|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
7.8.2009 12:39:15   
Februarka08
Uf, jaz sem se narezala zelenjave za en teden nazaj in naprejuser posted image bo danes sataraš za vse in veste kolko je to ene paprike in paradajzauser posted image user posted image pa še pire krompir bo zraven in upam da bo njamiuser posted image user posted image Križ me boli, pa še urezala sem se, tako da si zaslužim še zadnji tiramisu v hladilnikuuser posted image itak sem ga včeraj samo pol kozarčka pojedla, tale je pa moj, ga ne dam nobenmuuser posted image user posted image user posted image no, razen user posted image ga bo deležen...
Mal se pocrkljam, potem pa kuhat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.8.2009 13:15:01   
Emilly
Joj Februarka čuvaj se!! Res maš smolo, naj ti še tvojuser posted image poskusi večkrat skočit na pomoč. Še malo, pa bo...user posted image

Ja še dobr da nisem tolk sladkosneda, nisem pa vedla da vsebuje tiramisu surova jajca (tolk o tem kolk sem pridna pri peki), prov razmišljam, če sem kakšnega kdaj zdaj ko semuser posted image , zmazala ... mislim, da neuser posted image . Sicer pa s to hrano se obremenjevat, men je že prov bedno. Tak apetit mam zdaj, vse rada pojemuser posted image , pol se pa sprašujem, kaj je blo zdej tle notr ...user posted image

Michelle - kako lepi konjčki, jih imate pa ogromnouser posted image

Danes pa greva z dragijem in z družbo v avstrijo za cel vikend. Oni bojo kolesaril (ja je moj čist navdušen kolesar), jst bom pa njihovo spremljevalno vozilo. Uh, bo pa baje grozen mraz, brrrrruser posted image . Upam, da bo vsaj pokrajina lepa...

Uživajte, se še kej javm preden gremo...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.8.2009 13:51:03   
Anonimen
Drage moje, jst se poslavljam....

Priden bodite, pa lep vikend..., jst grem pa hopaaaat v morje.. , bom plavala kot debela morska deklica.. user posted image

Moj bo pa pel.. "debela deklicaaaaa, je moja ljuuubicaaa....., debela deklicaaa, je kakor rooožicaaaa".... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 7.8.2009 13:52:19 >

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
7.8.2009 14:02:59   
boob
rižkoo uživejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.8.2009 14:07:49   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: boob

rižkoo uživejuser posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaa, uživajuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 580
7.8.2009 14:16:54   
ninasiki
ojla bejbe

evo iz ljubljane naredila še zadnje nakupe pred morjem sem si pa privoščila pedikuro in sm misnla da ji bom tm na stolu zaspala tooook je blo luštn tko da sm v nizkem štartu za oddih user posted image user posted image user posted image

michelle1 ooo lepi končki mi smo jih tud mel (american quarter horse) je fotr tekmovau v reining-u to je men najlepša živau takoj po diujih maškahuser posted image user posted image user posted image se vi da sm leuček po horoskopu ja uglaunem je jahanje zeloooo sproščujoče no vsaj zame

smo ble pa z mami pa babi v zvezdi na torticah no jst sm jedla sadno kupo zvezda je bla tooook velka in dobra da sm se komi premikala tko da če bote v bližini pejte probat men je full dobra

no to je z moje strani za zdej vs še nism prebrala ampak do večera vs bom tko da se vidmo oz. slišmo user posted image zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.8.2009 14:18:47   
ninasiki
aja rižko uživiiiiiiiii pa se ti prdružim nekje na drugi strani morja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 582
7.8.2009 15:19:23   
Februarka08
Evo, jaz sem se najedla kot user posted image je blo res dobr, kuhinja je tud že pospravljena, tako da zdaj lahko mal počijem, ker tamala gleda Telebajskeuser posted image joj, jaz sem jih že takoooo sita, ona pa drugega ne govori kot pa touser posted image user posted image

