|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
6.8.2009 19:47:20   
Anonimen

Joj tele vaše dobrote....se mi kar sline cedijouser posted image user posted image

Super link o porodnišnicah. Jaz sem 100 %, da grem v Kranj, kar bo pa bo.

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
6.8.2009 19:49:46   
boob
seznam je 'zrihtan' . .
edin kar me skrbi je. . če je so podatki pravi user posted image

Punce dejte mal preverit podatke, pa ne se jezit če sm kej zamutila.

Če pa kaj ni prav oz če sem na katero pozabla mi sporočite in bom takoj zjutri ponovno osvežila.

lep večer

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 552
6.8.2009 20:50:13   
Anonimen
moji so ql! user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 553
6.8.2009 21:05:15   
skačica
čer!

Sem zdele še enkrat brala receprt za februarkin tiramisu in sem res zihr, da ga v prihodnjih dneh naredim. Ampak bo treba it najprej v štacuno po primerne skodelce oz. kozarce. Jutri morda...
Sicer smo pa mi rolado celo pojedli, sem jo nesla k mami in jo je v trenutku zmanjkalouser posted image user posted image .
februarka- ne, meni še nikoli ni počila. Jo pa pečem na peki papirju in jo takoj, še vročo zvijem s papirjem vred. Ko je malo bolj hladna jo odvijem, odstranim peki papir in potem samo zavijem, da počaka na nadev.

michelle- čestitke za punčko, nas je kar nekaj, ki bomo imele punčke pa je na začetku kazalo, da bo veliko več fantkov.

priimek- men je prov fajn, da sva poročena, tudi meni zakon veliko pomeni in mi je čist fajn, da sva se poročila. Komplikacij je pa tudi veliko manj, če smo vsi z istim priimkom, na istem naslovu. HB se ne rabim še s tem ukvarjat.

Grem...mogoče pridem kaj nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
6.8.2009 21:12:04   
karmen b
O boob kok si ti pridna, da si tabelco popravla, jaz je namreč ne znam user posted image in zdej ko ni MM, da bi tole rihtala, sem se že bala, da jo bomo čist zanemarle.

Drugih stvari pa ne bom komentirala, ker se sam od hrane zgovarjate, pa nočem, da me zgrabi lakota. Za kuhat in pečt tako nimam volje te dni, ker mam gradbišče od stanovanja, tako, da se crkljam pri mami en štuk nižje. Sej se običajno ne, tako da mi zdaj malo pripada. Mojga pa tako skor nič ni in nimam težav s tem, da bi mogla še kaj ekstra za njega rihtat.

Sem zlikala goro cunj in stuširala vse nabrani švic. Zdaj ko pa dišim, ko rožica, grem lepo spat. Lahko noč punce.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 555
6.8.2009 21:18:01   
stuhica
no glede priimka sva oženena pa nimamm nekih  velikih skrbi.... je pol hudič če se češ pa ločt user posted image user posted image user posted image user posted image spet spremembe... user posted image user posted image user posted image

sladkarije mi delate lušte bejbe ; februarka hvala za objemček...

cunjice sploh še nisem uspela priti do vreček da pregledam kaj sploh imamo na zalogi in kaj ne?? user posted image user posted image  

Za otročka še zmeri ne vemo kam ga bomo daluser posted image user posted image user posted image  al pa bo tamal pr nama spal... bomo baje o teme razmišljal ko bo naš na dopustu čez cca 3 tedne user posted image  za popent Bemti.... user posted image user posted image user posted image

Nakupi te tud še očitno počakajo... še prej mormo praznovat rojstn dan od našga malega junaka ki je bil dva dni nazaj 3 leta star...praznovali bomo pa 16. v nedeljo ker se takrat vsi zberemo na kupu....

Tiste ki imate že kakega otročka od prej- a jim  boste kej kuple KAO za darilo od novega člana- jaz razmišljam da bi bilo našmu tamalmu fajn kej kupt, tko da se mu reče da je to njemu dojenček kupu... kaj mislite bi to kaj pomagalo da bi bil tamal še bolj vesel zarad dojenčka in bi ga lažje sprejel al se vam zdi to nepotrebno podkupovanje otroka??? Bi res rada kak odgovor kaj mislite?Pa kaj bi iblo primerno za darilo za triletnika?

