|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
5.8.2009 22:19:54   
piskot
cer.

mi smo pa danes videli prvi zobek.

majci za seznam: Anin prvi zob 5.8.2009

avtosedezi menda je lupinica najbolj varna, ker pri trku otroka ne rukne toliko naprej. uporabljas jo lahko dokler otroku glava ne gleda cez. za noge je vseeno, res pa je da s casom ko jih mora potem imeti ze cisto skrcene, ni vec prijeten polozaj zanj. nekateri pa tlacijo otroke ful zgodaj v avtosedez. mi smo martina dali pri 10 mesecih, pa sploh se ni imel 9kg, samo toliko je bil dolg, da ni slo vec drugace.

ce imate avto, ki ima isofix sistem, je najbolje da vzatete tudi tak sedez. tudi mi imamo recaro, takega kombiniranega od 9-35 kg, pa smo ful nezadovoljni z njim, se nam je ze po 1 tednu odlomilo varovalo za glavo, ki je narejeno iz stiropora. potem sem sla teste gledat, pa tudi nima prav dobrih ocen. potem imamo se römer king ts plus, ki nam je bolj vsec, pa teste ima tudi dokaj dobre, nazadnje smo pa kupili se maxi cosi tobi, ta pa sploh zmaga, ker je se bolj visoki in otrok vidi ven. mislim pa da tobija sploh nimajo z isofixom.

na spletni strani amzs.si imas povezavo na öamtc, kjer delajo vsako leto teste avtosedezev, pa si malo oglej.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 801
5.8.2009 22:27:57   
Katjusa
Oj punce. Oglasam se iz mozekovega telefona tak da brala vas nisem upam pa da ste vse ok in da so vasi soncki in mozeki zdravi. Mi smo super beni ful uziva v vodi ven gre samo jest in spat. Flori je pa tak razred zase on bi se spal v vodi:) zdrava sta tud tak da nam ne ostane druga kot izkoristit kar imamo na voljo. Lep pozdrav iz Radencev.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 802
5.8.2009 22:32:40   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Oj punce. Oglasam se iz mozekovega telefona tak da brala vas nisem upam pa da ste vse ok in da so vasi soncki in mozeki zdravi. Mi smo super beni ful uziva v vodi ven gre samo jest in spat. Flori je pa tak razred zase on bi se spal v vodi:) zdrava sta tud tak da nam ne ostane druga kot izkoristit kar imamo na voljo. Lep pozdrav iz Radencev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte še naprej!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 803
5.8.2009 22:34:49   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

hej bejba...pejt nazaj uživat....pa nas res pogrešaš da še po telefonu brskaš za namiuser posted image ...drugače pa lepo da si se javila in uživajte do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 804
5.8.2009 22:37:34   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

mi smo pa danes videli prvi zobek.

majci za seznam: Anin prvi zob 5.8.2009

avtosedezi menda je lupinica najbolj varna, ker pri trku otroka ne rukne toliko naprej. uporabljas jo lahko dokler otroku glava ne gleda cez. za noge je vseeno, res pa je da s casom ko jih mora potem imeti ze cisto skrcene, ni vec prijeten polozaj zanj. nekateri pa tlacijo otroke ful zgodaj v avtosedez. mi smo martina dali pri 10 mesecih, pa sploh se ni imel 9kg, samo toliko je bil dolg, da ni slo vec drugace.

ce imate avto, ki ima isofix sistem, je najbolje da vzatete tudi tak sedez. tudi mi imamo recaro, takega kombiniranega od 9-35 kg, pa smo ful nezadovoljni z njim, se nam je ze po 1 tednu odlomilo varovalo za glavo, ki je narejeno iz stiropora. potem sem sla teste gledat, pa tudi nima prav dobrih ocen. potem imamo se römer king ts plus, ki nam je bolj vsec, pa teste ima tudi dokaj dobre, nazadnje smo pa kupili se maxi cosi tobi, ta pa sploh zmaga, ker je se bolj visoki in otrok vidi ven. mislim pa da tobija sploh nimajo z isofixom.

na spletni strani amzs.si imas povezavo na öamtc, kjer delajo vsako leto teste avtosedezev, pa si malo oglej.

piškot, kero varovalo za glavo se ti je odlomilo...no mi mamo oba...enega od
9-18 in enega 9-36...za moje pojme je pa vseeno bolje kupiti 9-18...mislim da so bolj varni...res sem presenečena da si tako nezadovoljna z njim...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 805
5.8.2009 22:38:27   
tanci29
piškot sem prehitro stisnila...čestitke za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 806
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 22:45:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
5.8.2009 22:46:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne...

ob treh...greva s Tiso po sestrico.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 808
5.8.2009 22:49:53   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne...

ob treh...greva s Tiso po sestrico.....

aha a dopoldne nič ven ne pičita? sem mislila da gremo kak dopoldne po vaši potki...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 809
5.8.2009 22:50:25   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

DAN

aja dober večeruser posted image ....

a si kaj prespalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 810
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 22:50:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 811
5.8.2009 22:55:17   
tanci29

SALTuser posted image user posted image user posted image  EJ LINK OD COPATKOV ZAKON...Roobezke so drage ko user posted image , tole je pa carsko

BIRDY mormo na kavo NUJNO!user posted image

AJVY da bo današnja noč bolj mirna....polna luna se bliža tko d držim pesti

..............................................................................