Ninasiki, kdaj pa greš na morjeuser posted image uživaj tudi tiuser posted image mi mamo še 9 dni... uf... komaj čakamuser posted image sadna kupa... njami, bi jaz tudiuser posted image samo zdele pa res ne, mogoče kepco sladoleda, ostalo pa gotovo ne spravim notuser posted image

Vroče je pa za znoret. Jaz sem čist premočenauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 583
7.8.2009 16:34:29   
katrin***
ojla čvekice,

moj dan se je začel sicer že ob 6h zjutraj ko je user posted image  odšel v službo, samo sem potem sladko zaspala nazaj do 8.45h - joj kok jej pasal mal dlje spat in se končno tut naspatuser posted image  Potem je sledil dober user posted image  in malo pospravljanja ter odhod h kolegici k je januarja rodila punčko Nežo. Ma je blo fino, sva predebatirale vse možne teme glede poroda in podobnih stvari - kok je fino k je nekdo pred tabo to že doživel in potem to deli s tabo in ti pove tako kot je bilo pa še kakšen pameten nasvet in priporočilo ti da. Superca smo se mele res user posted image user posted image  Tamal je pa itak zakon in pridna. Se me kolegica kar ni mogla nagledat in rekla, da se bodo verjetno drugo leto enkrat tudi oni še enkrat pogovarjali o še enem članu - joj kako finouser posted image

Za kosilo sem si naredila pečene piščančje fileje s paradičnikom in bučkami ter polento za zraven - jami je blo dobr! mljask!!!

Ja, perilo je tut treba blo oprat od morja in danes sm bla pridna in vse polikala in še neki vrgla v pranje, da jutri ko pridejo  starši z morja, bo mami lahko prala dalje - brez meneuser posted image  Zdele pa počivam in študiram kam bi šla kej na sprehod k mi ga je kolegica zelo priporočila. Sej grem skoraj vsak dan kam za pol urce, danes se mi pa res nič ne da in upam, da bom dvignla to leno rit in šla kamuser posted image

poročam zvečer o uspehuuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 584
7.8.2009 16:51:12   
drobtinica29

ojla punce!

berem vas redno le pišem bolj malo! tako da sem na tekočem.

sem pa tako utrujena, da bom šla sedaj malo spančkat! še sedet ne morem pred PC-jem. user posted image

v pon smo imeli pregled, vse ok.

boob naslednji pregled za razpredelnico 31.8., sem vidla da b oš še 1x popravljala.

lp

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.8.2009 18:22:08   
september25
Ojla, čvekice!
Vas pridno berem, le pisat se mi nekak ne da...

Naslednji pregled imam 26.8., če bo še katera popravljala

Drgač pa sem zasledila tud debato o pomoči o rojstvu otroka- odločla sem se za denar, ker imam že skoraj vse stvari in sem ravno danes dobila odločbo. Znaša pa mislim da 276evrov-več v glavnem kot sem zasledila na internetu. Priložla sem potrdilo o predvidenem datumu poroda in mislim, da je nujno še to potrdilo priložit-vsaj tak sn jo jaz razumela

lepo se mejte pa se še kej oglasim
uživajte vse, ki greste na dopust!!! še en teden pa grem tud js

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.8.2009 19:10:42   
karmen b
Oj punce...

Rižkoo upam, da se že pelješ, če že nisi na morčku in uživaj maksimalno.

Jaz sem pa mela sestrično in ta malo na obisku...jej kok je sladka ta naša pupa, da bi jo kar pohrustal. mami je trenirala za pol, ko bo babica, medve s sestrično pa čvekale, da se je kadilo. Sem dobila napotkov zvrhan koš od izkušene mamice. Prinesla mi je tudi blazino za dojenje, tako, da jo danes takoj sprobam za spat.

Crystal se mi zdi, da si ti rekla, da maš problem z zgago. meni je g svetoval, če me bo zgaga pekla zvečer, ko se vležem, naj si naštimam povštre, da sem na četrt dvignjena in probam tako spat. Ker bolj pokonci boš z zgornjim delom, manj ti bo kislina šla navzgor.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
7.8.2009 19:16:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 588
7.8.2009 20:58:56   
Februarka08
Čer.

