:13   
Anonimen
Dobro jutro...

No mene je danes poleg budilke za službo, zbudil še krč in pa spet špikanje v nožniciuser posted image . Sem se komaj privlekla do sem..no pripeljalauser posted image  

Drugi teden sem si vzela 1 dan dopusta in greva z dragim za vikend na morje..komaj čakam, ampak se še ne morem preveč veselit, ker je najprej pregled in upam, da bo vse ok. Tako, da od danes naprej ne bom jedla nič sladkega ( se vsak dan malo malo prekršim). No saj od kar so mi rekli, da imam rahlo povišan sladkor sem se zredila 0,5kg ( v torek bo 4t od izvida).

Glede EP : jaz jo ne bom uporabila. Najprej sem mislila ulitvo, pa jo nimajo več v Kranju, potem sem pa začela brati knjigo Modrost rojevanja in sem se odločila za naravni porod oz. pač s tisto osnovo, ki ti jo dajo pri bolečinah. Upam, da bom zdržala, drugače boste pa vse vedele od primork do štajerk, ker se bom tako drla, če bo hudo. Čeprav sem zelo tiha, kadar me kaj boli ali pa tako. Kr ne morem dati vn iz sebe. Verjetno pri rojevanju to ne bo problemuser posted image user posted image

Glede slingov,... se bom pa potem zanimala, če bom dejansko kaj rabila. Sedaj trenutno to ne razmišljam...bo pa dragi potem malo več letal po trgovinah ( se je že javil ).user posted image

Nič gremo sedaj delat, se še kaj oglasim. Lepo se imejte punce...

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
6.8.2009 7:31:38   
karmen b
Dobro jutro...no zadnje dni vas hodim samo še pozdravljat, ker nimam nobenega časa, berem vas pa zelo na hitro.

Naj samo povem, da sem mela včeraj pregled in je vse super fajn. Naša buča ima menda švoh 1500 g, kar je menda povprečje za 30t. Ostale mere težko napišem, ker moj zlati g tako zelo grdo kraca, da ne vem, za koga je to napisano v materinski, ker noben bog tega ne razbere. Obrnil se še ni in mi je g naročil, naj bo to prva stvar na naslednjem pregledu, ki ga moram spomnit, da pogleda. Sem pa vidla obrazek in se mi je zdel tako zelo lep, da se moram danes hitro naročit na 3D, da ga še moj vidi, pa seveda tudi jaz bolj v lepi in čisti izvedbi. 

Naslednji pregled imam 2.9.

Zdaj pa letim v službo...upam, da bo za vikend več časa za vas drage so user posted image

Pa lep dan vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.8.2009 8:07:04   
rozilu
Karmen - fajn za pregled.

Mene pa zdaj vedno bolj mika 3D... ker user posted image že ful časa nisem vidla. Se bo treba kar odločit, da ne bo prepozno, ne?

Ponoči sem sprobala levi bok, sicer sem težko zaspala, ampak potem mi je pa ratalo kar celo noč (enkrat do zjutraj) tako ostat user posted image .

Zdaj pa še zmažem zajtrk pol pa v hop službo. Se beremo popoldan

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.8.2009 9:34:24   
tane
skačica, ja jaz tudi mislim kupit še nekaj oblekic manjših št., ostale na srečo dobim od prijateljice, v MŠ so nam rekli kupovat št.62 ampak najin korenjaček sigurno nima biti po komu tako velik...

slingi, vreče itd. jaz sem nameravala kupit babybjorn nahrbtnik:
http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/products/

ampak mi je zdaj prijateljica povedala za ergobaby, ki je tudi bolj na sling varianto in baje boljši:
http://www.ergobabycarrier.com/

sem malo na forumih gledala pa bolj hvalijo ergobayb, no bokm videla itak se ne mudi ker takoj ga itak ne smeš preveč dolgo noter nosit, jaz ga pa za sprehode rabim pa bomo že potem

rozilu sem iz šiške ampak moj pravi, da do PO traja dlje kot 30 min. no do KR je res 15min, če je nuja...sem že sprobalauser posted image saj še ne vem tudi PO puščam kot možnost

a to ste videle naše porodnišnice:
http://bibaleze.si/iskanje/na%C5%A1e%20porodni%C5%A1nice

Crystall, ja za NM sem slišala, da je zelo v redu porodnišnica.
jaz tudi nameravam darovati matične celice v javno banko

karmen b, glede položaja otroka se ne sekirat,k nam so v MŠ rekli, da do 36.tedna naj bi se obrnil

a zadnje čase vsem na pregledu pogledajo veliksot otroka, meni so nazadnje na MF, na pregledu mi vedno gleda le maternični vrat, bom omenila naslednjič

a to ste videle

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.8.2009 9:54:47   
Aniiita
živjo punce,user posted image

da še jaz malo pokomentiram preden grem k delu za diplomo..

cunjice
- ja, saj je prav, da se ima tudi kaj malega..vendar glede na to, da sva bila midva oba ob rojstvu že 56 velika (in tudi sedaj nisva med majhnimi) predvidevam, da bo mogoče tudi dojenčica velika, zato ne želim delat zaloge teh cunjic..raje potem dokupim, če bo manjša.

