Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:08:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sam eno resno vprašanje bi dala vmes - ste že kupovale suhe slive za ? Zanima me, katere in kje boste kupile? to sem jaz htela danes vprašat, pa sem pozabla ko sem se spomnila, da je fuzbal Mi je danes kolegica rekla,da je njen sin najraje imel kašico iz sliv bi rekla ja...ker so sladke...moj pa obožuje zelenjavo...uff sem srečna...edino grah mu ne gre in ne gre...pa tudi, če je kombiniran z drugo zelenjavo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:08:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A lahko tud iz Merctorja? Jih imamo na zalogi doma Po moje da lahko. Če jih imate na zalogo, pa še tolk boljše. Ne vem, če si me razumela. Mislim suhe slive, sadje. Ne kašico. ja, razumem saj te imamo na zalogi doma še iz časov, ko so me hemeroidi matrali in sem jih pol "žrla" da je šlo lažje iz mene. Aaaa, zato zaloge! Super!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:09:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo jaz sem nalogo že opravla jaz pa je danes ne bom...si ni zaslužil...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:09:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 bi rekla ja...ker so sladke...moj pa obožuje zelenjavo...uff sem srečna...edino grah mu ne gre in ne gre...pa tudi, če je kombiniran z drugo zelenjavo... bravo Valentin. Z Lijo tudi ni problemog, glede zelenjave. So me nekatere prestrašle, ko so rekle, da če začneš s sadjem, da pol nočejo zelenjave. L. je oboje enako rada. Danes je jabolko tak mazala, da se je prav smejala zraven. Niti enkrat ni nič ven špuknila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:10:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo jaz sem nalogo že opravla jaz pa je danes ne bom...si ni zaslužil... tak ja, ne daj se!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:11:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 bi rekla ja...ker so sladke...moj pa obožuje zelenjavo...uff sem srečna...edino grah mu ne gre in ne gre...pa tudi, če je kombiniran z drugo zelenjavo... bravo Valentin. Z Lijo tudi ni problemog, glede zelenjave. So me nekatere prestrašle, ko so rekle, da če začneš s sadjem, da pol nočejo zelenjave. L. je oboje enako rada. Danes je jabolko tak mazala, da se je prav smejala zraven. Niti enkrat ni nič ven špuknila BRAVO tudi za Lijo! Pridni so ti naši otroci!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:12:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Lolita VIDIM TE!!!!! Ne beri nazaj...vključi se...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:12:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 bi rekla ja...ker so sladke...moj pa obožuje zelenjavo...uff sem srečna...edino grah mu ne gre in ne gre...pa tudi, če je kombiniran z drugo zelenjavo... bravo Valentin. Z Lijo tudi ni problemog, glede zelenjave. So me nekatere prestrašle, ko so rekle, da če začneš s sadjem, da pol nočejo zelenjave. L. je oboje enako rada. Danes je jabolko tak mazala, da se je prav smejala zraven. Niti enkrat ni nič ven špuknila Po moje je to bolj od otroka do otroka odvisno. Super, da vse je mala Lija! In super za Valentina! Jaz tud že komaj čakam, da ji dam kaj za jest... pa nikakor ne pridema do tega. En dan je bil korenček presuh, danes sva bile cel dan vzunaj... Jutri!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:12:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Nič... grem js mojega napast že 2 dni sanjam (dobesedno) tako da ... je treba rešit to zadevo jaz sem nalogo že opravla jaz pa je danes ne bom...si ni zaslužil... tak ja, ne daj se! Morajo nekak občutit, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:14:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Po moje je to bolj od otroka do otroka odvisno. Super, da vse je mala Lija! In super za Valentina! Jaz tud že komaj čakam, da ji dam kaj za jest... pa nikakor ne pridema do tega. En dan je bil korenček presuh, danes sva bile cel dan vzunaj... Jutri! to si že včeraj rekla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:14:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Morajo nekak občutit, ne? A ti se tako maščuješ? Opasna si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:15:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
