Še ena T
|
Punce, zgleda, da sem jaz tudi noseča!!!!! Danes sem prišla z dopusta za par dni domov in komaj čakam, da vam vse povem Najprej pa: Mausiii!!!!!! Ok, nič čestitat, kot si rekla, ampak vem, da bo!!! Pa midve sva res eni srečnici Mi smo šli na dopust prejšnji petek. S seboj sem vzela cel paket tamponov in vložkov, ker me je ves teden črvičilo, kot da se bo M vlila vsak trenutek. V nedeljo sem začela mrzlično hodit na wc gledat, pa nič. Moj dragi me je prepričal, da sem s CB počakala do torka in bil je močan temno moder +. Po skoraj dveh letih!!!! Trenutno še nisem povsem dojela. Ta mesec sem nameravala jemati polovičko Klomifena, ampak sem tako cagala in sem se tik pred zdajci premislila, ker sem dobila na telefon mojo G, ki je rekla, da je mislila spremljat učinek K, tako da sem itak zamudila dan za začetek jemanja, ki mi ga je svetoval Reško. Znakov nosečnosti nimam še nobenih, razen občutljivih in večjih prsi, ampak to imam zelo podobno tudi pred M. Upam, da je vse ok... Za pregled bom morala počakat, da pride moja G z dopusta, sicer pa itak nisem nameravala preveč hiteti... Mikla, super za MV Bety, ti si že zdaj na konju, ampak le počakaj do konca septembra, kot si se namenila... Aqua in Pikica, kdaj bo test? Čutim na vodi, da bo + Lana, slabost je dober znak... Dajamaja, tabletke so zakon!! Grethy, Gigi - uživajta poletje, pa ostale, ki jih nisem omenila, tudi!! Kje sta pa kaj Fidolina in Neodkrita? Lep pozdravček vsem!!!!
|