Sem dons ta mesec že 3 telegram za srečnega dojenčka poslala pa še ene 3 bomo mogl preden mi rodimo, ker kr neki rojevajo letos spet... user posted image user posted image user posted image  očitno je bilo plodno leto user posted image user posted image user posted image

Drgač pa komi  čakam pregled naslednji teden, sme že prav neučakana...

Seznamček moji podatki os tud ok...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 556
6.8.2009 21:58:42   
ninasiki
ojla bejbe

boob lepo da si zrihtala seznamček moji podatki so cool

drgač pa odštevam dneve do morja oz. počas bom že ure jooooooj komi čakam da se vržem v morčija sva najbolša prjatla user posted image user posted image user posted image user posted image  

nč bejbe grem gledat tv se mogoče še kaj javim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 557
6.8.2009 22:11:56   
Februarka08
OJoj, koliko ste načvekale...

Celo popoldne nisem bila za rač.user posted image po kosilu sem pospravila, pa mal po stanovanju, tako da je blo res lepo, potem sem šla za pol urce ven, sta kolegici prišli in bli tu do 21huser posted image saj je kul, samo res nisem mogla več sedetuser posted image no, moj je pršu not šele ob 21.30, zdaj se tušira in greva samo spat... user posted image se je pa tudi tako naštimal, da mi direkt pod desno joško brca, se razteguje al kaj jaz vem, skratka boliuser posted image bo že bolj, preberem vas pa jutriuser posted image

Nočko vsem!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 558
6.8.2009 22:34:01   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

Tiste ki imate že kakega otročka od prej- a jim  boste kej kuple KAO za darilo od novega člana- jaz razmišljam da bi bilo našmu tamalmu fajn kej kupt, tko da se mu reče da je to njemu dojenček kupu... kaj mislite bi to kaj pomagalo da bi bil tamal še bolj vesel zarad dojenčka in bi ga lažje sprejel al se vam zdi to nepotrebno podkupovanje otroka??? Bi res rada kak odgovor kaj mislite?Pa kaj bi iblo primerno za darilo za triletnika?

Jaz sicer ne spadam v to kategorijo, ampak vidim kako je pri mojemu bratu oz. njegovih otrocih. Fuuuul samo se bali, da bo Lan (ob rojstvu Lune je bil 3,5) groooozno ljubosumen. Pa še ful si je želel bratca in ne sestrice... je reku, da če bo punčka, jo bo kar moji mami dal, al pa vrgu čez balkon user posted image . Pričakovali smo katastrofo... Ampak pol je bilo super (in zdaj je še vedno), pa prav nič ga ni bilo treba podkupovat. user posted image Ok, mislim da so nekateri kolegi prinesli še nekaj za njega, poleg darila za user posted image Pa mi smo se malo več z njim ukvarjali; nekaj malega je ljubosumen, samo jo pa ima tako rad, pa skoz bi jo ljupčkal itd. Super nečaka sta user posted image .

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 559
6.8.2009 22:40:15   
frrrr
ojla...

ob branju so se mi tolk cedile sline, da sem mogla takoj en twix zmazat. pa recepte sem si spravla, jih sprobam ob priliki.

mi smo se dans potepali... najprej gora opic, potem ikea. prav luštno blo.
jutri gremo na morje do nedelje, ker se obeta vreii vreme, tašči je pa tut že dolgčas sami spodaj in nas nestrpno pričakuje user posted image

lepo se mejte, božajte trebuščke, fino se razvajajte,... skratka uživajte!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 560
6.8.2009 23:17:44   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: tane
rozilu, to bo pa tekmovanje...ker jaz tud boljšega tiramisuja od svojega še nisem jedlauser posted image vabljene pa vse oktoberke da ocenijouser posted image

user posted image mislim da bi se vse ocenjevalke veselile takega tekmovanja (kdaj ga bomo pa lahko izvedle??? - ker MORA BITI Z JAJCI).
Drugače pa sem jaz bolj za peko sladic kot za kuhanje. In imam poleg tiramisuja najraje kake sadne sladice s skuto... samo kaj ko ima moj user posted image rad marmorni kolač in podobne zadeve (sredi poletja user posted image ). Ma glede na to kako imava različen okus mi sploh ni jasno kako sva lahko že tolko časa skupaj user posted image