HVALA ZA ČESTITKE....ne morem verjet pol letauser posted image

Mi smo u kromperju do vratu....sm mislna dons na manikuro....ja ja malo morgen....sm šla sam enkrat na eno gajbo poravnat, sm bla takoj ob 2 nohtauser posted image .......

Vsi 3je deci spijo k klade.....cel dan na zraku in prekomerno kvihtanje jih je zdelalo do daske.....grem slike naloudat

joj tale krompir vas bo čist zdelal....haha ti pa na manikuro....še dobr da nisi šla...
jest sem pa šla mal dol do frizerja pogledat in majo kolektivni dopust-zatvoreno dva tedna...

Neposredna povezava do sporočila: 812
5.8.2009 23:02:56   
tanci29
sem zdej šla pogledat link od surf za copatke...sploh nisem porajtala sem misnla da je sam slikico prpopala...pa so res ful ugodne...sem si jih že zbrala za erika pa nimajo cifer...sam punčkaste so ta velke št. al pa tisti medot...ma nč bom pa za haniko naročila...

surf-kako pa zgledajo a so uredu...zakaj pa je taka razlika v ceni z oobezkami...mislm če je res taprav usnje tole

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 813
5.8.2009 23:04:09   
tanci29
kaj use spite...dons bi kulikopter mal letal pa nima nobenga za pobrat...ma nč bom pa sama en krog zarufala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 814
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 23:06:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 815
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 23:08:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 816
5.8.2009 23:10:30   
tanci29
ok kolumbo a vi to resno....slikice so noreeeeee....matr kolk mate krompirja...dej kam to prodajate

Neposredna povezava do sporočila: 817
5.8.2009 23:11:56   
tanci29
no da se še jest pohvalim...mamo mi tud domač krompirček...ampak pomoje smo ga prdelal ene dve takile vrečki k se tam pr vs pelejo po tekočem trakuuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 818
5.8.2009 23:13:02   
tanci29

No, če sm bla dons OB NOHTEuser posted image ...sm vsaj učeri pršla do frizerke, tko d sm šla lepa u krompiruser posted image ....sm mela tok praha gor, d še Šwarckopf ni zaleguuser posted image

ma kakšen šwarckopf...loreal uporab ker se cenišuser posted image user posted image bo prah kar sam stran leteluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
5.8.2009 23:18:01   
tanci29
ajde spet mam samogovore....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 820
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 23:26:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 821
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 23:28:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 822
   [Brisano sporočilo]
5.8.2009 23:31:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 823
5.8.2009 23:36:10   

ok kolumbo a vi to resno....slikice so noreeeeee....matr kolk mate krompirja...dej kam to prodajate

jutri zjutraj gre u Celje k " Mirkotu"user posted image

upam da bi Mirko dober plačouser posted image user posted image user posted image bo dal več kot za plačeuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 824
5.8.2009 23:37:25   
birdy

Copatki: jst bom naročila une Žabice za Roksota od 6-12 mesecev......pol naprej mama itak še od Majkla Rooobezke. Škoda res, da je tok mal izbire. Men so taki copatki res zakon, sploh ko se je Majkl učil hodit so mi ble ful bolj "naravne" k une trde Cicibanke.....zdej sm komej dobila za Majkla od 2-3 leta...majo u BC ful mal izbire za velike

AVTOSEDEŽ...kar se tiče Recaro.....po moje je tko...Recaro so res vrhunski sedeži za športne avtomobile, pri otroških pa mislm d niso glih nekej posebni...sam ves folk pade na znamko.....jst prisegam na Romerja .....enga mamo King duo plus 9- 18kg z isofiksom in ga ne zamenjam za noben dnar....res je bil drag kuser posted image ....samo zaradi isofixsa 100 ojro dražji od navadnih....evo tale sam druga barva TO JE tastar model , tko d sm dokupila posebi oporo za glavo, ta novi jo majo že zraven....vidm d so ceno dvignl še za 50 ojro BARABE:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193951

......ta druk je pa kao Romer sam ga pomoje eni drugi delajo k je od 9 - 36 je pa bul šit, sploh material......tale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194030

Tale ta drug, bul šituser posted image  je drgač super. Mi ga mamo za Neli in ful uživa k se not voz. Prej smo mel pa Tobija zanjo, pa ga je žal prerasla. In ta ta drug romer je bil edini zic k je dost visok zanjo. Vsi ostali majo pasove ki grejo čez rame nižje dol postavljene.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?