Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:41:12
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem zadnjič z wrapom do naše mat, ko je deževalo in smo bili res 10 čudo sveta...... Je en star tok plosku k nas je vidu, da sem milila, da bo šipo u avtu zbil.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:43:17
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.....pingvin je meni tudi full kjut evo en kup zate.....pa nisi sama-imaš nas!!! tanci....upam da najdeš šuhice....magari vpraši še na podforumu krst,če katera ve če bojo vse punce za,se bom res lotila še enga seznama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:44:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jaz sem zadnjič z wrapom do naše mat, ko je deževalo in smo bili res 10 čudo sveta...... Je en star tok plosku k nas je vidu, da sem milila, da bo šipo u avtu zbil.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:45:31
|
|
|
|
tanci29
|
mlea če hočeš ti jutri splaniram dan... ker si ponavadi popolldneve sama in če maš avto grem jest na vrhniko pa pejte z nami z otroci...pol prot večeru majo pa ulično gledališče in neke predstave in bosta erik in vito uživala če ti pa bolj odgovarja dopoldne pa prit k men na kofi lohk pa tud cel dan da se malo odklopiš...uzam onasisu avto pa piči...pa nej s taxijem okol do strank hodi, če še nima avta AJA PA ČE HOČE ŠE KERA DRUGA WELLCOME
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:48:15
|
|
|
|
witto
|
zdravo punce,evo sem našla nekaj minut,da vas malo pokukam. Majchy,za seznam: Matija je težek 8300kg,in dolg 77cm, včeraj je dobil 3 piko,in naslednji pregled ima pri 9 mesecih. Bolj malo časa imam za rr,imam tu še vedno očeta,vsak dan kam hodimo,in dnevi kar letijo mimo. Moj je doma še drugi teden,in se bomo kam odpravili. Končno sami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:48:50
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 LIA in ŠPELA-->vse najlepše za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:52:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto zdravo punce,evo sem našla nekaj minut,da vas malo pokukam. Majchy,za seznam: Matija je težek 8300kg,in dolg 77cm, včeraj je dobil 3 piko,in naslednji pregled ima pri 9 mesecih. Bolj malo časa imam za rr,imam tu še vedno očeta,vsak dan kam hodimo,in dnevi kar letijo mimo. Moj je doma še drugi teden,in se bomo kam odpravili. Končno sami super da uživate.....iskoristite lepo vreme
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 12:52:53
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea če hočeš ti jutri splaniram dan... ker si ponavadi popolldneve sama in če maš avto grem jest na vrhniko pa pejte z nami z otroci...pol prot večeru majo pa ulično gledališče in neke predstave in bosta erik in vito uživala če ti pa bolj odgovarja dopoldne pa prit k men na kofi lohk pa tud cel dan da se malo odklopiš...uzam onasisu avto pa piči...pa nej s taxijem okol do strank hodi, če še nima avta AJA PA ČE HOČE ŠE KERA DRUGA WELLCOME fULL dobra ideja bi šla pa je Onasis jutri dopoldne, kar pomeni, da bo dam prišel okrog 16-ih..... Samo dela sam in nimam avta. Ga še kupujeva...oz. JAZ GA BOM KUPLA.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 13:04:07
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mlea če hočeš ti jutri splaniram dan... ker si ponavadi popolldneve sama in če maš avto grem jest na vrhniko pa pejte z nami z otroci...pol prot večeru majo pa ulično gledališče in neke predstave in bosta erik in vito uživala če ti pa bolj odgovarja dopoldne pa prit k men na kofi lohk pa tud cel dan da se malo odklopiš...uzam onasisu avto pa piči...pa nej s taxijem okol do strank hodi, če še nima avta AJA PA ČE HOČE ŠE KERA DRUGA WELLCOME fULL dobra ideja bi šla pa je Onasis jutri dopoldne, kar pomeni, da bo dam prišel okrog 16-ih..... Samo dela sam in nimam avta. Ga še kupujeva...oz. JAZ GA BOM KUPLA.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.8.2009 13:10:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 13:14:57