Karmen - vidim da ima moj user posted image podobne finte kot tvoj - mislim glede gradbenih del... Vi vsaj že rihtate kopalnico, mojmu se pa ne da niti majstrov poklicat, da bi se zmenu... Sploh se ne zaveda kolko dela bo in čakanja, da vsi pridejo in porihtajo svoje user posted image . In sem te dni prav žalostna, ko se nič nikamor ne premakne, tedni pa kar letijo... user posted image

Frrr, uživajte na morju user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 561
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 23:36:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 23:52:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 23:53:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 564
7.8.2009 7:35:13   
Anonimen
Dobor jutro...in petek je tu...jupiii. Vsem, ki greste na morje uživajte, tiste, ki boste pa doma, pa kaj dobrega specite, pa nam mal lušte delajte user posted image  Še malo pa bo 15h ura ( hm..a nism lihk pršla ??), pa gremo domov in se zleknemo na kavč in je to to.

Michelle kako lepe konje imate.user posted image  Pa kako lepa kobilarna. Je pa veliko dela kaj ne ?

Glede priimka: midva nisva poročena ( je dragi malo zamudil user posted image ), ampak otrok bo imel njegov priimek. Ne vem sploh mi ne pride kaj drugega na misel. Skupaj sva, skupaj bova, da bi se pa jaz zaradi tega kaj slabše počutila, ker bom imela svoj priimek pa ne. Saj pravim v prihodnosti se bova poročila, vendar datum še ni določen, no zaroke pa tudi še ni bilouser posted image user posted image
Boob seznam je superuser posted image moji podatki držijo.

Uživajte, danes bo lep dan, drugi teden se bo baje poslabšalo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 565
7.8.2009 9:13:42   
Crystall
Drage moje!

Michelle ... čudovite slike. Sem pred leti delala jahalni tečaj in je bilo super user posted image user posted image user posted image . Tvoja deklica je pa zeloooo simpatična punčka user posted image .

Tiramisu jz tudi delam brez jajc ... samo mascarpone in sladka smetana in je SUPER! Njamiii user posted image

Mali škratek bo imel atijev priimek ... mami pa čaka na atijev probni prstan najprej pred tapravim. user posted image  Poročila se bova, samo ne veva še kdaj user posted image .

Drigač sem imela pa včeraj pravo norišnico doma. Hude bolečine v žlički in zadaj med lopaticama. Trajale so ene 3 ure. Nisem mogla ne ležat, ne stat, solze so mi tekle, tako me je bolelo. Mi je sekundo pasala masaža, naslednjo sekundo ne več ... res je bilo hudo. sva odšla potem na urgenco. Sem dobila rupurut ... sem mogla vzet 2 naenkrat. Potem je bilo malo boljše in doma sem končno zaspala. Ponoči sem se pa itak zbujala zaradi pekoče zgage. Sam sem se vstala, da me je zgaga minila. Kak sem se ustrašla. Zdele sem klicala svojega ginekologa, pa je rekel, da je mali še pod popkom, da ne more biti tako visoko (mislim, da se je zmotil ... najbrž me je razumel, da sem noseča 19 tednov in ne 29) .... mali pa je že zelo visoko ... že nad popkom, saj se je že tudi obrnil navzdol. Mi je pa rekel, da je to najbrž želodec. Če me bo še kdaj takole bolelo, grem pa direkt v porodnišnico!!!!!!!!!