Rodit sem se jaz že odločila, da bom šla v Postojno.. mam tudi G tam in blizu mi je, pa še dobre kritike navadno imajo. Epiduralne nimam namena vzet, čeprav mi je G zadnjič rekel, da naj bi vseeno šla na predavanje- za vsak slučaj. Ma,na predavanje lohk grem, znanje vedno prav pride, samo me resne vleče.

Priimek: Rozilu, res isti problemi user posted image , midva sva se pol včeri še mal pomenla o tem..in sem se tudi jaz že kar odločla, da bo pač imela oba, pa verjento isto krajše ime..Jaz pa ne bom potem komplicirala z mojim priimkom.

Crstall, voziček je tudi meni super! Bi ga kar mal pelala okrog user posted image Mi je všeč, ker s emi zdi, da je malo višji od običajnih in pri mojih 177cm pride to prav.. Sam bi te pa neki vprašala- si poskusila fiksirati gor košaro? kaj se tvoja tudi malo guga, če z roko poskusiš premaknit? Saj je po svoje kar logično, da če je pritrjena na dveh mestih na sredini, da je težko trdno na mestu glede na dolžino, vendar me vseeno zanima.

spanje- meni je tudi težko spati na boku..ker sem vedno na hrbtu prej..in slabše spim, vendar na hrbtu več ne gre..še dobro, da imam blazino za dojenje v pomoč, drugače res nevem koliko bi kaj spala,že tako se zbudim vsako noč in navadno mi je vroče, pa lulat moram it.. pa opažamzadnje čas,da me kolki bolijo zjutraj in križ. Boli to še katero? Ker se mi zdi, da bi znalo biti povezano s tem položajem med spanjem..nevem user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.8.2009 10:06:58   
lindi1
Mene vsako jutro boli križ,kolki še ne ,se pa večkrat zbudim na hrbtu,baje bi morali spati na desnem boku,nam je včeraj babica na materinski  povedala,ampak meni to še ne gre se non stop obračam,ker me povsod nekaj boliuser posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.8.2009 10:15:54   
Emilly
Dobro jutro!

Vidim, da ste že vse z mislimi pri porodu - mene epiduralna ne zanima sploh, mi je ena anestez. mal razložila, kako to deluje in predvsem kdaj to deluje (samo med popadki, ostale zadeve niso vključene zraven) tako da bomo kar lepo poskusili preživeti kar brez. Nekaj časa sem mela v mislih ultivo, pa baje da so jo v slo ukinili, tako da je še to odpadlouser posted image .Ah, pozitivno razmišljat pa bo!

Glede priimka - js nisem zagovornica dveh priimkov, sploh če sta dolga. Moje ime in priimek sta tako dolga, da sem to zmeraj tok sovražla in sem se hotla še kot otrok preimenovatuser posted image . Ne res sem sklenila, da tega svojemu otroku ne naredim (tud ime bo krajše). Pa še njegov priimek je HB lepši in lažje izgovorljiv kot moj. Sama ne bom vzela njegovega priimka, če bi pa moj dragi to rad videl, me bo moral pa kar lepo poročituser posted image user posted image .

Spanje - mam ful srečo ker mi že od 4. mesca paše ležanje samo na levem boku. Na desnem me vse boli, hrbet in trebuh pa sploh ne prideta v poštev. Drgač pa tud mene vsako jutro noro boli desna noga in desni kolk in mi je g. rekla, da je to 100% povezano s slabo posteljo (krivo ležanje...) in tako pritiskam na žilo itd...Čez dan pa HB bolečine ni!

šibamo na kavico...se še slišmo

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.8.2009 10:26:50   
Februarka08
Dan!

