|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.8.2009 10:43:38   
boob
Maj2009 super da je vse ok user posted image   kr naj počaka, se ne mudi.
Prejšnji tedn sta dve moji kolegici rodili, ena 1m2d prej, druga pa skor 2m prej. . . me je kr mal panika primla . . HB je z user posted image  zdej vse ok.

Februarka te morem prou pohvalit, sm mal firbcala po FB in tvoje slikce pogledala. .  joooj si lušna z tem trebuščkom, o tamali pa sploh nebom user posted image   (upam da bo moja tud taka)

Sm bla pa že v Lj, sm šla dat kri za ščitnico, ker imam občutek da se mi je spet poslabšalo, zato mi pa tud pritisk tok niha user posted image    rezultati bodo pa komi jutri.

A katera ve kaj vse zaene papirje rabim za na CSD. . ker baje da ne rabiš več potrdila o PDPju, je dovol materinska knjižica. . . a še kej? Ker jst bi šla to počas tudi uredit.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.8.2009 11:12:43   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

O skačica, hvala.. tega pa nisem vedela..sem pač čakala na potrdilo.. Torej lahko vse uredim brez potrdila (priznanje očetovstva,starševski dodatek, paket, darilo občine itd..?)

Darilo od občine dobiš šele po rojstvu otroka. Takrat moraš izpolnit en obrazec (dobiš ga na spletni strani od občine v kateri si) + zraven moraš priložiti rojstni list.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 427
4.8.2009 11:53:58   
rakica 2
punce,komaj sem vas dohitela in prebrala,mi je voda za kofe že dvakrat povrelauser posted image ..februarka 08,ful sta dobri s tamalo,maš kar velik trebušček,opažam da smo letos vse podobno oblečene,te legice so res super zadeva..user posted image user posted image                                         dajte mi idejo kaj naj skuuuuhhhaaammmm?????????dans sm neki lena,oziroma nimam kaj delat,ker sm bla včeraj pridnauser posted image                                                                    danes je moj 31 teden,v petek mam pregled,upam da se mi je popravu HB,čeprav se mi zadne cajte ful bl spi kot prej,spat pa ne morem,ponoči gledam u luft pa mojgauser posted image rukam kr smrči kot user posted image ,ko gre na siht pa spim od 6 do 10 oziroma tok cajta kolkr me tamala pustita,sreča da sta prava zaspanca,zvečer pa je treba skor prošnjo napisat da gresta spt-kr so počitniceuser posted image user posted image user posted image -tako onadva... je pauser posted image tok živahna,podnev in ponoči še bolj,da me že vse boli od njane telovadbeuser posted image user posted image ma naj kar skače,sam da je vse uredu.baybice lepo se mejte,dans se da fajn dihat,zato DIHAJTEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 428
4.8.2009 11:54:20   
Anonimen
Hei user posted image

No jst sm pršla iz šole, je blo bolš kot učeri. Sicer je trajal 2ure, sam je blo fajn. Na žalost sm skor vse že vedla, k smo se u šoli učil, sam user posted image pa ne in je vse poslušu pa si pisu. Sm bla ful ponosna user posted image pa vesela, da ga tok zanima. Pa tut una, k razlaga, je bla uredu.

Maj2009... wiwiwi, da je vse OKuser posted image

Zdj morm pa it, k morm cune iz morja pospravt, k bo pol moj sobo barvu in more bit vse pospravlen, da ne bo kj pobarvu user posted image

Se še pol kj oglasim

Pa pa user posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
4.8.2009 12:25:24   
Februarka08
Halo, men je spet slabo???user posted image Eh daj no, pa zakaj...
Sem mislila it peglat, pa ne bo šlo, me v križu peče pa še spodaj boli... bom pa kasneje. Zdaj sem dala tamalo spat in upam na nekaj miru. Grem mal počivat, mi trebuh otrdevauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 430
4.8.2009 13:09:21   
gorenka
darilo ob rojstvu otrokaVidim da ste tut o tem pisale. Samo je to od občine do občine različno...in če jst prav vidim v LJ ne dobiš nič (razen če si socialno ogrožen)user posted image A katera iz LJ kaj več ve o tem???

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 431
4.8.2009 13:22:57   
Anonimen
tuki teče debata o občinski pomoči

http://www.ringaraja.net/forum/m_4276538/mpage_2/tm.htm#4360381

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
4.8.2009 14:12:51   
gorenka
hvala majci za informacijo...na žalost je tko k sm predvidevala...LJ samo za socialno ogroženeuser posted image , očitno pač živimo v priviligiranem okolju...bemtiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
4.8.2009 15:37:54   
metka_zone
Evo mene iz rednega pregleda...Otrok je izredno živahen in ima precej manjši trebušček, kot bi ga moral imeti user posted image ,zato moram sedaj obvezno počivati in ležati na levem boku...ZA ZJOKAT user posted image ...Pa še moja dva moška sta šla zraven in lahko si predstavljate izraz na obrazu user posted image , ko mi je začela tole govorit.Vem,da UZ ni ravno natančen,ampak ker poznam svojo G,je zelo resno mislila,tako da imam user posted image  celo nosečnost do poroda,saj bom kar naprej razmišljala,če je vse vredu in podobno...Pa še kontrole imam sedaj zaradi tega na 10 dni...

