|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
5.8.2009 18:43:48   
SURF
user posted image

Majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.8.2009 18:44:42   
Urša08
majchy super za kužke user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda user posted image user posted image user posted image Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 777
5.8.2009 18:46:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz trenutno uživam minute tišine user posted image user posted image user posted image Žiga spančka, moj je pa Nejca vn peljal. user posted image Jaz sem na hitrco malce pospravila stanovanje, dala eno rundo cunj prat, pa eno obesila, sedaj pa malce uživam.
Danes smo bili bolj na izi. Smo šli na sprehod, drugače pa uživali ob brezdelju. Jutri planiramo izlet na veliko planino, upam da nam rata.

Vas grem mal za nazaj prebrat, se spomnim edino to še da je bla majchy pridna in je likala user posted image user posted image user posted image Men še ni uspelo user posted image

dober spominuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 778
5.8.2009 18:46:08   
Urša08
sedaj pa šibam in če bom mela zvečer še kej energije se oglasim če ne pa jutri

uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.8.2009 18:47:14   
SURF
Urša lepo se imej,papa.

Tudi js pičiiiiiimmmmm.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.8.2009 18:47:26   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

user posted image

Majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.8.2009 20:35:43   
sunny24
Čer!
Joj, spet se nism nič oglasla 2 dni...Včeri mi je moj okupiral računalnik cel ljubi dan, pol so bli moji tuki pa smo šli malo ven, učeri zjutri smo šle z Gajo ven kar po dežju in je blo prov fajn! user posted image
Danes je pa Gaja bla taka tečka da sm živčnega fasala, popoldne sm jo spokala h moji noni pa še moja mama je bla tam in sm šla v fitnes se malo skulirat...Zdej pa ne vem kaj bi, ker moj dela, Gaja je pa prvič zaspala že ob 20h...user posted image user posted image user posted image  Ah, po netu bom bluzila, kaj pa čem...user posted image user posted image user posted image

V glavnem prebrala sm vas na hitro, zapomnla si nism skori nič, tako da prosim brez zamere! user posted image

Čestitke vsem našim februarčkom in februarčicam za obmesečnice!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.8.2009 20:36:33   
Balonchy
Kaj je pa tuki za en mrk?! user posted image

No, mi smo bli v LJ pri oftalmologu - Matic je bil med samim pregledom full priden, celo sodeloval je! user posted image
Z očmi je za enkrat vse OK, dobil je (preventivno) kapljce (anti alergic).
Najverjetneje je alergija, ampak zna bit, da bo tole nekoč izginlo...

Potem smo pa šibali do BTC-ja po fasngo + mal smo izropali Chicco-ta (imajo že novo kolekcijo jesen-zima user posted image ).
Gledala sem Chicco avto sedež.. A ima kera izkušnje z njim? Ima več naklonov in to se mi najbolj dopade (nisem zasledila pri drugih, da bi jih imeli)...  Upam, da bo tudi Matic pasal vanj (danes nismo mogli "probat", ker je spal k top! user posted image

PROSIM ZA INFO, če ga poznate...

user posted image

Avtosedež key 1X Plus
Avtosedež  Key 1  je namenjen za prevoz otrok v avtu in je v skladu s predpisi ECE R 44/04 za skupino 1, za otroke od 9 do 18 kg telesne teže.
Opremljen je z novim prilagodljivim varnostnim sistemom, z blazino/vložkom, ki je povezan z varnostnim pasom in ki ga lahko z enim samim gibom nastavite na 6  različnih položajev, kar je izjemno priročno za mamo, ter varno in udobno za otroka za ves čas uporabe (približno od 1 do 4 let starosti). Sedež je mehko oblazinjen pri glavi, hrbtu, naslonjalih za roke in noge.
Cena: 285,00€

Šifra

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.8.2009 20:38:42   
Deja
Ojla!!!

Najprej vsem vse naj naj za obmesečnice za naslednje 3 tedne!!!

Pa vse naj naj za rojstne dneve februarčic!!!

Jaz se poslavljam..... spakirani smo..... zdaj samo še spat, ob 4h pa na juriš na morje!!!

Papa

Andreja, Roko in Žiga

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.8.2009 20:44:49   
sunny24
Ah, kaj sm jst pozabla napisat...

Sm dobila sms od Katjuse:

"Lep pozdrav vsem februarčicam. Mi se imamo zelo lepo in sem pozitivno presenečena. Nisem vedla, da je lahko tudi v hotelu lepo. user posted image  Poljubčke in objemčke vsem mojim čvekicam in ptičkom ter seveda prelepim čebelicam. Lepo se imejte, sjt bom pa še za vas mal uživala. Pogrešam vas. Katjusa"

balonchy, pojma nimam glede tega avtosedeža...Mi pa fajn zgleda!
Super za pregled od Matica in da je vse OK! user posted image user posted image user posted image  
Pa super za šoping! user posted image user posted image user posted image

deja, uživejte in mejte se skrajno lepo!!! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.8.2009 20:48:25   
Balonchy
Sunny - če se boš še kej tipkala s Katjušo - jo lepo pozdravi nazaj in reč ji nej uživa dokler traja!!!
Sem prav vesela, da se majo lepo in upam da sta tamaučka OK in zdrava...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.8.2009 20:51:24   
Urša08
Deja uživajte na morju user posted image user posted image user posted image

Katjuša lepo da se na nas spomniš user posted image

Balonchy super za pregled. user posted image user posted image user posted image A majo kake dobre cunce za fantke - lahko kej pokažeš, men so chiccotove cunce ful všeč user posted image

sunny ja pride včasih kak dan, ko so naši otročki sitkani. Super da si jo dala mal v varstvo in se šla sprostit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.8.2009 20:54:01   
Urša08
Punce jaz grem uživat na kavč. Moja sončka spita, stanovanje je pospravljeno, možka še ni, jaz se grem pa mal sprostit.user posted image Se jutri kaj tipkamo. Vsem želim čim bolj mirno in dolgo noč .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.8.2009 20:55:19   
Balonchy
Urša - bom jutri kej pofotkala... Zdle se mi res ne da user posted image

Deja - uživajte na morju!!! user posted image user posted image user posted image  Mal sm pozabla - kam pa šibate to?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.8.2009 21:17:01   
Ajvy
oi...dan je minil.-...jutri je spet nov dan....