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
7.8.2009 9:20:43   
Anonimen
Ej deklice... user posted image
Evo še mal mene..., sm lena in me ni nič gor na RR...
Dons sm spet v službi, včeraj sem bla doma. Je blo spet tkoo lepo..., ker sem delala NIČ. No, za na morje sem vse oprala pa zlikala, pa prpravla, pa noge pa... user posted image sm si komi pobrila... user posted image , ne vidim več čez bušija.

karmen b, z veseljem grem vseeno na kavico. Kot sva rekle.. sam pokliči, pa pridi.

uuuu.. kaki lepi konji, Michelle!!! user posted image  Wuauuu... sam mora bit res ogromno dela... ampak zihr tud uživaš poleg. Pa čestitke za punčkico malo.user posted image

Drugač pa puuunce... a nehate pisat o teh dobrotah, pa kaj vam pa je... men so se sline tko zacedile... o šiiit.., pa tiramisu mam najraaaaj od vsega....
Če se že hvalte kaj pečete, delate..... , kam vam napišem naslov? user posted image  Oooo, mnajmi.

boob, super za razpredelnico. 1.9. naslednji pregled, če boš kej rihtala.

majci_m, kile... hm.... zredila sm se 8 kg, tud sam v bušija user posted image , no pa mal naokol tud. Čeprav ... neki se čudno tehtnica obnaša... Ma veš kaj?! Sm se odločila, da ne stopim več na tehtnico do 1.9., ko mam spet pregled oz. ctg. Pa naj me preseneti, šokira ... pa še vidla bom kok sm kej karakterja. user posted image

Uglavnem, mal sm vas preletela.., tok ste pridne, da ne preberem vsega.
Rodila bom v CE, pa kar bo naj bo. Kokr naletim, tko bo.
Cunjic mam kr nekaj... takih malih lepih.. in sm tud nekak prepričana, da me bo dete prehitelo.., ne vem zakaj. Sm zihr, da bo konc septembra.... odločla sm se pa, da hočem met do 15. sept. vseeeeee zrihtan in me ne zanima.
Mamo pa že..
Evo mamo tak voziček..
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/quinny-voziCek-buzz-4/211178712930021117

Pa tako lupinico mamo..
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.42.08/1824651

Pa tako pojstlico mamo..
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189008

Pa en zanimiv regal sva kupila.., nimam slikice :-(

Kupila pa bova še to previjalno mizico..
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199714

In to košaro za voziček..
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192711

Pa še iz BC nalepke za na steno, taki fletni medvedki so... in to je to. Pol pa začnem s kremicami in vso ostalo potrebno opremo. Aja, pa jogi pa koutrček, poušterček.., posteljnina... Jojj, sej je tega kr neki še...

Skratka..., odrinem ob 14, greva v Pulo. Vrnem se v torek zvečer..... Uživajte max in čimmanj se obremenjujte z deci in njihovimi forami, priimiki in... tralalla..., bodite samo srečke nosečke. Jst mam zdej dve okrog sebe..., k srček kr ne bije.. samo rumenjakov mešiček se vidi... in čakata in čakata, upata.. user posted image  To je pa žalostno...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
7.8.2009 9:32:13   
Crystall
Aniiita ... tudi pri nas se košara mičkeno premika, ampak je vseeno zelo dobro fiksirana, tak da ni nobene panike user posted image

Rižkoo ... vidim, da sta že kr precej nakupla. user posted image user posted image user posted image  Prav lušno je nakupovat za naše male srčke v bušijih.

Boob ... čestitke za preglednico user posted image

Moj naslednji pregled je 2.9.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 568
7.8.2009 9:47:37   
Aniiita
Crstall, hvala user posted image Sej naša je tudi fiksirana, ni problem, sam gugala se je, če si z roko poskusil in sem morala preverit, kako je pri tebi, ki imaš novega (da ne bi bilo pri nas kaj narobe). user posted image

Michelle, res lepi konjički.

Boob, hvala ker si uredila razpredelnico. Jaz tudi ne znam..pa se tudi še nisem poglobila, da bi se naučila.

