|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
6.8.2009 16:32:47   
Maksi1
Tancy - škoda da iščeš čevlje za Erika in ne za Haniko. Zanjo bi ti jih lahko jaz posodila od Zarje. Sem jih pa kupila v Prenatalu v IT. Za fante nisem nič gledala, kaj imajo. Ampak imajo pa lepe stvari. Mislim,da je njihova trgovina tudi v LJ, samo ne vem, kje.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 876
6.8.2009 17:21:20   
No pa da vam na hitro pokažeš še moji dve miški piškiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 877
6.8.2009 18:12:29   
Onasiss
majchy-LEPE SLIKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo-dobra ideja, sem prec ZA....SAM KDO MI BO PA DECA ČUVALuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer sva včasih hodila v "toplice"- sveče, spumante in polna bana pa midva, pa akcijauser posted image .... Zdaj pa Sem pa sama u bani in user posted image user posted image pa še nog si ne znam več brit. user posted image user posted image Matr mam eno čudno britvico in sem si pol noge zabrila, tako da je pol mene po banji plaval.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 878
6.8.2009 18:16:29   
Onasiss
Ej Cita jaz sem te kar mal pogrešala... Mal mi na mail pošlji kako in kaj...saj veš kaj mislim. Pa res imaš lepi pupi. Res si lahko ponosna...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to:
user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 879
6.8.2009 19:15:35   
sunny24
Čer!
No, Gaja je spala do 6h, pol pa še od 8h-9h in smo pičle ven in pršle domov ob 13h...Smo večinoma kafetkale, pa v trgovini smo ble in v lekarni. Popoldne smo pa bli doma v hladu, popoldansko spanje...

vesnozaver, Gaja je tudi danes jedla bučke in kropmir. Blo recimo da njami njami. Učeri sm ji pa dala hruško in jabko, popoldne pa je dobila še kurjo župo-blo full dobro. user posted image
majchy, lepe fotke, pa vi2 (posebno pa ti) sta bla full lepa! user posted image user posted image user posted image

maksi, kako si kej jutri zjutri? Gremo na eno kafe?

cita, full lepe slikice!!! Laura in Lia  sta pa itak kokice! user posted image

tanci, ja, sm prov v fitnes padla...user posted image   Pa še tatu delam družbo k hodimo skupi. Mi gre na živce tisti moj špehec okoli trebuha in na bokih in na nogah...Neki je že šlo dol, vsaj po kilih-šla 1 kilo dol.

LIA in ŠPELA-->vse najlepše za obmesečnico

user posted image
Zdej je pa moj šou delat, Gajo je tašča malo vn peljala, jst pa malo relaxa...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 880
6.8.2009 19:39:18   
Čebel@
user posted image QVEŠČEN!!!user posted image

Ali bi na kakšen seznam  napisale še rojstne dneve vaših starejših otrok?Če ste za,mi napišite otrokovo ime in rojstni datum!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 881
6.8.2009 19:39:25   
piskot
ana spi, cakam obiske, potem po martina, pa na bazen.

hm, tole sem popoldan zacela pisat. no zdaj pa ze oba spita, vse ostalo je pa ze za nami.

tanci mi imamo tega 9-35 in se nam je odlomilo naslonjalo za glavo. potem sem sla pa mal teste brat, ker se mi je cudno zdelo, da se tako hitro odlomi, pa tisto leto res niso bili dobri za recaro. ne vem, mogoce smo imeli samo smolo.

pa ja, mene tud vsi gledajo ce imam ano v pouchu kot da sem z lune padla. tko da vcas rajs kengurujca s sabo vzamem. pa se mi zdi da tega ni tko mal no, sam vseen jim je kot kaze cudno.

za cevlje za erika pa poglej na next.

ajvi saj ni cudno da ne mores spat, ce s tiso cele dopoldneve prespita. kapo dol, nasa ima ene 3× po pol ure, pa konc.

