|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
30.7.2009 18:47:20   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Krucek kaj Prometrium lahko dobim brez recepta v uni lekarni takoj čez mejo, sem mal gledala po škatlicah in vidim, da mi ga primanjkuje, mi je na pregledu zadnjič rekla da naj ga vseeno papcam, da mogoče bo pa pomagal, če nam je po kakšnem čudežu uspelo kaj narediti...

Hej bejba to pa jest ne vem čist točn. Vem pa da so mi ga bli kontent dat kolkr bi hotu na tist recept ki sem ga mel s sabo, tak da po moje ja. Sej pa lahk pokličeš dol pa ti povejo. Pa tud kera je tam v bližin doma pa ga morda lahk dvigne... Da se ne potiš tja dol vn...
Ja ja maš prov je treba kar računat na čudežeuser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
30.7.2009 19:23:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Hvala mikla!!! user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem srečala prijateljico od moje mami, ki je ful dobra šlogarca... user posted image user posted image user posted image  

Mi je rekla, da nam je že ratal, da bo avgusta + ... user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli kolk ma prav.... user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jaz sem ji samo odgovorila: sanja svinja o kukuruzu.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla, tenutno v službi torej OKuser posted image
In kaj pa če je vse res?

Super, da ti paše služba! user posted image user posted image user posted image

Šlogarcam pa ne verjamem lih najbolj... user posted image  

Če pa bi slučajno držalo, je pa zihr taprava, pa jo bomo pogosto tukaj uporabljale.... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
30.7.2009 19:54:48   
miklarom
gigi - seveda ti bom dala navodila ni blema. Ti sam ko sem vidla tale sodček hajnija, bi ga tak spila en krigluser posted image , sam ko ne smem, hudiča sem že en teden na čajčku z limonco, k sem še kr prehlajena, jest ne vem ta vročina me daje k hudič, pol pa še šnops kuhamuser posted image user posted image user posted image

Aqua - ja mogoče bo pa trofla tale šlogarca, čeprav jest v to ne verjamem, sam sem pa preko interneta vprašala eno vedeževalko takrat ko sem začela s postopkom, če mi bo ratalo in če bo vse vredu, pa mi je odgovorila da bo ratalo in bo vse vredu , tak da tole mi je k'r trofla. Saj boš sama najbolj videla kaj in kako bo pusti se presenetit. Jaz res močno držim pesti zate da ti uspe oziroma da si mogoče žeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
30.7.2009 21:36:31   
mausikaa
hvala Krucek, bom poklicala/poslala mail pa bomo videli, ampak a veš, da en tak mali izletek tja dol bi mi pa po pravici povedano prav pasal...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 3179
30.7.2009 22:06:39   
Kruce Fiks

hvala Krucek, bom poklicala/poslala mail pa bomo videli, ampak a veš, da en tak mali izletek tja dol bi mi pa po pravici povedano prav pasal...

No pol pa kkar pa še naprej v Palmanova village je bla šefica pršla vsa zadovolna od dol....

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 30.7.2009 22:08:39 >

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
31.7.2009 8:40:32   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

če še ne veste, PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... user posted image user posted image user posted image

Žižet, hvala za tistole birico, mam ravno takšno doma user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3181
31.7.2009 8:43:25   
mausikaa
uf Kruce v Palmanovi pa res že nisem bla ne vem kolko let...pa je kaj pametnega dol?

Neposredna povezava do sporočila: 3182
31.7.2009 8:44:03   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj

če še ne veste, PETEK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... user posted image user posted image user posted image

aleljua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
31.7.2009 9:03:54   
Kruce Fiks

uf Kruce v Palmanovi pa res že nisem bla ne vem kolko let...pa je kaj pametnega dol?

Ja sedaj je menda naprej od teh trgovin kot smo mi tja romal narejena cela vas samih trgovin. In menda se dobi priznane znamke precej škonto...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
31.7.2009 10:26:21   
mausikaa
no če jih bom še potrebovala potem se pa res zna zgoditi da bom šla pofirbcat še v Palmanovo

Neposredna povezava do sporočila: 3185
31.7.2009 10:30:13   
gigi1
Ahoj

Mikla ti si kar enega blajfraj privošči. Ti povem, da boš prec boljša user posted image

Mišmišu, a pol si si ga priovoščla včeri?