Mi smo včeraj še banjico s stojalom kupili..je videla soseda,ko smo gor nosili in ful hvalila čebriček.. sicer izgleda praktično tudi to, vendar se mi zdi, da je za manj časa, da otrok tisto hitro preraste.. nevem, zdaj itak je kar je (pa še vedno mi je banjica bližje user posted image )

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.8.2009 9:48:44   
Aniiita
Rižko..uživaj na dopustu user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.8.2009 9:49:42   
Nea_teja_
Moj naslednji pregled je 9.9. pa prosim če me izbrišete iz datuma 30.10.ker sem prestavljena na 15.10 hvala

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.8.2009 9:55:17   
emaa
stuhica nekaj malega bosta moja fanta dobila, ker so pa avtomobili že lep čas zakon, bosta dobila kak avtomobil, seveda enakega, da ne bo krega. Dojenčku bomo pa skupaj kupili kakšno dudo, da se bosta čutila vključeno, ker ju sploh ne zanima hudo, na obroke pokažeta preblisk, da jima je jasno kaj se dogaja, več ali manj pa to uspešno ignorirata. Ko je sestra dojila svojo en mesec staro punčko, se je enemu zdel tak način prehranjevanja bljek, kolk bo šele zanimivo, ko bosta poročala za pokakano rito, ker to zašpecat je pa najbolj fino.
Boob naslednji pregled imam 21.8.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 572
7.8.2009 10:42:08   
boob
punce jst vsak dan več časa spim. . . sm se pred 15min komi iz postle prvlekla user posted image     no, sej ponoč sm pa itak več al manj na WCju, sm pa tud do 7x, to je obup, predno se jst skotalim iz postle pa predno ustanem k me kolki pa hrbet tok bolijo, da je jooj, pa pol predno pridem nazaj v postlo in se naštimam, se že zdramim in pol rabim spet 15min predn zaspim, no pol pa kmal jovo na novo.
Za razpredelnico bom pa počakala do večera in jo ponovno popravla, tako da bo ok. Tako da če bo še katera sporočila datum pregleda oz kar koli drugega.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.8.2009 10:49:21   
Februarka08
Dan.

Nimam volje pisatuser posted image vsak dan je isti drugemu, tako da... pomoje bom začela ure odšetavat do morja, ker se mi pošteno povedano v tej bajti že mal mešauser posted image user posted image sem bla ravno 1 uro zunaj s tamalo, tašča itak ne more (kaouser posted image ) in jaz letam za njo... saj vem da mora počivat in vse, samo zunaj sedet zame ni počitekuser posted image pa zraven ne vem kaj delatuser posted image user posted image jaz se pa matram in kuham za vse in jim filam rit za bzvuser posted image mah, konec dneva sem čist izmučena, a mi verjamete? Včeraj sem mislila da se tud stuširat ne bom mogla, do postelje sem se komaj privlekla, trebuh sem si z roko podpirala in ga držala v luftuser posted image jest sam upam da bo vse ok na pregledu danes teden, da bom šla res lahko mirne vesti mal počofat... eh, kje je še to... do takrat je še en kup dela doma, sploh nočem pomislit... do torka so vsi dnevi zasedeni, mojega sploh ne bom nič vidla, kaj bo z nama s tamalo, ne vem, ah, samo jamram, a ne??? Ma enmu mormuser posted image Naj hitro minejo tile dnevi, samo to si želim in da ne bi bilo posledic za naju z user posted image .

Michelle res lepi konji in kako lepo imajouser posted image user posted image user posted image
Ne vem kera je spraševala za darilouser posted image naš user posted image bo Larisi prinesel pomoje kakšnega dojenčka ali punčko, ker je zdaj mahnjena nanjeuser posted image no, ne vem še točno, bo pa treba neki kupt kmaluser posted image
Boobuser posted image user posted image za razpredelnico.
Crystall samo da je zdaj vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, da vam poročam še o tiramisuju - odličen jeuser posted image so ga vsi pohvalili, pa še osvežilen jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.8.2009 12:11:20   
majakla

Ko se vse dobimo (komaj čakam)
pričakujem Tiramisu oz.
vsaj 3 različne. user posted image  user posted image  user posted image

Iiii, kakšni lepi konji in koliko jih
imate, to pa je ena veeeliiika
skrb, ne? Pa še večji užitek, ne?

Za razpredelnico (ko bo spet nova)
pregled imam: 19.8.

Glede priimkov, veste kako sem bom
pa jaz po novem pisala: Koštrun,
veste kaj je to?
To je skopljen (kastriran) oven. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.