Meni je že vročeuser posted image no, saj mi je blo že ponoči, sem potem spala samo v gatkah... ne gre drugače... se trudim spat na boku, pa me potem že vse bolet začneuser posted image tako da grem mal na hrbet, pa potem spet na bok, če se pa ponoči obrnem, pa itak nimam kej???user posted image

Sicer pa že zdaj komaj stojimuser posted image sem mela že eno čistko zjutraj, pa še tiramisu sem delala in sem zdaj že čist prečuser posted image tako me boli pod trebuhom nad sramno kostjouser posted image eh, pa kaj me še vse čaka danes... no, zdajle počitek, ker drugače tako ne gre. Sem se ravno ulegla, pa osa začne okol mene letatuser posted image user posted image matr, kolk jih imamo letos, pa to ni več resuser posted image jo fentam, pride druga... user posted image a jih mate ve tud kaj??? Pri nas jih je kot muh. Non stop mormo tamalo gledat...
Pridem še kaj naokol, zdaj si končno zaslužim jogurt.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.8.2009 10:29:24   
majakla
Dober dan - še malo pa vikend,
komaj čakam, da se naspim! user posted image

Tudi jaz razmišljam o EA, sploh
od včeraj, ko smo gledali porod.
Pa je bil čisto normalni, hitri,
navadni - meni: GROZA! user posted image

Imamo pa zadnje predavanje o
EA, ki naj bi bila tudi v MB-u od
septembra naprej možna 24 ur.

Tako, da čakam, kaj bodo povedali. user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.8.2009 10:34:43   
skačica
jutro!

Midve sva tud pokonc že kakšno uro in pol. Sva se najedli, njenega dojenčka previli in ga oblekli v bodija in pajacka(vadim, če mi še gre z malimi dojenčki) in je mala valda full navdušena. Zdele gleda Nodija, jaz sem pa na RR skočila. Zdele bova šle pa počasi sestavljat puzzle, mali gre kar dobro od rok, malo pa še mami pomaga.

Februarka- si tudi delala sladico? Zdele si me spomnila, da mene v hladilniku čaka rolada, zato grem kar počasi ponjo, bo pasala. Sem se zjutraj zvagala in ugotovila, da se nisem od pregleda nič zredila. No, do konc avgusta bo ziher spet dve kili več, ampak se res ne sekiram več, no.

Mene pa mika full ena lepa košara, k sem jo zadnjič videla v BC. Čakte, jo bom poiskala in nalepla sem gor, ampak sej ne vem, če jo sploh imajo na spletni strani. Grem zdele pogledat, ampak mislim, da je ni. Je pa tko čudiovito narejena in tako user posted image  draga, da me mine. Moj je že ugotovil, da je ne rabimo, ker imamo zibko, jaz bi jo pa takoj imela. Kdaj pa, če ne sedaj? Morda je to najin zadnji otrok in ne bom imela več šanse.
Grem takoj zdele gledat. Aja,. stane pa nekaj čez 370 eurovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
6.8.2009 10:37:48   
Aniiita
majakla,meni tudi ne pomaga gledati teh porodov..boljše, da samo pozitivno vidim in razmišljam ter si predsatvljam kako gre vse kot po tekočem traku.. Je pa itak vsak porod drugače, tako da je škoda mislit, da bo pri tebi tako,kot si videla..

user posted image

Glede priimkov- ja vsak po svoje..in prav je tako user posted image

Ah, prej sllingov nisem pokomentirala..meni so bili slingi najbolj simpatični..sem se pa odločla,da tega ne bom prej kupovala, raje potem,po potrebi..ker je ne bi rada navadila, da visi na meni..če bo pa ful zahtevna in se zahtevalaveliko nošenja, ga bomo pa kupili..alpa če bom videla,da je veliko krajev kamor bi šla brez vozička (čeprav smo kupili takega z napihljivimi kolesi ravno zato,da ne bi bilo veliko takih krajev user posted image ) Za skrajno silo si pa kengurujčka lashko izposodim..torej, s tem bom jaz še počakala user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.8.2009 10:49:13   
Februarka08
Skačica, ja sem delala sladico, ker dobim obiske popoldne, pa sem malo več naredila, da mam še ta taščo in tasta pri kosilu... sem nardila 8 kozarcev (tistih za sadno kupouser posted image ) sem bla že naveličana na koncuuser posted image
370€user posted image user posted image uf, to je pa res kar dosti... no, moj mi jo ne bi pustu kupit za noben dnaruser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.8.2009 10:54:01   
skačica
eh, sej jo jest tud verjetn ne bom kupila. Sem mislila na ta denar od paketa, ampak sfali še celih 100 eurov pa še kaj drugega pametnega dobim za ta denar. Verjetno bom samo sanjala, moje dete bo pa spalo v zibelki tako kot je spala Iza , ati, stric,...

ej, tiramisu- boš povedala kako ga narediš v te kozarce? Oz. kaj sploh gre notr? Tole mora bit sveže in dobro.

Zdej grem pa res puzzle sestavljat, košare na spletu ni.

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.