Hvala za lepe besede glede nočke.....zlate se...user posted image user posted image user posted image

MAjchy...res bi se ti rada zahvalila ker tako lepo skrbiš ,da nikogaršnje mesečnice ne pozabimo.....user posted image user posted image user posted image

BarbaraSg....ti čist verjamem....mene ena taka utrudi...kamoli da bi bilo vsako noč....
NIsem nobene nič nosila.....Tisa sem previla...polupčkala...ninico ji dala med roke....pa je takoj skoraj zaspala....
Tarja je pa HB proti jutru nehala grdo sanjat...če je sanjala ,da mora imeti kapico, ker vetrček piha...in potem je v pol snu govorila...dej mi kapico...dej mi kapico...

Surf...super copatke user posted image user posted image user posted image
upam ,da bo dananšnja nočka lepša....

Birdy...če ti lahko kako pomagamo....povej...lepo prosim.....karkoli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NELI PA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.8.2009 21:32:35   
Ajvy
Claud...jst se tudi rada po dežju sprehajam....se mi zdi, da je to nekja čarobnega...ne vem zakaj...

Urša...sej res...tvoj je zdej doma...uživajteuser posted image user posted image user posted image
A seveda sem odspala....vedno grem dopoldne spat z njo......user posted image

Sunny..
.vem kako je ....tako da te popolnoma razumem....in krasno si to izpeljala.....da si se šla z relaksirat....user posted image user posted image user posted image

Balonchy...super za uspešen pregled in za zapravljanje,,..
Glede avtosedeža ti žal ne znam pomagati....mi imamo Recaro...in ga bomo za Tiso tudi vzeli, ker nama je the best

Deja,...imejte se krasno na morju...čofajte še za nas user posted image user posted image user posted image

Katjuša...me zelo veseli da tako lepo uživljate user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.8.2009 21:37:56   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy
Deja - uživajte na morju!!! user posted image user posted image user posted image  Mal sm pozabla - kam pa šibate to?

Gremo na Pašman ker imamo tam prikolico... slikice sledijo....

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.8.2009 21:48:14   
tanci29
čer
otroci pospravljeni v posteljicah in ninkata

birdy-joj joj pa kaj je ta nesreča zdej na kupu...res vam želim da se čimprej izkopljete iz tega ...če pa karkoli rabiš pa kar povej, vam bomo pomagaliuser posted image user posted image user posted image

majchy, surf-mi smo tud dones bli na sprehodu ko je začelo deževati, sem se kao obrnla nazaj proti domeku ampak ko smo prišli pred blok je pa nehal, tko da smo kar odpičili naprejuser posted image

urša-o velka planina...uživajte...men je tok lepo tam gor pa nisem bla že ful dolgo cajta

sunny-ti si pa čist divja s temlem fitnesom, pridna pridna....

balonchy-super da je bil matičko tokle priden...glede sedeža ti pa tud jest ne vem povedat...mi imamo tudi recaro...zakon

deja-uživčkajte na dopustu

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.8.2009 21:49:37   
tanci29
NELČI PELČI VSE NAJBOLJŠE ZA DVE LETI..VELIKA PUNCAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.8.2009 21:51:29   
tanci29
ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.8.2009 21:52:25   
tanci29
surf-luštkani patiki...a so to roobez...mi jih mamo za erika in so super

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.8.2009 21:55:43   
Balonchy
Katerega RECARO-ta pa mate??? (tiste, ki ga uporabljate prosim hitr naštejte + in -)...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.8.2009 21:58:18   
Balonchy
Kdaj imate namen dat malčke/malčice v avtosedež oz. kdaj je priporočljivo???

Naš Matic dokaj dobro že sedi... Ob opori pa sedi čist normalno. Na kaj moram pazit ob nakupu avtosedeža???

Ne bi rada neki forsirala, sam Maticu v jajčku že nogice štrlijo čez in se mi zdi, da to ni glih OK!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 798
5.8.2009 22:05:24   
tanci29
http://www.recaro-slovenija.si/recaro/html/overview_child.html

evo v mojem avtu imam I...v možovem pa I-III...meni je ful dober in smo z njim izredno zadovoljni...ima pa samo eno stopnjo naklona tako da ne vem kako to zgleda če jih ima šest kot tisti chicco ki si ga gledala...
meni je všeč material...mi mamo mikrofibro, kakor sem jaz gledala so vsi teli avtosedeži kokr iz ene sintetke, ampak kej dost se nisem poglabljala v druga avtosedeže....recaro dela tudi vse sedeže za v avto, tako da so bolj specialci kar se tiče avtosedežev in varnosti....
pa tudi erik zelo lepo sedi notri in tudi ko zaspi zgleda čist komot...

mi smo ga začel uporablljat okol devetega meseca mogoče kak teden kasneje...sem čakala da je mel dovolj kg...pa tudi sedel prej še ni lepo...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.8.2009 22:15:09   
Balonchy
Tanci - hvala za nasvet!!! Tut Recara bomo sprobal (moj full navija zanj)! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?