Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 0:28:29
|
|
|
|
bella02
|
Erin in Sayuri, hvala. Strani Cosgan mi ne pokaže smailjev, ker sem enkrat po pomoti namesto kopiraj pritisnila prepovej slike iz te in te strani in od takrat mi stran odpre, slik pa ni Erin, iz katere strani pa dobiš tiste velike slike za RD? To stran sem imela na prejšnjem računalniku in bi rada dala slavljencem kako lepo sliko, ker je veliko lepih. Boš prilepila? Pliiiis Kaja02, in koliko je šlo dol? Men je tud ena zdravnica svetovala beljakovinsko, pa se kar nisem mogla odločit zanjo, nisem prebrala veliko dobrih mnenj Ja, tako Teja skoz šiba . Bom poskusla dat gor še kej slik. Jutri gremo v Čateške, da se mal namočimo. Grem še pod tuš, pol pa v mižule. A se mi sploh splača pod tuš? Itak se bom jutri kopala . Nočka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 0:54:37
|
|
|
|
bella02
|
Upam, da mi uspe Teja Tjaša in Teja (Zoja Miša, to je ta atraktiven kuža) To smo pa mi v celotni zasedbi Teja Sestrici, ki se imata neizmerno radi
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 8:00:16
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Evo, za lepši dan! Vse fotke so ! Kot vedno! Itak so naši mali avgustovčki največji srčki! Pa za vse uspele samostojne korake, pri nekaterih že prave male maratone! Pa za veselo čebljanje! Pri nas hodimo še vedno tako, da se vsaj za eno rokico držimo, govori pa Rok še nič! Edinole plezanje na kavč (in dol) mu gre blazno dobro od rok. Pa stopnice so največji fetiš - navzgor in navzdol! HB, da zdaj vsaj navzdol plazi rikverc in ne več naprej. Krysia - lepo, da si nora na jezike in da ti laufajo. Meni samo angleščina laufa, nemščino iz srednje šole sem pa že ful pozabila (no,prodali me najbrž ne bi, ali pač? ). bambi14 - malo bo vseeno mogla izprežt. Pa , da ti mine brez kakršnihkoli zapletov! kaja02 - dobra si, da se tako trmasto lahko lotiš teh diet. Jaz se raje nobene ne lotim, ker bi že po nekaj dnevih odnehala. Zoja Miša - o ''zanimivosti'' igrač raje ne bi. Najboljši so daljinci, telefoni, računalniki in gumbi na ostali feršterkariji, pa miške (računalniške, ne ta kosmate ), pa kabli... Včeraj mi je hotel na vsak način pomagati pri kuhi in mešati čebulo. Mu je kar lepo šlo, dokler se ni uspel po neserči opečt... Pri nas je bil zjutraj že ob 4:30 alarm. Sva se potem z Rokom malo po postelji eno uro valjala, pa se je samo premetaval in vmes jokal. Na koncu sva ob 5:30 vstala in šla kar zajtrkovat. In je lakotnik pojedel en ogroooomen kos kruha z marmelado in zraven spil 1,5 dcl mleka! Hja, očitno je bil revež tako lačen, da še spat ni več mogel. Zdaj je končno spet malo zaspal in upam, da bo tale tišina trajala vsaj še kakšno urico. Včeraj je v v celem dnevu spal skupaj slabo uro! Aja, imam danes spet dopust in sem kar sama Rokova varuška. Je bilo včeraj preveč dežja in imajo reke še prevelik pretok, da bi lahko delali... Bravo za dež!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 8:18:36
|
|
|
|
gajka
|
Pa še nekaj fotk zadnjega tedna: Največji ''revček'' pod soncem: Logarska - Okrešelj: nasmejan na poti navzgor: Logarska - Okrešelj: omagal na poti navzdol: Dobre volje med vožnjo v avtu: Rok pobira kljukice s stojala:
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 8:31:28
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro. gajka, hvala za kavo. Nisem pristala v Polju ... je Rok pol nekako zaspal - jasno, preden je prišel moj možek s pijače ... Ful lepe slikce vseh avgustovčkov (kot vedno, ampak vseen moram pohvalit, ker so res pravi cukri). Danes pa praznujejo LARA (ozziebo), TAMMY (iva77) in TADEJ (maca m) - vse najboljše za prvo svečko! Pa mamice, oglasite se kaj tukaj gor ... Imamo pa še enega 11mesečnika: LEV AN (lana777) No, pa ne bom mogla več pisat, je že akcija ... pa sem mislila, da bo spal ... Nič, greva pa na en sprehod ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 8:32:34
|
|
|
|
gajka
|
Takole, jutranjega spanja je nepreklicno konec. Je uspel za cele pol urice zadrnjohat. Upam, da bo vsaj opoldan kaj več uspeha.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 8:52:37
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Takole, jutranjega spanja je nepreklicno konec. Je uspel za cele pol urice zadrnjohat. Upam, da bo vsaj opoldan kaj več uspeha. Nam je pa očitno vseeno uspelo zaspat ... bomo videli, za koliko časa ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 10:38:50
|
|
|
|
sayuri
|
O helou punce Zgleda, da res luna vpliva na naše avgustovčke. L&Z sta včeraj šele ob štirih popoldne zaspala Sem milsila, da se mi bo skegljalo. Lovro je bil ful siten MA..pa saj sem o tem že pisala Danes sta pa čist kontra. ZAspala sta ob pol desetih in še zdaj spita Nič nimam kaj pametnega za napisat . Mi je všeč, da je Erin tele smajlije pripopala. SO tok dobri
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 14:10:24
|
|
|
|
Erin
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 14:13:40
|
|
|
|
Erin
|
