Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:19:54
|
|
|
|
piskot
|
cer. mi smo pa danes videli prvi zobek. majci za seznam: Anin prvi zob 5.8.2009 avtosedezi menda je lupinica najbolj varna, ker pri trku otroka ne rukne toliko naprej. uporabljas jo lahko dokler otroku glava ne gleda cez. za noge je vseeno, res pa je da s casom ko jih mora potem imeti ze cisto skrcene, ni vec prijeten polozaj zanj. nekateri pa tlacijo otroke ful zgodaj v avtosedez. mi smo martina dali pri 10 mesecih, pa sploh se ni imel 9kg, samo toliko je bil dolg, da ni slo vec drugace. ce imate avto, ki ima isofix sistem, je najbolje da vzatete tudi tak sedez. tudi mi imamo recaro, takega kombiniranega od 9-35 kg, pa smo ful nezadovoljni z njim, se nam je ze po 1 tednu odlomilo varovalo za glavo, ki je narejeno iz stiropora. potem sem sla teste gledat, pa tudi nima prav dobrih ocen. potem imamo se römer king ts plus, ki nam je bolj vsec, pa teste ima tudi dokaj dobre, nazadnje smo pa kupili se maxi cosi tobi, ta pa sploh zmaga, ker je se bolj visoki in otrok vidi ven. mislim pa da tobija sploh nimajo z isofixom. na spletni strani amzs.si imas povezavo na öamtc, kjer delajo vsako leto teste avtosedezev, pa si malo oglej.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:27:57
|
|
|
|
Katjusa
|
Oj punce. Oglasam se iz mozekovega telefona tak da brala vas nisem upam pa da ste vse ok in da so vasi soncki in mozeki zdravi. Mi smo super beni ful uziva v vodi ven gre samo jest in spat. Flori je pa tak razred zase on bi se spal v vodi:) zdrava sta tud tak da nam ne ostane druga kot izkoristit kar imamo na voljo. Lep pozdrav iz Radencev.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:32:40
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Oj punce. Oglasam se iz mozekovega telefona tak da brala vas nisem upam pa da ste vse ok in da so vasi soncki in mozeki zdravi. Mi smo super beni ful uziva v vodi ven gre samo jest in spat. Flori je pa tak razred zase on bi se spal v vodi:) zdrava sta tud tak da nam ne ostane druga kot izkoristit kar imamo na voljo. Lep pozdrav iz Radencev. Lepo se imejte še naprej!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:34:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Oj punce. Oglasam se iz mozekovega telefona tak da brala vas nisem upam pa da ste vse ok in da so vasi soncki in mozeki zdravi. Mi smo super beni ful uziva v vodi ven gre samo jest in spat. Flori je pa tak razred zase on bi se spal v vodi:) zdrava sta tud tak da nam ne ostane druga kot izkoristit kar imamo na voljo. Lep pozdrav iz Radencev. hej bejba...pejt nazaj uživat....pa nas res pogrešaš da še po telefonu brskaš za nami ...drugače pa lepo da si se javila in uživajte do konca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:37:34
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. mi smo pa danes videli prvi zobek. majci za seznam: Anin prvi zob 5.8.2009 avtosedezi menda je lupinica najbolj varna, ker pri trku otroka ne rukne toliko naprej. uporabljas jo lahko dokler otroku glava ne gleda cez. za noge je vseeno, res pa je da s casom ko jih mora potem imeti ze cisto skrcene, ni vec prijeten polozaj zanj. nekateri pa tlacijo otroke ful zgodaj v avtosedez. mi smo martina dali pri 10 mesecih, pa sploh se ni imel 9kg, samo toliko je bil dolg, da ni slo vec drugace. ce imate avto, ki ima isofix sistem, je najbolje da vzatete tudi tak sedez. tudi mi imamo recaro, takega kombiniranega od 9-35 kg, pa smo ful nezadovoljni z njim, se nam je ze po 1 tednu odlomilo varovalo za glavo, ki je narejeno iz stiropora. potem sem sla teste gledat, pa tudi nima prav dobrih ocen. potem imamo se römer king ts plus, ki nam je bolj vsec, pa teste ima tudi dokaj dobre, nazadnje smo pa kupili se maxi cosi tobi, ta pa sploh zmaga, ker je se bolj visoki in otrok vidi ven. mislim pa da tobija sploh nimajo z isofixom. na spletni strani amzs.si imas povezavo na öamtc, kjer delajo vsako leto teste avtosedezev, pa si malo oglej. piškot, kero varovalo za glavo se ti je odlomilo...no mi mamo oba...enega od 9-18 in enega 9-36...za moje pojme je pa vseeno bolje kupiti 9-18...mislim da so bolj varni...res sem presenečena da si tako nezadovoljna z njim...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:38:27
|
|
|
|
tanci29
|
piškot sem prehitro stisnila...čestitke za prvi zobek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:45:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:46:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne... ob treh...greva s Tiso po sestrico.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:49:53
