Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 18:43:48
|
|
|
|
SURF
|
Majchy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 18:44:42
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super za kužke Pa seveda Roku, Matiji in Urošu vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 18:46:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz trenutno uživam minute tišine Žiga spančka, moj je pa Nejca vn peljal. Jaz sem na hitrco malce pospravila stanovanje, dala eno rundo cunj prat, pa eno obesila, sedaj pa malce uživam. Danes smo bili bolj na izi. Smo šli na sprehod, drugače pa uživali ob brezdelju. Jutri planiramo izlet na veliko planino, upam da nam rata. Vas grem mal za nazaj prebrat, se spomnim edino to še da je bla majchy pridna in je likala Men še ni uspelo dober spomin
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 18:46:08
|
|
|
|
Urša08
|
sedaj pa šibam in če bom mela zvečer še kej energije se oglasim če ne pa jutri uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 18:47:14
|
|
|
|
SURF
|
Urša lepo se imej,papa. Tudi js pičiiiiiimmmmm.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 18:47:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Majchy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:35:43
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Joj, spet se nism nič oglasla 2 dni...Včeri mi je moj okupiral računalnik cel ljubi dan, pol so bli moji tuki pa smo šli malo ven, učeri zjutri smo šle z Gajo ven kar po dežju in je blo prov fajn! Danes je pa Gaja bla taka tečka da sm živčnega fasala, popoldne sm jo spokala h moji noni pa še moja mama je bla tam in sm šla v fitnes se malo skulirat...Zdej pa ne vem kaj bi, ker moj dela, Gaja je pa prvič zaspala že ob 20h... Ah, po netu bom bluzila, kaj pa čem... V glavnem prebrala sm vas na hitro, zapomnla si nism skori nič, tako da prosim brez zamere! Čestitke vsem našim februarčkom in februarčicam za obmesečnice!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:36:33
|
|
|
|
Balonchy
|
Kaj je pa tuki za en mrk?! No, mi smo bli v LJ pri oftalmologu - Matic je bil med samim pregledom full priden, celo sodeloval je! Z očmi je za enkrat vse OK, dobil je (preventivno) kapljce (anti alergic). Najverjetneje je alergija, ampak zna bit, da bo tole nekoč izginlo... Potem smo pa šibali do BTC-ja po fasngo + mal smo izropali Chicco-ta (imajo že novo kolekcijo jesen-zima ). Gledala sem Chicco avto sedež.. A ima kera izkušnje z njim? Ima več naklonov in to se mi najbolj dopade (nisem zasledila pri drugih, da bi jih imeli)... Upam, da bo tudi Matic pasal vanj (danes nismo mogli "probat", ker je spal k top! PROSIM ZA INFO, če ga poznate... Avtosedež key 1X Plus Avtosedež Key 1 je namenjen za prevoz otrok v avtu in je v skladu s predpisi ECE R 44/04 za skupino 1, za otroke od 9 do 18 kg telesne teže. Opremljen je z novim prilagodljivim varnostnim sistemom, z blazino/vložkom, ki je povezan z varnostnim pasom in ki ga lahko z enim samim gibom nastavite na 6 različnih položajev, kar je izjemno priročno za mamo, ter varno in udobno za otroka za ves čas uporabe (približno od 1 do 4 let starosti). Sedež je mehko oblazinjen pri glavi, hrbtu, naslonjalih za roke in noge. Cena: 285,00€ Šifra
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:38:42
|
|
|
|
Deja
|
Ojla!!! Najprej vsem vse naj naj za obmesečnice za naslednje 3 tedne!!! Pa vse naj naj za rojstne dneve februarčic!!! Jaz se poslavljam..... spakirani smo..... zdaj samo še spat, ob 4h pa na juriš na morje!!! Papa Andreja, Roko in Žiga
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:44:49
|
|
|
|
sunny24
|
Ah, kaj sm jst pozabla napisat... Sm dobila sms od Katjuse: "Lep pozdrav vsem februarčicam. Mi se imamo zelo lepo in sem pozitivno presenečena. Nisem vedla, da je lahko tudi v hotelu lepo. Poljubčke in objemčke vsem mojim čvekicam in ptičkom ter seveda prelepim čebelicam. Lepo se imejte, sjt bom pa še za vas mal uživala. Pogrešam vas. Katjusa" balonchy, pojma nimam glede tega avtosedeža...Mi pa fajn zgleda! Super za pregled od Matica in da je vse OK! Pa super za šoping! deja, uživejte in mejte se skrajno lepo!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:48:25
|
|
|
|
Balonchy
|
Sunny - če se boš še kej tipkala s Katjušo - jo lepo pozdravi nazaj in reč ji nej uživa dokler traja!!! Sem prav vesela, da se majo lepo in upam da sta tamaučka OK in zdrava...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:51:24
|
|
|
|
Urša08
|
Deja uživajte na morju Katjuša lepo da se na nas spomniš Balonchy super za pregled. A majo kake dobre cunce za fantke - lahko kej pokažeš, men so chiccotove cunce ful všeč sunny ja pride včasih kak dan, ko so naši otročki sitkani. Super da si jo dala mal v varstvo in se šla sprostit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:54:01
