Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:18:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oilaaaa....evo me po sto letih MaJaLe ima tako pravilo da dokler ne vse prebere, ne komentira tako da sm rabla malo več časa, ker sm bla še v bolnici umes tako da ste mi dale konkretno delo WELCOME WELCOME BACK!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:20:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika moj dragi je že tudi preklopil kanal pa sn cel popoldan poslušala da je dans FUZBAL ja, tomaž ima tud na kanalu a. Mi je reko, če mu zdaj ne pogledam, če ima kaj dlak po hrbtu in mu jih ne popipam, da ne grema na piknik 23. tak da punce, zapuščam vas,..pridem hitro. Vse za piknik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:20:35
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Zakaj pa se MaJaLe nič ne oglasi, kot je obljubila? Me zanima o teh njihovi muhici. evo... danes opravljam dolžnost kot je Najaa povedala sem imela res full dela ko sm prišla domov, pa še dokler sem vse prebrala, pa vse farme poštimala, je šlo enga cajta IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja MaJaLe - super da ste doma je Leon že čisto ok? js MISLIM da ja... v bolnici je blo neki takega... v sredo sva šla najprej k zdravnici v ZD, kjer je rekla, da misli da so podkožne krvavitve ampak da končuje izmeno in da nima lih časa tako da nas je poslala k drugi... tam je rekla, da prvič vidi kaj takega ma da po njeno so krivi trombociti tako da smo šli dat kri... s krvjo je blo vse ok tako da se ji ni sanjalo kaj naj bi blo in je rekla, da če se bojo povečevali izpuščaji, da naj se pridemo še enkrat pokazat... tako da ob 18.00 sem šla nazaj ker nisem vedla kaj se z njim dogaja... takrat nam je dala zdravnica napotnico za v bolnico... tam so nas sprejeli v stilu: pa kaj če ima izpuščaje?! šele potem, ko jih je vidla je rekla: uuu... ma so res čudni! tako da so nas obdržali not, da bi ga pogledalo čimveč pediatrov, ker se njim ni sanjalo. Pa je prišu četrtek... strokovno mnenje pediatrinje: netipična alergija... al neki takega.. da je NAJBOLJ PODOBNO alergiji... ok... se pustiš prepričat... pa je prišu petek... ne ne... to bojo podkožne krvavitve... ti neha bit srce od straha... pa je prišla sobota (ta je bla zmagovalna!)... po mojem mnenju pa je otrok na Vas (beri: na svojo mamo!!) alergičen... se začneš že malo čudit (alpa smejat)... v nedeljo sm samo še čakala kaj bojo spet rekli... veste gospa.. to bojo pa norice...misliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm v ponedeljek smo končno dočakali dermatologinjo ki pa mi ni povedala nič... je rekla da je to PO NJENEM MNENJU (tako da še zdej ne vem, ker še sama ni bla prepričana) ena bolezen MuhaPaŠeNeki (tako na hitro povedala, da sploh nism štekala kaj govori).. ampak da je problemček, ker ne vejo zakaj do nje pride... ampak da se kao nimam kaj sekirat...da to pride in gre... tako, da js zdej držim pesti da je to to in da bomo meli mir... mater sm se razpisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:21:11
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Z Leonom ni nič novega, ker je nedelja in ni nobenega dermatologa dežurnega očitno v celi bolnici! Kaj takega! Tako da čakata na jutri, ko je delovni dan. Če ne bodo ugotovili, kaj je, gresta v Ljubljano... ne ne.. ne samo ker je bla nedelja...vsi dermatologi iz obale so bli na dopustu!! A samo čez vikend? NE! že med tednom....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:25:49
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oilaaaa....evo me po sto letih MaJaLe ima tako pravilo da dokler ne vse prebere, ne komentira tako da sm rabla malo več časa, ker sm bla še v bolnici umes tako da ste mi dale konkretno delo WELCOME WELCOME BACK!!!! oooo kakšen lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:28:28
|
|
|
|
Najaa
|
MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:29:02
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaa ma saj veš, da tu pa tam mu kaka dlaka zraste in to mojga full nervira in mi non stop gnjavi, da naj pogledam, če že ma kako novo dlako in če jo ima mu jo pol moram ven spipat. *Majale* dobrodošla..se pravi, da si si farme porihtala, ni nič za pokrast?