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne... ob treh...greva s Tiso po sestrico..... aha a dopoldne nič ven ne pičita? sem mislila da gremo kak dopoldne po vaši potki...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:50:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo DAN aja dober večer .... a si kaj prespala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 22:50:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:55:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo SALT EJ LINK OD COPATKOV ZAKON...Roobezke so drage ko , tole je pa carsko BIRDY mormo na kavo NUJNO! AJVY da bo današnja noč bolj mirna....polna luna se bliža tko d držim pesti .............................................................................. HVALA ZA ČESTITKE....ne morem verjet pol leta Mi smo u kromperju do vratu....sm mislna dons na manikuro....ja ja malo morgen....sm šla sam enkrat na eno gajbo poravnat, sm bla takoj ob 2 nohta ....... Vsi 3je deci spijo k klade.....cel dan na zraku in prekomerno kvihtanje jih je zdelalo do daske.....grem slike naloudat joj tale krompir vas bo čist zdelal....haha ti pa na manikuro....še dobr da nisi šla... jest sem pa šla mal dol do frizerja pogledat in majo kolektivni dopust-zatvoreno dva tedna...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:02:56
|
|
|
|
tanci29
|
sem zdej šla pogledat link od surf za copatke...sploh nisem porajtala sem misnla da je sam slikico prpopala...pa so res ful ugodne...sem si jih že zbrala za erika pa nimajo cifer...sam punčkaste so ta velke št. al pa tisti medot...ma nč bom pa za haniko naročila... surf-kako pa zgledajo a so uredu...zakaj pa je taka razlika v ceni z oobezkami...mislm če je res taprav usnje tole
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:04:09
|
|
|
|
tanci29
|
kaj use spite...dons bi kulikopter mal letal pa nima nobenga za pobrat...ma nč bom pa sama en krog zarufala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:06:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:08:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:10:30
|
|
|
|
tanci29
|
ok kolumbo a vi to resno....slikice so noreeeeee....matr kolk mate krompirja...dej kam to prodajate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:11:56
|
|
|
|
tanci29
|
no da se še jest pohvalim...mamo mi tud domač krompirček...ampak pomoje smo ga prdelal ene dve takile vrečki k se tam pr vs pelejo po tekočem traku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:13:02
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo No, če sm bla dons OB NOHTE ...sm vsaj učeri pršla do frizerke, tko d sm šla lepa u krompir ....sm mela tok praha gor, d še Šwarckopf ni zalegu ma kakšen šwarckopf...loreal uporab ker se ceniš bo prah kar sam stran letel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:18:01
|
|
|
|
tanci29
|
ajde spet mam samogovore....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:26:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.8.2009 23:31:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:36:10
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ok kolumbo a vi to resno....slikice so noreeeeee....matr kolk mate krompirja...dej kam to prodajate jutri zjutraj gre u Celje k " Mirkotu" upam da bi Mirko dober plačo bo dal več kot za plače
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 23:37:25
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Copatki: jst bom naročila une Žabice za Roksota od 6-12 mesecev......pol naprej mama itak še od Majkla Rooobezke. Škoda res, da je tok mal izbire. Men so taki copatki res zakon, sploh ko se je Majkl učil hodit so mi ble ful bolj "naravne" k une trde Cicibanke.....zdej sm komej dobila za Majkla od 2-3 leta...majo u BC ful mal izbire za velike AVTOSEDEŽ...kar se tiče Recaro.....po moje je tko...Recaro so res vrhunski sedeži za športne avtomobile, pri otroških pa mislm d niso glih nekej posebni...sam ves folk pade na znamko.....jst prisegam na Romerja .....enga mamo King duo plus 9- 18kg z isofiksom in ga ne zamenjam za noben dnar....res je bil drag k ....samo zaradi isofixsa 100 ojro dražji od navadnih....evo tale sam druga barva TO JE tastar model , tko d sm dokupila posebi oporo za glavo, ta novi jo majo že zraven....vidm d so ceno dvignl še za 50 ojro BARABE: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193951 ......ta druk je pa kao Romer sam ga pomoje eni drugi delajo k je od 9 - 36 je pa bul šit, sploh material......tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194030 Tale ta drug, bul šit je drgač super. Mi ga mamo za Neli in ful uživa k se not voz. Prej smo mel pa Tobija zanjo, pa ga je žal prerasla. In ta ta drug romer je bil edini zic k je dost visok zanjo. Vsi ostali majo pasove ki grejo čez rame nižje dol postavljene.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?