Mausika a si poklicala v lekarno? Cifre imaš na zgornji temi Napotki za IVF/ICSI...

Lep dan in lep vikend user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
31.7.2009 13:00:41   
mausikaa
Žiži sem poslala mail in dobila prijazen odgovor, da lahko pridem iskat, tko da bom šla ju3 ali pa v torek...

muči me test, ju3 naj bi ga delala user posted image  pa ne vem kaj naj...ali čem rajši počakat in iti v ponedeljek na krvnega....ta mesec mam tak čuden občutek, ne vem ali je kriv Prometrij ali pa se kaj dogaja, no zna biti pa tudi moja psiha...bomo videli kaj bo čez vikend...držte pesti da mogoče pa vseeno zagledam pluska

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
31.7.2009 15:07:12   
Kruce Fiks
...bomo videli kaj bo čez vikend...držte pesti da mogoče pa vseeno zagledam pluska

ma itak de bo

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
31.7.2009 15:10:58   
miklarom
ojla, eve mene s pregleda. Vse je vredu mali/a raste, in je pravi navihanček, noče pa se pokazati kaj je , k mi je spet hrbet kazaluser posted image , imam tudi slikico iz UZ-ja pa jo bom zvečer ali pa jutri pripopala v album. Naslednji pregled in morfologijo imam 4.9.2009, in še to, cerklaže mi ne bo delal ker je danes pregledal in je vse vredu MV dosti dolg in zelo močno čvrstuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
31.7.2009 15:31:30   
gigi1
Mikla jupiiii user posted image  user posted image  user posted image  si si kar oddahnila user posted image . Jaz tudi. Sem res vesela, da je MV dovolj dolg in čvrst.

Mausika ti kar počakaj. Urinski testi se lahko tudi zmotijo, krvni je pa siguren. Boš vedela, da je rezultat pravi. Res je, da zna progesteron dajat čuden občutek, vendar upam in verjamem, da bo tokrat to-to user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
31.7.2009 17:17:57   
mausikaa
hvala vsem, kaj bi jaz brez vas...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
1.8.2009 8:57:39   
aqua77
Jutrčka!!!!

user posted image

Mausi navijam in držim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image

Mikla super novice!!! HB za maternični vrat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa uživat!!! user posted image user posted image

Žižetka kak smo kaj? user posted image  Ma mismis, a je hajni včeraj zdražal, al si ga uničla? user posted image user posted image user posted image user posted image

Krucek, a delamo danes, al smo fraj? user posted image

Jaz kot po navadi v službi visim... user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
1.8.2009 9:53:03   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

user posted image user posted image

Krucek, a delamo danes, al smo fraj? user posted image

Jaz kot po navadi v službi visim... user posted image user posted image

Jaz pa popoldne...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
2.8.2009 9:36:55   
dajamaja
Jutrčka, lubike in lubek!

Tud jst sem včeraj čepela dopoldan v službi user posted image in še slabše bo ...no, za firmo krsano, ker imamo 2 velika projekta v pocu, ampak meni se vseeno ne da 6 dni na teden po 9-10 ur na dan. Je tko luštno, če si lahko popoldan doma, s psi na treningu, .. no, pa če ne bo hujšega, bo že.

Aqua, vsi upamo, da je šlogarca ta prava in pol bo dobila takoj zaposlitev na naši temi. Jst bi kr rabla mal namigov user posted image

Kruce šaci, nič ne povše okol vajinega podmladka? Dej no!

Mikla, super novice!!!! Sploh, da ne bo cerklaže. Pa otroček, da je super! Od tebe bi se pa jaz nalezla user posted image

Gigi dušo, maš kaj za povedat al čakaš konc avgusta za ata?

Mausika, držim pesti, da je to to!

Lana uživaj na morju, jutri bo pa vse bp!