Jaz sem ravno po večerji, no, sem vas potem še prebrala, tako da sem na tekočemuser posted image mmm, sem nardila solatko in je bla njamsiuser posted image tamala je šla šele spat, lumpa je mojemu polila cel pir po terasi, tako da namesto da bi užival, je pa še pucaluser posted image bogiuser posted image user posted image
Počakava da tamala zaspi, potem pa tud midva šlafen...

Lepo nočko, potem pa lep vikenduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.8.2009 20:59:38   
Februarka08
Aja, pa hvala še za vzpodbudo, zlate steuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 590
7.8.2009 21:55:53   
stuhica
oh kaki lepi konjički noro ... res lepe živalce...

Glede darila za našga lumpeka ja verjetno bomo res kaj kupli samo še nimam ideje ravno kaj, bomo videli kaj mu bo še všeč do takrat zdej je čist not v ledeno dobo padu user posted image user posted image pa album slikice pa te magnetke ( mam čist zapacan hladilnikk da ib imeli sto otrok ne enega tolk je že pomoje prstnih odtisov , se mi že ne da vsak dan brisat ker je naslednje jutro takoj taca na hladilniku na sto in en način.... user posted image user posted image  zdej pa še na cd trapast in bi skoz samo to gledal aja pa njegov alvin in veverilki ter miha je še aktualen ... le kaj bo do konca oktobra še novega bomo vidl...

a ninasiki še ena levinja... si že mela rosjtni dan al še boš mela? Jest sem tud  levček... Je še kaka levinja tu, oziroma punce kaj ste kaj  ostale po horoskopu?? ?

Rižko uživajjjjjjjjjj do konca kar se da......... user posted image user posted image  i ostale tud k ste na dopustih in namakate svoje riti in trebuščke user posted image user posted image

Februarka no sej mogoče je pa tamala hotla mal zaposlit atija user posted image user posted image user posted image  k predivdevam da si večinoma ti zaposlena sploh z njo tako kot jaz z našim lumpkom k sva več ali manj sama... k naš skoz dela

september 25 ja kdaj pa ima ti PDP in ostale ki ste že dobile papirje za na CSD in zrihtat papirje? Jaz imam drug teden pregled ampak dvomim da mi bo že dal papirje za zrihtat pomoje jih bom ful kasneje dobila ...

katrin vidm da is bila dons pridna, jaz sem tud dons prala, likala bom pa jutr, začet pa bo treba počas likat in prat še za našga novega ternutnega  podnajemnika user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 591
7.8.2009 22:29:25   
Nej@
ojla, se še jaz tukaj oglasim user posted image
sem tudi oktoberka, PDP je 10.10.2009, in to bo najin prvi zakladek user posted image porodniško začnem z 12.09.09, spola user posted image ne veva, naslednji pregled imam 14.08.

znašla sem se v majhni dilemi, čez dobrih 10 dni naj bi šla na težko pričakovan dopust in sicer v Turčijo. Rezervirala sva že en čas nazaj in, ker nimam prav nobenih težav (nič bolečin - razen tistih, ki jih povzroča najin brcko user posted image , nič slabosti, ama baš ništa mi ni), če ne bi bila zdaj že kot slonček sploh vedela nebi, da sem noseča user posted image mi ni niti padlo na misel, da mogoče pa ne bi smela iti na take počitnice user posted image
zdaj ne vem, kaj nai naredim, na pregledu se bom sicer posvetovala z ginekologinjo, me pa vseeno zanimajo vaše izkušnje oz izkušnje vaših znank z letenjem in tako spremembo klime?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 592
7.8.2009 23:37:20   
skačica
čer!