barbara ha, zadnji teden sploh nismo imeli problemov, prej pa en mesec skoz zbujanje ponoci, jamranje, ... mogoce je pri vas tudi kak nov z(l)ob na vrsti.

mlea user posted image ce ti je kaj v tolazbo, nisi edina ki ima obcasno vsega cez glavo. po mojem bi bilo najbolje sprijazniti se s tem, pa si potem samo pozitivno presenecena, ce se kdo drug kaj naredi. no sam meni se ni uspelo narest tega miselnega preskoka.

kolumbo a nc roksota ne opraskas z nohti? jaz jih ze 3 leta ful strizem, ker se mi zdi da bi ful hitro tamale popraskala pri previjanju.

majci Martin 13.10.2006, pa iiii, kok sta bla lepa. dobre fotke.

cita kaksni frajerki.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 882
6.8.2009 19:40:44   
piskot
se en link za copatke

http://www.male-nogice.si/Domov.aspx

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 883
6.8.2009 19:45:35   
Čebel@
hvala za pohvale-itak je pa vsaka nevesta lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo KONČNO kupili topli pod za Hanino sobicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ati je šel k kolegu pogledat njegovo hčerkico(1 mesec staro),midve s Hano bova pa dele papcaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 884
6.8.2009 19:48:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

se en link za copatke

full so hudi modeliuser posted image user posted image user posted image a so to usnjene?user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 885
6.8.2009 20:16:18   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

se en link za copatke

full so hudi modeliuser posted image user posted image user posted image a so to usnjene?user posted image

pravijo da so, sem pa ravno vceraj link dobila.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.8.2009 21:12:14   
vandame
ojla!

kak ste nisem brala za nazaj, sam mal vas pozdravim.

Danes sva od pediatra za 6, mes.  8150g, 67 cm.  Ceplena sva bila sam v prvo ker ma alergijo na cepivo. pa rabjo 3 mesce da bi imel v bolnici en prost termin da bova gor ceplena pol sm pa dons popizdila zej bova pa ta tork k pride. Madona jim mečkajo.

Vsem čestitke za obmesečnice pa še vsem za nazaj upam da velja.

Lepo se imejte pa se slišmo še kej.

lp

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.8.2009 21:24:08   
simonakr
Čer punce kako ste?

Majchy - lepe slikce!

Piškot kolk so cortni tele copatki.

Mlea - user posted image user posted image

naša se je včeri po dolgmu času spet zbudila zvečer in se ene pol ure igrala z nogicami in nergala, pol pa nazaj zaspala.
Pa dons popoldne se je pol ure drla, tko drla da je bla čist škrlatna v faco! In čist nč ji ni pasal ne čaj ne duda ne nosit ne nič! Pol ko se je končno umirila in zaspala in spala 3 ure! Tale luna je user posted image user posted image

tko zdej grem pa spančkat
nočko

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.8.2009 21:24:59   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu vandame)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.8.2009 21:47:08   
Najlepša hvala vsem za pohvale sem fulll ponosna da sem lahko mamica tako lepam hčeram in seveda najbolj pomembno da so zdrave...

Mlea hvala za voščilo moji Lauri...joj kako čas beži ampak sem še vedno mladauser posted image user posted image user posted image ...ti bom napisala kako stvari stojijo samo povem da ni napredkauser posted image user posted image user posted image

Sunny midve bomo od te sobote do druge nedelje v Izoli pa če bi bila kakšna možnost da se vidimo bi bila fulll vesela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.8.2009 22:18:36   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: witto

zdravo punce,evo sem našla nekaj minut,da vas malo pokukam. Majchy,za seznam: Matija je težek 8300kg,in dolg 77cm,

Tole pa je velikost. A si zihr, da je prav.user posted image user posted image  Otroci so pri 1 letu kao 80 cm veliki. Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere.

