|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 23:49:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
5.8.2009 23:51:38   

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

ooooo CITAAAAAA KAKO SI KEJ, me veseli d sm te "zbudila" s krompirčkom......user posted image

Hvala hvala ni me krompirček zbudil ampak Mirkouser posted image user posted image ...mi smo kar dobro recimo naša mala raste kot konopla in jutri bo stara že 6.mesecev kako čas beži...Roku pa danes vse naj naj...

Drugače pa vse po starem...hvala...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.8.2009 23:55:29   
Čer,

še dobro da so nekateri tko dobri ljudje in da me razumejo...sej najbolj važno je samo to da naša mala princeska raste kot konopla in nič ne morem jutri bo že stara 6.mesecev kako gre hitro čas pred 6 meseci takle čas sem že jokala in trpela vse muke ampak vse je bilo poplačano ko sem dobila najlpešo punčko v porodni in sem hvaležna komur koli sem lahko da imam dve tako lepi in zdravi punci...kolikokrat se spomnim na ljudi ki so vsega tega prikrajšani in takrat še močneje stisnem punce v svoj objem in jima rečem MAMI VAJU IMA RADA tega meni ni nikoli rekla mami ok to je druga zgodba ki še vedno močno boli...

Punce vsem vašim malčkom vse najlepše za obmesečnice za nazaj in za naprej...

Se bom pa še kaj javila...in vsem objemčke in pike poke za kar koli jih potrebujete...

No pa da vam pokažem naša princesko...

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 828
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 0:03:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 829
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 0:05:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 830
6.8.2009 1:15:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne...

ob treh...greva s Tiso po sestrico.....

aha a dopoldne nič ven ne pičita? sem mislila da gremo kak dopoldne po vaši potki...

Tisa celo dopoldne spi...tak da se takrat ne sprehajava ....žal

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 831
6.8.2009 1:15:54   
Ajvy
ja...ne morem spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 832
6.8.2009 7:43:57   
Čebel@
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 833
6.8.2009 7:47:01   
Čebel@
evo zajterk:user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 6.8.2009 7:48:02 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 834
6.8.2009 7:51:13   
Čebel@
LIA in ŠPELA-->vse najlepše za obmesečnico

user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 835
6.8.2009 8:22:22   
Čebel@
nočka prespanauser posted image user posted image user posted image ......sem dala Hano samo v posteljico in dudov usta in do sedaj še muksnila niuser posted image user posted image user posted image user posted image  

no da vidim kaj sem si zapomnilauser posted image :

sunny......super za fitnes-res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
balonchy.......priden Maticuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image daj mi povej od kdaj se plazi da dam na seznamuser posted image
Deja,Roko in Žiga.....uživajte na morčituuser posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša.......pozdravčke nazajuser posted image user posted image user posted image super da tako uživateuser posted image user posted image user posted image
urša......lep dan ti želim na Veliki planiniuser posted image user posted image user posted image
ajvy......ja zdi se mi lepo da našim ptičkom in čebelicam zaželim najlepše za obmesečnicouser posted image ......res si full pridna ker vse pokomentirašuser posted image user posted image user posted image joj tele tvoje nočke-upam da bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image
tanci.....si videla link za mere?-sem ga prilepila da boš pogledala za Erika da je čisto okuser posted image
piškot.....čestitke Ani za zobekuser posted image user posted image user posted image bomo dali na seznamčekuser posted image
kolumbo.....vav koliko krompirjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še dobro da nisi šla na manikurouser posted image
cita......upam da se stvari obračajo na boljeuser posted image user posted image user posted image res te pogrešamo tuki goruser posted image Lia je pa princeska,ni kejuser posted image

to je to,zdej si grem pa user posted image  naredit

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 6.8.2009 8:25:37 >

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 836
6.8.2009 8:37:17   
BarbaraGS
dobro jutro :)

nocka je bila user posted image . Nasa ima ze kar ritual da se po 5 urah zbudi in ima svoj cas 1h in ce jo hoces uspavat se sam zvija in krici...groza. Pol pa jo dam v posteljico da se utrudi in seveda ne morem spat zraven, ker razmece vse okrog sebe in se rob nekak dvigne in noge tisi v luknje in pol joce in... user posted image Je ze prav smesno kak se ona prebudi in vsa nasmejana in srecna matra tecnega atija in mamico user posted image .
Drugace pa smo ok...imam pridnega dojencka in me razveseljuje vsako sekundo.
Danes bo bizi dej user posted image : zdravnik, trgovina, banka, telovadba...hmmmmmmmmm, sigurno sem kaj pozabila.

kolumbo uauuuuu to pa je krompir
piskot bravo za zobekuser posted image , kako pa je prenasala vse to?

