Anonimen
|
hello bejbe.. Evo tud mene. Pojedla nektarino, spila jogurt..., zdej pa kratko poročilo. Sm mela pregled. Sinček moj je ok, težek točno 1,5 kg, obrnjen na glavico... lep in resen . Je rekla, da nama dobro gre, 1 kg sm pridelala od 1.7. in nism bla kregana, sva pa usekale debato o CE ali LJ porodnišnici. Je rekla, da te povsod lahko isto doleti.., poroda se ne da predvidet. Edino kar je bolš v LJ, je to, da majo takojšnjo oskrbo aparate..vse, vse.. za novorojenčka s katerim kaj ni ok.... So pa tud od povsod drugod hitri do LJ. Je rekla, da preveč pričakujemo in včasih dramatiziramo in... nas že mala stvar iztiri in skritiziramo vse povprek. Je rekla, da... G sploh ni tak podatek kot je babica. Babica če je ok, zna bit velik lažje. Če bo katera v CE je zelo priporočala babico Brigito, baje je super. No tok...., najbrž ne bomm rinla v LJ. Drugač pa... 1.9. se začne CTG. Mam pa moteno toleranco za slakorno. Enkrat trebušna slinovka dela ok, drugič spet ne... in to naj bi bil tud razlog, da sm šla v mesecu kr 4 kg gor. Uglavnem tko......... Maj2009, BRAVO. Tel. mi neki štrajka... in piše, da sms še ni dostavljen k tebi.. al tebi štrajka gsm? Ma, sam da je vse ok..., vesela sm full. Aja.. dobila sm potrdilo za CSD, nč ni rekla, da ni več potrebno, bom vidla kaj pravijo na csd... šla bom pa čez kakih 14 dni... Tud bianco napotnico mi je dala in za rešilca... Me je kr zmrazil, ker je to že čist pred mano... Tok hitr je šlo. Nč, punce, lahko noč. Nimam časa brat... leteča sm za znoret. Upam, da ste mi vse ok... Če kdo teži ga nabutite...
|