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz grem uživat na kavč. Moja sončka spita, stanovanje je pospravljeno, možka še ni, jaz se grem pa mal sprostit. Se jutri kaj tipkamo. Vsem želim čim bolj mirno in dolgo noč .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 20:55:19
|
|
|
|
Balonchy
|
Urša - bom jutri kej pofotkala... Zdle se mi res ne da Deja - uživajte na morju!!! Mal sm pozabla - kam pa šibate to?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:17:01
|
|
|
|
Ajvy
|
oi...dan je minil.-...jutri je spet nov dan.... Hvala za lepe besede glede nočke.....zlate se... MAjchy...res bi se ti rada zahvalila ker tako lepo skrbiš ,da nikogaršnje mesečnice ne pozabimo..... BarbaraSg....ti čist verjamem....mene ena taka utrudi...kamoli da bi bilo vsako noč.... NIsem nobene nič nosila.....Tisa sem previla...polupčkala...ninico ji dala med roke....pa je takoj skoraj zaspala.... Tarja je pa HB proti jutru nehala grdo sanjat...če je sanjala ,da mora imeti kapico, ker vetrček piha...in potem je v pol snu govorila...dej mi kapico...dej mi kapico... Surf...super copatke upam ,da bo dananšnja nočka lepša.... Birdy...če ti lahko kako pomagamo....povej...lepo prosim.....karkoli.... NELI PA VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:32:35
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...jst se tudi rada po dežju sprehajam....se mi zdi, da je to nekja čarobnega...ne vem zakaj... Urša...sej res...tvoj je zdej doma...uživajte A seveda sem odspala....vedno grem dopoldne spat z njo...... Sunny...vem kako je ....tako da te popolnoma razumem....in krasno si to izpeljala.....da si se šla z relaksirat.... Balonchy...super za uspešen pregled in za zapravljanje,,.. Glede avtosedeža ti žal ne znam pomagati....mi imamo Recaro...in ga bomo za Tiso tudi vzeli, ker nama je the best Deja,...imejte se krasno na morju...čofajte še za nas Katjuša...me zelo veseli da tako lepo uživljate
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:37:56
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Deja - uživajte na morju!!! Mal sm pozabla - kam pa šibate to? Gremo na Pašman ker imamo tam prikolico... slikice sledijo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:48:14
|
|
|
|
tanci29
|
čer otroci pospravljeni v posteljicah in ninkata birdy-joj joj pa kaj je ta nesreča zdej na kupu...res vam želim da se čimprej izkopljete iz tega ...če pa karkoli rabiš pa kar povej, vam bomo pomagali majchy, surf-mi smo tud dones bli na sprehodu ko je začelo deževati, sem se kao obrnla nazaj proti domeku ampak ko smo prišli pred blok je pa nehal, tko da smo kar odpičili naprej urša-o velka planina...uživajte...men je tok lepo tam gor pa nisem bla že ful dolgo cajta sunny-ti si pa čist divja s temlem fitnesom, pridna pridna.... balonchy-super da je bil matičko tokle priden...glede sedeža ti pa tud jest ne vem povedat...mi imamo tudi recaro...zakon deja-uživčkajte na dopustu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:49:37
|
|
|
|
tanci29
|
NELČI PELČI VSE NAJBOLJŠE ZA DVE LETI..VELIKA PUNCA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:51:29
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-kdaj kej vi hodite na sprehod dopoldne al pa popoldne...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:52:25
|
|
|
|
tanci29
|
surf-luštkani patiki...a so to roobez...mi jih mamo za erika in so super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:55:43
|
|
|
|
Balonchy
|
Katerega RECARO-ta pa mate??? (tiste, ki ga uporabljate prosim hitr naštejte + in -)...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 21:58:18
|
|
|
|
Balonchy
|
Kdaj imate namen dat malčke/malčice v avtosedež oz. kdaj je priporočljivo??? Naš Matic dokaj dobro že sedi... Ob opori pa sedi čist normalno. Na kaj moram pazit ob nakupu avtosedeža??? Ne bi rada neki forsirala, sam Maticu v jajčku že nogice štrlijo čez in se mi zdi, da to ni glih OK!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:05:24
|
|
|
|
tanci29
|
http://www.recaro-slovenija.si/recaro/html/overview_child.html evo v mojem avtu imam I...v možovem pa I-III...meni je ful dober in smo z njim izredno zadovoljni...ima pa samo eno stopnjo naklona tako da ne vem kako to zgleda če jih ima šest kot tisti chicco ki si ga gledala... meni je všeč material...mi mamo mikrofibro, kakor sem jaz gledala so vsi teli avtosedeži kokr iz ene sintetke, ampak kej dost se nisem poglabljala v druga avtosedeže....recaro dela tudi vse sedeže za v avto, tako da so bolj specialci kar se tiče avtosedežev in varnosti.... pa tudi erik zelo lepo sedi notri in tudi ko zaspi zgleda čist komot... mi smo ga začel uporablljat okol devetega meseca mogoče kak teden kasneje...sem čakala da je mel dovolj kg...pa tudi sedel prej še ni lepo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 5.8.2009 22:15:09
|
|
|
|
Balonchy
|
Tanci - hvala za nasvet!!! Tut Recara bomo sprobal (moj full navija zanj)!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?