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:32:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Najaa ma saj veš, da tu pa tam mu kaka dlaka zraste in to mojga full nervira in mi non stop gnjavi, da naj pogledam, če že ma kako novo dlako in če jo ima mu jo pol moram ven spipat. Pol jih ni imel veliko novih, če si že nazaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:34:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu? To bi jaz tudi naredla..za vsak slučaj...saj poznaš "naše" dohtarje, samo poglej kaj se v mb. dogaja . Pa zdaj še vedno ima izpuščaje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:35:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oilaaaa....evo me po sto letih MaJaLe ima tako pravilo da dokler ne vse prebere, ne komentira tako da sm rabla malo več časa, ker sm bla še v bolnici umes tako da ste mi dale konkretno delo WELCOME WELCOME BACK!!!! oooo kakšen lep pozdrav Ja, če si si ga pa res zaslužla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:36:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pol jih ni imel veliko novih, če si že nazaj? ni blo sile, če pa itak vsak teden moram gledat . Koda je gnojen, da bi tak hitro rasle Najaa a si prebrala da je Rubin. včeraj plaz naredil škodo in ne morejo bit več v hiši.. Boga revica, nimajo sreče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:38:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Pol jih ni imel veliko novih, če si že nazaj? ni blo sile, če pa itak vsak teden moram gledat . Koda je gnojen, da bi tak hitro rasle Najaa a si prebrala da je Rubin. včeraj plaz naredil škodo in ne morejo bit več v hiši.. Boga revica, nimajo sreče. Sem prebrala, ja. Takoj za tabo. A veš, kok sem se ustrašla, da je nekaj s punčkama... Tole je pa tud groza no... kaj se jim bo še zgodilo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:40:00
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu? To bi jaz tudi naredla..za vsak slučaj...saj poznaš "naše" dohtarje, samo poglej kaj se v mb. dogaja . Pa zdaj še vedno ima izpuščaje? Sem vprašala zdravnico, če ga lahko peljem še v lj in je rekla, da kvečjemu po drugo mnenje (kot privatnik-preko bolnice me niso hotli poslat) tako da dokler bi prišla na vrsto bi to že zginlo in nebi melo smisla...kaj se pa v mb dogaja? (js in poročila sploh ne ). Ma full blage... skoraj nič nima več.. sej zato nima smisla, da ga vozim... samo upam, da se ne bo ponovilo ne...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:40:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m *Majale* dobrodošla..se pravi, da si si farme porihtala, ni nič za pokrast? lih sm pobrala pridelek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:40:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prebrala, ja. Takoj za tabo. A veš, kok sem se ustrašla, da je nekaj s punčkama... Tole je pa tud groza no... kaj se jim bo še zgodilo? ma ne vem lej, ko ima mlade jih ima več. Nič pa ne vemo kako je z Gajo in Zojo upam, da sta vsaj oni dve ok
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:41:15
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Oilaaaa....evo me po sto letih MaJaLe ima tako pravilo da dokler ne vse prebere, ne komentira tako da sm rabla malo več časa, ker sm bla še v bolnici umes tako da ste mi dale konkretno delo WELCOME WELCOME BACK!!!! oooo kakšen lep pozdrav Ja, če si si ga pa res zaslužla! madona... sej morem rečt, da sm vas kar pogrešala... vsak dan sm se trudla prit na tekoče, pa mi ni lih uspelo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:42:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu? To bi jaz tudi naredla..za vsak slučaj...saj poznaš "naše" dohtarje, samo poglej kaj se v mb. dogaja . Pa zdaj še vedno ima izpuščaje? Sem vprašala zdravnico, če ga lahko peljem še v lj in je rekla, da kvečjemu po drugo mnenje (kot privatnik-preko bolnice me niso hotli poslat) tako da dokler bi prišla na vrsto bi to že zginlo in nebi melo smisla...kaj se pa v mb dogaja? (js in poročila sploh ne ). Ma full blage... skoraj nič nima več.. sej zato nima smisla, da ga vozim... samo upam, da se ne bo ponovilo ne... Sej če greš privat, si hitro na vrsti... Sej veš - time is money! Sicer pa, če zginja, mogoče res nima smisla. Ma danes ni blo več tako hudo, ne? Pa ni jih več tako veliko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:42:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prebrala, ja. Takoj za tabo. A veš, kok sem se ustrašla, da je nekaj s punčkama... Tole je pa tud groza no... kaj se jim bo še zgodilo? ma ne vem lej, ko ima mlade jih ima več. Nič pa ne vemo kako je z Gajo in Zojo upam, da sta vsaj oni dve ok Dej če boš kej zvedla, mi povej. Pa ziher ima stike s kakimi z rr-ja in bodo obveščale. Upam, ker vsak dan gledam tisti forum in sam molim, da bodo lepe novice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:43:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* madona... sej morem rečt, da sm vas kar pogrešala... vsak dan sm se trudla prit na tekoče, pa mi ni lih uspelo glej, da se