Uf, jaz sem tud utrujena sam še za dol past, ampak nakracat pa moram nekaj. Sem danes dobila cunjce za poroko, mislim da bodo ok, niti niso bile tok drage, ker so povsod še popusti. Jutri grem pa za malo pogledat, jo moram res lepo uštimat, da bo prava lepotička.
Zdele sem se najedla kitajske, no mal prej pač, ko je bil čas za večerjo. razneslo me bo.
Danes mi je dr. podaljšal bolniško do 18.8., brez problemov, pol grem pa mal na morje.
februarka- kam greste vi? Greva očitno v istem času, oz. mi gremo malo kasneje pa verjetno samo za 5 dni, ta "glavni" dopust je že za nami.
Si pa res uboga. Že mene na koncu dneva fino vse boli, sicer ne med nogami, ampak trebuh je nakam težek. Ne predstavljam si pa takih težav kot jih imaš ti pa potem še sama za vse:varstvo in kuhanje. Tumač.
Jaz sem tudi čez dan po večini sama s tamalo in sem na koncu čisto hin pa je stara že skoraj dve in pol in je res pridna zadnje čase. Vem pa kako je z mlajšimi, so veliko bolj zahtevni.

michelle- res imate prekrasne konje in lepe bokse. Uf, fino je vašim konjem v tako lepem živet. Jaz nisem konja še nikoli jahala pa smo ga včasih imeli doma- pri mojih starših. Je bil tud tak lep temnorjav, s svetlo grivo pa lepo grajen.

Neja- jah, ne vem. Jaz verjetno ne bi šla po 30. tednu tako daleč. Ampak to sem jaz. Povprašaj res G. za mnenje in ga potem upoštevaj. Sej verjetno se v tistem tednu nima kaj zgodit, lahko pa vseeno. Kako je pa z letenjem po 30. tednu? Ali ne komlicirajo nekaj let. družbe? 

darilce za našo Izo: ja, verjetno bo kaj dobila, o tem se nisva z mojim še nič pogovarjala. Res pa je, da ne vem kaj bi ji sploh kupila. Zdele so interesantne puzzle po 6 in 9 kosov za sestavljat pa njen dojenček Chou chou je zakon, danes sem ji pa kupila še enga telebajska, ker si ga je full želela pa je samo 2x risanko gledala. Ga je cel dan za sabo vlačila. Pa nahrbtnik od Hello Kitty sem ji še prinesla, ker je zadnje čase res pridna in si zasluži. Pri nas pač ne kupujemo kar naprej igrač, ko pa jih pa tudi ni nujno, da je kakšen poseben vzrok. Ko precenim, da bi ji kaj lahko kupili, gremo v trgovino in tisto stvar pač dobi.

Seveda si gospodična želi kužka in to čivavouser posted image , ki je nama obema všeč, ampak sej verjetno sploh ne ve kaj točno je to za ena žival in je ne bomo kupili. Zaenkrat. Morda čez kakšni dve leti, ko bo tudi ta druga malo večja in se bomo  preselili (v veliko stanovanje ali pa v hišo). Si ne predstavljam na 65 kvadratih imeti psa. Ni šans. Za zdaj ima samo malo želvico.

Jaz sem danes napolnila 32 tednov, jutri štartam 33-ega. Pismo, gre hitro.
Zdej bi res lahko začela počasi prati cunjce, vse je pripravljeno, meni se pa ne da. Sem bila kakšnih 14 dni nazaj fino zagnana, zdej se mi pa res ne ljubi, bom drug teden.

Evo, naklofala čist preveč, grem spat.
Lahko noč.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.8.2009 23:58:02   
ninasiki
ojla

sam pozdravim pa letim v pojstlo bodte pridne pa ne načvekat preveč user posted image user posted image user posted image  da ne bom pol 3 dni rabla da preberm za nazaj user posted image  

michelle me so tud full ušeč ja je pa res da so zelo temperamentni in pouni energije naši so bli polet skoooos uzun pozim pa aktivni treningi da jim ****rije niso šle po glavi ker to če je en dan ceu dan not je to pol eno uro v krogu ogrevanja pol pa gremo jahat ker drgač sploh ni kej preveč registriru ukaze kobila je bla pa kr uredu njo mi je najbl žou je bla tko mirna prou pridna res končk na mestu

