Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:51:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
MaJaLe imaš ZS! HVALA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:52:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov... Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi... sej nekaj o plazovih sm slišala... samo se ne poglabljam v te zadeve, ker mene to ful potre..pa pol samo trpim in se sekiram..zato poročil praktično ne gledam več... ker itak same ''težave'' prikazujejo..rajši ne vem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:52:53
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MaJaLe imaš ZS! HVALA! ni za kej... glad to help!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:54:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov... Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi... sej nekaj o plazovih sm slišala... samo se ne poglabljam v te zadeve, ker mene to ful potre..pa pol samo trpim in se sekiram..zato poročil praktično ne gledam več... ker itak same ''težave'' prikazujejo..rajši ne vem... ne, ne, ne...to sta dve zadevi, ko sta otroka umrla v bolnici, ker ju zdravniki niso pravilno zdravili...eno punčko je celo zdravnik enih 7 krat med operacijo v srce piknil...to je to...ne plazovi..to je druga tragedija...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:54:16
|
|
|
|
tasa_m
|
ne navijam več za Mb. samo še za Jarenino
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:54:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasa - 3:0
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:55:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov... Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi... sej nekaj o plazovih sm slišala... samo se ne poglabljam v te zadeve, ker mene to ful potre..pa pol samo trpim in se sekiram..zato poročil praktično ne gledam več... ker itak same ''težave'' prikazujejo..rajši ne vem... ne, ne, ne...to sta dve zadevi, ko sta otroka umrla v bolnici, ker ju zdravniki niso pravilno zdravili...eno punčko je celo zdravnik enih 7 krat med operacijo v srce piknil...to je to...ne plazovi..to je druga tragedija... En primer je bil pa, ko je imel otrok rota virus, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:55:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa - 3:0 ja, sj pravim, da ne navijam več za njih, samo še za Jarenino
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:56:01
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tasa - 3:0 Pa daj nehaj! Še dobro, da moj ne gleda, ko bi spet piz. 100 na uro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:56:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ne navijam več za Mb. samo še za Jarenino a si vidla torej...si prešaltala kanal, ne...si bla firbčna...to pa se je zgodilo zato, ker so baje že vehementno okrog razlagali, kak bodo švicarje premagali...tu majo zdaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:57:12
|
|
|
|
Najaa
|
Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:58:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile? Mene tudi to zanima
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:59:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MaJaLe imaš ZS! HVALA! ni za kej... glad to help! si dobila? PS: imaš več slikic v enem mmsu...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:00:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile? to sem jaz htela danes vprašat, pa sem pozabla ko sem se spomnila, da je fuzbal Mi je danes kolegica rekla,da je njen sin najraje imel kašico iz sliv
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:01:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MaJaLe imaš ZS! HVALA! ni za kej... glad to help! si dobila? PS: imaš več slikic v enem mmsu... Ja, hvala sem dobila...joj, grozno je zgledalo tole... Samo, da je sedaj vse okej...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:02:24
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:02:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile? to sem jaz htela danes vprašat, pa sem pozabla ko sem se spomnila, da je fuzbal Mi je danes kolegica rekla,da je njen sin najraje imel kašico iz sliv Ja, sej taka kašica je dobra. Skuhaš kompot iz jabolk in suhih sliv, daš kak klinček zraven seveda in pol sadje pretlačiš. Jaz ji bom po hitrem postopku to začela dajat. Pa še vodo od kompota lahka pije cel dan. Pri Tiji sem kupovala kar tiste iz Hoferja. Suhe slive.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:03:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo jaz sem nalogo že opravla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:03:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo U, a taka kriza je?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:03:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo Vau! UŽIVAJTA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:03:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile? to sem jaz htela danes vprašat, pa sem pozabla ko sem se spomnila, da je fuzbal Mi je danes kolegica rekla,da je njen sin najraje imel kašico iz sliv Ja, sej taka kašica je dobra. Skuhaš kompot iz jabolk in suhih sliv, daš kak klinček zraven seveda in pol sadje pretlačiš. Jaz ji bom po hitrem postopku to začela dajat. Pa še vodo od kompota lahka pije cel dan. Pri Tiji sem kupovala kar tiste iz Hoferja. Suhe slive. A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma Jaz pa ji bom juti te to nardila. Imam vse sestavine doma,..bom poročala kako se je držala.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.8.2009 22:04:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:05:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma Po moje da lahko. Če jih imate na zalogo, pa še tolk boljše. Ne vem, če si me razumela. Mislim suhe slive, sadje. Ne kašico.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:06:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma Po moje da lahko. Če jih imate na zalogo, pa še tolk boljše. Ne vem, če si me razumela. Mislim suhe slive, sadje. Ne kašico. ja, razumem saj te imamo na zalogi doma še iz časov, ko so me hemeroidi matrali in sem jih pol "žrla" da je šlo lažje iz mene.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 5.8.2009 22:07:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:07:57
|
|
|
|
tasa_m
|
konec tekme. Zdaj pa bodo z povešenimi nosi šli iz ljudskega vrta prav jim je! Pa so zgubili eno navijačico!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:07:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile? Jaz še nisem...sem pa zase kupovala v Sparu...v taki vrečki so, da se slive ne vidijo skoz..aja pa enkrat sem jih tudi v Mullerju kupila..sedaj jih bom verjetno tudi tam...so kao BIO... Danes sem v DM-u kupila neke kašice od Alnature (DM-znamka)...pa da vidimo, če mu bodo všeč...ste jih že ve probale? No, mislim vaši bebiji...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?