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TANCY a si kej gledala dol u hali A u Americansu, tm k majo te fensy oblekce tut za otroke...drugač bi pa mogoče mel tut v teh poročnih salonih, ker vem d sposojajo hude obleke za obhajilo in krste, pa čevle se dajo tut kupt. MODART je mel ponavad kr nekej izbire vsaj poročnih čeulov za prodajo....mogoče majo tut za otroke kej....poklič tja. MLEA ti rabš eno našo balo, pa eno paleto kromperja pa en litr domačga vinčka, pa Onasisa da skupi vse obdelata, pol bo pa boljš. Ful bi šla z vama na čvek sam mamo jutr toootal gužvo, ker mamo en pogreb......bi blo pa fajn druk teden kakšno srečanje mal ponovit ja sem gledala pa nisem nobenih čevlov najdla majo sam cotike...al sem pa površno gledala...no na to pa sploh pomisnla nisem na tele poročne salone...grem v akcijo srečanje-ja jaz sem za za drug teden a vi pa še pogreb...joj upam da ni kdo ki vam je blizu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 13:34:08
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-u modart sem si izposodila poročno obleko...joj kok majo dobre bi si spet komot kakšno izbrala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:06:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-u modart sem si izposodila poročno obleko...joj kok majo dobre bi si spet komot kakšno izbrala jaz tudi tiso ki sem si jo izposodila,sem prva nosila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:11:42
|
|
|
|
Čebel@
|
joj kako je vroče zunaj evo vam častim,da se pohladitein pocekljate:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:20:18
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-u modart sem si izposodila poročno obleko...joj kok majo dobre bi si spet komot kakšno izbrala jaz tudi tiso ki sem si jo izposodila,sem prva nosila moja je bla tud čist frišna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:23:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-u modart sem si izposodila poročno obleko...joj kok majo dobre bi si spet komot kakšno izbrala jaz tudi tiso ki sem si jo izposodila,sem prva nosila moja je bla tud čist frišna v mojo sem se res zalubla na 1.pogled sem jo dala gor,pa ne več dol čaki grem poiskat slikico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:32:31
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene ....od uspredi... in da vidite koliko obleke je bilo še zadaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:46:40
|
|
|
|
Čebel@
|
imam preveč časa in bom morila s slikami no te so mi ljubše in jih imava tudi v albumu no to je samo ščepec najinega poročnega dne-imava okoli 1000 slik na CD-ju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:52:41
|
|
|
|
kayica24
|
evo nas iz pregleda.... Za seznamček.... Pri 5 mesecih in 2 tedna: 8710g 67cm Naslednji pregled 24.11.2009 Sem P potožila, da se naša Marinela še ne obrača in ne daje nogic v usta, pa je rekla, da še ima čas...Da se malo težji otroci vseeno malo težje začnejo gibat..In glej ga zlomka, prideva domov in se mala 3x zapovrstjo obrne iz trebuha na hrbet Tak da Majchy prosim zapiši na seznamček....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:54:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 evo nas iz pregleda.... Za seznamček.... Pri 5 mesecih in 2 tedna: 8710g 67cm Naslednji pregled 24.11.2009 Sem P potožila, da se naša Marinela še ne obrača in ne daje nogic v usta, pa je rekla, da še ima čas...Da se malo težji otroci vseeno malo težje začnejo gibat..In glej ga zlomka, prideva domov in se mala 3x zapovrstjo obrne iz trebuha na hrbet Tak da Majchy prosim zapiši na seznamček.... bravo napisano na listek in kmalu tudi na seznamček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 14:59:16
|
|
|
|
kayica24
|
In Majchy....PREKRASNE SLIKICE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 15:02:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 In Majchy....PREKRASNE SLIKICE hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 15:26:53
|
|
|
|
Vesnozaver
|
dan! majci lejpe slikce, ti si pa ko profesionalka! midva sva pa danes koncno celi obrok pojedla, tako da mu nisem dala mlekeca, je jedel bucko+krompir. mlea ni svoh tale ponudba od kolumbo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 15:36:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver dan! majci lejpe slikce, ti si pa ko profesionalka! midva sva pa danes koncno celi obrok pojedla, tako da mu nisem dala mlekeca, je jedel bucko+krompir. mlea ni svoh tale ponudba od kolumbo.... to mi je že dons tast rekel ko je ene moje slike gledal ......super za cel obrok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 6.8.2009 16:28:03
|
|
|
|
Maksi1
|
Živjo, bejbike. ž Sem bla 2 dni brez neta. Uffa. Moram hitro it pogledat, kako ste - prebrala sem samo zadnjo stran in Majchy - kok si bla (sta bla) lepa in res odlične fotke! Se oglasim še pole.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?