nč vsem ki imate v naslednjem tednu preglede veliiiiiiik sreče in uživite sej vs zih še zjutri pozdravim sam ne vem če bo kira že gor user posted image

nočko

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.8.2009 0:02:26   
ninasiki
aja da ne pozabim oz. sm že user posted image user posted image user posted image user posted image

februarka jutr grem pa na krk greva tko čist blizu da nas kej ne prehiti

nej@ jst tud nebi glih na letau hodila v tok visoki nosečnosti je pa tko k so ti napisale pozanimej se pa boš vidla kaj ti bo tvoja G. rekla

zdej pa rs lahko noč

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.8.2009 7:42:50   
karmen b
Dobro jutro, vidim, da še vse sladko spančkate, mene je buuča v trebuščku zbudla danes celo dobro urico kasneje, očitno ve, da ma mamica frej soboto.

Nej@ sicer je super, da se tako dobro počutiš in nosečke gredo marsikam na dopust. Tako muca*maca uživa zdaj na robinzonskih počitnicah na kornatih, kjer so sami v edini hiši na otočku in rabi z ladjico mislim da 2 uri do prvega oblljudenega mesta, kjer še nimajo nobene bolnice, ampak je šla z avtom. Pri tebi bo pa po moje problem letalo, ker je pritisk zaradi višine. Vprašaj g, in upam, da dobiš kako dobro novico. Prav je, da ne kompliciraš, samo vseeno malo pazi v kaj se spuščaš.

Jaz sem se pa odločila, da grem jutri na U2 v Zagreb, samo ne bom šla notri na stadion, ker me je malo strah množice, da me kdo kam ne sune, ampak bom zunaj se nekje utaborila. Menda ima ta stadion tako nitke tribune, da se bo ves big screen vidu ven. Sem že čisto vzhičena, adrenalin laufa po žilah 300 na uro...uuuuaaaaaaa!!!!

< Sporočilo je popravil karmen b -- 8.8.2009 7:44:42 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.8.2009 7:51:44   
ninasiki
evo bejbike sam tok da vs pozdravm jst odhajam na morčija bodite pridne pa čuvite se

se slišmo v nedeljo papa

user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.8.2009 9:00:29   
boob

[user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia  (?) MB                               (2 , 1 )               ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5 , 4 )             ?? 

01.10
nincika (24)  MB                            (1 , 0              ??
maayaa 
(27) KR                           (1 , 0 )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2 , 1 )           ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (? , 1               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1 , 0 )               5.8
malaMravljica  (30)                     (2 , 0           11.8.
majakla 
(30)  MB                         (2 , 0 )        
   19.8
bony  (30) N Go                            (1 , 0               ??
maj2009 
(25)  Domžale              (2 , 0
)          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1 , 0 )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2 , 1              ??
skačica  (28)                                  (2 , 1         ?? 

05.10.     
emaa  (32)                                     (? , 2             21.8
ninčy  (27) Domžale                     (1 , 0           21.8

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2 , 1 )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2 , 1 )           ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2 , 0                ??

09.10
pravoda  (25)                                (1 , 0 )           11.8 

10.10
mng  (24)                                      (1 , 0 )                ?? 
Nej@ (?)                                          (1, 0 )            14.8 

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                       (1 , 0 )             ??
september25  (25)Štajerska       (1 , 0 )            26.8 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2 , 0            1.9 

13.10
tršica   (30)   CE                             (2 , 0              19.8
rolika  (24)   MB                             (1 , 0 )           24.8
rakica2   (35) Tolmin                    (4 , 2 )           7.8

14.10   
katrin***   (25)  Grosuplje           (1 , 0              11.8
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2 , 1 )              14.8

deja*  (21)                                      (1 , 0 )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1 , 0   )          25.8

karmen b   (28)  Dobrova             (1 , 0              2.9/3d 14.8 
Meliitak   (32)  KR                          (1 , 0            18.8/MV10.8.
Majcy_m   (23)                              (2 , user posted image           31.8
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5 , 3             9.9 

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2 , 1 )             3.8, 28.8 APN  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1 , 0 )              ??
ninasiki   (25) Litija                       (1 , 0 )            31.8

18.10
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1 , 0           7.8

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1 , 0 )               24.8.