Lp

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
4.8.2009 15:48:11   
Anonimen
Teb tvoja G saj meri pa te opozori! Moja mi sploh nikol še ni zmerla mojga trebuha, pa niti materničnega vratu. Učer k sm mela pregled je ena nadomeščala, k je moja G na dopustu in mi je zmerla trebuh in mi povedala da je ql, pa una mi je nardila UZ, k je srčka poslušala, ne pa z uno aparaturco k je za srčka poslušat. Velik bl mi je ql k pa ta k jo mam, k res pregleda, ne pa tko k moja k je vse bl površno. Sj še 31.8. mam pregled pr moji, pol bom pa hodila v porodnišnco na preglede.
A bo kera hodila na un stol, k ga majo v porodnišnci? Ne vem kako se mu drgač reče, sam je pa 10 obiskov brezplačnih, pa po 32. tednu, pa baje da je kr ql pa pomaga!

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
4.8.2009 16:07:04   
Izabela_
Metka_zone: upam in verjamem, da to ni nič usodnega. Pridno upoštevaj navodila ginekologinje in držim pesti, da bo malček še vse nadoknadil, tako kot je treba. user posted image

Jaz in moj mož sva prejšnji četrtek šibala v porodnišnico, ker sem kar konkretno krvavela! Kakšen šok je bil to, joj! To make a long story short: našli so mi eno ranico, iz katere sem očitno krvavela in nima zveze z maternico, tako da je menda vse v redu. Sem še popolnoma zaprta, poslušali smo srček. Zdaj se je zadeva popolnoma pomirila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
4.8.2009 16:15:52   
Anonimen
Punce počivat, počivat, počivat user posted image
Sam da je vse o.k. user posted image
Sj jst bi tut vrjetn bla čist živčna user posted image user posted image če bi blo kr kol

(odgovor članu Izabela_)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
4.8.2009 16:25:39   
gorenka
Tolk da poročam še jst glede pregleda...kri je ok, voda je pa bolj zanič, se že pozna da moja ledvička več ne dohajajo, sam ne bomo nč panike zganjal a ne? U glavnem na UZ morm 20.8. da se spet mal user posted image pogleda da se pravilno razvija. Srček mu že prav delauser posted image Tko da mami bo že zdržala, glavn da je moj user posted image ok! Drgač pa počitek pa velik pit...moja terapija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
4.8.2009 16:31:14   
Aniiita
Mayci, kakšen stol pa je to?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
4.8.2009 17:20:44   
Aniiita
manca, hvala tudi tebi za informacijo.

metka zone,saj gremo proti koncu, ne bo se potrebno več veliko časa paziti..in otroček se bo hitro uredil, boš vidla.

Dns se pa jaz malo slabše počutim..user posted image Grem kar malo počivat.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 440
4.8.2009 17:39:37   
metka_zone
Ja,vem da gremo h koncu,ampak vseeno mi je udarilo ven,še posebaj ko mi moj dragi in tašča zabrusita,da sem sama kriva,ker si občasno še kakšen čik privoščim...Ampak to je že druga zgodba in mislim,da bi me tudi G opozorila na to,tako pa mi je rekla,da če ga potrebujem,je boljše da si ga privoščim,kot pa norim zaradi tega.Sedaj pa sem pred živčnim zlomom in nazadnje se bom res krivila še za to...user posted image

Mislim,da me nekaj časa ne bo med vas,ker tole je prehudo...Pa ne delam drame,ampak do pregleda me ni na vidiku...

LP

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 441
4.8.2009 18:08:08   
Anonimen
Metka_zone joj vem, da si prestrašena, vsaka od nas bi bila. Upam, da bo vse uredu, pa lepo upoštevaj navodila svoje ginekologinje...user posted image user posted image Verjemi pa tudi,da bo vse uredu. Tudi mene skrbi kako bo drugi teden, ko bo pomoje UZ, ker tako dolgo nisem videl pikice najine. Punce zdržimo še malo in res poiskusimo ostati pozitivne, čeprav meni je včasih prav težko. Saj zato pa imamo tukaj ena drugo, da se malo ''gor''držimouser posted image

Februarka sem šele zdaj videla tvoj buši. Kako si fletna, da o tvoji pupi ne govorim. Superca sta.