Pikica, Gretka, dejta se kej javit!

Mi smo imeli pa včeraj generalko za ohcet  - vsaj tisti pjanski del user posted image Zdaj si grem pa blejzer za dogodek šivat. Pa mal razmislit o malenkosti s katerimi bi lahko par razveselila. Gigi po moje bova mal pekle (sja veš kak receptek bi prva prišel - zmenli smo se za slano pecivo, ampak bi še kaj sladkega in specialnega - a maš kej!?) Kdo drug kakšen recept, idejo !?

Uživajte (moram barvo sprat, da ne bom skinhead na ohceti user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3194
2.8.2009 19:24:29   
lana70
daaaaaaan!!!! Evo mene....končno doma, prav paše, sploh ker mi  je bilo zadnje dni slabo za znoret...verjetno zaradi vročine. Sem vas pa prebrala po diagonali in uau, mikla.super, da ni potrebno cerklaže...povej mi še, zakaj greš na morfologijo, zakaj ne na amniocentezo? In druge? Kako ste?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
2.8.2009 19:41:01   
mausikaa
čer, evo še mene da vas malček pozdravim...
no kot ste si lahko mislili nisem zdržala do jutri user posted image  ampak sem že danes lulala in glej ga zlomka, moja angina/gripa je pustila posledice user posted image  poleg testne črtice se je pojavila še ena taka nežna, sem dvakrat šla gledat če je to res...in seveda me je zdaj presneto strah kaj bo zdaj...nič čestitat, samo držte pesti da bo čez par dni črtica močnejša...plis plis plis

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
2.8.2009 19:43:42   
mausikaa
dajči kakšen receptek pa ti bi? kaj sadnega?

en mali namig: kulinarika.net

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
2.8.2009 23:11:12   
Še ena T
Punce, zgleda, da sem jaz tudi noseča!!!!!
Danes sem prišla z dopusta za par dni domov in komaj čakam, da vam vse povemuser posted image

Najprej pa:

Mausiii!!!!!! user posted image user posted image user posted image
Ok, nič čestitat, kot si rekla, ampak vem, da bo!!!
Pa midve sva res eni srečniciuser posted image

Mi smo šli na dopust prejšnji petek. S seboj sem vzela cel paket tamponov in vložkov, ker me je ves teden črvičilo, kot da se bo M vlila vsak trenutek. V nedeljo sem začela mrzlično hodit na wc gledat, pa nič. Moj dragi me je prepričal, da sem s CB počakala do torka in bil je močan temno moder +.
Po skoraj dveh letih!!!!
Trenutno še nisem povsem dojela.
Ta mesec sem nameravala jemati polovičko Klomifena, ampak sem tako cagala in sem se tik pred zdajci premislila, ker sem dobila na telefon mojo G, ki je rekla, da je mislila spremljat učinek K, tako da sem itak zamudila dan za začetek jemanja, ki mi ga je svetoval Reško.user posted image

Znakov nosečnosti nimam še nobenih, razen občutljivih in večjih prsi, ampak to imam zelo podobno tudi pred M. Upam, da je vse ok... Za pregled bom morala počakat, da pride moja G z dopusta, sicer pa itak nisem nameravala preveč hiteti...
Mikla, super za MVuser posted image

Bety, ti si že zdaj na konju, ampak le počakaj do konca septembra, kot si se namenila...

Aqua in Pikica, kdaj bo test? Čutim na vodi, da bo +user posted image

Lana, slabost je dober znak...

Dajamaja, tabletke so zakon!!

Grethy, Gigi - uživajta poletje, pa ostale, ki jih nisem omenila, tudi!!

Kje sta pa kaj Fidolina in Neodkrita?

Lep pozdravček vsem!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
3.8.2009 7:56:13   
mausikaa
še ena T user posted image user posted image user posted image   super

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
3.8.2009 8:32:06   
gigi1
AAAAAaaaaaa tako lepega ponedeljka pa še ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mausikaaaaa, Še ena TTTTTTTT user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

JUUUUUUUHUUUJUUUUHUUUUUHUUUUUUUUUU

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?