zdaj neboš zgubila, saj vidiš d smo me hitre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:44:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prebrala, ja. Takoj za tabo. A veš, kok sem se ustrašla, da je nekaj s punčkama... Tole je pa tud groza no... kaj se jim bo še zgodilo? ma ne vem lej, ko ima mlade jih ima več. Nič pa ne vemo kako je z Gajo in Zojo upam, da sta vsaj oni dve ok Dej če boš kej zvedla, mi povej. Pa ziher ima stike s kakimi z rr-ja in bodo obveščale. Upam, ker vsak dan gledam tisti forum in sam molim, da bodo lepe novice. bom ti povedala ja, ni problema. V petek smo bile zmenjene za kafe ampak zdaj je verjetno tak nebo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:45:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu? To bi jaz tudi naredla..za vsak slučaj...saj poznaš "naše" dohtarje, samo poglej kaj se v mb. dogaja . Pa zdaj še vedno ima izpuščaje? Sem vprašala zdravnico, če ga lahko peljem še v lj in je rekla, da kvečjemu po drugo mnenje (kot privatnik-preko bolnice me niso hotli poslat) tako da dokler bi prišla na vrsto bi to že zginlo in nebi melo smisla...kaj se pa v mb dogaja? (js in poročila sploh ne ). Ma full blage... skoraj nič nima več.. sej zato nima smisla, da ga vozim... samo upam, da se ne bo ponovilo ne... v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov... Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:49:02
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu? To bi jaz tudi naredla..za vsak slučaj...saj poznaš "naše" dohtarje, samo poglej kaj se v mb. dogaja . Pa zdaj še vedno ima izpuščaje? Sem vprašala zdravnico, če ga lahko peljem še v lj in je rekla, da kvečjemu po drugo mnenje (kot privatnik-preko bolnice me niso hotli poslat) tako da dokler bi prišla na vrsto bi to že zginlo in nebi melo smisla...kaj se pa v mb dogaja? (js in poročila sploh ne ). Ma full blage... skoraj nič nima več.. sej zato nima smisla, da ga vozim... samo upam, da se ne bo ponovilo ne... Sej če greš privat, si hitro na vrsti... Sej veš - time is money! Sicer pa, če zginja, mogoče res nima smisla. Ma danes ni blo več tako hudo, ne? Pa ni jih več tako veliko? ne ne.. že lepo zginja... tako da po moje bo vse ok...js upam no.. sej čene bova pa spet tam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:49:16
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* madona... sej morem rečt, da sm vas kar pogrešala... vsak dan sm se trudla prit na tekoče, pa mi ni lih uspelo glej, da se zdaj neboš zgubila, saj vidiš d smo me hitre samo je res malo kriza.. čim te par dni ni, je konec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:49:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem prebrala, ja. Takoj za tabo. A veš, kok sem se ustrašla, da je nekaj s punčkama... Tole je pa tud groza no... kaj se jim bo še zgodilo? ma ne vem lej, ko ima mlade jih ima več. Nič pa ne vemo kako je z Gajo in Zojo upam, da sta vsaj oni dve ok Dej če boš kej zvedla, mi povej. Pa ziher ima stike s kakimi z rr-ja in bodo obveščale. Upam, ker vsak dan gledam tisti forum in sam molim, da bodo lepe novice. jaz tudi berem o Rubin...Joj, joj, joj...in tudi čakam na svetle trenutke v njihovi družini...Jaz bi se verjetno zrušila totalno....ko se samo spomnim kako mi je bilo, ko sva z V. morala čez 1 teden po odpustu iz P nazaj noter zaradi povečanega bilurubina..vem, da ni primerjave, samo mene je že to tak dotolklo, da sem bila čisto fertik...Boga Rubin...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 5.8.2009 21:49:50
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, ga boš peljala še komu, za drugo mnenje? Mislim dermatologu? To bi jaz tudi naredla..za vsak slučaj...saj poznaš "naše" dohtarje, samo poglej kaj se v mb. dogaja . Pa zdaj še vedno ima izpuščaje? Sem vprašala zdravnico, če ga lahko peljem še v lj in je rekla, da kvečjemu po drugo mnenje (kot privatnik-preko bolnice me niso hotli poslat) tako da dokler bi prišla na vrsto bi to že zginlo in nebi melo smisla...kaj se pa v mb dogaja? (js in poročila sploh ne ). Ma full blage... skoraj nič nima več.. sej zato nima smisla, da ga vozim... samo upam, da se ne bo ponovilo ne... v MB se dogajajo res grozne stvari...saj niti ne sodijo v to temo...sicer pa 2 otroka sta že umrla...zaradi malomarnosti zdravnikov...beri pediatrov... Je možno kakšno slikico videt? Mogoče po e-mailu, če tukaj nočeš...me res zanima, če se nam kdaj kaj takega pojavi... ns ZS mi pošlji tvojo mobitel številko pa ti mms pošljem... tu lih nebi kazala... sej jih lahko dobivaš?
< Sporočilo je popravil *MaJaLe* -- 5.8.2009 21:50:11 >
|
|
|
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!