So what....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.8.2009 22:20:48   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cita

No pa da vam na hitro pokažeš še moji dve miški piškiuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kako lepe hčerke.. :)user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.8.2009 22:25:01   
boma2

se en link za copatke

full lepi copatki.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image sam jaz bi imela pa žabice tiste, ki so na desni slikici jih verjetno ne morem naročiti?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.8.2009 22:25:49   
boma2

čerrrrrrrrrr mamice...

Ful ste pridne čvekice... user posted image user posted image user posted image Kr tako naprej.. :)

Zanima pa me neklaj a je katera od vas naročila pri galebu tiste obrobe? Hvala in lp.. :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.8.2009 22:28:36   
boma2

evo meneuser posted image ....od uspredi...

user posted image

in da vidite koliko obleke je bilo še zadajuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kdaj je pa to bilo, če ni skrivnost.. :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 895
6.8.2009 22:30:28   
boma2
kolumbo...

lepo, da nas obveščaš kako gradijo most do tebe.. :)user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.8.2009 22:31:21   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Oj punce. Oglasam se iz mozekovega telefona tak da brala vas nisem upam pa da ste vse ok in da so vasi soncki in mozeki zdravi. Mi smo super beni ful uziva v vodi ven gre samo jest in spat. Flori je pa tak razred zase on bi se spal v vodi:) zdrava sta tud tak da nam ne ostane druga kot izkoristit kar imamo na voljo. Lep pozdrav iz Radencev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte še naprej!!!

se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.8.2009 22:36:09   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

se en link za copatke

full lepi copatki.. :)user posted image user posted image user posted image user posted image sam jaz bi imela pa žabice tiste, ki so na desni slikici jih verjetno ne morem naročiti?

tud men so tiste žabice u uč padle...ful so luštkane

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.8.2009 23:07:51   
witto
Mlea,so mere prave jauser posted image .Tudi jast sem se čudila, pa vendar je res. Mali je pravi guliver.
Majchy, ti pa si bila prava nevesta. Krasna si bilauser posted image user posted image user posted image .Magari bi bila jast en dan takouser posted image user posted image user posted image ...... upam,da ste preživele lep dan,nekje v hladnem,in pijačko v roki. Grem jas v mižuleuser posted image ,nočko
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: witto

zdravo punce,evo sem našla nekaj minut,da vas malo pokukam. Majchy,za seznam: Matija je težek 8300kg,in dolg 77cm,

Tole pa je velikost. A si zihr, da je prav.user posted image user posted image  Otroci so pri 1 letu kao 80 cm veliki. Sicer pa user posted image user posted image user posted image user posted image  za mere.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.8.2009 23:26:58   
SURF
Pozdravljene.
Danes sva se potepale in potepaleuser posted image Ati pa cel dan v gozdu,pa jutri tudi....sekajo.

KOLUMBO,TANCY:
Ja sem opazila da so robeezke drage,tile k sem pa js dala link pa zlo dobra kopijauser posted image So usnjeni ja.

KOLUMBO:To so planjave za toliko krompirjauser posted image .

MAJCHY-Joj kok dobre fotke,kdo je bil vajin fotograf?user posted image user posted image user posted image

CITA-Imaš dva sončkauser posted image user posted image

MLEA-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUNY-Daj mi povej k si tok v formi,js zaenkrat hodim samo plavat,enkrat na teden...kakšne vaje kej so za topljenje kg na trebuhu poleg trebušnjakov še kej in kaj za čvrsto rituser posted image  a delaš to po kakšnem programu k ti ga priporočajo osebni trenerji,ki tam "strašijo"?

iiiiii....ostalo sem pozabila,ja Katjuša se ma fajnuser posted image ....Črtico nekam pogrešam....

Ja nič....moja dva spita....js še moram pod tuš,sem si kupila eno tako fajn rokavico za cirkulacijo..jo gram sprobat,da vidim,če je res fajnuser posted image

Lepe sanje.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?