Nisem še nič brala, sva bla ponoči "mal" pokonc, luna mogoče pa sva poj zjutrej dolg spala in šele okoli 13 domov prišla, zaspal je šele zej tko da grem hitro kuhat... pa torto pečt..če bo ratala.. to bo še zabava bella - sam na hitro, sem slučajno videla...., jaz te slikce naključno iščem.. odtipkam happy birthday v google in potem iščem in iščem in iščem pa se koj al pa mal kasnej najde kakšna
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 17:30:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 še nekaj slikc!! Prelepo deklico imaš
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 17:36:28
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Kako se je spremenila... lubika mala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 18:58:17
|
|
|
|
sandra123
|
Včeraj sta praznovali naši avgustovki ŽANA in ELA NINA - vse najboljše z malo zamude , danes pa iskrene čestitke pošiljam LARI (ozziebo), TAMMY (iva77) in TADEJU (maca m) VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 20:07:50
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Cela mamica
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 21:35:13
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Logarska - Okrešelj: omagal na poti navzdol: Dobre volje med vožnjo v avtu: Oooo lepotec mali, kako je sladko zapančal,,.. Gajka - kateri sedež imate to, da tako lepo noter sedi...naš je mal nagužvan, pa ne vem je to zaradi sedeža ali njegovih šlaufkov Mamo pa romerja... Punce moje, jaz že od 16 ure naprej podoživljam lanskoletni začetek poroda... takle čas sem bila že nekaj časa v porodni.. jah je kar trajal 12 ur..ampak se je splačalo, ZELO! Še 6 ur in bo star eno leto.. ne bo več moj jenko.. bo kar konkreten malček Ja res je čustvena ta prva obletnica.. Torta je narejena, probali jo bomo jutri ker se še v hladilniku trdi, delala sem pa kinder pingvi torto.. ah, upam da bo vsaj za pojest, za pacanje pa itak... to bo še fešta jutri.... bambi - tebi pa Počivaj kolikor moreš in merkaj se..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:36:09
|
|
|
|
sayuri
|
A ne Erin, kako pridejo lanskoletni občutki na plan? SAj pravim...prva svečka je nekaj posebnega. JAz sem bila vsa cmerava na njun RD. Hja...kaj čmo...mame smo in tako čutimo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:43:59
|
|
|
|
Erin
|
Jah, mame smo še posebej cmerave Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical..... Me zanima kako bom dans ponoč spala hehe
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:44:18
|
|
|
|
kaja02
|
pozdravljene!! bella, kok sta mali luštni, pa čist sta si podobni, sta čisto tvoji!! med dieto je šlo dol 13 kg!! zdej pa študiram ali loč. ponovit ali se it beljakovinsko; mi je kar všeč, ker sem velik jedec mesa, mleka...sam ne vem, a gre sam teža dol ali tud obseg, ker pri ločevalni sem 1. shujšala tudi v rit in boke, moje kritične točke!! gajka - kok je Rok velik!! erin- mnjami torta, pa res je, ob 1 obletnici najbolje podoživljaš porod, vsako leto kasneje pa bledijo spomini tejkaz- si ena redkih, ki pravi, da so mi mali podobni, vsi trdijo da sta cela atija!!! aja bella- ful lepa torta, si jo sama delala, a ne?? pa zadnjič sem zasledila, da krysia obvlada španščino, oz. nasploh jezike, svaka čast, meni še ang. dela težave, oz. jo obvladam, dokler mi ni treba govort, potem pa zablokiram in vse pozabim LARA, TAMMY, TADEJ- VSE NAJBOLJŠE!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:44:51
|
|
|
|
Erin
|
Hmm a je zavestno al zavedno??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:47:42
|
|
|
|
Erin
|
hehe, jaz tudi znam kar znam iz limonad - špansko... za nekaj so ble že prav kaja - kako pa zgleda beljakovinska dieta... je kje na netu zapisana? Bi ti jaz tudi z veseljem rekla da sta mali dve čisto tvoji.. pa ne poznam niti tebe niti atija... no pol sta za zih tvoji, nekaj je ane
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:52:30
|
|
|
|
Erin
|
matejchiiiiiiiiiiiii - seznam lepo prosim, bitte, pliiiiiiiis, molim, prego!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:54:08
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jah, mame smo še posebej cmerave Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical..... Me zanima kako bom dans ponoč spala hehe A popadke čutiš?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:56:17
|
|
|
|
Erin
|
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:58:15
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jah, mame smo še posebej cmerave Joj, jaz še danes ne dojamem da sem MAMA... mogoče dojamem ko me bo T. zavestno tako poklical..... Me zanima kako bom dans ponoč spala hehe A popadke čutiš? Ne... skoraj
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 5.8.2009 22:59:47
|
|
|
|
sayuri
|
DA tukaj še vprašam. A ima katera punčica ozko nogico in št. 19/20? IMam ene tooook luštne balerinke od NEXTA, pa ima Zara premočno nogico . So čist čist nove. ZAri jih sploh ne spravim gor. Evo link, kjer si jih lahko pogledate... http://sayuri.moj-album.com/album/16568194/
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?