Neposredna povezava do sporočila: 442
4.8.2009 18:13:03   
Februarka08
Metka_zone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čuvaj se in ne poslušaj ˝pametnih˝ pripomb tvojihuser posted image saj vem da je težko, pa vseeno... namesto da bi ti pomagali in mal bodrili, pa s takimiuser posted image eh... a si dobila kaj mer pri G? Če si, daj malo po netu pobrskaj, itak so odstopanja, ne vem zakaj tako strašijouser posted image je pa res, da bodi po eni strani vesela da te sploh kdo opozori, meni nič ne pove moja Guser posted image

Pravoda in ostale, hvalauser posted image

Evo, mam še minutko, princesa gleda Telebajske že neki časauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
4.8.2009 20:18:47   
Anonimen
ne vem točno kakšn stov. Na materinski je povedala.
Jutr povem kako in kaj user posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
4.8.2009 20:43:24   
Anonimen
hello bejbe..
Evo tud mene. Pojedla nektarino, spila jogurt..., zdej pa kratko poročilo.
Sm mela pregled. Sinček moj je ok, težek točno 1,5 kg, obrnjen na glavico... lep in resen user posted image . Je rekla, da nama dobro gre, 1 kg sm pridelala od 1.7. in nism bla kregana, sva pa usekale debato o CE ali LJ porodnišnici. Je rekla, da te povsod lahko isto doleti.., poroda se ne da predvidet. Edino kar je bolš v LJ, je to, da majo takojšnjo oskrbo aparate..vse, vse.. za novorojenčka s katerim kaj ni ok.... So pa tud od povsod drugod hitri do LJ. Je rekla, da preveč pričakujemo in včasih dramatiziramo in... nas že mala stvar iztiri in skritiziramo vse povprek. Je rekla, da... G sploh ni tak podatek kot je babica. Babica če je ok, zna bit velik lažje. Če bo katera v CE je zelo priporočala babico Brigito, baje je super.
No tok...., najbrž ne bomm rinla v LJ.
Drugač pa... 1.9. se začne CTG. Mam pa moteno toleranco za slakorno. Enkrat trebušna slinovka dela ok, drugič spet ne... in to naj bi bil tud razlog, da sm šla v mesecu kr 4 kg gor. Uglavnem tko.........

Maj2009, BRAVO. Tel. mi neki štrajka... in piše, da sms še ni dostavljen k tebi.. al tebi štrajka gsm?user posted image Ma, sam da je vse ok..., vesela sm full.

Aja.. dobila sm potrdilo za CSD, nč ni rekla, da ni več potrebno, bom vidla kaj pravijo na csd... šla bom pa čez kakih 14 dni... Tud bianco napotnico mi je dala in za rešilca... Me je kr zmrazil, ker je to že čist pred mano... Tok hitr je šlo. user posted image

Nč, punce, lahko noč. Nimam časa brat... leteča sm za znoret. Upam, da ste mi vse ok... Če kdo teži ga nabutite... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 20:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
4.8.2009 20:46:00   
Crystall
Maj2009 ... samo da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Februarka08 ... slikce so naravnost čudovite. Se ti nosečnost zelo lepo poda user posted image

Punce, za vse, ki imate takšne in drugačne problemčke ... držim pesti! Itak pa verjamem, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image . Metka_zone, gorenka ... glavo gor in pozitivno razmišljat ... ME VSE PA MISLIMO NA VAS user posted image user posted image user posted image .

Danes sem tudi jaz imela pregled ... najprej so mi klasično zmerili pritisk ter me stehtali, potem sem mogla kr tam v enem malem wcju dat vodo in mi je kar takoj z nekim ph testom pogledala, če je vse ok. Potem sem se pogovorila z ginekologom, mu povedala, da me bolijo kosti v mednožju, mi je naredil ginekološki pregled ter potem še ultrazvok, mi zmeril trebuh in povedal, da je naš fantiček že z glavo obrnjen navzdol. Imam res krasnega ginekologa ... ampak mi nič veliko sam ne pove, tako da moram non stop spraševati. Sicer pa je fenomenalen user posted image . Dobila sem pa še en kup receptov za v laboratorij. Brrrrr ...

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 447
4.8.2009 20:51:13   
rakica 2
Metka-zone,nč se sekirat,men so za prejšnjo nosečnost napovedal majhnega user posted image pod 3 kg,čez teden sem rodila skor 4 kg težko pupo,sm se sam sekirala brez veze,ultrazvok ne more točno vsega pokazatuser posted image ,zadnič na pregledu(25)tedn je pokazalo za pol kg več kot bi moglo bit...a zej nej si mislem da bo meluser posted image pa 5 kgha ha nč se sekirat,še teh par tednov in bomo mele svoje sončke v rokahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
4.8.2009 20:54:23   
rakica 2
mene tud fuulll bolijo kosti v mednožju,dans sm komi hodila pa še križ me fino matrauser posted image user posted image user posted image ah bo že bojšuser posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 449
4.8.2009 20:59:53   
rozilu
Metka, poskusi pozitivno razmišljat in jaz verjamem, da bo vse OK. Tako kot so že punce napisale - verjetno se bo vse uredilo. user posted image

Michelle - spet preveč pridna user posted image

Majcy - hvala za info o pomoči občin. Jaz moram še dobro razmislit kaj bom naredila... ker zaenkrat imava z user posted image različno stalno prebivališče, jaz naj bi se selila v LJ (in tam prijavila tudi user posted image ), samo tam ne dobim te enkratne pomoči user posted image . Če pa otrok ni prijavljen v LJ, je pa problem z vrtcem v LJ... A katera ve kako je s tem vrtcem in stalnim/začasnim prebivališčem? No sej bom še pobrskala po drugih temah, sigurno se je o tem že pisalo...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?