20.10
palegia30   (30)  LJ                        (? , ?                11.8.
lunika   (26) Velenje                     (? , ?                ??

nosečka25  (?)                               (1 , 0           ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1 , 0           4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2 , 1 )               1.9
sonncnica   (28) Sežana                (1 , 0              ??
Pika Zoja   (29)                              (? , 1 )               ??

22.10
Aniiita   (25)  Kras                          (1 , 0 )          12.8
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1 , 0 )            
20.8
Crystall   (25)  Posavje                 (1 , 0 )          2.9

surya   (30)                                     (? , 1 )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3 , 0 )           14.8,UZ18.8

HelloKitty1   (29)  LJ                      (1 , 0 )           ??
smejčica   (23)  MB                         (? , 1 )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2 , 0 )            ??

LINDI   (32)  Domžale                     (1 , 0        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1 , 0              ??
mashi   (30) KR                              (1 , 0 )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1 , 0 )             6.8

griseldis  (29) Kamnik                   (1 , 0             ??
Emilly  (29)                                    (1 , 0 ) user posted image         31.8

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1 , 0 )          19.8
efika   (30) Koroška                       (1 , 0 )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2 , 0 )             11.8
Tailor 27   (?)  LJ                            (3 , 2              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2 , 0 )            3.8, uz30.7

26.10 
manca  (27)   KR                            (2 , 1             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1 , 0         24.8

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2 , 1 )           ??
drobtinica29  (29)    MB                 (2 , 0 )          31.8

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2 , 1 )              ?? 
toba  (33)                                       (2 , 1 )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4 , 1 )             12.8

michelle1  (31)  Posavje               (4 , 2            12.8

31.10
TRIŠ  (30)    BK                              (4 , 3 )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2 , 1              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1 , 0 )          25.8

SKUPAJ: 79 oktobrk 

11 x    
               19 x     
               49 x    

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimna ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 ,

tincci 

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO
                    DRUGAČE SE ZELO TEZKO 
                       LOCI PODATKE OD TEKSTA

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.8.2009 9:07:46   
boob
Dobro jutro,

no jst sm še enkrat popravla seznam, tako da zdej do drugega tedna bo. . pol pa ponovno.
Nej@ dobrodošla. . . .
mislim da si ravno ti spraševala za dopust v Turčiji, . .zelo močno dvomim da ti bo G dovolila it oz na lastno odgovornost. . . ti pa povem za 99,5% da ti nebodo pustili na letalo, še posebno če boš letela iz Brnika.. . Je kolega pilot in pravi da glede tega so pa striktni. Tako da če misliš vseeno it, se dej pozanimat še na letališču, da neboš pršla tja vsa natovorjena pa se boš mogla obrnt nazaj.

Nina uživej na dopustu

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.8.2009 9:35:47   
Februarka08
Jutro.

Ajoj, nam je crknu DVD in zdaj tamala ne more drugače gledat Telebajskov, kot pa na mojem PC-juuser posted image totalna okupacija, vam povemuser posted image

Nej@ dobrodošlauser posted image glede dopusta pa... kaj pa vem, jaz si ne bi upala tako daleč, odločitev je pa itak tvojauser posted image
Skačica, mi gremo čisto blizu - Novigrad, Pineta. Da smo blizu meje, če bo slučajno kaj... upamo seveda da ne bouser posted image Ja, je pa res kar naporno, saj sama veš. Bo kmalu spet bolje upamuser posted image ta teden bo še krut...
Ninasiki, uživajte!!!user posted image
Karmen... U2... mmmm, jaz bi tudiuser posted image uživaj!!!!!!!user posted image

Gremo zdaj ven... še cunje dam spet prat, pa grem mal ven poležat, moj bo pa mal s tamalo (upam).
Prijeten vikend vam želim!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.