VSEM NAJ NAJ ZA OBMESECNICE!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 837
6.8.2009 8:44:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image

čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   [Brisano sporočilo]
6.8.2009 9:16:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 839
6.8.2009 11:05:15   
baki
haj punce.da vas malo pozdravim.nik je bil bolan.je v ponedeljek in torek mel 39 vročine.danes pa že kar vredu.sedaj morem it da mu dam za jest.se mi je začel tepst s flaško.ne pije je več s takim užitkom včasih pa je sploh noče.da bi jo vsaj zvečer popil da se pomiri pa mi zraven zaspi,pa je ravno zvečer problem,bomo videli kaj bo....

Neposredna povezava do sporočila: 840
6.8.2009 11:43:58   
Pikica_82
Majchy za seznamček:

Aleks plazi pri 6m

Par dni gor al dol user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 841
6.8.2009 11:49:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Majchy za seznamček:

Aleks plazi pri 6m

Par dni gor al dol user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image dobita črvička na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 842
6.8.2009 11:56:18   
Čebel@
user posted image QVEŠČEN!!!user posted image

Ali bi na kakšen seznam  napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 843
6.8.2009 12:22:07   
Onasiss

user posted image

Se podpišem....

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 844
6.8.2009 12:28:26   
Onasiss
Nekaj sem brala, pa sem vse pozabla...imam polno glavo in ku....ra....c vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem si zapomnila samo krompir...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nohte, pa en nov zobek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka-naša noč, za en user posted image , pa ne ker otroc ne spijo.... Mah sej ne vem je škoda zgubljat besed. Sem žalostna, razzočarana, utrujena od vsega skupaj... in predvsem SAMA ZA VSE. Ja že spet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, moram mal za faks delat, da preusmerim misli.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 845
6.8.2009 12:29:10   
tanci29
čao...

mislm da oba spita...bom raj tih da se ne začne ker halooo

smo bili na sprehodeku prej...erik u triciklu hana v pouch-u...sem deležna kar precej pogledov mimoidočih..user posted image ..prava atrakcija zgledauser posted image

ajvy*- ase ti hecaš...celo dopoldne ti pančka....uau...to pa je...a spat je ne daš rečmo v voziček pa da gresta malo ven...čist tko iz firbca me zanima...k jest zmer ven letimuser posted image

majchy-jutro tudi tebi....res si pridna z usem telim tvojim delom...no če boš delala seznamček za večje otroke: ERIK 24.10.2007

cita-pa kje si ti ženooo...javi se javi se večkrat plissss

kolumbo-sem učer hotla še mal pokomentirat pa mi je vse skp ven vrglo pol se mi pa ni dal...

drgač pa ti boš ziher vedla kje dobim kake lepe fancy čeveljčke za erika za krst od hane...bele ala pa svetlo modre...mislm da sem že use štacune u lublan okol dala pa nč...same športne majo...ne vem očitno sem šla po napačnih štacunah...tud po netu sem neki brskala pa nisem kej pametnega dobila...mel bo pa bele hlače pa svetlo modro srajčko s tako mini kravatico gor...zdej pa če ne ujagam kej še pred koncem poletja ne bom nč dobla sam še zimske...tam se mi pa ne da okol letat še za šuhiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 846
6.8.2009 12:30:53   
Onasiss

user posted image QVEŠČEN!!!user posted image

Ali bi na kakšen seznam  napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!

Lahko tud. Evo VITO,   17.08.2005user posted image

Aja, Majchy-pohvale za seznam, je tisti pingvinček zelo simpatičen.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 847
6.8.2009 12:31:10   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Nekaj sem brala, pa sem vse pozabla...imam polno glavo in ku....ra....c vsega.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem si zapomnila samo krompir...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nohte, pa en nov zobek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skratka-naša noč, za en user posted image , pa ne ker otroc ne spijo.... Mah sej ne vem je škoda zgubljat besed. Sem žalostna, razzočarana, utrujena od vsega skupaj... in predvsem SAMA ZA VSE. Ja že spet....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bejbi te čist štekam...
ajde nazadnje si ti mene na kofi povabla zdej pa jest tebe...ti kar uleti da te malo razvedrim

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 848
6.8.2009 12:32:11   
tanci29

user posted image

tudi od nas poljubčki

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 849
6.8.2009 12:39:35   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bejbi te čist štekam...
ajde nazadnje si ti mene na kofi povabla zdej pa jest tebe...ti kar uleti da te malo razvedrim

O, hvala.... Res potrebujem kako toplo besedo....

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?