|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
5.8.2009 21:51:52   
KOKICA32
MaJaLe imaš ZS! HVALA! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
5.8.2009 21:52:07   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov...

Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi...user posted image

sej nekaj o plazovih sm slišala... samo se ne poglabljam v te zadeve, ker mene to ful potre..pa pol samo trpim in se sekiram..zato poročil praktično ne gledam več... ker itak same ''težave'' prikazujejo..rajši ne vem...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
5.8.2009 21:52:53   
*MaJaLe*

ni za kej... glad to help!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
5.8.2009 21:54:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov...

Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi...user posted image

sej nekaj o plazovih sm slišala... samo se ne poglabljam v te zadeve, ker mene to ful potre..pa pol samo trpim in se sekiram..zato poročil praktično ne gledam več... ker itak same ''težave'' prikazujejo..rajši ne vem...user posted image

ne, ne, ne...to sta dve zadevi, ko sta otroka umrla v bolnici, ker ju zdravniki niso pravilno zdravili...eno punčko je celo zdravnik enih 7 krat med operacijo v srce piknil...to je to...ne plazovi..to je druga tragedija...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
5.8.2009 21:54:16   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image user posted image ne navijam več za Mb. samo še za Jarenino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
5.8.2009 21:54:59   
KOKICA32
Tasa - 3:0 user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
5.8.2009 21:55:28   
Najaa

ne, ne, ne...to sta dve zadevi, ko sta otroka umrla v bolnici, ker ju zdravniki niso pravilno zdravili...eno punčko je celo zdravnik enih 7 krat med operacijo v srce piknil...to je to...ne plazovi..to je druga tragedija...

En primer je bil pa, ko je imel otrok rota virus, ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
5.8.2009 21:55:57   
tasa_m

ja, sj pravim, da ne navijam več za njih, samo še za Jarenino user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
5.8.2009 21:56:01   
Najaa

Pa daj nehaj! Še dobro, da moj ne gleda, ko bi spet piz.user posted image 100 na uro!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
5.8.2009 21:56:25   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image ne navijam več za Mb. samo še za Jarenino user posted image user posted image user posted image

a si vidla torej...si prešaltala kanal, ne...si bla firbčna...to pa se je zgodilo zato, ker so baje že vehementno okrog razlagali, kak bodo švicarje premagali...tu majo zdaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
5.8.2009 21:57:12   
Najaa
Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za user posted image ? Zanima me, katere in kje boste kupile?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
5.8.2009 21:58:52   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za user posted image ? Zanima me, katere in kje boste kupile?
Mene tudi to zanimauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
5.8.2009 21:59:06   
*MaJaLe*

si dobila?
PS: imaš več slikic v enem mmsu...

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
5.8.2009 22:00:20   
tasa_m

to sem jaz htela danes vprašat, pa sem pozabla ko sem se spomnila, da je fuzbal user posted image

Mi je danes kolegica rekla,da je njen sin najraje imel kašico iz sliv user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
5.8.2009 22:01:49   
KOKICA32

si dobila?
PS: imaš več slikic v enem mmsu...

Ja, hvala sem dobila...joj, grozno je zgledalo tole...user posted image Samo, da je sedaj vse okej...user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
5.8.2009 22:02:24   
*MaJaLe*
Nič... grem js mojega napastuser posted image user posted image user posted image
že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
5.8.2009 22:02:40   
Najaa

to sem jaz htela danes vprašat, pa sem pozabla ko sem se spomnila, da je fuzbal user posted image

Mi je danes kolegica rekla,da je njen sin najraje imel kašico iz sliv user posted image

Ja, sej taka kašica je dobra. Skuhaš kompot iz jabolk in suhih sliv, daš kak klinček zraven seveda in pol sadje pretlačiš. Jaz ji bom po hitrem postopku to začela dajat. Pa še vodo od kompota lahka pije cel dan.
Pri Tiji sem kupovala kar tiste iz Hoferja. Suhe slive.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
5.8.2009 22:03:08   
tasa_m

Nič... grem js mojega napastuser posted image user posted image user posted image
že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevouser posted image

user posted image user posted image
jaz sem nalogo že opravla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
5.8.2009 22:03:32   
Najaa

U, a taka kriza je? user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
5.8.2009 22:03:40   
KOKICA32

Vau! UŽIVAJTA! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
5.8.2009 22:03:57   
tasa_m

Ja, sej taka kašica je dobra. Skuhaš kompot iz jabolk in suhih sliv, daš kak klinček zraven seveda in pol sadje pretlačiš. Jaz ji bom po hitrem postopku to začela dajat. Pa še vodo od kompota lahka pije cel dan.
Pri Tiji sem kupovala kar tiste iz Hoferja. Suhe slive.

A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma user posted image Jaz pa ji bom juti te to nardila. Imam vse sestavine doma,..bom poročala kako se je držala. 

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.8.2009 22:04:32 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
5.8.2009 22:05:07   
Najaa

A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma user posted image

Po moje da lahko. Če jih imate na zalogo, pa še tolk boljše.

Ne vem, če si me razumela. Mislim suhe slive, sadje. Ne kašico.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
5.8.2009 22:06:21   
tasa_m

A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma

Po moje da lahko. Če jih imate na zalogo, pa še tolk boljše.

Ne vem, če si me razumela. Mislim suhe slive, sadje. Ne kašico.

ja, razumem user posted image saj te imamo na zalogi doma še iz časov, ko so me hemeroidi matrali in sem jih pol "žrla" da je šlo lažje iz mene. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.8.2009 22:07:03 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
5.8.2009 22:07:57   
tasa_m
konec tekme. Zdaj pa bodo z povešenimi nosi šli iz ljudskega vrta user posted image user posted image user posted image
prav jim je! Pa so zgubili eno navijačico!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
5.8.2009 22:07:58   
KOKICA32

Jaz še nisem...sem pa zase kupovala v Sparu...v taki vrečki so, da se slive ne vidijo skoz..aja pa enkrat sem jih tudi v Mullerju kupila..sedaj jih bom verjetno tudi tam...so kao BIO...user posted image

Danes sem v DM-u kupila neke kašice od Alnature (DM-znamka)...pa da vidimo, če mu bodo všeč...ste jih že ve probale? No, mislim vaši bebiji...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?