tea85
|
hej po dolgem času se javljam...ma tak mi ni za nič, da se mi še pisat ne da, brala sem pa vas tako vsak dan zadnje dni ful slabo spim, sploh ker ne vem kako se naj naštimam, na trebuhu pa ne morem spat na boku pa spet ne, ker tako nemrem spat, takooo da grozaaa trebuh raste, s tem pa tudi bolečine v mojem križu, a kolk sem prebrala nisem edina ki jo križ boli ah, dost jamranja ja, tudi mene zanima kak je s tem zavarovanjem, namreč jaz bi otroka rada na sebe zavarovala, ker glede podpisa očetovstva še ne vem niti kako bom, oz kako se boma zmenla, sicer, pa sem vprašala enkrat na csd-ju, glede tega zavarovanja, ampak v primeru da ni priznaniga očetovstva, mi je pač rekla, da se vse na mater nardi, zdaj kak pa je v nasplošnih primerih pa ne bi vedla. jaz sem upravičena še do porodniške, hvala bogu, sicer še čakam na odločbo da vidimo kolko je bom sploh dobila, tud za paketek sem dala že vlogo, ampak mi je tam rekla da komaj septembra dobim, no sicer pa za mam že kar nekaj, no skoraj tričetrt stvari, le voziček pa neke malenkosti še, sicer pa še mamo čas a ne amm, sem še kaj pozabla , no zaenkrat je tole vse