KAJ MORAM OD ZDRAVIL OBVEZNO NA MORJE NESTI za otroka? Še kakšna pomembna malenkost?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:15:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Po moje je to bolj od otroka do otroka odvisno. Super, da vse je mala Lija! In super za Valentina! Jaz tud že komaj čakam, da ji dam kaj za jest... pa nikakor ne pridema do tega. En dan je bil korenček presuh, danes sva bile cel dan vzunaj... Jutri! to si že včeraj rekla Upam, da ne bom še jutri. Ma ne, če slučajno ne bom doma, bom pa vzela eno kašico. Me je danes Piruri založila z njimi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:15:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Morajo nekak občutit, ne? A ti se tako maščuješ? Opasna si! ja, kak pa...to je najbolj efikasno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:16:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KAJ MORAM OD ZDRAVIL OBVEZNO NA MORJE NESTI za otroka? Še kakšna pomembna malenkost? Svečke, calpol, nekaj za pike komarjev ohladit, kreme za ritko... To nesem jaz povsod s seboj. Ja, pa še fiziološko v ampulah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:16:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KAJ MORAM OD ZDRAVIL OBVEZNO NA MORJE NESTI za otroka? Še kakšna pomembna malenkost? jaz sem imela fiziološko, B-panten, svečke, pa raznovrstne kreme, aktere niso zdravila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:16:52
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Morajo nekak občutit, ne? A ti se tako maščuješ? Opasna si! ja, kak pa...to je najbolj efikasno... Pol se pa pustiš prosit al kak? Drig dan mislim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:18:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Upam, da ne bom še jutri. Ma ne, če slučajno ne bom doma, bom pa vzela eno kašico. Me je danes Piruri založila z njimi. Bravo Piruri Točno ona lahko od Fructala ceneje zrihta a ne? V njihovio trgovini.. Bom ji morala kakšn zs poslat, pa prosit, če bi jih tud men vzela pa na piknik prnesla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:18:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Morajo nekak občutit, ne? A ti se tako maščuješ? Opasna si! ja, kak pa...to je najbolj efikasno... Pol se pa pustiš prosit al kak? Drig dan mislim. niti ne...potem bi jaz bila na zgubi, če me ne bi prosil, pa bi skoz padla..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:19:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Upam, da ne bom še jutri. Ma ne, če slučajno ne bom doma, bom pa vzela eno kašico. Me je danes Piruri založila z njimi. Bravo Piruri Točno ona lahko od Fructala ceneje zrihta a ne? V njihovio trgovini.. Bom ji morala kakšn zs poslat, pa prosit, če bi jih tud men vzela pa na piknik prnesla. Ja, tamale kašice so bile precej znižane. Se bom tud jaz odpravla v to trgovino, ko bom v Lj. Se vedno kaj splača vzet.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:20:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 niti ne...potem bi jaz bila na zgubi, če me ne bi prosil, pa bi skoz padla.. Faca si!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:20:52
|
|
|
|
tasa_m
|
ej Kokica veš da je L. točno en teden in en dan starejša od V.? Sem zdaj na tvoj ticket pogledla pa videla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:20:53
|
|
|
|
dana
|
A lahko še mene oz. nas 4 date na seznam za piknike? Bom pa probala sestrico nahecat, da mi bo spekla rogljičke s šunko in sirom. Saj jih jaz tud pečem, samo ona jih večkrat in ji dosti bolje ratajo kot meni. Bomo pa še kakšen liter soka prinesla s seboj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:20:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 KAJ MORAM OD ZDRAVIL OBVEZNO NA MORJE NESTI za otroka? Še kakšna pomembna malenkost? Svečke, calpol, nekaj za pike komarjev ohladit, kreme za ritko... To nesem jaz povsod s seboj. Ja, pa še fiziološko v ampulah. Kaj se nena to izključuje? al eno ali drugo?...katere svečke?..paracetamol?... kaj npr.?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 22:21:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 niti ne...potem bi jaz bila na zgubi, če me ne bi prosil, pa bi skoz padla..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
katero ime bi dali še zraven imena TinaTEJA 30Kristina (
15%)
Mina (
7%)
Teja (
19%)
Ana (
33%)
Tia (
18%)
Marina (
9%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!